Erotická poviedka

dračicu!

Toto nie je poviedka, ako ostatné. Nasledujúci text, len s drobnými obmenami kvôli utajenia, opisuje skutočnú situáciu, ktorá vznikla vďaka tejto stránke a najmä vďaka poviedke Susedka. Dlho som premýšľal o zverejnenie tohto môjho krásneho zážitku na webe, ale potom som sa rozhodol. Veď táto stránka mi tento zážitok priniesla tak sa s ňou o neho tiež musím podeliť.



Už ani presne neviem, kedy to bolo. Viem len, že som už nejakú dobu prevádzkoval Sexmanii, ale že ešte bolo celkom pekné počasie. Takže asi niekedy na prelome septembra a októbra 1998. Jedného dňa, bol práve piatok, som si tak čítal mailíky od čitateľov Sexmanie, keď som sa dostal k jednému, ktorý ma na prvý pohľad zaujal. Jeho text znel:





Ahoj, hrozne sa mi páčila Tvoja poviedka o susedke. Až som z toho celá zvlhnuté. Rada by som to taky skúsila, ale musí to byť úplne anonymný. Ak sa Ti naozaj také veci páčia, navrhujem stretnutie, za podmienky, že nemáš nič proti tomu, že to bude úplne anonymné a ani predtým, ani potom sa nestretneme. Tiež nesmieš pátrať po mojej totožnosti. Budem na Teba čakať v utorok o druhej popoludní v Krčská lese na štvrtej lavičke od Obory smerom od Krče. Poznáš ma podľa čiernych lakových lodičiek na vysokom zlatom ihličkovom podpätku. Príď sám, kľakni si na zem predo mňa, vytiahni svoj chvost a polož ho medzi špičky mojich topánok. Tak poznám ja Teba. Celú dobu nesmieš povedať jediné slovo, ani ja nebudem hovoriť. Až odídem, počkáš ešte štvrť hodiny než odídeš.


Teším sa. Dračica.





Pre mimopražské musím vysvetliť, že Krčský les je taký kúsok lesa, ešte pred pár rokmi za Prahou, teraz ale už skoro v centre, medzi Krčí a Južným mestom. Od normálneho lesa sa to líši snáď len tým, že tam sú vyasfaltovaná cesty a pozdĺž nich lavičky. Cez víkend tam síce chodí dosť ľudí, ale popisované miesto je celkom zastrčené a navyše vo všedný deň ...




< br /> Mail mal Nič nehovoriace adresu odosielateľa na serveri post.cz a ako som neskôr zistil, bol tento mailbox zrušený.





Pretože patrím medzi mužov, ktorí sa dokážu veľmi vzrušiť už len pohľadom na ženské chodidlá a mám veľmi bujnú predstavivosť, nemohol som večer ani zaspať a stále som premýšľal čo robiť. Nakoniec som pochopiteľne neodolal a rozhodol sa to s maximálnou opatrnosťou risknúť.
< br />



V utorok som teda vyrazil na dohodnuté miesto. Keď som sa blížil k určenej lavičke, sedela tam už asi tridsaťročná blondína s lodičkami, ktoré nielen zodpovedali popisu ale tiež poriadne rozprúdili moju už aj tak dosť nepokojnú krv. Žena bola štíhla, síce né vyložene krásna, ale už vôbec nie škaredá. Na ulici by som sa za ňou síce neohlídl (aj keď za jej lodičkami asi áno), ale ak by som sa s ňou zoznámil na mejdane, pravdepodobne by som jej začal baliť.



To, s ako napätým pohľadom ma sledovala, ma utvrdilo v presvedčení, že som tu správne. Napriek tomu som ju len poočku pozoroval a prešiel okolo. Za prvou zákrutou som sa potom otočil a vracal sa späť. Pozorne som pritom sledoval okolie. Jedno z nebezpečenstva, ktoré ma napadlo bolo tiež že to niekto natočí na video, bude to premietať v sexshope, dá to môjmu šéfovi, alebo tak niečo.



Nikde som nevidel nič podezdřelého a tak som sa so srdcom až v krku odhodlal a keď som ženu míňal, v polovici kroku som sa otočil k nej a kľakol si pred jej nohy. Potom som si s miernym zaváhaním rozopol rázporok, musel som opatrne, na túto akciu som si nevzal slipy, vybral z nohavíc svoju pýchu a položil Ho na teplý, čistý asfalt presne medzi špičky tých topánok. Ona sa ľahko pousmiala a bez slova mi špičkou ľavej topánky môj stoporený penis nadvihla a ľahko po jeho spodnej hrane prešla. podrážka druhej topánky potom pritisla zo zhora a pevne tak zovrela muj penis. Pomalými pohybmi mi ho potom začala naháňať. Po chvíli, keď už sa mi začala tvoriť kvapôčka spermií, toho nechala a postavila pravú nohu tak, že môj penis prechádzal výklenok medzi vysokým ihlovým podpätku a špičkou topánky. Špičku ľavej topánky potom opäť zasunula pod muj penis, až ho pevne pritisla k výklenku pravej topánky. V tejto polohe som už neodolal a začal som k jej lodičke prirážať. Najskôr pomaly a zľahka - dopředuu ááá dozaduuu - Potom stále rýchlejšie a ráznejšie, až sa musela skoro postaviť, aby nohu udržala na mieste. Nakoniec som sa prudko vystriekal, až som zkropil nielen jej krásne lodičky, ale aj nohy lavičky a trávu pozdĺž cesty.



Hoci som sa práve urobil, bol som stále vzrušený a nechcelo sa mi prestať. Našťastie ani ona zatiaľ nevstala k odchodu. Namiesto toho si vyzula topánky. Mala je naboso obuté na krásnych, do bronzova opálených chodidlách asi tak veľkosti 24. Nechty mala krátke, starostlivo strihané s neporušeným tmavohnedým lakom. Táto krásna sexi chodidlá si potom začala jemne pohrávať s mojím, teraz trochu povadlým, penisom, zatiaľ čo ona si vreckovkou starostlivo čistila topánky a tvárila sa, akoby som tam nebol a chodidlá si masírovala nevdojak o nejaký klacek. Keď bola po niekoľkých minútach spokojná s leskom svojich topánok, môj chvost už bol opäť v pozore a ona teda trohu pritvrdila a opäť so záujmom pozorovať muj penis medzi svojimi chodidlami. Chvíľu si s Ním len tak pohrávala, všelijako Ho lámala, mačkala a krútila. Potom sa pätou oprela zospodu o koreň môjho penisu, celou plochou chodidla mi Ho pritisla k bruchu a palcom mi začala dráždiť uzdičku. Tak ma chvíľu napínala , než opäť zmenila polohu, a prešla k tomu, čo sa jej (aj mňa) nakoniec páčilo najviac. Proste mi položila pravú nohu naprieč na penis a pritisla k Ho asfaltu. Potom nôh pohybovala stále rýchlejšie sem tam a muj chvost sa otáčal sem tam ako keď rozmiešava pračlovek oheň otáčaním konáriky v dierke. Čo vám mám rozprávať, dlho som neodolal a znova sa poriadne vystriekal. Ja by som si síce asi ešte dal povedať, ale "Dračica" si obula topánky (jej chodidlá som pri striekaní nezasiahol), zdvihla sa, pousmiala, ešte si priložila prst na ústa, aby som nehovoril a odišla. Otrel som si teda svoj unavený penis, schoval ho do nohavíc a zasadol na lavičku. Pohľad na hodinky mi prezradil, že tá krása netrvala ani dvadsať minút. Ako som sľúbil , počkal som pätnásť minút ako som išiel domu.



Od tej doby sa mi už Dračica neozvala, škoda, rád by som sa s ňou rovnako nezáväzne niekedy znova stretol, verím, že aj jej sa naše stretnutie páčilo.

autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>