Erotická poviedka

Erotická služba

Mala som 15, keď sme sa so sestrou prvý krát dotýkali svojich šušiek. Rodičia nám hovorili o chlapcoch len samé zlé veci a tak sme niekoľko prvých orgazmov zažili so sestrou v našej detskej. Netrvalo však dlho a rozhodli sme sa skúsiť pre naše šušky niečo lepšie.

Prvý sex sme mali s dvoma futbalistami z vedľajšej dediny. Tuším boli od nás aj mladší. Sestra si vybrala toho vyššieho. Robili sme to v spálni našich rodičov. Potom sme sa aj pohádali lebo sestrin mal malého a neurobila sa. :D Rada aj nerada spomínam ako som mala 16, bola som v izbe jedného svojho bývalého spolužiaka. Bolo to asi najkrajšie čo som do vtedy zažila. Bozkával ma úplne všade a prstami mi prechádzal po šuške tak nežne že som sa takmer urobila skôr ako mi ho tam dal. Po prvom orgazme som si myslela že som s doňho zamilovala. On stále neprestával.

Myslela som že to bude chlapec s ktorým budem chodiť ak nie navždy tak riadne dlho. Milovali sme sa vášnivo a divoko. Ležala som podním, pritiahla som sa k nemu, a zahrizla som mu do ucha. V tom ma chytil za bradu, vrazil mi hlavu hlboko do vankúša a penisom mi zašiel do šušky úplne nadoraz. Z mojich úst vyletelo hlasné óóóóóóóó´ a dosiahla som svoj najdlhší orgazmus a on súčastne ejakuloval. Toho chlapca som sa pol hodiny nepustila. V tej chvýli som doňho bola úplne zamilovaná. Netrvalo to dlho. Zazvonil mu telefón. Vyšiel na chodbu a hlasno do telefónu kričal že je už koniec a že sa už nikdy nesmú stretnúť. Dozvedel sa že ho niekto čakaká pred domom, obliekol sa a šiel von. Bola to jeho bývala, poznala som ju. Chvýľu sa hádali, potom sa naňho hodila a dala mu jazyk do úst a ruku do nohavíc. Prestal sa brániť. Niečo mu povedala a ťahala ho do auta. Otvorila som okno a kričala jeho meno. Ani sa neobzrel.

Ostala som v jeho izbe a na sebe som mala len tričko chlapca, ktorý mi práve zlomil srdce. Úplne ma to zničilo a vtedy som sa rozhodla že už nikdy nikoho nebudem milovať. Začul ma tam jeho otec. Ani som nevedela že už prišiel. Plakala som na posteli keď vošiel do izby. Spýtal sa kto som. Bez ostichu som povedala že som sa práve vyspala s jeho synom. Vôbec som nečakala že to pochopí takto, ale spýtal sa koľko mi jeho syn zaplatil a že mi dá dvakrát toľko keď dám aj jemu. Prestala som plakať, najprv kvôli tomu že som sa urazila, ale potom ma napadlo že by sa to dalo využiť.

Povedala som že mi dal 500, v tej chvýli som zchytala tisícku, prehol ma cez okraj stola a pojebal ma asi tak za 10 minút. Celý ten čas som myslela len na tie peniaze. Toho chlapca som už nikdy nevidela, no jeho otcovi som dala ešte asi 5 krát. Pekne som si zarobila. Už nikdy som s žiadnym chlapcom nespala kvôli láske vždy išlo len o sex. Povedala som to aj sestre Mime. Bola sklamaná z toho ako som sa začala chovať, ale ja som vedela že časom aj jej niekto zlomí srdce a ona zbadá aký je svet v skutočnosti.

A aj sa tak stalo. Myslím že prešiel tak rok a jej chlapec ju nechal kdesi na slávnosti, lebo sa tam vyspal s nejakou zazobanou pobehlicou. Domov ju priviezol náš sused, s nikým, nehovorila asi týždeň, stále len plakala vo svojej izbe. Vedela som že ju z toho dostane, ako sa ľudovo hovorí, čas, ale tomu to trvá pridlho. Ja som mala lepšiu metódu. Skočila som za jedým kamošom, mal vtáka ako kôň a vedel s dievčatami robiť zázraky. Potom som šla k Mime do izby. Chvýľu sme tam len tak sedeli a držali sa. Oči mala stále červené. Spýtala som sa či sa neche ísť prejsť, ale len zavrtela hlavou. Povedala som že tak nemôže ostať naveka, ale to jej vohnalo do očí ďalšie slzy. Pristúpila som teda k veci. Dala som jej na líce pusu a rukou som jej zišla medzi nohy. Stisla nohy, ale nijak zvlášť sa nebránila. Hladila som jej šušku, jej tvár zčervenala. Znova som jej dala pusu na tvár. Mala by si sa trocha uvolniť, stále sa len trápiš: povedala som.

Povolila stehná a ja som jej strčila ruku do gatiek. Prostrední do pošvy a vrtela sm rukou. Vedela som že už je pripravená. Zavolala som toho kamaráta, čakal už za dverami. Vošiel dnu a sadol si k Mimke z druhej strany postele. Pozrela na mňa, usmiala sa a povedala: ďakujem, ale nemám náladu. No len ho skús: odvetila som a odišla z izby.

Jebali tam skoro hodinu. Musela som ich prerušiť, lebo sa vrátila mama. Ale myslím že si to patrične užila. Aspoň podľa toho že mala polepený aj vankúš. Konečen sa aj moja sestra vymanila z fiktívneho sveta zamilovných, za ruku sa držiacich párikov, a prebrala sa do reality. Keď som jej povedala koľko som zarobila za sex, kým sa ona vznášla na ružových obláčikoch, takmer sa jej podlomili kolená. Rozhodla sa to rozbehnuť vo veľkom. Problém bol v tom že sa nechcela ukazovať chlapom z okolia, aby nevyzerala ako pobehlica. Upozornila som ju že ona ale bude pobehlic. Nesúhlasila a ja som vedela že Mima vymyslí niečo, čo by mňa len tak nenapadlo. A aj vymslela.

Požičiala si odomňa pár tisíc a mňa zasvetila keď už bolo všetko hotové. V meste prenajala malú miestnosť v jednej postaršej budove. Trochu to tam vynovila, prispôsobila svojmu zámeru a na fasádu dala červené, neónové, asi meter vysoké srdce. :D Vnútri jedna malá izba, predelená drevenou priečkou, v ktorej bola diera. Všetci to určite poznáte z pornostránok. Gloryhole. :D Nestali sa z nás štetky, nikto o nás totiž netušil.

Chlapi prechádzali popred dvere, keď videli že srdce svieti na čeveno vošli dnu a vtedy srdce zhaslo. To znamenalo že je obsadené. Odchádzalo sa samozrejme zadných výchdom. Tade sme odchádzali a prichádzali aj my. Pri diere bol nápis honenie 500, fajka 700, do pošvy 1000. Chlapi sa len tak hrnuli. Nikto si od nich nepýtal občianky. Fungovalo to neuveritelne. Boli dni kedy sme s nezastavili aj 12 hodín. Mali sme boľavé ruky, ale finančne to stálo zato. Boli dni keď sme zarobili 20 000 a verte tomu že sme ich aj extra rýchlo minuli.

Najväčšie zisky boli z drobcov, z ktorých niektorí nevydržali ani minútu. Toľko krát som vydela ako striekajú hneď ako ho tam strčili. :D Väčšinou hneď potom utečú, chúďatka moje :D Mimka mi povedala že raz mala takého čo ho nevedela urobiť asi pol hodiny. Ruky mala úplne boľavé keď s ním skončila. Raz k nám prišiel nejaký drsňák od polície, alebo z nejakého úradu.

Chcel nás zatknúť, strašne som sa bála, ale Mima to s chladnou hlavo vyriešila. Dohodla to na 20 percent, ktoré by sme pre nás vlastne nič neznamenali, ale preňho to boli riadne peniaze. Navyše chcel každý deň fajku, ale nie cez dieru. Súhlasili sme. Navyše nám poradil, že v najbližšej dome nás určite nahlási nejaká podvedená ženuška, tak že si máme dať niekam pred dvere dobre schovanú kameru, aby sme vedeli keď prídu poliši.

Osvedčilo sa to na jednotku, keďže sme zistili, že k nám chodia aj taký hostia, od ktorých by človek nečakal že by si pozreli čoilen neslušnú reklamu. Učitelia, susedia, niekoľkí farári, prichádzali aj mnohí spolužiaci, a známi.

Najhorši bolo, keď sa u nás objavil náš otec. Vošiel dnu. Rozipsoval si nohavice vhodil 1000 a strčil do dieri penis. Tak som s preľakla že som sa nemohla ani pohnúť. S Mimou sme na seba pozerali asi celú večnosť. Otec tam len tak stál a čakal so svojim ochabnutým penisom v diere. Asi sa mu to zdalo dlho, lebo ho vytiahol von a chvýľu si ho honil. Vrátil ho naspäť asi o tretinu dlhší. Vhodil 1000-ku, snáď nečaká že si jedna z nás zasunie jeho penis do pošvy. Skoro sme sa začali smiať.

Otec zaklopal na stenu. Samozrejme o nás nevedel. Mima s vystrašeným úsmevom pokývala ramenami a chytila jeho penis. Honila mu ho úplne pomali. Zrejme sa bála. Keď sme prvý krát videli otcov žaluď, obom nám po chbte prešli zimomriavky. :D Nebol vôbec odporný, ale bol to žaluď nášho otca. Honila mu ho až sa mu celkom postavil a bol to pomerne veľký penis. Stroho zamrmlal: teraz fajku.

Mima sa zasekla a pozrela na mňa a prikývla. Na prejav toho najvyššieho nesúhlasu som horlivo krútila hlavou. Mima mi strčila do ruky kondóm a prísne na mňa pozrela. Nešťastne, ale s pocitom povinnosti voči sestre a strachu z odhalenia som ho rozbalila a nasadila na otcov penis. Fajčila som mu ho celú večnosť. Bolo mi odporné že ho to vzrušuje a vadilo mi ako pri tom stonal.

Narážal panvou do steny a cievky na penise mu navreli ako by mali prasknúť. Znova zamrmlal: teraz pičou. Vtedy už ale bola Mima pripravená. Bez váhania si dala dole gaťky a nasunula sa na jeho penis tak rýchlo, až som si myslela že sa na to teší. Narážala zadkom do steny a otec jej to isté oplácal z druhej strany. Keď začala stonať aj ona, strčila som donej.

Jednak som sa bála že ju otec spozná a jednak mi vadilo že si užíva sex s otcom. Venovala mi len jeden pohľad, ako by som ju rušila pri niečom dôležitom. Krátko nato sa otec urobil. Mima sa opatrne zošmikla z jeho penisu, na ktorom ostal kondóm. VYužila som to, lebo ma niečo napadlo. Začala som mu sťahovať kondóm a pritom som ho riadne poškrabala nechtami do penisu až zakričal od bolesti. Mima mi to vyčtala. Ale ja som vedela že ak neurobím niečo také tak sem bude chodiť aj naďalej. Mali sme obe dosť, a tak sme radšej odišli. Samozrejme sme chvýľu počkali aby sme sa s ním nestretli.

Najčudnejšie čo sa nám stalo bolo keď sa raz objavila učiteľka z našej strednej, nemčinárka. Ani jednu z nás neučila, ale obe sme ju poznali. Smiali sme sa už keď vchdzala dovnútra. Vhodila do diery 1000-ku za ňou vybrátor a hneď potom priložila svoju dieru na našu dieru :D :D :D Myslela som že sa zadusím, ako som zadržiavala smiech. Mima sa na tom tak bavila.

Vzala do ruky vybrátor a chcela ho strčiť do jej šušky. Zabolelo ju to a zašepkala: poprosím olýzať. Skoro som vybuchla. Mima ho olýzala a navyše opľula jej šušku. Zabralo nám to myslím že 20 minút. Za ten čas sme tej ženskej napľuli na piču toľko že mala mokré aj topánky. :D

Keď k nám opäť prišiel otec, rozhodla som sa urobiť niečo, aby viackrát neprišiel. Hneď ako do diery strčil penis, chytila som jeho miešok, vtiahla dnu aj jeho guľky a tak som ho po nich udrela že sa okamžite obliekol a odkrýval preč. Mima o tom našťastie nevedela. Určite by mi to nedovolila. Vedela som že ona by mu ho rada vyfajčila ba dokonca by s ním veľmi rada aj jebala.

Keď sme už mali skutočne dosť prachov, začal sa náš byznis zaberať úplne iným, legálnym smerom, a už sme jebali skutočne len kvôli sexu, ale hlavne už nikdy sme nejebali s našimi príbuznými a nestrkali sme starým učiteľkám do piče vybrátory.

autor: Zuzana



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>