Erotická poviedka

Ivančina spoveď IV.

Práve, keď som sa najviac tešila, že sa po každodennom včasnom stávania počas týždňa zase raz poriadne vyspím v sobotu do ružova, bolo všetko inak. Pred deviatou ma prebudila mame a prikázala, aby som išla do nášho sadu za dedinou pomoc bratovi trhať čerešne. Vidina, že strávim celé dopoludnie na rebríku v spoločnosti drzého puberťáka sa ma pozdávala zo všetkého najmenej. Tým skôr, že už večer, keď som si v postieľke pod perinkou upokojovala prstíky mušličku , som si naplánovala prechádzku k hájovni. Učenie teraz bolo habadej a ja sa po tej najkrajšej z nedieľ svojho života s mojím miláčikom Bajaja za celý týždeň ani raz nevidela.


naraňajkovali som sa a neochotne vydala na druhý koniec dediny do sadu, práve keď spadli prvé kvapky dažďa, ktorý sa za chvíľku premenil v poriadne hustý lejak. Braček samozrejme nikde, len u jedného stromu po ňom ostali štafle a napoly naplnený košík. Rýchlo som dobehla do senníku, vyzliekla cez hlavu úplne rozviate tričko a hľadela cez pootvorené vráta von na tú spúšť. Náhle som akoby začula nejaký šramot. spozornela som a uvedomila si, že tie občasné zvuky prichádzajú pravdepodobne z Horného humne. Potichu som opatrne stúpala po pristavenie rebríku a keď som zastala na hornej priečke, naskytol sa ma nečakaný pohľad.


Úplne vzadu na druhom konci, ležal pod otvoreným vikierom Jarek na akomsi starom otomanu, len v tričku bez trenírok a rukou si naháňal chvostík. Hlavu mal zaklonenou opačne ku mne, takže som sa mohla do sýtosti vynadívať na Jarková krásne stoporeného vtáčika, ktorý sa v zovretí jeho palca a ukazováka ešte s každým pohybom zväčšoval. Nevedomky som pri tej divadla zovrela v dlani mušličku, a pretože som zároveň cítila, že mi vysychá v puse, Oblizla som si jazykom hornú peru. Bolo to v tú chvíľu odo mňa číre bláznovstvo, ale nutkanie akousi neznámou vnútornou silou, som prekonala poslednú priečku rebríčka, zastala na humne a obozretne pomaly postupovala k onanujícímu bratovi. Nevedela som, čo urobím v budúci sekunde, ale potom som bez rozmyslu zareagovala podobne, ako keď ma samotnú zrovna pri tomto prvýkrát v lese načapal Bajaja.


"To budú naši pozerať, až im poviem, ako si tu trhal čerešne ... ", vyhŕklo zo mňa a súčasne som si čupol na koniec otomanu za hlavu zdeseného bračeka.
" Ty zmija! "- vykríkol a zároveň s tým, ako sa pokúšal skryť v dlani stoporeného Lulinka, otočil ku mne vystrašený tvár. Neviem, či stačil vôbec zaregistrovať, že som sa zďaleka netváril, ako by som ho chcela naozaj prezradiť, ale určite ho muselo na prvý pohľad zmiasť, že som sa nad ním nakláňala s odhalenýma kozičkama a viditeľne vzrušenýma bradavkama.
"trebárs im to ani nepoviem ..." - pošepkala som sprisahanecky, prehrablo mu rukou nežne hrivu a přilípla sa pusou na ústa vydeseného brata, takže som mu nedala najmenšiu šancu. jazýčkom som rýchlo vkĺzla do jeho nosa a rukou sa snažila vyslobodiť bratia vtáčika zo zovretia jeho dlane. Aj v tomto povädnutú stave bol roztomiloučký a bez toho, že by som prestala šermovať jazykom v jeho pusinke, zmocnila som sa Jarková chvosta a pomalými pohybmi som ho začala láskyplne hladkať. Braček slastne zastonal a vzápätí som zacítila, že sa mu pod mojimi dotykmi začína znova nadúva. Hlavou mi preblesklo, že sa to celé nesluší, ale možno práve pod týmto dojmom zakázaného ovocia som zovrela znova prebudeného vtáčika ešte pevnejšie. Očami som hltala jeho růžovoučkou hlavičku, ktorá sa objavila pri každom stiahnutí predkožky av duchu obdivovala tú ľúbeznú špičku v porovnaní s fialovou palicou žaluďa starého Baja. Ako som sa v budúcom okamihu snažila na neho dosiahnuť pusinkou, mimovoľne som sa otrela vzedmutýma kozičkama o bráškův tvár. Zbavený predchádzajúceho strachu, stočil Jarek hlavu pod mojím telíčkom a žiadostivo sa prisať k mojej bradavke. V kundičke som cítila známe svrbenie a energicky stiahla bratia ruku do svojho lona a pevného obetí nožičiek.


Bez toho, že by som ustala v hladenie bratia stoporeného sulinka, začala som ho nežne olizovať a čoskoro už ho cucala v puse rovnako temperamentne ako naposledy v hájovni Bajajův klacek. Jarek pod prívalmi mojich bozkov už očividne celý roztopil, jeho prsty medzi mojimi nohami čoskoro rozhrnul ak posteli pristúpila zvlhnuté nohavičky a dotýkali sa mokré jaskynky.
"Strč mi ich dovnútra , "- povedala som veliteľsky av nasledujúcich okamihoch už vychutnávala slastné pocity z toho, ako zasunul prsty do rozdráždení dierky.


" Ešte ... viac ... a rýchlejšie, "- vykrikovala som svoje pokyny a znovu cmúľala v pusinke tú nádherne tvrdú hračičky. Bleskovo som zmenila pozíciu, kľakla si s roztiahnutými nohami nad Jarkův tvár rovnako ako kedysi na moje obľúbené mýtince v lese nad Bajaju a nechala si od brata sundat nohavičky.
< br />
Položila som si ruky na zadoček a sama si roztiahla mušličku tak, aby z nej to šestnásťročnej neviniatko videlo čo najviac. A pretože na mňa a mojej kamošky sa rovnako starýma chalanmi občas pokrikovali, že sme "piči", rozhodla som sa mu to teraz vrátiť so všetkým.
"Tak tu máš tú piču tvojej sestričky! A teraz ma jej pekne a poriadne vylizes!" - núkala som ho a nechala sa unášať blaženosťou, s ktorou začal náruživo plniť moje rozkazy. Sama som mu pritom striedavo olizovala vtáka, vrecúško, bruško a nožičky, aby som zabránila jeho predčasnému vystreknutie. Počas chvíľky ma učenlivý braček spracovával kundičku bezmála rovnako skúsene ako starý nevychovancov Bajaja a než som sa spamätala, prežila som s Jarýnkem prvý báječný orgazmus.


Celá vydráždeniu som si teraz bračeka tvárou v tvár osedlal, něžňoučce ho niekoľkokrát pobozkala na ústočká a rukou si sama zaviedla hrdo vztyčeného a teraz už aj očividne nadržaného vtáčika do mokrej kundičky. Ako od uzdy odtrhnutá kobylka som radostne celá divá konečne rajtovala na Jarková chvosta, ale napriek tomu si dávala veľký pozor, aby som občas ten náš opojný súrodenecký klus pribrzdila a predĺžila si tú blaženosť medzi nožičkami čo najdlhšie. Striedavo som pritom Jarka žužlala ušká, šermovala mu jazýčkom v pusinke a prídavok si ho zaväzovala sľuby, že mi tú moju nadržanú kundičku bude celé leto pekne prechádzať. Braček okrem súhlasného mrnčanie nič nehovoril až do okamihu, kedy ma varoval, že to dlhšie nevydrží a zanedlho som si už užívala slastný okamih a cítila jeho prvá búrlivý výstrek do mojej žeravé jaskynky.


Keď sa potom Jarýnek hanblivo otočil chrbtom ku mne na bok, vískala som mu vďačne vlásky, hladkala nožičky a bozkávala ho na útla ramienka aj chrbátik tak dlho, kým som sa ručičkou nepresvedčila, že mu ten úžasný chvostík znovu nestojí. Oproti Bajajově mohutnému kyjakmi to bola skôr len roztomilá píšťalka, ale tým skôr ma núkala, aby som si s ňou do sýtosti vyhrala. Láskyplne som mu znova v pusinke cucala od mojich šťáviček ešte rozkošne upatlaného sulinka av duchu sa pritom pripravovala k novému experimentu, na ktorého uskutočnenie ma inšpiroval práve tento bráškův krásny, vŕbové píšťalke podobný štíhly čuráček. V pokľaku som Jarka znovu odhalila pohľad na svoj zadoček a rúk prestrčenou medzi stehnami som nasmerovala píšťalku rovno k otvoru mojej prdelky. ľavačkou som pritom rozťahovala dierku, takže učenlivý braček čoskoro vkĺzol chvostíkom dovnútra a ja tak prvýkrát v živote mohla vychutnávať nádherné pocity nežného prirážanie do mojej prdelky, zatiaľ čo prstíky som striedavo masírovala vzrušeného klitorisu a zasúval ich do znovu rýchlo vlhnoucí mušličky.
< br />
"Nacákej ma riťku, ty môj malý sviňáčku," - núkala som brata špinavými slovíčkami, ktorými som sa sama vzrušovala k nepríčetnosti. onedlho som prežila ďalšie opojnú radosť z jeho mohutných výstrekov a čoskoro potom, keď ho vytiahol a schvátenie ľahol vedľa mňa, som do sýtosti vychutnávala blažený pocit, ako ma pramienky jeho ešte teplého semena stekali pomaly po stehnách.


V najbližších dňoch už som sa od rodičov vôbec nenechala k trhaniu čerešní pobádať. Než sme s Jarkom celý sad otrhali, užili sme si navzájom veľa najsladšej rozkoše. "Na čerešniach", ako sme tomu sprisahanecky vo svojej roztopašne hovorili, sme potom do senníku chodili ešte dobré dva roky, kým si Jarek nenabalil vlastné dievča. Keď k tomu bola správna konštelácia a nálada, občas sme si však spolu s bratom zašoustali aj dávno potom, keď každý z nás mal už doma svojho životného partnera.

autor: Iva Alaun



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>