Erotická poviedka

Popolnice

Jedného letného podvečera som išiel busom MHD.Autobus bol poloprázdný.Seděl som vzadu, aby som mal přehled.Na jednej zastávke pristúpila nádherná dáma. Typ manažérka , okolo 30 let.Měla perfektne padnúce kostým, kožené lodičky na platforme, telové pančušky, Notas a kabelku.

Sadla si na dvojku doprostred autobusu.Najednou sa nenápadne začala rozhliadať a potom si dala dole botku.Už som zbystřil.Pak stiahla pančušku a dala ju do kabelky a zase sa obula.To isté udělěla s druhou.Mezitím sme došli k metru.Všichni vystupovali a išli do metra.Ale ona k môjmu údivu zamierila k popelnicím.Otevřela veko az kabelky tam vyhodila tie punčošky.To už som bol v tranze.

Smetiaku zabuchla a ponáhľala do metra.Nenápadně som otvoril popelnici.Byla skoro plná samých prospektov a navrchu ležali tie punčošky.Okamžitě som ich zbalil a dal do kapsy.Už som to nemohol vydržať, tak som v metre zaliezol do kabiny.Byl to zážitek.Byly ešte teplé a vlhké.Voněly po kožených topánkach s gumovou platformou.Cítil som aj vôňu laku čerstvo nalakovaných nehtíků.Vůně nožičiek, ktoré ich nosili bola taky fantastická. Jednu pančušku som si navliekol na úd a druhú som očichával.Za okamih som bol čarovne hotov.Naplněnou pančušku som zabalil do vreckovky, k tomu pridal aj tú druhú a vyrazil späť do reálneho sveta. "


autor: footfetishista



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>