Erotická poviedka

Moje Spolužiačky - Nina

Čaute, volam sa Roman a chodim na strednú. V mojej triede sa nachádza mnoho krásnych báb čo je až nezvyk, tento pribeh je o jednej z nich-Nine.

Bol klasicky deň, prišiel som do školy, začali predmety až kym neprišla hodina biologie. Dnes sme mali zaujimavu hodinu - sexualnu výchovu. Bolo by to OK keby som nebol prave dnes jediny chalan v triede a  učka by nevyvolavala  jedno dievča a jedneho chalana. Dnes vyvolala mna a Ninu. Nina sa mi uz dlhsie pacila, bola to tzv. líderka na poste najväčšej "jebačky". Mala dlhé blond vlasy, hnede oči pekné kozičky a sexy riťku, proste baba ktorú by chcel každý.

Dnes nam učka mala povedať niečo o masturbacii. Celkom sme sa na tom bavili, po hodine nam povedala ze mame zaniest pomôcky do kabinetu biologie. Dorazili sme tam, odlozili sme veci a boli sme na odchode ked som jej povedal ci sa nepozreme ake pomocky tu maju. Suhlasila a preto sme sa rozhodli preskumat to tam, kedze toto bola zaverecna hodina mali sme dost casu. Nasli sme krabicu v ktorej sa nachadzala napodobenina vagíny, celkom nas to pobavilo. Zrazu sme vsak natrafili na knihu s nazvom Kamasutra. Nina ju otvorila a zacala si prezerať obrazky. Vidno že ju to vzrušilo pretože sa začala hladiť po zadku a kusať si do pery. To bola moja šanca, podišiel som bližsie a slytal sa jej ci nechce niečo vyskušat . Najprv sa odtiahla ale nakoniec suhlasila.

Dal som si dole tricko a začali sme sa bozkavať. Počas tohto aktu sme sa pomaly vyzliekli. Bola nadherná. Môj penis už  sa rozhodla mi ho vyfajčiť. Išlo jej to naozaj super! Nadržaní sme sa dostali k polohe 69. Nina nevahala, chytila mi ho a oblizovala mi žaluď, pri čom ja som jej lízal jej pičku. Dalsia poloha bola zlozitejšia, mal som ju drzat na rukach pricom ona sa mala nabodavať o moj penis, poloha dopadla dobre a Nina sa druhykrat urobila.  Nakonec sa otočila a ja som ju začal nakladať zozadu. Vyvrcholila tesne predomnou. Rychlo si prdomna kvokla  a zacala mi honiť. Vystriekal som sa jej priamo do pusy, len kvapka skončila na jej brade, tu si slastne dala na prst a krasne spapala.

Obliekli sme sa a opustili kabinet.
Takato vec sa mi určite nestala naposledy...



autor: Dtonate



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>