Erotická poviedka

Faust a Margaréta

Zoznámila som sa s ním na školení v Košiciach. Škoda, že až na záverečnom večierku, ale
stálo to za to. imponoval mi svojím sebavedomým správaním a značnou otvorenosťou. Po posedenie v reštaurácii ma bez nejakých prieťahov pozval k sebe na hotel na malé občerstvenie. Keďže som ihneď odhadla o čo asi pôjde dlho ma nemusel prehovárať . Urobil kávu a bez nejakých okolkov ku mne zozadu pristúpil a začal vášnivo bozkávať na krk.



Jeho ruky som zacítila na svojich čtverkách a po chvíli aj v lone. Bolo leto a preto sme boli len sporo odetí, takže pre neho nebol problém prsty zablúdiť do mojej už značne zvlhnuté štrbinky. Pritom mi stále stláčal bradavku a celkom silno hrýzol do krku. Hlava sa mi zatočila, ale ovládla som sa a zašepkala mu do ucha, že sa pôjdem osprchovať. Keď som sa vrátila zo sprchy bolo rozostlané a ja si ľahla v očakávaní ďalších príjemných vecí. Počula som z kúpeľne sprchu a moja rozpálená buchtička už sa nemohla dočkať plnky. Keď prišiel bol len v slipoch a Topora mu vykúkali spoza gumy. Žaluď sa tak leskol, že som mala neodolateľnú túžbu tú jeho Jahůdku ochutnať. Bola som síce prikrytá, ale tak, aby toho nebolo vidieť ani moc, ani málo. Noha som mala z pod periny, aby videl roztiahnuté mokrú a ružovou štrbinu a ľahko odkrývali aj jednu stoporenie bradavku. Viditeľne ho to rozpálilo do červena a kľakol k posteli odkryl celý môj spodok a jemne začal krúžiť prstami po stehnách. Letmo sem-tam sa dotkol ochlpenia a vychutnával pohľad na tú tečúcou jamu. Keď sa dosť nabažil pohľadu prsty až nešetrne roztiahol moje horiace závojov a celým tvárou sa ponoril do tej potopy. Počula som ako to čvachtá, cítila jeho jazyk nos aj pery, to už ma polial studený pot. Začali prvé nervové tiky a ja cítila ako všetkou silou tlačím kundu na jeho noštek. Ešte keď zasunul svoj jazyk do dierky a potom jemne s ním prechádzal po klitorisu som sa neudržala a začala sprvu ticho, ale čím ďalej tým hlasnejšie stonať.



Ako zmyslov zbavená som rukami tlačila tú rozkoš medzi nohy a cítila ako zo mňa vyteká horúca šťava smyslnosti.Zasunul mi snáď celý palec do ritného otvoru a ja snáď úľakom vykríkla. Nebola to ale žiadna bolesť, pretože aj táto dierka bola dostatočne premazané. Pracoval dôkladne v oboch dierach a zase mnou prešiel blesk az úst sa vydral ohlušujúci výkrik. Ležala som chvíľu bezvládne, ale keď som sa prebrala znova som cítila, že doteraz neprestal a jazykom mi líže anál. Snažil sa ho napchať celý do riti, ale ja som bola trochu kŕčovitá. Chcela som ho taky urobiť, a preto som ho pritiahla za hlavu hore. Pomaly prechádzal na kozy a ako malé dieťa sa pohrával s bradavkami, hnietli je ako cesto a lízal jemne tie trčiace tvrdé tŕne. Opäť vo mne prebudil žiadostivosť a ja nehanebne uchopila jeho mužství.V tej chvíľu ma oblial pot, bolo naozaj tak hrubé, že som ho mohla držať som napoly. pulzovala vzrušením a akoby už chcelo striekať. Keď zacítil moju ruku na vtákovi pokľakol medzi moje nohy a nechal ma tak, aby som mohla jemne červeným koncom klacku prechádzať cez mazľavou piču. Užívala som si toho hrubého kokot dobrých päť minút, keď som zacítila prudké šklbanie. zovrel mi rukou moju ruku is kladou a ja zacítila jeden prudký výbuch. Prúdiaci semeno z klacku pristálo na kunde a vo vzduchu zavoňalo pach čerstvého horúceho semena.



Otvorila som oči a uvidela ako kŕčovito drží oboma rukami tú hrubú uhorku a rozmazáva semeno po diere. Plachta som mala už tak prilepené k zadku a keď som mocne prirážal dvíhalo sa a přejemně ochladzovalo tie dva horúce orgány. Jeho úd však neochabla a on mi ho teraz začal súkať do vyhriatej rúry. Bol naozaj tučný ako prepchaté jelito, ale moja nora bola hladne pripravená prijať čokoľvek az mlasknutím to taky urobila. Teraz pre zmenu vykríkol on. Do ucha mi pošepkal ako som krásne úzka a vlhká a pri tom začal búšiť ako stroj tým ťažkým kladivami do mojej pošvy. Cítila som to ako pumpu a taky čoskoro zacítila značný tlak v podbrušku. Bolo to tak, naozaj pumpoval vzduch do mojej vagíny a celú ju nafukoval . Občas ušlo trochu vzduchu s príjemným zašimráním a so zvukom prdu.V tej chvíli som sa urobila ako nikdy predtým.



Kričala som tak silno, až som sa sama zľakla. Intenzita rozkoše mnou prešla od päty ku končekom prstov a ja svojou dutinou ešte nasala jeho piest as ním aj husté chuchvalce väzkého bieleho jogurtu, ktorý ma premkol celú a vyprýštil pozdĺž jeho tlačiaceho kmeňa von z pošvy a pomaly stekal cez riť na mokré prestieradlo. Až teraz som si uvedomila čo sa deje a rýchlo sa presunula ústami k tomu prameňu života a snažila sa vypiť všetku tú teplú smolu z jeho kmeňa. Aj on stonal a sipela nezrozumiteľne niečo vykríkol a ako mŕtvy kanec padol vedľa mňa. Ležali sme chvíľu a nemohli chytiť dych , naše telá boli zlepená tou zmesou mrdkou tak dokonale, že to pri odlepení až uštipol. Chvíľu sme sa navzájom láskal rukami a snažili prinútiť zmysly k poslušnosti, ale nedarilo sa. Svalstvo sa trepal v kŕčoch a centrá rozkoše boli stále tak horké.Ležel stále ešte hlavou k mojej svätyni a ja u jeho teraz ťažko visiaceho Topora. Na špičke sa ešte trblietala kvapka rozkoše, tak som jej ľahučko slízla. Keď ucítil na chobota môj jazyk zacukal sa a pred očami frflal.

< br />
Fascinovalo ma to, tak som ho chytila ??za gule a jemne ich stisla pritom akoby žmýkal zvyšok tej lahodnej šťavy. Jeho mužstvo sa opäť prebudilo. Kľakol si pred môj tvár a bez okolesníka vrazil tem Topora do môjho krku. Začala som dáviť a keď to počul prirazil ešte viac. Mrdal mi ústa, akoby to bola tá najvlhkejšie diera v mojom tele a pritom začal olizovať ešte horúcu a naplnenou dieru. mrdkou mu stekala po brade a ja sa snažila čo najviac vysať ten jeho lesklý buchar. Už už som chcela prestať a ošukať sa zozadu, keď začal znovu tryskať, tentoraz už né tak husto, ale o to viac chutne. Všetko som slastne vypila a snažila sa vymaniť. Pustil ma, ale skoro násilím otočil zadkom k sebe, roztiahol mi nohy tak, že som mala šachtu skoro na posteli roztiahnuté na prasknutie a vrazil tam povadající chvost aj tak ešte pevný. Sprvu ľahko preťahoval ako had noru pomaly a kĺzavo, a pritom prstom obratne šteklil klitoris. Keď ucítil ako tvrdne naháňal ho ako čuráka a pritom stále pomaly zasúval dnu a von. Všetko išlo tak hlaďounce a zľahka, že mi vstávali chlpy na zádech.To už som sa prepracovala opäť do neba a nečakala na jeho stoporenie. Lenže ako počul môj vrchol jeho rúrka zapulzovala a tvrdnutiu. Tým mi rozťahoval kundu na prasknutie a ja sa vymanila. Ako rozbehnúť vlak ma chytil za zadok surovo roztiahol polky a niekoľkokrát napľul na ritný otvor. Tušila som čo chce a bála sa toho. Strčil mi tam palec, potom druhý a zapružil. vyhŕkla mi slzy, ale stále pociťovala veľké vzrušení.Velmi tuho sa dopracoval aspoň žaluďom dovnútra a keď už tam bol pocítila som úľavu. Tentoraz prirážal silno a ja búchala hlavou do steny. Snažila som sa to urýchliť a tak som ho ťahala za gule. Po chvíli zareval chytil ma za vlasy a prevrátil ma pod seba. Zvierajúc a drvičov mojej kozy vysemenil sa na moje vlasy a tvár. Bzvládně ma zaľahol a všetko zo mňa olízal.



Na chvíľu sme potom zaspali, aby sme k ránu ešte raz prebudili spiace vlhké nástroje slasti k poslednému vyvrcholeniu. Druhý deň sme sa rozlúčili a vrátili sa späť k všednému životu. Videli sme sa ešte niekoľkokrát, ale bohužiaľ už len pracovne.



autor: Markétka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>