Erotická poviedka

spolužiačka

Tento môj osobný zážitok začína niekedy v 80. rokoch, kedy sa vchodmi panelákov nezamykaly.Děsně rád som po zotmení vchádzal do panelákov a okukoval botníky, oňuchával topánky a nejaké som si vzal domů.Parkrát sa stalo, že som sa na podeste s botkama aj udělal.Nádherná doba.


Uplynulo 20 rokov a raz, pri návrate z krčmy, som to vzal domov cez sídliště.Jen tak som skúšal brať za nové plastové dvere, ktoré boli všetky zamčeny.Až u posledného paneláku dvere povolily.Opět ten rozochvený pocit a už som bol vevnitř.Nic moc, skoro nič vůbec.Botasky, vietnamskej bio papuče, poltopánky děs . Až v treťom poschodí, už podľa vône, som tušil, že niečo bude.Cvakl som vypínač a užasl.Lodičky, čižmy, pantofle.Nevěděl som ktorú dřív.Zabořil som tvár do nádhernej kožené čižmy s ihlovým podpätku, keď sa náhle otvorili dvere .. "Čo tu robíš?" "Jéé ty tu bývaš?" odpovedal som rozechvělým hlasom. "Tak poď ďalej." Keď som vstúpil dnu tak som si ešte len poriadne uvedomil u koho jsem.Byla to bývalá spolužiačka z deviatky, ktorú som už leta neviděl.Chodila síce do áčka, ale hneď som si vybavil, že mala najkrajšie nohy na celej škole.Většinou nosila minisukni av tej dobe vzorované pančušky .. Raz po škole som počkal v šatni až všetci odídu az jej vrecka som vytiahol jej froté papučky . Boli ešte teplé, a vlhké, tak som sa s nimi udělal.Poslední deň školy prišla opäť vo vzorovaných punčoškách a mini.Na nôžkach mala sandálky-brikety, ktoré sa vtedy začínali nosit.Vytáhla z vrecka papučky hodila ich na zem a povedala: "dnes na to seriem" a dupla na ne tak silno, až sa roztrhly.Potom je nakopala na odpadkový kôš as eleganciou odišla do triedy.

"Dáš si kávu alebo panáka?" panáky a veľkého. " Poď niečo ti ukážem. "povedala a otvorila skříň.Nebyla to skriňa, ale obrovský botník.Pocitil som, ako sa mi podlamujú kolená a stavia prút." Ktorý chceš vidieť na mňa? "Ukázal som na sandálky na platforme s ihlovým podpadkem.Odkopla saténové domáce papučky s pierkom a začala sa obouvat.Všiml som si, že aj doma nosia vzorované pančušky. Pri každom ďalšom obúvanie a vyzúvanie ma ľahko přišlápla a ja som ju pohladil a pobozkal chodidlo.Když si obliekla nízke čižmy na platforme došla na koniec chodby , kde bol kôš s odpadky.U neho ležali zamatové čierne sandálky na podpadku.Oba sme na ne pozreli. "Tie mám pripravené do popelnice.Mají prasknutý pásek.Jestli chceš, tak ti ich dám." Odpovedal som: "môžeš mi je ešte upraviť? "" Chcela "povedala a oboma nôžkami ich začala drtit.Pásečky vŕzgal au jednej sa odlomil aj podpatek.To už som nevydržal a začal som kropiť to úžasné dílo.Punčošky, kozačky aj sandále.
" Musím sa ísť převlíct a ty choď do obývačky na toho panáka "Zula sa a stiahla si aj punčošky.Vše odhodila na kopu ku košu.
Sadol som si do obývačky a snažil sa uložiť svoj prút. Za chvíľu přišla.Měla na sebe zlatisté pančušky a hnedé dřeváčky so zlatou sponou.Kopli sme do seba panáky a ona si sadla oproti mě.Natáhla nôžku smerom k môjmu údu.Zase som bol v tranzu.Stáhl som nohavice a ona mi nasadila nôžku sa dřeváčkem na úd.Cítil som teplo jej pätičky. párkrát narazila a opäť som bol hotov.Vstala a postavila se.Semínko ju tieklo všade aj medzi prstíky.
"Idem sa umyť" "Môžem ísť s tebou?" povedal som. "Poď". Vyzliekla si tričko a vliezla do sprcháče.Pustila sprchu.Voda stekala po punčoškách do dřeváčků.Sundala si nohavičky a dřeváčky.Pak vzala jeden dřeváček, Oblizla podpätok a celý si ho vrazila do kundičky.Po pár pohyboch sa udělěla.
Utrela sa vzala si župan a obula saténové papučky.
Keď sme sa lúčili povedala ma: "tu máš igelitku a zober si tie sandálky a pančušky od toho koše.A zober si aj tie kozajdy.Takové už sa nenosí. A dík"
Dvere zaklapli a ja s igelitkou mazal domov a premýšľal či som bol manželke neverný.













autor: footfetishista



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>