Erotická poviedka

S kamoškou do riťky

Všetko v tomto texte je fikcia!!!

Mal som jednu kamarátku na základnej škole. Bola neskutočne sexy. Čierne vlasy, tmavo-hnedé oči a už na základke mala prsia dvojky. S najpôvabnejším menom- Lea. No čo vám poviem- každý sme takú mali. Sexy kamoška, ktorú nemôžeš ošukať, lebo nieste vo vzťahu. Ale ja som ju miloval.

Aj keď som vedel, že sa pri niektorých jej bývalích chovala ako kurva, nezašlo to dalej než za bozky. Proste som sa do nej, rovnako ako všetci ôsmi predošlí (áno, až toľko ich mala) zamiloval a chcel som ju mať. Len pre seba. No, začalo sa to nevinne, pri romantickom filme Päťdesiat Odtieňov Šedej. Mama bola na mesiac odcedstovaná na služobke a raz za týžden ma kontrolovala babka. Sestra žila vo vlastnom dome na druhom konci mesta. Stal som sa pánom domu.

Mal som príležitosť dostať Leu ku nám domov a ošukať ju. Podarilo sa, pasca sklapla, ona prijala. Do karát mi nahralo aj to, že jej rodičia boli na týždeň na Bahamách. Tak teda došla ku mne domov. Mala na sebe čierny sveter s kapucňou a legíny. Pod svetrom mala fialovo-čierne pásikavé tričko s dlhým rukávom. Vlasy mala zatočené, makeup nemala. Mala okuliare s čiernym rámom.,,Ahoj, Lea.",,Ahoj Tibor." povedala a dala mi pusu na líce.Išli sme do mojej izby, zapol som počítač a ona si sadla na postel. Doniesol som jej pukance a nejakú kolu.

Asi v polovici filmu, v scéne, kde začali šukať, sa ma Lea spýtala:,,Máš frajerku?",,Nie." odvetil som,,A čo na to hovoríš, Lea?",,Dobrý film. Keby toto so mnou niekto robil..." povedala a zahľadela sa mi do očí.,,Ja to s tebou budem robiť." povedal som a pobozkal som. Ona mi bozk opätovala. Jemne som jej stláčal cecky a bozkával ju na krku. Jej božská vôňa mi zaplnila nos. Vyzliekol som sa (a odhalil svoju 20 cm kládu, na deviataka pridlhé?) a ona mi zasa odhalila jej vyholenú vagínu a prsia so stvrdnutými bradavkami.

Vypol som film (veď toto je väčšia sranda ako film) a rozhodol sa že jej ho zasuniem do vagíny, no ona odvetila, že pôjde na prehliadku a musí ostať panna. Tak som jej strčil kúsok ukazováku do análu. Zavzdychala od rozkoše. Chcel som jej teda oprcať anál, no ona povedala, že ten anál jej musím roztiahnuť. Zobral som z maminej izby dildo a vopchal jej ho do riti. Strčil som jej tam teda vtáka a vytiahol nástroj. Jej teplý anál mi obopial penis. Zasunul som ho po koreň a chvíľu som ho trtkaním rozťahoval, až nezmäkol ako vagína. Trtkal som jej anál asi 15 minút, keď to na mňa prišlo. Lea to vycítila a pýtala si semeno na prehĺtanie.

Keď som jej ostriekal tvár, bolo to najzvrátenejšie, čo sa stalo. Semeno jej totiž pokrylo tvár, ale aj ústna. S nadšením si stierala semeno s príchuťou análu z tváre a jedla ho. Potom sa išla umyť a ľahla si ku mne do postele. Odvtedy spolu chodíme. Teraz sme šťastne zasnúbení, žijeme na opačnom konci mesta, ďaleko od mamy aj sestry. Análik nás stále baví.



autor: nezadan



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>