Erotická poviedka

Večierok

Sme spolu v hotelovej hale na večierku tvojho manžela. Zatiaľ sa vôbec nepoznáme, ale občas po sebe pokukuje. Evidentne sme si padli do očí. Dohovoríme si znamenie, že sa zíde pri stole s pitím. Chceme byť na chvíľku spolu sami. Tie povieš manželovi, že ti nie je dobre a ja, ako jeho dobrý známy ťa odveziem domov. Avšak hneď za rohom u výťahov sa spolu začnem vášnivo bozkávať. Přitiskneš ma na stenu medzi výťahy a ja jeden privolám. Našťastie prišiel ihneď a my spolu v úzkom spojení do neho nastúpili. Po celú dobu sme sa bozkávali a začali sme sa vo výťahu pomaly vyzliecť. Než sme došli do môjho apartmánu v 20 poschodí, stihli sme zo seba navzájom zhodiť len pár kúskov oblečenia. Otvoril som kľúčom svoj pokoj a neprestávali sme zo seba strhávať oblečenie. Keď sme dorazili k posteli, mali sme na sebe každý len spodnú bielizeň. Ja tmavomodré trenírky a tie biele tangá s bielou podprsenkou. zvalil si ma na posteľ, kľakla si si a stáhlas mi trenírky. Pod nimi si zbadala môj stopořený klacek trčiace do výšky.


Chytila ??si pri koreni nechtíky a jazýčkom prešla po špišce. Ja som mal čo robiť, aby predčasne nevystřík. Začala si mi ho naháňať. Predkožku mi sťahuješ až úplne ku koreňu čuráka a postupne zrychluješ. Ted už ideš na plno. Ja sa začínam pomaly zadýchavať, ale nechcem, aby si prestala. Tie akoby to počula a stále zrychluješ. Poznáš, že sa blíži môj orgazmus. Trochu zpomalíš, predkožku mi ztahuješ len minimálne a čakáš na môj výstrek. Dočkala si sa. Tie ochotne k nemu přisaješ jazyk a polykáš mi spermie. Ja striekajú jeden nával za druhým a tie je polykáš. Troška spermií ti tečie po tvári.

< br /> Ted si předemně postavíš, sundáš si podprsenky a nohavičky a nasadneš na mne. Rukou sa chopíš môjho penisu a přidržíš si ho u kundy. Pomaly sa na neho nabodáváš. Mám ho v tebe až po gule. Rukami sa chytíš mojich ramien a začneš prirážať na môj chvost. Sprvu pomaly, postupne zrychluješ. Ja ťa držím za stehná a pomáham ti. Ted ideš nado mnou ako na koni 150km/hodinu. Rukami sa chytíš za prsia a začneš si ich masírovať. Spoznám na tebe, že sa ti to páči a ešte pridáme. Obaja pekne nahlas vzdychajú. Zrazu zpomalíš a ja poznám, že máš orgazmus. Pomaly sa nado mnou vrtíš a oddychuješ. Ja cítim okolo čuráka príjemné teplo tvojho urobeniu sa.


Ted sa ku mne sklopíš a začnem sa znova bozkávať. preklopíme ťa na chrbát a poviem, že by som ťa chcel ešte nejako inak. Tie to ihneď pochopíš a ochotne si klekneš na všetky štyri. Vystrčíš na mne tú svoju peknú riťku, kde sa pod nej schováva tvoja pička. Trochu ti roztiahne stehná od seba, aby sa píča poriadne napružila. prejde cez ňu ukazovákom. Je vlhká vzrušením z toho, čo teďka bude nasledovať. Jazykom začnem lízať tvoj análny otvor a prstíkama surfujete po tvojej dierke. Zrazu toho nechám . chytíte si čuráka pri koreni a pristavíme ho ku tvojej zadnej dierke. Tie ted cejtíš jeho veľkosť. Trošku cukne a zaboríte ho tam. Pomaly zasúvajú čuráka ďalej a ďalej do tváho análneho otvoru. chytí ťa za tvoje nežné boky a začnem prirážať. Najskôr pomaly , postupne zrýchľujú. Stačí chvíľka a ja sa do teba urobím. Cítiš, ako moje horúce semeno zaplavuje tvuo prdýlka a ako steká po polovici až ku kolenu. Chvíľku zostanem takhle nad tebou kľačať, po chvíli si ho vytiahnem a ľahnem si vedľa teba. Tie si lehneš vedľa mne.


Až teraz Zisťuješ, že všade okolo (na posteli, na zemi, na nábytku) sú pohodené červené ruže. Pár som ti ich dal. Potom si sa išla osprchovať, oblíkla si sa a odišla. Keď si prechádzala okolo hotelovej haly, večierok bol v ešte v plnom prúde. zamieril si rovno domov.


autor: Martin56



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>