Erotická poviedka

Dračica II

Ako sa ukázalo čoskoro po zverejnení poviedky Dračica, ona Dračica je pravidelnou čitateľkou. A nielen ona, jej kamarátky si tiež občas doprajú tohle Čítaníčko. A pretože medzi kamarátkami Dračica vznikla živá diskusia, či je to možné, alebo som si to len vymyslel, musela Dračica s farbou von a pochváliť sa, že práve ona je tou tajuplnou dračica z mojej poviedky. Táto zhoda okolností potom mala za následok to, že som teraz veľmi šťastný človek, hoci aj s trochu ošúpaných penisom.



Ale poporiadku.




Asi dva týždne po zverejnení poviedky Dračica som našiel vo svojej pošte mailík od dračica. Stálo v ňom, že mi prikazuje sa dostaviť v určitý deň a určitú hodinu do jedného nemenovaného pražského hotela do určeného izby. Na konci bolo ešte pridané PS: Mám pre Teba tri prekvapenia.




Samozrejme som už neváhal, v určený deň si starostlivo premazal svoj chvost, aby som mal výdrž, obliekol si džínsy na nahé telo a presne na čas bol na určenom mieste. Hneď za dverami v predsieni mi Dračica prikázala vysvléknout sa úplne do naha a ukázala mi, ako si mám ľahnúť v kúpeľni na podlahu. Pri tom všetkom som spoza zatvorených dverí do izby počul ženské hlasy. Potom ma čakal trochu šok, keď ma Dračica pripútala na kúrenie a prelepil ústa leukoplastom. Vedľa mňa potom postavila kreslo z predsiene a odišla.




Chvíľu sa nič nedialo, len z izby som počul, ako sa ženy o niečom vzrušene dohadujú. Potom do kúpeľne nazrela menšie chudá brunetka, možno o niečo málo starší ako Dračice, ale nie moc. Povedala mi len "Ahoj" a nervózne si sadla do kresla. Potom si vyzula lodičky a ja si mohol prezrieť jej pekne tvarované chodidla, ktorá vyzerala veľmi upravene a sexy , hoci nemala nalakované nechty. Sotva si vyzula obe topánky, zdvihla jednu nohu a jemne mi zavŕtala do môjho, zatiaľ trochu mäkkého, penisu. Bol to veľmi zvláštne pohyb a pre mňa zvláštny pocit. To štuchanec totiž skôr pripomínalo, ako keď niekto šťouchne špičkou topánky do nehybne ležiace mačky na ulici, aby zistil či ešte žije. Môj do tej doby ovisnuté ležiace chvost z toho prudko vystrelil, a ona to kvitoval vypísknutím "Jéj dievčatá on sa mu to fakt postavilo, keď som mu na to šliapla". < br />


Celý jej ďalší prístup bol v rovnakom duchu zvláštne. Stále mi do neho nohou jemne aj tvrdo šťouchala a pritom striedavo pozorovala ma aj môj penis. Vždy do neho strčila, rýchlo nôh vybočila a chvíľu pozorovala. Potom to skúsila trochu z inej strany, inou silou a tak stále dookola snáď desať minút. Pripadala mi ako malé dieťa keď dostane malé mačiatko a skúša čo sa s ním dá robiť. Postupne potom přitvrďovala, nechávala nohu čím ďalej tým dlhšie v dotyku, tlačila silnejšie. Potom mi zase položila chodidlo cez penis, nechty zaryla pod uzdičku a párkrát nôh potriasla po mojom chvosta hore a dole. To opakovala, pridávala na dôraze, tlaku i dobe, až som nevydržal a začal prudko striekať. Ona pritom vykrikovala, ako je to úžasné a neuveriteľné, že ma tak vážne urobila. Po chvíli vstala, utrela si nohy a odišla. V zápätí sa však vrátila a za ňou bolo počuť ako jej ostatní pripomínajú, že zabudla utrieť ma. Okrem iného zaznelo aj niečo ako: "Predsa nebudem šliapať po zaprasené podlahe", a vzhľadom k tomu, že na podlahe nebola ani kvapka semena, mala tou podlahou asi namysli moju pýchu. Bol som teda dôkladne umyť vlhkou hubkou, ako keď sa umýva bábätko, čo ma docela navnadili a čakal som čo bude ďalej.




Potom rázne vstúpila silnejší, nie príliš pekná mladá dievčina, len niečo málo cez dvadsať. Jej pozdrav znel "Čau úchyl "a po hlase som poznal, že to ona je autorkou onej hlášky o podlahe. Hneď sa postavila medzi moje nohy, nezouvala sa, len sa chytila ??jednou rukou sprchové batérie, aby udržala rovnováhu a zaryla ostrý podpätok svoje lodičky medzi moje gule. Špičkou topánky mi potom zadlávil žaluď skoro až do žalúdka. Pri tom sa vyžíval "No super, dievčatá, teraz je ten chlap presne tam, kam patrí. Vypchatá predložka pred vaňu". Musím povedať, že to bolo trochu bolestivé, ale napriek tomu ma to nesmierne vzrušovalo a keď mi s podpätku stále zarytým medzi guľami začala špičkou válat penis po bruchu, počas chvíle som sa znova vystriekal. Ona potom vzala hubku, dôkladne ju vykúpal, navlhčila a veľmi jemne a nežne, s osobitným dôrazom si otrela svoje lodičky. Potom vzala handru na podlahu a bez toho aby ho namočila ho na mňa hodila a nôh poutierala, ako by som bol podlaha, na ktorej je kaluže niečoho nepekného.




Po jej odchode som ležal na zemi snáď pol hodiny az izby bolo počuť hluk zábavy. Potom do kúpeľne vstúpila vyššia blondínka s veľmi nežnými črtami. Bola už bosá. len mi prikývla na pozdrav, sadla si a oboma chodidlami hneď chytila ??môj penis. Veľmi jemne a nežne si potom o neho masírovala chodidlá zo všetkých strán, prsty, päty, členky a trochu aj lýtka. Bolo to veľmi príjemné a nežné, ale né natoľko vzrušujúce, aby som sa tretíkrát urobil v tak krátkej dobe. Trvalo mi viac ako pol hodiny, než som cítil , že už už budem. Ona môj blížiaci sa orgazmus vycítila a zachovala sa veľmi nepekne. Dala jednoducho nohy dole, nežne si ich pohladkala, povedala mi "Vďaka za masáž", vstala a odišla. Ešte než za ňou zaklapli dvere som zašla časť rozhovoru "Tak čo vystriekal sa?" a odpoveď "Blázniš, kto by sa s tým utieral, to by masáž úplne pokazilo".




Potom prišla Dračica. Už som sa nemohol dočkať až si na mňa došlápne, pretože som bol hrozne nažhavenej. Dračica však len akoby mimovoľne prešla podrážkou svoje lodičky cez môj žaluď, odviazala ma, pousmiala sa a povedala "Šetri sa a za týždeň v rovnakom čase buď zase tu. "Ako som pri vstávaní kľačal na zemi, skúsil som ešte siahnuť po jej nohe, aby som si ju pritiahol, ale bola neústupná. Nezostávalo mi teda ako sa obliecť, ísť domov a tam v samote svojej izby dokončiť čo bolo začaté.




Druhý deň som potom od Dračica dostal mail, v ktorom mi ďakovala za moje vzorné správanie, pripomínala mi, kedy a kam mám prísť a kládla mi na srdce, že musím nutne prísť presne, že je to moc dôležité, pretože prídu dôležité zákazníčky jej masážneho salónu (?!?) a či neprídem, nikdy už jej neuvidím. Ak ale budem hodný, môžem ju vidieť každý týždeň. Chcela tiež, aby som jej mailom potvrdil, že určite prídem. Neváhal som teda a odpísal jej, že určite prídem, ale že by sme si predsa len mali stanoviť určité medze, najmä ma to nesmie bolieť a tiež by si ženy mali vopred umyť nohy prípadne topánky atď atď Tiež musím vždy odchádzať uspokojený a né naplno vydrážděný!




Hoci som žiadnu odpoveď nedostal, bol som v pravý čas na pravom mieste. Zatiaľ tam bola len Dračica a ako som zaujal polohu v kúpeľni na podlahe, dal som jej najavo, že mám tiež svoje práva a vyžiadal si deku, aby som nemusel ležať na tvrdých dlaždiciach. Presne po pol hodine prišla prvá žena, po krátkej diskusii s dračicou vošla bosá do kúpeľne, omylom si chodidlá, pohodlne sa usadila a podľa odborných rád Dračica si masírovala chodidlá, už-už som sa urobil, keď Dračica ženu zastavila a povedala jej, že má síce zaplatená (?!?) polhodinu, ale iba ak sa do tej doby neurobím. Potom Dračica žene chodidlá chvíľu masírovala rukami, čo tiež bolo veľmi vzrušujúce. Po niekoľkých minútach sa potom chodidlá vrátila na môj penis a opatrne ma masírovala. Za chvíľu potom Dračica upozornila ženu, že jej zostávajú posledné dve minúty a či si chce užiť trochu vzrušenia, je ten správny čas. Žena sa nedala pobádať, pevne mi stisla penis medzi chodidlá a ráznymi pohybmi ma počas chvíľky urobila. Potom vstala, umyla si znovu nohy a odišla von. Dračica mi potom povedala "Si skvelý" a dôkladne ma umyla, utrela a namazali krémom. Presne za 15 minút potom prišla ďalšia žena a opakoval sa podobný rituál. Potom prišli ešte ďalšie dve ženy, vždy po 45 minútach. Dračica to má perfektne zorganizované. Musím ale povedať, že tá štvrtá už na mňa dnes bola moc, len tak tak, že som zostal tvrdý, ale rozhodne som sa za tú polhodinku nestihol urobiť a keď sa potom Dračica ponúkla, že ma dorobí, trápne som sa vyhovoril, že dnes ponáhľam, a že zase teda za týždeň.




Od tej doby už niekoľký týždeň mám pravidelný sex 3-4x týždenne. Vždy v sobotu sobotu dopoludnia sa môj penis dôverne zblíži so štyrmi pármi ženských nôh (aj keď niektoré stále návštevníčky už dôverne pozná). Niekoľkokrát do mesiaca sa tiež nájde zákazníčky, ktorá si na posledné dve minúty obuje topánky, ktoré medzitým Dračica dôkladne vycídí. Môj chvostík teda už poznal aj celý rad najrôznejších podrážok a podpätku, z kože gumy či plastu a musím povedať že je s týmto spôsobom života veľmi spokojný a ja s ním.



autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>