Erotická poviedka

Vyprázdnenie

Šli sme do parku. Prikázala som Ti vyzliecť si bundu a uviazať si ju okolo pása. Po chvíli sme našli lavičku, ktorá bola tesne pri ceste, po ktorej síce stále chodilo dosť ľudí, ale za lavičkou bola hneď pár metrov zalesnená stráň, čo vyhovovalo mojim zámerom. prikázala som Ti sadnúť si, ale obrátene, chrbtom do cesty. Nohy si prestrčil medzi doskami sedadla a operadla. počkali sme na okamih, kedy sa z oboch strán nikto blízko nepribližoval a ja som rýchlo skočila za lavičku, čupol si medzi Tvoje nohy, rozepjala příklopec Tvojich kraťasov a stiahla Ti je aj so slipy. Všetko som hodila do tašky vedľa. Medzi tým už sa zase niekto blížil. Stoupla som si pred Teba a obhlídla situáciu. Myslím, že na náhodného okoloidúceho to mohlo pôsobiť ako laškovanie dvoch normálne oblečených milencov . Tvoja bunda okolo pása vyzerala úplne prirodzene a všetko skrývala. Po chvíli som nevydržala len tak predstierať obyčajné laškovanie a bez ohľadu na občas prechádzajúce ľudí som sa začala pozerať na Tvoje gule a už stojaceho čuráka. Predklonila som sa, jednak aby si mi videl za výstrih a hlavne aby som Ti mohla siahnuť na pohlavie. Najprv som Ti dlaňou zľahka pritisla gule k doske lavičky a začala Ti je váľať ako knedlíčky do polievky. Potom som ľahko prstami obchytkával stojaceho čuráka až na žaluď, ktorý už bol vlhký od Tvojho mazanie. Bolo mi z toho jasný, že Ťa to pekne berie. Pozerala som sa Ti zblízka do očí a sledovala, ako reaguješ na moje dotyky. Často si zišiel svojim pohľadom na mojej visiace kozičky. Ja som bola tiež z Tvojich pohľadov az toho, čo som mala v ruky, pekne nadržaná. Pevne som Ti stisla chvost do dlane a pomaly stiahla predkožku. Môj pohľad teraz zišiel na čuráka. Uzdička bola zarezaná do žaluďa. Viac stiahnu predkožku už normálne nešlo. Ale ja som za chvíľku ešte v sťahovaní pokračovala a pozerala sa nadržaný na trpiace chvost.


Znova som Ti pozrela do očí. Mal si je teraz vytreštený bolestí a vzrušením naraz a na perách slastné mrnčanie. "Určite Ťa už tlačí semeno, však? Za chvíľu Ti uľavíte a vystriekajú si Ťa. Tešíš sa? "začala som Ťa dráždiť aj slovne. Po chvíľke tohto mučenia som Ti čuráka uvoľnila. Mal už tmavo červenú farbu. Zula som si sandále, pokrčila nohu a položila si chodidlo vedľa Tvojich guľou. Už si vedel čo urobím. Najskôr som s chodidlom na päte pritisla stojace chvost a snažila sa tlakom dole sťahovať z neho kožu. Pritom som Ti tlačila aj na gule až si sa chvíľkami neubránil polohlasitým stonaniu a šklbnutím tela. Po chvíli som Ti priložila chodidlo na žaluď a tlakom pomaly pritisol čuráka k doske lavičky. Mal si ho teraz namierený priamo pred seba medzi svojimi nohami a kus Tí ho presahoval cez doska. Umiestnila som Ti na neho celé chodidlo a začala s ním pohybovať dopredu, dozadu a zo strany na stranu. Začal si stonať vzrušením.

"Až budeš, tak mi povedz!" prikázala som Ti. "Nechcem aby si ma zaprášilo tým svinstvom!" vymýšľala som si zámienku. V skutočnosti som sa nemohla dočkať až budeš a ja ucítim Tvoje semeno . Až uvidím dôkaz Tvojho vzrušenie, ktoré som Ti spôsobila ja. Až budeš striekať len kvôli mne. pritlačil som na chodidlo aby som Ťa už urobila. Tvoj čurák bol teraz zalomený cez okraj lavičky a jeho horúci žaluď som cítila až na päte. Potom som sa chytila ??rukami operadla a pomaly celou svojou váhou si stúpla na chodidlo pod ktorým som zamilováva čuráka. To už si nezvládal a začal potichu nariekať. Už som toho chcela nechať keď vtom si ma upozornil, že budeš. Rýchlo som zoskočila a odľahčeným chodidlom Tí začala rajtovat po čurák. Druhú nohu som sa snažila umiestniť proti nemu. Potom som zacítila, ako sa mi pod chodidlom začal šklbať. Čo najviac som ho uvoľnila, pretože som nechcela aby len tak vytiekol, ale aby vystřikoval. nadržaná som pozerala ako Ti strieka. Mala som šťastie a prvý výstreky zasiahli moje lýtko a pocákal si mi aj chodidlo a sandále. "Ty prasa! To si ešte vybavíme." serval som Ťa, ale v skutočnosti som bola mokrá z toho, ako mi to stekalo po lýtku dole až do sandálu . Bolo to úžasné.

Vrátila som Ti oblečenie, Ty si sa obliekol, ja obula a odchádzali sme od našej lavičky. Teraz som to zase potrebovala urobiť ja, ale mučila som so svojou zdržanlivosťou. Veľmi ma vzrušovali pohľady protijdoucích ľudí na moju nohu poznamenanú zaschnutými potôčiky semena a chodidlo v sandálu mi stále ešte kĺzalo po jeho zvyškoch.




********* ******
No jo, tak čo s Tebou? Aby si sa nemučil. Vycítil som Tvoje vzrušenie a zabočil z cesty hlbšie do parku. Po chvíli, v kútiku krovia som zastavil a povedal Tí, nech sa chrbtom opřeš o strom. Trochu som Ti potom poroztáhnul nohy od seba, kľakol k tvojim nohám a začal Tí lízať lítka a stehná, až som ťa očistil od zvyškov svojej šťavy. Potom som po stehnách postupoval vieš, až má hlava zmizla pod tvojou sukňou a môj jazyk začal očisťovať Tvoja stehna od Tvojich štiav, až nakoniec skončil v Tvojej štěrbince, ktorá mu na oplátku vydala ďalšie bohatý príliv. Po jazyku putovali pod Tvoju sukienku aj moje ruky. Jedna ruka pevne uchopila medzi palec a ukazovák Tvoj klitoris a pevne ho stisla, zatiaľ čo druhá jemne dráždila Tvoj pysk a jazyk radil vnútri Tvoje štrbinky. Bolo to úžasné, koľko Tvoje šťavy som si mohol vychutnať, skoro som sa v nej topil a behom krátkej chvíle si začala kričať, cloumat sebou v orgazmu a ja som sa musel prestať venovať Tvojmu pysku a chytiť Ťa v páse, aby si neupadla. Po chvíli si zvláčnel a prestala sa hýbať. Vstal som, upravil Ti sukňu a vyrazili sme SPÄŤ na cestu. Teraz zase divne pozerali ľudí na mňa, ako som mal tvár mokrý so zaschnutými bielymi chrastami a začervenané pery. A možno tiež pozerali na nadýmající sa hrču na mojich šortkách.


autor: Honza Kolář



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>