Erotická poviedka

Cirkevné očista

Jedného sychravého dňa som pocítila, že sa potrebujem vyspovedať, normálne v kostole v spovednici. Tak som vyrazila a dospela k miestnemu kostolíku. Spovednica bola uprostred kostola a nad jej dverami svietilo svetielko, že spovedník je prítomný. Vstúpila som dovnútra a po pokyn som kňazovi zverila, čo ťaží moju dušu.

Pozorne si ma vypočul a po tej začal rozprávať o mojich slovách. Keď skončil, prekvapil ma tým, že mi povedal, že rozhrešenie mi dá v sakristii. Ale poslúchla som ho. Vyšli sme zo spovednice a zamierili k sakristii. V miestnosti bolo príjemné teplo. Povedal mi nech sa pohodlne posadím do kresla a šiel ku skrinke, ktorá tam bola a nalial niečo do pohára. Podal mi tú pohárik a povedal , že to je bylinný výluh a mám to naraz vypiť, aby som sa uvoľnila a on mi dá to rozhrešenie. Aj keď mi to bolo divné, vypila som to, malo to príjemnú chuť. Po tej si sadol vedľa mňa a začal mi rozprávať, že z mojich slov vyzerá, že som tak trochu hriešna duša a on ma musí "očistiť". Sedela som v pohodlnom kresle a Zacítila som, že asi ten bylinný výluh na mňa začal nejako pôsobiť. Povedala som mu to a on mi povedal, že to je normálna reakcia, nech sa uvoľním.

Začal ma hladiť po vlasoch a tvári. Potom mu ruky zišli na ramená, kde ma tiež hladil a akoby masíroval. Nemala som silu sa fyzicky brániť, vplyvom toho pitie. Potom jeho ruky pokračovali po mojom tele a dlho sa zastavili na mojich prsiach. Akonáhle sa ich dotkol, bradavky mi začali tvrdnúť a trochu som sa za to hanbila. Asi to spozoroval a povedal mi, že sa nemusím hanbiť, keď je mi to príjemné. Tiež mi povedal, že zo mňa musí odstrániť to zlo, z ktorého som sa spovedala. Rozopol mi blúzku a podprsenku vyhrnul hore. Keďže mám väčšie prsia, asi štvorky, videla som, že sa mu rozžiarili oči. Nevedela som, čo si mám o jeho konania myslieť, ale brániť sa jednoducho nešlo. Mala som ťažké ruky aj nohy. prisalo sa na moje bradavky svojimi perami a cucal je a rôzne masíroval jazykom aj rukami. Trvalo to podľa mňa dlho. chvela som sa, on mi len stále opakoval, že sa nemám báť, že sú to bežné cirkevné praktiky na očisťovanie hriešnych duší. Potom sa otočil a stlačil gombík, ktorý bol za ním na stene. Za chvíľu do sakristie vstúpili dvaja muži. Zavreli za sebou dvere a všimla som si, že aj zamkli .

spovedníka mi povedal, že to sú miništranti, jeho pomocníci. Vôbec je neprekvapilo, že som tam v kresle s odhalenými prsiami. Niečo si s nimi začal šepkať. Potom mu začali nosiť na stôl vedľa kresla krabice, v ktorých ako som neskôr zistila boli rôzne predmety na očistu, ako mi povedal kňaz. Keď mali všetko nachystané, kývol im a oni mi vyzliekli nohavice. Kreslo, v ktorom som sedela, prispôsobili do polohy ležmo. Ešte pred tým mi miništranti vyzliekli blúzku aj podprsenku. Zostala som pred všetkými tromi už len v tangách, ktoré mi vzápätí spovedník na boku roztrhol a zložil. Mala som strach, čo so mnou majú v pláne robiť. Jeden miništrant si kľakol k mojim nohám a pomaly ich roztiahol od seba. Naslinil si prsty a začal mi pomaly a jemne masírovať pysky a klitoris. Druhý miništrant sa sklonil k mojim prsiam a začal jemne sať bradavky a hrať si z celými prsiami. Po chvíli ten, čo bol medzi mojimi nohami, oznámil kňaz, že som začala dole krásne vlhnúť. odstúpil a kňaz vzal prvú pomôcku zo stola - bol to mohutný vibrátor, ktorý mal aspoň 25 cm dĺžku a bol strašne tučný. polial ho asi lubrikantom a začal mi s ním krúžiť medzi nohami a pritom Odriekavali latinsky nejaké vety. Pomaly chcel vsúvať vibrátor do mojej kundičky, ale odsunula som sa. Se hanbou som zamrmlala, že som ešte panna. Veľmi sa tomu čudoval aj obaja miništranti. Potom mi povedal, že to nevadí, že sa o mňa postarajú a dokonale ma očistí od mojich hriechov, len že sa mám čo najviac uvoľniť a nemám mať strach, že budú opatrní.

Po tej sa usadil v druhom kresle, vyhrnul si kňazskú tuniku, pod ktorú nemal ani slipy alebo boxerky. Pokynul miništrantom a tí začali stavať toho, aby mu pripravili jeho penis k mojej očiste. Rôzne mu ho masírovali a hrali si s jeho guľami. Obaja sa vystriedali na tom, že mu každý chvíľu pokouřili penis. Ten po týchto procedúrach už stál a bol tvrdý ako kostolné sviece. Po tej miništranti ustúpili na bok a spovedník si kľakol k mojim nohám. Zase je pomaly roztiahol od seba a jazykom ma rôzne prolízával. Povedal mi že to možno za chvíľu trochu zabolí, ale to je za tie moje hriechy. Naslinil si špičku penisu a pomaly ju zčal nasadzovať na vchod mojej jaskynky. zasúval pomaly dovnútra a von, párkrát. Ale potom podsunul svoje ruky pod môj zadoček nasadil penis na dierku a rukami ma prudko na neho nabodnul a vošiel do mňa celý až po koreň. Vykríkla som az očí mi vyhŕkli slzy . Miništranti si začali zase hrať s mojimi prsiami, asi aby som sa trošku odreagovala od tej bolesti. Kňaz zase začal odriekať niečo v latinčine a pomaly sa začal vo mne pohybovať. Prsty mi masíroval klitoris. Asi boli dohromady zohraná trojka. Neviem ako dlho vo mne jazdil, ale potom zo mňa penis vytiahol, bol celý od mojej panenskej krvi. Miništranti mu ho hneď umyli asi svätenou vodou. Po tej si ho navlhčila lubrikantom, miništranti mi roztiahli nohy a zdvihli ich do výšky. spovedník aplikoval lubrikant aj medzi moje nohy a hlavne medzi moje polovičky. Pomaly začal strkať prst do mojej zadnej dierky. Stiahla som inštinktívne polovičky k sebe, ale len mi pohrozil prstom a rukami polky roztvoril. Začal mi do mojej zadnej dierky strkať opäť prst a druhou rukou si držal mojej polovičky od seba. Bolo to dosť nepríjemné. Miništranti, aj keď mi držali nohy hore, vzali niečo zo stola. Vyzeralo to ako štipce na bielizeň a pripol mi to na obe bradavky. zabolelo to a tým, že som preniesla svoju pozornosť na prsia, kňaz mi do análny dierky hrubo vsunul 2 prsty. Chcela som ucuknout, ale druhou rukou mal priloženú na mojom brušku a tlačil ma dole. "Upokoj sa, ty naša hriešnica." Chvíľu mi masíroval análny dierku zvnútra prsty. Potom je vytiahol a nasadil tam špičku svojho veľmi hrubého penisu.

Miništranti ma chytili za ramená a on začal vsúvať svoj mohutný nástroj dovnútra. Keď som chcela uhnúť, miništranti ma za ramená tlačili proti jeho klady. Nemohla som si nijako pomoct. Dosť to bolelo a ako by ma celú zo spodu trhal. Ale nakoniec ho do mňa zasunul naozaj celý zase až po koreň. Chvíľu pčkal, až si zvyknem na obrovské rozmer a začal sa v mojom zadočku pohybovať - ??von, dnu, von, dnu. Takto ma súložil snáď 20 minút . Zadoček mi úplne horel bolestí. Keď som videla, že už konečne ide na neho orgazmus, vytiahol ho a na celé telo, hlavne na prsia mi asi pol minúty striekal horúce dávky spermií. A to som si myslela, že už je to vo konečne za mnou. Lenže ešte neboli ukojenie obaja miništranti, aj keď z toho, čo videli už im moc nechýbalo. Hneď ma postavili na nohy, jeden si postavil predo mňa, druhý za mňa. Ten, čo stál za mnou, ma chytil za zadok a pomocou druhého ma nabodol na jeho nahor trčiace penis. Ten zašiel do mojej ešte krvavé jaskynky ako po masle. Párkrát do mňa vnikol až po koreň.

Vzápätí som len zacítila, že ten za mnou mi roztvoril polky a svojim tvrdým penisom vnikol do mojej prdelky. Bola som zo spodu vyplnená dvoma penismi naraz. A v tejto pozícii si ma nadhadzoval a ja sa znovu a znovu nabodávala oboma dierkami na ich tvrdé údy. Po chvíli mi obaja vystriekali obe dierky horúcim semenom zvnútra. Potom ma zo seba dali dole, položili na kreslo a spovedník mi rozkrok a riťku zalial studenou svätenou vodou a zase odriekal niečo latinsky. Keď skončil, povedal mi, že keď som podstúpila túto sterilizačné kúru, tak si zaslúžim malú odmenu nakoniec. Roztiahol mi nohy, jazykom ma rozlízal a potom vzal zo stola iný vibrátor na baterky, ktorý vibroval a mal aj výčnelok na stimuláciu klitorisu. Zasunul mi ho do kundičky. zacítil som vibrácie vo vnútri aj na mojom napuchnuté klitorisu a za malú chvíľku už som sa zmietala v silnom orgazme. < br />
Po celej tejto procedúre ma celú umyli svätenou vodou a spovedník mi povedal, že som bola veľmi šikovná a učenlivá a že som na čas očistená od hriechu. A že mám prísť zase a skúsime ďalšej fáze očisty. Nakoniec zahlásil : "Choď dcéra v izbe."





autor: arabelka90



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>