Erotická poviedka

Blondínka mi nakoniec ukázala všetko

Leto nie a nie skončiť. Skoro sa mi vždy zdá, že v samym závere leta sa už niektorý ženský konečne osmelí a začnú trochu viac ukazovať zo svojich tajov. Na jednej strane je to fajn, ale na druhej strane sa mi s vtákom neustále napruženým ťažko rieši mnohé veci. Ale pár dní určite všetky prízemné veci ešte počkajú - prečo toho teraz na poslednú chvíľu ešte nevyužiť, keď dievčatá teraz tak ochotne predvádzajú svoje poprsie a možno aj viac.

Vypravil som sa teda do Žltých kúpeľov u Vltavy a prvým príjemným prekvapením bolo, že vstup je tam voľný. Po chvíľke rozhliadnutie som zakotvil u pekné blondínky v červených plavkách zaviazanými šňůrkama po stranách. Ležala na bruchu s odloženou podprsenkou pri hlave. Zadok mala málinko oplácanější, takže na prvý pohľad vyzerala ako pekná mamička, ktorá si sem odskočila od detí, ale veľmi príťažlivá. Po chvíľke som ale zistil, že je veľmi mladá. Tie malinké nedokonalosti na jej tele, ako väčší zadok a vystupujúce nerovnosti na stehnách od podkožného tuku ma skôr vzrušovali, skrátka "dievča od vedľa" so všetkým všudy. Ešte nič moc neukázala a začalo mi z nej stúpať péro, tak som si radšej išiel na chvíľku zaplávať do Vltavy. Vrátim sa a už vidím, že ide do tuhého: dievča leží na chrbte a opaľuje si svoje pekná dvojková prsia. Hlavným prekvapením bol ale pohľad do jej rozkroku: tie plavky určite boli dole podšité, ale napriek tomu sa jej pekne zarezávali do rozkroku - to je typické u dievčat, čo majú kundu ako vráta. Ako som si ju pod tými jej nohavičkami predstavoval, nemilosrdne mi začal stúpať, hoci som pred chvíľou vyliezol z celkom studenej vody.

Ja nosím plavky s nohavičkami , celkom decentné, ale ak ma v nich stúpne péro, tak o tom nie je pochýb! To bol aj tento prípad a dievča by musela bejt slepá, keby si toho nevšimla. Beriem to skrátka tak, že tie erotický baby by sa mali dozvedieť o tom , že sú fakt erotický. A ak by im to náhodou vadilo, tak sa holt nemaju toľko ukazovať.

Keďže ale baba ležala nehybne ďalej, za chvíľu ma to prestalo vzrušovať. Potom sa zase otočila na brucho, ale zmenšila si nohavičky čo najviac, aby si opálila prdel - už mi tam zase šklbalo, ale ona to nevidela. Studená voda je istota, hoci len na chvíľu. Keď som vyliezol nabudúce z vody, bola v polosedu a začala sa vrtieť, myslím telefonovala . Jej prsia prvýkrát krásne vynikli v prirodzenom pohybe. Tak som nevedel, kam sa mám pozerať skôr, či na vystavené prsia alebo na nohavičky nádherne sa zarezávajúce do kundy. Oj, oj, oj. Možno jej môj stožiar málinko vyvádzal z miery, ale nie zase toľko, aby sa odsťahovala alebo otočila. Malo to grády, za chvíľu si sadla, čítala si časopis a začala jesť čipsy, takže prsia sa jej zavesili a občas pohoupaly, ako si ty čipsy dávala do úst. Ako som len ľutoval, že nemám kameru!

Ale to najlepšie ešte malo prísť. Slečna začala upratovať na deke, čo je vždy jasným znamením odchode. Neviem či preto, že už čas pokročil, alebo preto, že ma konečne chcela zbaviť sexuálneho napätia. Možno oboje. Zapla si bielu podprsenku, a tú si potom pretočila dopredu, aby navždy skryla jej nádherné prsia (tieto scény idú na DVD púšťať pospiatky, a máte z toho hneď striptíz). Cez hruď si prehodila kratšie biele plátené šaty, ale mala problém - predsa si v električke či aute nebude pariť buchtu v plavkách, proste ešte si potrebovala převlíct nohavičky. A kde inde ako na deke. Už som kašlal na baby okolo as předpaženým čurák som rýchlo vstal, aby som chytil ten správny uhol. A podarilo sa! nech sa snažila akokoľvek, na pol sekundy som zazrel jej DOKONALE vyholené kundu. A nohavičky taky stáli za to, vpredu ružový trojuholník, vzadu len šnúrky.

To už jej asi začínalo silnejšie vadiť, kam ju pozerám, ale veď už bola na odchode. Tak sedela oblečená ďalej a ja začínal premýšľať "kam s tým", aby som ten orgazmus mohol aspoň čiastočne prežiť s ňou. Nemohol som si ho ale vyhonit priamo na priestranstve, všade okolo ľudí. Tak som si sadol na breh, čiastočne kryt jediným kríkom čo tam zostal a díval sa na tú už oblečenú babu cez ten krík. Párkrát som si ho stlačil cez plavky, bolo to pochopiteľne hneď a nebolo toho málo. Potom som hupsnul do vody, aby som začerstva propral fľaky na plavkách . (Lepšie to urobiť nešlo. Kedysi som bol v Taliansku, tam si dievča z našej výpravy svlíkla podprsenku a jeden mladý Talian zrovna vystúpil z vody, mal ho z nej ako tyč. Potom som ho videl, ako podišiel ďalej do mora, vybral si péro z plaviek a mohutne onanoval - to tu ale nešlo, pretože po Vltave stále jazdili samé veslice sem tam. Tak som to musel urobiť decentnejšie). Keď som už s konečne pokojným prirodzením vyliezol z vody, dievča tam ešte ležala. Premýšľal som, že ju ho pri svojim převlíkání na oplátku taky ukážem, ale ona sa pozerala inam. Tiež už som mal drobcov, tak by to bolo nezaujímavý. Holka pri odchode z plavárne schválne zašla na chvíľu opačným smerom, aby som "stratil stopu" a snáď ju ešte niekde nepřeřízl. To ale už bola zbytočná obava, pretože ja som bol uspokojený.


autor: Peter



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>