Erotická poviedka

Intímne list

Je večer, vonku sa čerti honí.Padá a padá a je ukrutná zima.Už je úplná tma a len svetlá pouličných lámp sa len ťažko predierajú tými prívalmi snehu! Prišla som pred chvíľou domov a ani sa nemôžem dočkať až sa pripojím na internet a skontrolujem svoju poštu! Čakám zvlášť jednu zprávu.Kdoví či dnes príde? Od koho pýtate sa? No predsa od Ajky! To je moja kamarátka z internetu.Ani vám nemôžem povedať ako sme sa zoznámili!




No ono by to nemalo zmysel, tak ja to teda poviem! Chcela sa fotím hambatá a fotečky si vymieňajú po internetu s ľuďmi čo majú radi erotiku ako ja.
No a to raz pri takejto výmene sa objavila Ajka! vlasoch to bola náhoda.My fotky poslali jej priateľovi a Ajka raz sedla a napísala ma! Mňa do tej doby usporiadané paničke sa svojím mužíčkom a nejakými sexuálnymi avantýrkami.Všechno, ale stále v rámci akýchsi pravidel.Než prišla Ajka! A to bolo ako keď sa pretrhne priehrada-tomu jednoducho neutečiete! Strašne uletená osoba.Sexuálně nabitá ako elektráreň! A na mňa
to napätie prešlo! Zvlášť keď mi prvýkrát napísala, že má radšej ženský klin, než mužský chvost.




Postupom času som začínala aj ja pociťovať túžbu prežiť "tabu ". Milovanie so ženou! A keď Vám sľubuje ako
tú moju jaskynku jazýčkom preženie, až bude tiecť ako studnička, tak predsa len to so mnou začalo robiť
divy! Netrpezlivo som Čakávala na maily a hltala tá napísaná slová. "Však počkaj ako sa stretneme tak Ti tú
tvoju darebácke tak roztiahne až na prasknutie a vrazím do nej celú päsť! Budeš úplne neschopná sa brániť a
ja Ti budem ešte lízať klitoris!" No a takých správ bolo spousta.Vraťme sa ale k udalostiam novším.



Sedím pri počítači a hltajú správu od Ajky.Konečně! Ani nevieš čo to so mnou robí keď čítam čo píšeš! Najprv som správu preletel len tak narýchlo pretože sa ma Kája pozeral cez rameno a stále sa tu niekto motal a tak som si ani nemohla prehliadnuť tie Tvoje nerestný fotky! Píšeš síce aby som mu to nedávala čítať, ale ja sa pred ním nehanbím a on toto všetko bere.Potom sa to konečne upokojilo a všetci vypadli a Kája usnul.Tak som mala čas si v pokoji a dôkladne prečítať čo píšeš! Bola som z toho úplne vzrušená a čítala som tie riadky znovu a znovu.Seděla som v kresle akurát v tričku s holú čiarkou! Pomaly som bola celá mokrá a predstavovala si čo by asi bolo, keby si tu bola! V tom sa prebudil Kája, ktorý spal na gauči a videl ma čo robím! Hneď na mňa videl ako som vzrušená a tak sa ma zaboril do lona a lízal mi čiarku a krúžilo po ma prsa.Pak to začal striedať a cucal ma bradavky až krásne stáli a rúk ma dráždil v čiarke! Vrazil do mňa prsty a začal ma masírovať v pošve! Zameral sa na ústie močovej trubice a krúžilo po močovej mechúr. Bola som úplne mokrá viac a viac! Ani si nevieš predstaviť ako to hrozne dráždi!
Bola som uvytržení! Šialene sa ma chcelo cikať a ja prosila aby toho nechal, inak že si ucvrknu.On
ale dráždil ďalej a ja to nemohla vydržať! Prosila som, hrozila, kričala "už neee prosím!" Neprestával.
krížil som nohy, krútila sa ako dážďovka, ale Kája má peknú silu a dráždil ma ďalej ! Potom sa to stalo.


zaryla som sa nechty do jeho bokov a otriasla som sa šialeným orgazmom, ktorý sa nedá s ničím porovnať!
V tom zo mňa vystrekol prúd šťavy! Kája to dostal priamo do pusy, prottože ma zrovna špičkou jazyka lízal močovú dierku! V okamihu bol celý od mojej šťavy a ruky sa mu leskli, a podemnou bola kaluž ako keby prasklo akvárium.Úplná spoušť.Ale to ešte nebol koniec. Otočil sa a vtom vytiahol foťák a začal fotiť všetko! Celú tú moju umorousanou čiarku, ako si sedí v kaluži štiav! Prikázal mi aby som nafotila fotky pre Teba! Ľahla som si na gauč a začala som si dráždiť klitorisu prstami! Zavrela som oči a ten pocit, že to robím len pre Teba ma hrozne vzrušoval! Hlavou sa mi preháňali myšlienky ako sa spolu milujeme! Vôbec ma nevadilo, že Jirka okolo poskakoval a fotil ma ako si to robím sama zo všetkých strán! Ako zavriem oči tak
ma nič nevadí, ba naopak ma to vzrušuje, keď viem, že to fotí! Potom som sa krásne urobila! Kája prestal fotiť a ešte ma vrazil trčiaceho vtáka do mojej zúbožené mokrej dierky a začal tvrdo přirážet.Jeho naakumulovaný žaluď mnou jazdil celú pošvou a hlboko vo vnútri narážal na dělohu.Bušil do krčka maternice ako hluchý do brány ". Obliala ma vlna vzrušenia a ja prirážal až som hekala.Najednou som cítila ako do mňa pumpuje mocný prúd semena priamo do dělohy.Znovu mám orgazmus a jeho vták sebou stále šklbe a strieka!
Už mám plnú kundu semena! Vyťahuje vtáka a berie zase foťák.Dělá ďalšie fotky.Jak pomaly vyťahuje
svýho rudohlavýho bojovníka.To je pohľad! Je naozaj dobojováno.Trochu povädnutú a už taky nemá tú červenú
farbu ako pred bitkou.



Už taky nie sú vidieť naakumulovaný žily, ale zato je celý od semena . To je taky všude.Kundičku mám celú upaplamou od jeho smetánky.Ta taky pomaly vytíká z roztáhlých veľkých pysků.Sperma sa derie z kuničky ďalej a ďalej! Už mám celú zadnú dierku zalitou.On stále fotí a fotí!


Stoupla som si nad neho ako tak ležal na gauči a fotil.Roztáhla som si prsty pysky a nechala spermie vytíkat z kundičky.Po chvíľke ma spermie tečie po stehnách a taky pomaličky kvapká priamo na môjho fotografa! !! Foťák cvaká a cvaká.



Asi sme trošičku perverzné! Alebo si myslíš, že toto by sa niekomu
vôbec mohlo L Í BIT?? ?? Napíš mi svoj názor! Hrozne ma zaujíma či by sa našiel niekto komu
by sa to páčilo! Čoskoro odpíše! Adresu poznáš, ale len pre zicher: RomcaNecudna@seznam.cz
Posielam Ti veľkú pusinku na čiarku!


Tvoja Anna


autor: Anna



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>