Erotická poviedka

Deň potom

Dve vodky urobili svoje a po nedlho chvíľu utlmili moju rozbúrenú myseľ a pomohli mi krátko na to zaspať. Ani som, hoci len v polospánku, nepočula, že môj muž prišiel z práce a ľahol si ku mne do manželskej postele. Až k ránu, potom, čo som sa vo sne vrátila k tej lepšej časti včerajších zážitkov a vzbudila sa s klinom rozpáleným túžbou, som zistila, že vedľa seba počujem oddychovania spiaceho muža.



Bola som opäť vzrušená a spoznala svojimi prstami, ktoré hneď začali kontrolovať situáciu, že som už dostatočne vlhká na to, aby moja pošva prehltla penis pri jeho prvom pritlačení. Nebola som však mokrá len v rozkroku. Mokré teraz bolo aj moje čelo, na ktorom mi vyrazili obrovské kvapky potu, keď som si vo chvíli plného precitnutie uvedomila, že vedľa mňa neleží mužský, ktorý ma včera tak pekne šoustal ao ktorom sa mi pred malou chvíľou zdalo, ale môj manžel, ktorého som podviedla. Bola som šťastná, že som sa zobudila práve včas. Len vďaka tomu som ho nechala spať a vyhla sa tak manželovým chúťkam na milovanie, ktoré vždy v podobných chvíľach nasledovali. Mala som manžela rada a často som ho touto dobou budila a tešila sa, že ma ošoustá a ja potom pôjdem do práce s vedomím, že v sebe nesiem jeho spermie, ktoré snáď zo mňa čoskoro urobí matku. Dnes som však manžela nechcela, muž zo sna tu nebol a môj klin pritom horel túžbou. Ešte stále som ho držala vo svojej dlani a bolo tak jednoduché ohnúť prostredník, zájsť medzi pysky a prejsť škáročku v celej jej dĺžke. Bolo to krásne a jednoduché. Aj keď som o tom počúvala od dievčat, nikdy som to sama nevyskúšala. Teraz som ale poznala, že na dosiahnutie orgazmu vlastne ani nepotrebujem žiadneho muža. Zabudla som na manžela aj na milenca a prvýkrát vo svojom živote som rozbehla svoju masturbačný jazdu. Ležala som na chrbte a tak prešívaná deka na mojich, veľa do výšky pokrčených a do široka oddialených kolenách, teraz vytvorila akýsi stan. V oblasti lona tak bolo úplne voľno a ani, teraz už vyhrnutý, nočné košele nezavadzal mojej druhej ruke, ktorá sa okamžite pridala k tej vzrušujúcej hre. Končeky ľavej ruky ešte stále spočívali na pokraji pošvového vchodu a bruško dlane nežne tlačilo na zdurený klitoris a miernymi pohybmi do strán mu dopriali fantastickú masáž. Pravou rukou som roztvorila svoje lono a slabo pritlačila na prsty druhej ruky, teraz už viac zanorené do mojej dierky.



Tlak rukou na môj klin a prstov do jeho útrob som akoby v pomalej sinusoide chvíľami zvyšovala a potom zas nechávala takmer zoslabnúť. Moje dva prsty sa mi tak chvíľami búrali do pošvy hlbšie, zatiaľ čo neskôr sa na malý okamih úplne vynorili a spočinuli na jej okraji. Moje vzrušenie však rástlo, dva prsty už boli málo, dosahovaná hĺbka ich zasunutia sa stávala nedostatočnou a tiež ona pomyselná sínusoida zmenila svoj tvar . Pomaly, ale úplne nezadržateľne, sa zvyšovali jej frekvencie, sprevádzaná vzrastajúcou rýchlosťou môjho dychu, tak i amplitúda s ktorou som prsty borila do svojho tela stále zběsileji. Už som pri každom zaboreniu na svoj klin narazila aj kĺbom ohnutého a mimo pošvy smerujúceho malíčku . Mala som strach, že budem hlučná a moje vzdychy prebudí manžela. Vytiahla som preto druhú ruku z pod deky a dlaňou zapečatila ústa. A predsa som po včerajšku mala pocit, že som poloprázdna a potrebujem sa zaplniť ešte viac. Keď bola moja ruka skoro vonku, narovnala som preto malíček a ostala ho k tým trom prstom, ktoré ma práve spracovávali. Bolo to pekné, keď som cítila, ako sa mi napínajú pošvovej steny a pozvoľna púšťajú moju ruku stále hlbšie. V hĺbke dvoch členkov som od jednoduchého jednosmerného tlaku prešla na pohyb piestu a stále rýchlejšie napodobňovala pohyb chvosta, ktorý ma včera šoustal. Moje prsty sa tiež začali mierne ohýbať a krútiť a ako vrták sa predieral stále hlbšie. Už som to nemohla vydržať a celé moje telo sa napla sladkým výbuchom. Sperma som síce v sebe nemala, bola som ale plna slastného pocitu ženy, ktorá sa pred chvíľou úspešne, hoci vlastné svojpomocne, milovala. Ešte chvíľu som potom ležala s napnutými, do véčka roztiahnutými nohami as rúk, stále ležiace v mojom lone, vnímala ako vnútri môjho vnútra doznievajú posledné slastné záchvevy. Potom som sa zdvihla, absolvovala každodenné ranné ceremoniál, cestu do práce i obvyklý pracovný deň.



Bolo už popoludnie a ja sa vracala z rachot domov . Prešla som domovými dverami a vo vestibule ako vždy zamierila k poštovým schránkam. Pošty sme dostávali málo a tak to pre mňa bola viacmenej rutinnú záležitosť. Preto som bola prekvapená a zahorela zvedavosťou, keď som v schránke našla neoznámkovaný list, na ktorého obálke bolo písacom strojom napísané moje meno. Najradšej by som dala do čítania hneď vo výťahu. Spolu so mnou však do neho nastúpila aj ukecaná susedka. Zo čítanie listu tak nebolo nič a ja som bola rada, že bývame len v treťom poschodí a ja tak budem čoskoro od jej rečí vyslobodená. Bola som strašne zvedavá kto mi to vlastne píše. Preto som doma, hneď za bytovými dverami, odkopla topánky do rohu malej chodbičky a rovnakým smerom odhodila aj svoju v tejto chvíli nepotrebnú kabelku. Štyrmi krokmi som rýchlo prešla chodbou k protiľahlým dverám obývačky , prešla nimi a usadila sa v pohodlnom kresle. nezdržiaval som sa starostlivým otváraním obálky, len som odtrhla jej okraj a vytiahla na štvrtinu preložený list. Obálku som pustila na konferenčný stolík, rozložila list a zostala ako obarená. Už vo výťahu ma mohlo napadnúť, kto mi to vlastne píše. Nestalo sa tak a ja sa teraz cítila zaskočená. "Milá Johanka,", začínal svoj list učiteľ autoškoly, s ktorým sme sa včera po osudnej jazde rozišli bez jediného slova. "Mrzí ma Tvoje slzy, ktoré včera ukončili tak fantastický podvečer a zavinili to, že sme sa rozišli bez slova rozlúčky. Tak rád by som s Tebou hovoril a vysvetlil Tí, ako veľa som po Tebe už dlhšiu dobu túžil. Ako som bol včera rád, že Tvoja sestra, ktorá mi od začiatku kurzu márne nadbieha, na jazdách nebola a ja Ti mohol svoju túžbu prejaviť. Verím, že sa ešte pred budúci lekcií uvidíme a všetko si o samote vysvetlíme. Bozkáva Ťa Víťa. "
Čítala som list druhýkrát a potom znova a znova. Cítila som sa pri tom ako školáčka, ktorá práve dostala svoj prvý zamilovaný list a horí jednoduchým pomyslením na chlapca, ktorý jej tento list písal.



Náhle sa ozval zvonček a vyrušil ma z môjho rozjímania. Došla som ticho ku dverám a nazrela do kukátka. Môj dych sa úplne zastavil a ja sa na okamih nemohla ani pohnúť. Za dverami môjho bytu stál ON. S pohľadom upretým mojím smerom. Akoby dvere boli sklenené a on sa cez ne pozeral na mňa, v snahe prečítať mi z očí mojej tajnej myšlienky. Ešte jedno zazvonenie a ja mu celá chvením otváram. Zatiaľ čo vstupuje a zatvára za sebou dvere len mlčky ustupujú a cúvate ku dverám obývačky. Znovu teraz vnímam tá ospravedlňujúco slová, slová o láske a túžbe a znovu tie otázky "prečo ..., prečo ..., prečo?". Teraz už je ale nečítam, priamo je počujem z jeho úst. Celá sa trasiem a tajomstvom ako sneh na jarnom slnku. Už zase po ňom tak silno túžim av duchu sama sebe kladiem tú rovnakú otázku. "Prečo ... prečo ... prečo?". Prečo zrádza svojho manžela, ktorého mám stále tak rada a ako s ním budem po tej svojej zrade žiť? Víťa však stál už predo mnou s pohľadom upretým do mojich očí. Pozerala som sa na neho a hltala jeho slová, zatiaľ čo v kútikoch mojich očí sa znovu objavili drobné kropaje sĺz. Zdvihol svoje ruky a položil ich na mojej tváre. Potom ma nežne pritiahol k sebe a svojimi ľahučkými bozky moje oči osušil. Na chvíľu oddialil moju hlavu, pozrel sa mi do očí a potom ju opäť priblížil a na moje pery vtlačil dlhý nežný bozk. Bozkával ma dlho, snáď celú večnosť. A tak, sotva svoje pery mierne oddialil, som sa chcela trochu nadýchnuť a tiež niečo povedať . Stihla som ale iba nádych. Opäť sa k mojim perám priblížil a ja medzi nimi zacítila jeho teplý, vzrušujúce jazyk. Hladil ma po vnútornej strane mojich pier, po zuboch, jazyku i poschodí a ja, hoci takmer neskúsená mu odpovedala rovnakou mierou. Naše jazyky tak niekoľkokrát vystriedali obe naše ústa, v ktorých sa preplietali ako hady pri milostných hrách. Jeho ruky ma teraz objímali a zatiaľ čo ľavá robila vo chvíľach bozkov opierku mojej hlave, pravá teraz spočívala na mojich chrbte len malý kúsok nad kostrčou. Pohladila mi obe polky zadku a potom smerovala k spodnému lemu minisukne, ktorú som si kvôli listu ešte nestačila prezliecť. Chytil za lem a vytiahol ho až na má chrbát. Vitovi ruka opäť klesá a pri svojom pohybe zasúva pod gumu nohavičiek. Cítim ako ľahko tlačí na Úvoz môjho zadku av jeho úžľabia sa sunie stále nižšie a zastaví sa najnižšie kam až bolo možné dosiahnuť. A znovu pohyb nahor. Jeho prsty už dosiahli dno môjho žliabku a ja len čakám, čo všetko sa bude diať. Je mnoho vecí, ktoré sú mi proti mysli. Preto som s vďakou prijala, že nechal bez povšimnutia môj konečník a jeho ruka bez najmenšieho zastavenia pokračovala vo svojom pohybe ďalej. Bol to však silný zážitok, ktorý mal zrejme ešte viac vyburcovať moju túžbu.



Ak bol to zámer Vitovi počínanie, potom sa mu vydaril. Bola som krajne vzrušená, bola som zase jeho a bola by som ochotná ku všetkému len preto, aby si ma vzal. Vo chvíli pritiahol moju panvu k sebe a ja zacítila tvrdú hrču jeho nohavíc na svojom tele. To už ma ale zatlačil do izby, uvoľnil ruky a zašepkal do môjho ucha. "Johanka vyzleč sa. Svlékej sa pomaly, chcem sa pozerať a poriadne si prezrieť tvoju krásu". Poslúchla som. Zatiaľ čo stál a svojimi očami hltal každý môj pohyb, som pomaly rozpínala gombíky biele blúzky, ktorá skončila na operadle kresla rovnako tak, ako po chvíli aj moja podprsenka, sukňa a neskôr aj úplne vlhké nohavičky. Stála som pred ním nahá, zbavená predchádzajúcich predsudkov i hanby . "Si krásna Johanka" vyhlásil Víťa a chvíľu, akoby vedome, zvyšoval moje napätie a tiež čakanie na to, až ma bude nasledovať a začne sa vyzliekať aj on. Namiesto toho ma pohladil po dlhých čiernych vlasoch a len povedal "Teraz Johanka vyzleč tiež mňa ". Bola som tým zaskočená, súčasne som však bola rada, že nám už čoskoro nebude prekážať ani ten najmenší kúsok bielizne a on do mňa zastrčí svoj kôl. Ako som už povedala, urobila by som pre to asi čokoľvek a tak som sa pustila do jeho obnažovanie. Iste to vyzliekanie aj toto všetko urobil schválne, aby ma ešte viac rozrajcoval a aby otestoval ako veľa som schopná sa vzrušiť. Len tak si dokážem to všetko predstaviť. Zatiaľ, čo som Spona jeho košeľu, mi totiž jednou rukou nežne žmolil bradavky a druhú ľahko šimral môj podráždený klitoris. Myslela som si, že to nevydržím, že náhle úplne vytečie a urobím sa ako šialená. Iste to vedel a cítil, zatiaľ mi ale nepomohol a len zvyšoval moju túžbu a poddajnosť. Už som mu rozopla opasok as miernym ostychom, spôsobeným tým, že som to chlapovi robila prvýkrát, som uvoľnila aj rázporok. Nechal ma nohavice zhrnúť až na svoje lýtka a potom len striedavo zdvihol jednu či druhú nohu. Ak mali byť nohavice vyzlečený, neostávalo mi nič iné, než ísť do drepu a pretiahnuť je cez Vitovi chodidlá. Aj toto, ako som po chvíli pochopila, bola len časť mojej sexuálnej výuky. Niečo podobné som totiž musela urobiť aj s Víťovými slipy. Vo chvíli, keď som mu ich v pokľaku pretiahla cez boky a obnažila jeho už úplne stoporený úd, vzal Víťa moju hlavu do dlaní a so slovami "Daj pusu môjmu chlapčekovi" nasmeroval má ústa ku svoje klady. Aj toto bolo pre mňa úplne nové, vyfajčiť péro som doteraz sústavne odmietala aj svojmu manželovi. Aj keď ma o to často žiadal a niekedy aj doslova prehováral. Bolo to pre mňa doteraz jedno zo sexuálnych tabu, ktoré som nechcela vo svojom živote porušiť. Chcela som to Vitovi povedať, stačilo však pootvoriť ústa a rovnako ako pred tým, keď ma prepadol svojim jazykom, som bola opäť prepadnutá a medzi svojimi perami som ucítila slanú chuť jeho žaluďa. Mala som ešte možnosť uniknúť a stlačením pier mu zamedziť, aby sa dostal do mojich úst. Bola som ale zlomená túžbou a tak som, možno samovoľne, pootvorili ústa a prijala v nich nečakaného návštevníka .



Bol veľký a aj keď ho pekný kus zostal vonku, vo vnútri zakryl celú dĺžku môjho jazyka a úplne vzadu, u jeho koreni, šimral svoju špičkou vstup do mojej krčnej trubice. Víťa určite spoznal moju neskúsenosť a tak mi vysvetlil čo sa bude diať, ako teraz ošoustá má ústa a tiež to, ako budeme nabudúce pokračovať v mojom tréningu, potrebnom na to, aby mu moje ústa bola schopná majstrovsky poskytovať to najvyššie mužskej uspokojenie. Stále som mala ústa plná jeho penisu, ktorý sa teraz pohyboval tam a späť v smere môjho jazyku a pri každom zanorenie sa pozvoľna dostával o malý kúsok ďalej. Mala som chvíľami pocit, že sa zadusím, súčasne som pocítila nutkavú túžbu prehltnúť ho úplne celý. Uvedomila som si, že ma to silne vzrušuje a kedykoľvek nabudúce si rada zopakujem Vitovi inštruktáž. Úplne jasne som cítila, že sa to páči aj "chlapčekovi" a má už blízko k tomu, aby mi v ústach vybuchol a dal mi pocítiť svoj gejzír. Víťa to zrejme ale nechcel a tak sa z mojich úst vysúkal a ja sa konečne mohla zhlboka nadýchnuť. "Teraz si na rade ty Johanka, vyhlásil Víťa". Sadol si ku mne na koberec. Bola som ešte v podrepe a jeho ruka mala voľný prístup k môjmu odkrytému klinu. Niekoľkokrát ho pohladkal po celej jeho dĺžke a len ako mimochodom, pritlačil svoj prst zakaždým, keď práve prechádzal pošvový vchod. nevnikla ešte do neho, len mi naznačil, že sa tam chystá. Teraz ma však položil na chrbát a kým ja do široka rozťahovala svoje nohy, kľakol si medzi ne a prezeral môj huňatý klin. Svoje dlane zasunul pod moje polovičky a mierne nadvihol moju panvu. Nechať sa vylížte, to bývalo moje ďalšie tabu. Doteraz platilo, ja však už vedela, že aj ono za malú chvíľu vezme za svoje. Naopak som sa už tešila a bola som zvedavá, či to bude rovnako tak vzrušujúce a pekné, ako to bolo pred chvíľou, keď som lízal a cucala ja jeho. To už ale moju dievčatko pokryl bozky a sprvu len svojimi pery jej zatiaľ len z vonku doprial ten pekný pocit. Mala som pocit, že si ma teraz len pomalinku pripravuje, vedomý si toho, že aj toto robím prvýkrát. Z mierne pootvorených úst už povysunul jazyk a jeho špičkou mi teraz šimral klitoris. Už opäť som ho mala úplne naliaty a trčal mi ako vrátnik u pootvorených dverí.



"rozhrnie sa Johanka rukami" pobádal ma Víťa a ja tak poslušne urobila. Ešte trošku mi nadzdvihnul panvicu a potom rýchlym pohybom ponoril tvár do môjho do šírky, roztiahnutá a nedočkavého lona. Hekla som rozkošou, keď jeho, teraz už úplne vyplazený jazyk, mi začal rejdit medzi pysky, zo všetkých strán obchádzal a masíroval klitoris a každú chvíľu sa snažil zaboriť do mojej pošvy . Všetky tie nové vnemy, ktorými ma teraz častoval, v krátkych intervaloch striedal a ja už nevedela, ako dlho ešte tú krásu vydržím. Zase sa zameral na môj klitoris, nasal ho medzi pery a bez toho aby zmenil silu, ktorou ho zvieral, začal ho napínať, akoby mi ho chcel vziať. Bolo to nepredstaviteľné a ja už nemohla len pomáhať, držať a rukami rozťahovať svoje prirodzenie. Pustila som sa teda, zašla Vitovi do vlasov a spolu s pohybmi svojej panvy som tiež rukami tlačila jeho hlavu do svojho lona. Jeho ruky ma už nezdvíhali a boli teraz voľné a tak sa jednou rukou presunul k svojej brade. Zatiaľ čo ústami stále masíroval a napínal môjho frajtříka, jeho prsty mi teraz začali atakovať vagínu. Najprv ju len pootvíraly a vlastné pružnosťou ju zase nechávali zavrieť. Čoskoro však do nej vliezli a len na pokraji ju začali testovať krúžením po jej obvode. Už som to nemohla vydržať a pomaly som začínala šalieť, zrazu som na svoj klin pocítila mierny náraz, keď náhlym pritlačením do mňa vrazil dva prsty a začal ma nimi výdatne sústo . vláčne je vyťahoval až takmer na okraj a potom je opäť v akýchsi špirálach boril do môjho tela. To už sa moja panva doslova zmietala a moje ústa stonala prežívanú rozkošou. Zrazu prešla mojím telom v niekoľkých záchvevoch nevýslovná kŕč a ja sa s pocitom úľavy a šťastie položila na koberec. Zatiaľ, čo som chvíľu oddychovala a vydýchávala predchádzajúce jazdu, navliekol si Víťa, bez toho aby som si to všimla, kondóm a pripravil sa na to, aby si aj on mohol dopriať poriadne vyvrcholenie.



Znovu sa mierne zdvihol, pobozkal môj odpočívajúci klin a pozvoľna rozdával bozky na moje boky aj pupok, do ktorého krátera na chvíľu ponoril špičku jazyka a prebudil ma z odpočinku svojim vzrušujúcim zašimráním. Jeho ústa už pokračovala ďalej a ocitla sa teraz až tesne pod mojimi prsiami a Zapátrali jazykom pod ich spodnom previsom. Jazyk sa neschoval a prechádzal teraz medzi nimi až nahor a postupne ich orámovali po ich hornom okraji. Teraz sa zameral na mojej dvorca, ktoré ma obaja pálili, ako by som ich mala ponorené do roztopeného vosku. Svojimi pery si pohral s bradavkami a cucal je ako kojenec, keď na svojej matke vyžaduje stravu. Bola som opäť vzrušená a znovu som pozdvihla svoju panvu. Vo chvíli, keď som sa klinom dotkla jeho tvrdého údu som si uvedomila , že počas všetkých svojich bozkov sa presunul až nado mňa a chystá sa ma na neho napichnúť. Jeho ústa už bola na mojom krku, mojej brade, perách aj blahom privretých očiach a jeho ruky sa jamku môjho podpazušia vsunula pod moju hlavu. Bol už len kúsok nado mnou a ja v lone, tesne nad svojimi chlpy, zreteľne cítila jeho prítomnosť. Už som ho zase chcela a túžila som, aby ho do mňa vrazil a vyžmýkal ma až do poslednej kvapky síl. Iste to vedel a majstrovsky zvyšoval moje napätie. len ľahko teraz po mňa kĺzal a ja sa ešte väčším nadvihnutím a smerovaním panvy pokúšala pripraviť bránu k spoločnej rozkoši. Vracal sa hore a ja cítila, ako mi rozhrnuje faldy a blíži sa k môjmu otvoru. Mierne sa do neho zaboril a akoby celý znehybnel. Mala som pocit, že si to rozmyslel a tým len predlžuje mojej roztúžené trápenie. Náhle však na mňa doľahol a moja pošva už s miernym zabolením pohltila jeho značnú časť. Bol veľký a tak sa do mňa dostával len pomaly, vždy sa mierne nadvihol a nechal ma oddýchnuť. Potom znovu pritlačil a miernym pohybom, pripomínajúcim skrutkovici sa do mňa boril stále viac. Aj ja som sa krútila v snahe pohltiť ho až k samým semenníkom. Keď vo mne bol tak asi z dvoch tretín, vytiahol ruky spod mojej hlavy a oprel sa o napnuté paže. zatlačil a vo svojom tlaku nepovaľoval, Cítila som, ako sa má pošva stáva ešte viac poddajnou a bez problémov ho púšťa stále ďalej. Už sme sa o seba opierali pyskami kosťami a ja vedela, že viac už v sebe mať nebudem . Začal ma pravidelne sústo a uvedomoval si to isté čo ja. Chcel však do mňa preniknúť ešte viac a tak po chvíli rukami zašiel pod moje nohy a zdvihol ich na svoje ramená. Moje telo sa teraz dotýkalo koberce iba plochou chrbta a moje lono teraz bolo úplne vydané vôľu jeho prítlaku. Záležalo teraz na ňom, ako bude moja pošva smerovaná, a počas neprerušeného a dôkladného šoustání, tlačil má, na jeho ramenách spočíva kolená, stále viac k mojej hlave.



Moje telo tak bolo stočené skoro do klbka s pohlavím natočeným takmer k vrcholu a umožňujúcim, aby sa do neho vďaka gravitácii tlačil celou svojou váhou. On sám bol nado mnou na všetkých štyroch a pripadal mi ako pavúk na svojom kokónu. Bolo to nádherné a vzrušujúce. Ani som preto nevnímala, že s každičkým prírazov mnou nepoznateľne posúva po koberci a smirkuje má chrbát. Vo chvíli, keď zatlačil má kolená až na podlahu vedľa mojich uší a niekoľkokrát do mňa celou svojou váhou v úplne zvislom smere zapichol svojho macka, sme obaja súčasne dosiahli okamihu vyvrcholenia a pocitu bezmezného blaha. Párkrát si do mňa ešte pichol a potom sa zviezol vedľa mňa a ja sa tak mohla konečne narovnať. Bola som šťastná, vychutnávala som blažený pocit z predošlej masáže svojho vnútra a cítila sa blažene ako každá žena, uspokojená do istej krajnosti, práve ukončenú súložia. Má, o koberec odreté, chrbát sa však začínala prebúdzať a celkom zákonite vyvolávala otázku, čo vlastne poviem manželovi. Táto skutočnosť nám ešte naliehavejšie pripomenula beh času a prinútila Vítovi, aby sa obliekol a po tom, čo sme si dohovorili ďalšiu schôdzku, ma po intenzívnom bozku na rozlúčku opustil. Rýchlo som sa osprchovala a premýšľala, ako zajtra manželovi vysvetlím svoje odreté chrbát. Je úplne pochopiteľné, že ani dnes som o stretnutie s ním nemala záujem a tak som si radšej vzala prášok na spanie av krátkej dobe zaspala, prevažne vďaka predošlému milovanie, veľmi hlbokým, spokojným spánkom.




Ukážka poviedky z novo pripravovanej knihy , prosíme o zaslanie vašich názorov a ohlasov na autorov email A.Frei @ seznam.cz .


autor:
Alois Frei



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>