Erotické poviedky

Malý denník nádejnej účtovníčky 4

Pondelok  09.10.2022 - 06:20 Ráno   

Budík vrieska na pol baraku je načase vstávať zase do práce víkend bol dokonalý ale trošku náročný. Môj plán na reset vyšiel dokonale bez pocitu viny som ráno vstala z postele spravila rannú hygienu a ideme do šatníka na výber toho čo si dnes obliecť na seba.  

06:50 Ráno  

Boj s vlastnou fantáziou a skriňou nakoniec som sa rozhodla pre cyklámenovú farbu trošku nezvyčajne aj na mňa ale tak nejak sme si sadli dnes dokonale. Dlhé cyklámenové nohavice vysoké až po pás. Od pása hore šlo cyklámenové tielko na ramienka krásne zapasovalo dnu do nohavíc na vrch ako top šlo sako ako inak ako v cyklámenovej farbe doladila som to už len rovno farebným límcom. Ešte do kúpeľne spraviť make-up upraviť si vlasy učesať vyžehliť a spraviť kučery. Obula som si rúžové lodičky na opätku a môžem vyraziť do práce. Pred opustením bytu ešte rýchla kontrola seba v zrkadle či je všetko ako má byť a môže sa ísť.  

 07:30 ráno  

Prišla som do práce po náročnom víkende aj pozitívne naladená. Dnes mi moju náladu nemôže pokaziť ani riaditeľka "vesmíru a zemegule" s jej debilnými rečami. Prišla som do kancelárie zapla rádio s hudbou nech tu niečo normálne hrá. Nalogovala som sa do PC a pustila som sa do spracovávanie hordy papierov a "stráženia" ďaľších brigádnikov ktorých mi sem zase nasolila nikto nevie čo má robiť odkiaľ idú papiere kam a  ja mám stráviť pol dňa ich zaúčaním popritom mi uteká robota najmä spracovanie výkazov pre mzdy a následne posielanie miezd. Držím sa stále toho, že sa dnes nebudem vytáčať tak ideme zaúčať brigádnikov snáď sa nájde aj svetlí bod v nich.  

09:30 doobedie  

Prešli dve hodiny a ja som sa stihla tri krát nervovo zrútiť neviem či mi to robia naschvál alebo je to len ozaj taká tupota čo mi sem chodí. 75x som sa im snažia vysvetliť ako správne triediť papiere faktúry od externistov naľavo naše faktúry napravo každý plieska tie papiere krížom cez seba kade tade bez rozmyslu. Okay páni a dámy nechcem od Vás nič komplikované iba triediť papiere pevne verím že toto zvládne aj šimpanz za dva banány. Takže si to urobíme nasledovne aby v tom bo systém.  Tu máme krásny roh tri stoličky posadíte sa na prdel a budete sa tváriť roztomilo.  Na konci Vášho pracovného dňa sa len spakujete a pôjdete domov s tým, že sa zajtra už nevrátite. Každý s toho niečo vyťaží. Kriste dúfam, že aspoň toto ty neandertálci pochopia na sto percent. 

10:00 doobedie  

Prišla pani dokonalá do práce samozrejme sa hneď zastavila na ekonomickom.  Otvorila dvere s opätovným monológom otom ako ľudia jazdia zle nebezpečne a šialene. Na toto ona nieje zvyknutá. Jej monológ bol ako vždy veľmi prínosný a fascinujúci pre život nás všetkých.  V poslednej sekunde jej zbytočného pobytu na ekonomickom stihla povedať, že budeme mať okolo 13hod poradu na ktorej sa vyžaduje aj moja prítomnosť ako vedúcej ekonomického oddelenia. Mne neostávalo nič iné len pritakávať nato čo ona chce hlavne nech už drží hubu a vypadne otravovať inde. Postavila sa odišla na ďalšie oddelenie kde im potrebovala zase porozprávať svoju každodennú story ktorá nikoho nezaujímala.  

11:00 doobedie  

Konečne som sa mohla začať venovať práci rýchlo skontrolovať výplaty nahodiť ich do platobného príkazu a poslať ich kolegom na účty.  Pomedzi to som stihla po spracovávať všetky podklady ktoré mi trebalo. Kopa administratívy odpadla. Bol čas pripraviť sa na obed a zároveň poradu z rastúcou agendou firmy rastie aj obnos papierov pre mňa. Je na čase ukázať tej mrche kto som čo som a čoho som schopná.  

13:00 poobedie - Veľká porada 

Prišiel čas ísť na poradu k riaditeľke do kancelárie. Zišli sme sa tam všetci pomyslený vedúci  jednotlivých úsekov aby sme jej v tabuľkách odprezentovali naše požiadavky finančné, materiálne, technické, personálne etc. Hneď na úvod začala stým, že budeme prijímať troch nových zamestnancov na TPP na novo vznikajúce oddelenie tzv. info ktoré bude slúžiť najmä naším vodičom a keď sa celé oddelenie zapracuje bude mať aj verejne prístupné číslo na ktoré sa môžu obrátiť ostatný zákazníci a budú si za info platiť. Akým spôsobom kedy a kto zato bude platiť nemala doriešené. Zase robota ktorá stojí za chuja. Kto bude ich nadriadený? "Vyhral "to kolega ktorý mal na starosti už primárny dispečing s 25 ľuďmi na krku.   

Len pre paradox rozmýšľania kolega ktorý spravuje vozový park ktorý firmu ťahá a živý žiadal peniaze na nákup spotrebného materiálu pre vozidlá ako motorový olej, chladiace kvapaliny etc. Všetko bolo zamietnuté ako nepodstatné drahé a zbytočné nato sú vraj servisy ktoré sa majú starať o náš vozový park. Nezaberali ani argumenty: toho, že ty vodiči si ten olej musia dolievať sami aj prevádzkové kvapaliny ušetria kopec Km času aj financií miesto zachádzania do servisov.  

13:30 Veľká porada môj čas. 

Prišla na radu moja chvíľa. Postavila som sa pred Všetkých hneď ako prvé každému sa páčil môj outfit ktorý som na dnešok vyhrabala zo skrine. Samozrejme potešilo ma to ale nie sme tu kvôli tomuto. Ani som nezačala a hneď kde máš pripravenú prezentáciu a excelovskú tabuľku okolo nákladov čo to firmu bude stáť?.  Kým som jej odpovedala spravila som tri hlboké nádychy a výdychy okay, veci sa majú tak ja nemám čas robiť nezmyselné tabuľky prezentácie a iné kraviny na krku mám sama celé účtovníctvo firmy, meškáme kde sa dá a s čím sa dá okrem výplat vodičov a zamestnancov tie ako jediné chodia načas. Dostala som na krk troch absolútne neschopných brigádnikov ktorým poviem naše Fa naľavo ostatné FA napravo vec ktorú chápe aj moja 5r neter oni nie pomiešali všetko zo všetkým.  

Takže počnúc dnešný dňom sa vypíše výberové konanie na nových ľudí aj ku mne na ekonomické kde si ich ja osobne budem vyberať podľa svojho presvedčenia a ich schopností, myšlienkových pochodov a kritérií ktoré si sama nastavím naozaj nemáme čas na ľudí ktorý sem prídu úplne vypatlaný a nedokážu ani papiere rozdeliť na dve strany. Ako mám takýchto ľudí učiť komplikovanejším veciam? Nijako! Čiže sú tu len dve možnosti ako celú situáciu vyriešiť. Prvá je tá, že na ekonomické prídu dvaja ľudia s IQ väčším ako má banán alebo si hľadajte novú účtovníčku toto pracovné tempo sa nedá naďalej zvládať bez systému bez personálu bez možnosti ako koľvek osobne expandovať. Riešenie pre všetko sú nadčasy táto doba u mňa skončila! Žiadne nadčasy žiadna práca po nociach cez víkendy nie. Od dnešného dňa pôjdeme striktne podľa pracovnej zmluvy moja prac doba od 08 - 16 hod ani o sekundu viac. Máte 48 hodín nato aby ste si to rozmyslela inak definitívne končím.  Pre mňa sa týmto spôsobom porada ukončila.  

14:30 poobede 

Všetci ostali trochu v prdeli s toho ako som vyriešila svoju situáciu s pani "šéfkou" tá po mojej "prednáške"  začala hneď písať inzeráty na pracovné portáli takto rýchlo a svedomito ešte nikdy nepracovala asi jej ozaj záleží na tom čo som jej povedala ale netreba sa dať opiť rožkom. Zobrala som sa na obed nechcelo sa mi ostávať v práci a tráviť tam dnes aj obed. V okolí firmy bolo zopár dobrých reštaurácii kde som sa vybrala na obed. V Jednom podniku volalo sa to tam U Malého Unaveného Joeho tak nejak ma to vtiahlo dnu. 

 Žiaľ jediné pozitívum tam bola sympatická čašníčka vysoká 170cm slečna čierne tenučké pančušky sandáliky na opätku krátku šedú mini sukňu, čierne tenké tričko s V výstrihom krásny úsmev na perách s jemne rúžovým odtieňom rúžu dlhé hnedé vlasy krásna skoro ako obrázok. Chvíľu sme sa dali do reči a vypadlo s nej, že je frustrovaná s tejto práce a firmy chcela by sa posunúť niekam inam len nič nevie nájsť také čo by ju oslovilo. Napadlo ma u nás hľadáme nových ľudí ak chceš pošli mi svoje CV nechám ti vizitku možno sa ti zapáči. 

 Len aby som to upresnila hľadám asistentku na ekonomické oddelenie viac by som ti povedala keď prídeš k nám na firmu. Inzerát nájdeš aj na pracovných portáloch. Keď budeš mať záujem kľudne sa zastav. Zaplatila som za obed a šla som preč. Ešte posledný pohľad na jej krásne nohy a pevný zadok . Dokonalá a krásna žena snáď aj v tej hlavičke niečo bude. 

15:30 poobedie 

Prišla som ešte do kancelárie kde ma čakala hora ďaľších papierov a faktúr ktoré treba roztriediť a vecne skontrolovať neviem kedy toto stihnem spracovať. Do konca prac doby zostávalo tridsať minút do konca môjho pracovného dňa pustila som sa do kontroly papierov a ich nahadzovanie do systému. Prešlo viac času ako som dúfala zbalila som si veci papiere nechala tak ako sú a je načase ísť preč. 

16:30 poobede  

Po ceste domov som mala aj jedno väčšie nákupné centrum pred ktorým bol aj skate park umiestnený zo zadu aby bol chránený od MHD a vozidiel prichádzajúcich do centra. Keď už som sa rozhodla ísť do NC (nákupné centrum) išla som zo zadu pozrieť sa nato ako sa detská zabávajú a či vôbec tam niekto je bola som len proste zvedavá. Prišla som k parku videla skupinku cca 20 až 25r študentov ako sa zabávajú skúšajú rôzne triky. Bolo to prijemné spestrenie poobedia. Najviac ma uchvátila mladá slečna okolo 22 rokov dlhé blond vlasy modré oči biely kratučký top ktorý ledva zahaľoval jej prsia šedá sukienka biele podkolienky a biele Nike tenisky. Technicky bola s nich najšikovnejšia. Mladá krásna drzá mrška to sa mi na nej veľmi páčilo. 

17:00 podvečer 

Stála som pri nich odhadom asi polhodinu kedy sa na doske pristavila aj slečna bolo ma ťažko prehliadnuť  medzi ľuďmi jediná špinavá blondínka v cyklámenovom oblečení a rúžovými lodičkami. Mladá prišla a spustila na mňa: "hej čo ty tu ?" chvíľu som rozmýšľala či sa rozpráva so mnou alebo s niekým kto by stál za mojím chrbtom.  Slečna s tebou sa rozprávam rúžová si ako Barbie od Matella.  

Nie som síce rúžová ale povedz čo máš na srdci? Prišla som ti len povedať, že som sa s chalanmi stavila o 50?, že nemáš nato pobozkať ma na pery keď vyhrám som podelím sa s tebou o výhru dám ti 25? čo ty nato? Chvíľu som sa zamyslela neviem prečo by som to robila čo by som s toho mala?  

Pre mňa je 25? nič ale napadla ma lepšia myšlienka. Naklonila som sa k nej odhrnula jej tie blond vlásky z váre pobozkala ju na pery jej ústočká sa jemne po otvorili naše jazyky sa stretli v jej ústach. Po bozku som jej do výstrihu dala stovku to máš zato keď mi budeš chcieť ukázať aj niečo viac zo seba.  

Chalani tam len stáli sánky padnuté dole nechápavo pozerali a každý musel vysoliť päťdesiat eur predpokladám, že to bolo ich mesačné vreckové. Slečna sa len nesmelo opýtala koľko s toho ti dám? Za toto divadlo ktoré si mi pomohla uskutočniť? Nič moja uži si ich v tom si spomenula na stovku vo výstrihu a moje slová.  

17:45 podvečer  

Ja som bola pomaly na odchode do nákupného centra v tom prišla na doske blonďavá slečna opäť ma oslovila Hej Barbie? Tých zelených papierikov máš viac? Otočila som sa k nej zahľadela do jej nádherne modrých očí priznala sa áno mám ich viacej. Prečo sa pýtaš? Chcela by som si ich zarobiť som ochotná spraviť niečo viac pre teba za tie zelené peniažky.  

A čo také by si chcela urobiť a za koľko zelených by si chcela? No priznám sa nie som na domáce práce alebo niečo takéto skôr by som čakala od teba nejaký návrh za čo si ochotná mi zaplatiť. Ale prosím nech to nieje nič perverzné ináč asi urobím všetko. Mám istú predstavu maličká pošepkala som jej do uška čo od nej chcem a kedy kam by prišla. Porozmýšľaj nad tým  a môžem ti nechať ďalší zelený papierik keď už ich tak voláš. Trvalo to možno tri sekundy a vyhŕklo s nej ja stým súhlasím čo si mám priniesť so sebou? Ruky som si dala do vreciek na nohaviciach a s úsmevom na perách som si dala čelom vzad. Prines len seba bábika. 

Napínalo mi fantáziu či príde na vopred dohodnuté miesto a čas alebo mala len plané reči. Nechajme sa prekvapiť milý môj. Po tomto veľmi zaujímavom stretnutí som šla do nákupného centra popozerať si nejaké nové veci na seba a vybrať si vhodné prádielko na ďalšie dni chcela som si proste urobiť len radosť a zároveň si niečo kúpiť domov na večeru. 

Navštívila som zopár butikov keď som vyšla s posledného plánovaného opäť som počula známy hlások a hrkot koliesok na podlahe. Opäť sa ozvalo "staré známe slovné spojenie" Hej Barbie tak som tu snáď aj načas. Pozrela som na hodinky si na zlom mieste v zlý čas maličká. Vieš čo som ti hovorila vonku do uška?  

Bábika sa len začervenala povedala mi áno viem čo si mi hovorila ale ja sa neviem dočkať peniažkov ktoré potrebujem na nákupy nových dosiek. Hej bábika mne je jedno načo chceš použiť peniaze ani neviem prečo vôbec som ti niečo takéto navrhla. Poď poznám na konci tejto uličky celkom fajn kaviareň sadneme si porozprávame sa a uvidíme čo ďalej. S jej úst vypadlo len smutné okay.  

18:30 podvečer  

Sadli sme si do kaviarne objednali sme si obe nejaký ovocný džús. Mňa napadla len jedna otázka a to ako veľmi to chceš? Ako sa vlastne vôbec voláš? Koľko máš rokov? Je to len pár otázok na začiatok celého. Bábika sa len pousmiala okay tak ti to poviem. Aj keď sa cítim ako na výsluchu.  Volám sa Lucia mám 25 rokov a áno za tých par stoviek to urobím. Ak si pripravená na otázku ako často to robím tak je to prvý krát ale tieto prachy od persony ako ty sa mi proste hodia ako soľ.  

Dala som si ďalší pohárik toho pomarančového hnusu (chutilo to príšerne umelo aj keď deklarovali jeho 100% čistotu.)  Dobre Lucka keď to chceš spraviť urobíme to ale s malou obmenou keďže porušuješ pravidlá a dohody. Našla som krásny hotel v starom meste ktorý bol schovaný niekde uprostred mesta na pešej zóne cena za noc bola priaznivá okolo 85? za dve osoby na noc.  Schválne som chcela ísť radšej do hotela ako ku nám domov musela som si vymyslieť, že mám doma nemocnú mamu na návšteve a bezpečnejšie je to takto v hoteli. Lucka stým súhlasila objednala som v rýchlosti izbu a cez internet zaplatila nájomné za izbu na Utorok som poslala len sms riaditeľke aby ma nečakala pretože si beriem voľno. Okay Lucka hotel je na noc náš ak si si to nerozmyslela môžeme ísť tam. Prikývla ako nemý súhlas. 

19:00 večer 

Zaplatili sme účet vybrali sme sa na hotel odtiaľto to nieje ďaleko môžeme sa zviesť MHD alebo ísť peši. Lucke to bolo v zásade jedno mne tiež. Barbie ale v tých šteklách ťa budú bolieť nohy. O moje nohy sa neboj tie sú zvyknuté chodiť v opätkoch mám to rada rovnako ako ty tenisky alebo skate. Prešli sme asi 550 metrov Lucka nato Barbie skočme do shopu chcela by som na večer si kúpiť aspoň fľašu niečoho na pripitie si. Zamyslela som sa trošku nad tým neviem či súhlasiť alebo nie. Nakoniec som súhlasila okay prečo nie možno to bude fajn. Neboj Barbie ja platím pôjde to na mňa.  

19:35 večer 

Prišli sme do potravín pod hotelom kúpili sme niečo na jedenie a kolu a rum k večeru. Popravde ja som mala za celý deň toho viac ako dosť cítila som sa unavene dúfala som, že po pár rumoch a energy drinku to bude zaujímavejšie možno aj pestrejšia noc. V každom páde nechajme sa prekvapiť čo nám dnešok prinesie. 

20:00 Večer 

Prišli sme na recepciu bez nejakých väčších zdržovaní a po pár hotelových formalitách sme dostali kľúče od izby s prosbou aby sme na izbe nemali žiadne domáce zvieratká. Okay mou neboj sa žiadne zvieratka nemáme ani neplánujeme. Odobrali sme sa hore na izbu číslo 205. Prišli sme konečne na izbu kde nás čakala krásna veľká manželská posteľ. Obe sme sa cítili ako malé deti nekonečná nefalšovaná radosť z postele. Posadili sme sa na posteľ obe vedľa seba topánky ani nevieme ako leteli s nás dole. Sadli sme si do tureckého sedu začali sme bľabotať a napchávať sa jedlom čo sme si doniesli otvorili sme rum čo to sme popili konečne na nás prišiel euforický pocit uvoľnenia.   

21:00 večer  

Pustili sme si cez Smart TV hudbu bol to mix rocku popu a hop-hop kombinácia ktorá nás vytiahla z postele hneď sme začali skákať a "tancovať" ako puberťáčky skákali sme proste sme si to užívali bolo to po veľmi dlhej dobe niečo nové niečo nespútané.  

21:20 večer 

Už som sa cítila vybláznená dostatočne pustila som jej sexy pomalú skladbu. Posadila som sa do postele ona v sekunde pochopila začala sa pomaly hýbať do rytmu hudby ako sa hýbala začalo s nej oblečenie pomaly ubúdať dole. Ako prvé si pomaličky vyzliekla ten kratučký top pod ktorým sa skrývali jej menšie nádherné prsia. Rúžové bradavky pomaličky tvrdnúce pýtajúce sa do úst. Pomaličky pokračovala ďalej priblížila sa s tým polonahým telom ku mne jej krásne prsia som mala behom chvíle na tvári. Bolí krásne pevné nádherne voňali nedokázala som odolať musela som ich ochutnať. Vzala som si jedno do ruky druhé do úst.  

Jej jemne rúžové bradavky v mojich ústach krásne tvrdli jazykom som sa s nimi hrala raz s jednou potom s druhou. Keď som nemala jej prsia v ústach hneď nato som mala jej pery nalepené na tie moje. Naše pery sa spojili v jedny. Bola taká sladká a nevinná vždy pri bozkávaní pootvorila ústa trošku vyplazila jazyk von a nechala ma aby som sa s jej ústami hrala ako len chcem. Nechala zatvorené očká jemne po vyplazený jazyk vonku aby som ho mohla mojimi perami ochutnať a pobozkať ju. Pri každom sladkom bozku ma vždy ochutnávala jazykom. Vždy som ho mala v mojich ústach bola strašne rozkošná nesmelá jemne hanblivá slečna.  

Jedno čo milujem najviac je bozkávanie s krásnou polonahou a neskúsenou slečnou. Obe sme boli rozpálené do ruda mňa veľmi vzrušovala jej vôňa jej pery jej telo. Následne sa postavila a šla kúsok odo mňa. Otočila sa mi chrbtom spravila hlbší predklon rukami si prešla cez stehná pomaly vyššie aby bolo pekne vidieť všetko. Na sebe mala kratučkú šedú sukňu pod ňou mala výrazne červené čipkované nohavičky krásne jej tvarovali jej útlu postavu. uchopila svoje nohavičky dala s každého boku po pod ne svoje palce trošku ich natiahla od bokov a začala krútiť okolo svojich bedier. Ten pohľad na to polonahé telo ako sa predo mnou vrtí do rytmu neznámej skladby bol neopísateľný.  

Pustila nohavičky nechala si ich stále na sebe rukami prešla po stehnách vyššie a vyššie po tele zastavila sa až na svojich prsiach. Začala sa s nimi hrať naťahovať bradavky masírovať celé prsia. Dievča proste vedelo ako má správne upútať pozornosť. "páči sa ti to Barbie?" Na jej otázku mi neostávalo nič iné ako odpovedať áno veľmi sa mi to páči nenechaj sa vyrušovať pokračuj ďalej. Na jej perách sa zjavil len nefalšovaný úsmev. Vzrušenie pulzovalo celým mojím telom. Hlboko sa mi zahľadela do očí strčila si ukazovák do pusy tvárila sa ako by mala v ústach poriadny kus vtáka. Naslinený prst si položila na pravú bradavku začala s sním po nej krúžiť kým poriadne nestvrdla. Hneď ako jej stvrdla jedna strčila si dva prsty do úst a zobrala si ľavú bradavku medzi prsy začala ju medzi prstami pekne žmoliť.  

Vzrušenie pulzovalo izbou aj našimi telami. Postupne opäť prešla celými  dlaňami cez prsia dole k sukienke rozopla behom pár sekúnd ju stihla rozopnúť. Sukňa sa šmykla jej krásnymi dlhými nohami až na zem. Jediné čo na nej ostalo sú jej červené nohavičky ktoré zakrývali len decentne jej rozkrok ale nádherne tvarovali jej zadok. Prišla bližšie ku mne otočila sa mi riťkou začala ňou vrtieť naťahovala si nohavičky raz ich dala kúsok dole tak aby neodhalila hneď všetko hneď nato ich zase vrátila tam kde boli. Tieto ladné pohyby na svojich krivkách zopakovala asi ešte trikrát. Neodolala som pokušeniu a musela som ju pár krát plesnúť cez tu krásnu riť. Z každým plesnutím krásne zastonala od vzrušenia vedela som si predstaviť ako mokro musí mať v nohavičkách tešila som sa na moment kedy ich dá pomaličky dole zo seba.  

Moja nedočkavosť naberala na obrátkach bola som ako malé dieťa v cukrárni kde všetky zákusky boli určené len pre mňa. Otočila sa tvárou ku mne stále jemne hýbala bokmi chytila moje ruky položila si ich na bedrá. Moje ruky dokonale kopírovali jej pohyby.  Moja bábika zaklonila hlavu do zadu zatvorila oči s jej sladkých pier vyšli čarovné slová "Barbie od teraz je to na tebe môžeš si robiť čo len chceš" Omotala som si jej jemné červené motúziky ktoré držali jej vlhké nohavičky na mieste  okolo prstov na ruke pomaly som jej začala tie gaťky ťahať s nej dole. Išli dole šnúrka po šnúrke až kým neboli úplne dole. Jej nádherné nohy sa s tých nohavičiek ladne vykĺzli von a predo mnou stála krásna nahá žena. Chcela som sa s ňou hrať dotýkať sa jej po celom tele ochutnať každý kúsok jej tela. Chcela som opäť ochutnať  tie ústa. Bola v ten daný moment pre mňa niečo ako droga na ktorej som bola závislá. 

Opäť ladnými tanečnými pohybmi sa odo mňa vzdialila ani neviem kedy ako ale mala svoje vlhké nohavičky v ruke. Privoňala si k ním a hodila ich po mne na posteľ s otázkou "Načo čakáš barbie? Viem po čom túžiš tak smelo do toho uži si to" vzala som jej nohavičky do rúk taktiež som neodolala a musela som si k ním privoňať. Voňali krásne jemne s nich bolo cítiť jej telo jej vôňa. Sté to nebolo to pravé stále mi chýbal jej dotyk jej chuť. Kým som ja rozjímala v inej "dimenzii" ona sa postavila oproti mňa jednu nohu si vyložila na stoličku nôžky pekne rozkročila tak aby bolo vidno na jej malú upravenú pičku.  

Bez slova mihnutím oka jej zvedavé prsty skĺzli po jej hebkom krásnom tele  k jej malej. Prstom si prešla po klitorise bola krásne mokrá bolo vidieť ako sa jej leskne. Dvoma prstami si prešla pomedzi pysky chvíľu sa takto hrala so sebou. Tie dva prsty si strčila do úst aby sa ochutnala. Dráždila a provokovala čím ďalej tým viac. Vždy vedela ako na mňa zapôsobiť ako ma dostať čo raz viac a viac do varu. Zahľadela sa mi do očí a začala sa hrať so sebou. V jednej ruke mala svoje prsia kde si medzi prstami krútila bradavkami. Druhou rukou sa hrala v rozkroku. Jej vzdychy boli podľa mňa počuť na celý hotel ale obom nám to bolo úplne ukradnuté.  

V jej očiach bolo vidieť ten pocit eufórie a tie momenty keď sa urobila. Na toto krásne divadlo nezabudnem nie tak skoro. Po malej chvíli keď prestala lapať po dychu sa na mňa usmiala prišla ku mne a opäť sme si vymenili zopár horúcich bozkov. Potom si bez slova ľahla vedľa mňa do postele so slovami Barbie dnes si ma krásne zničila. Takto som sa ešte nikdy neurobila bolo to krásne a vášnivé zároveň. S čoho som ja sama mala samozrejme radosť aj keď ja som vlastne nič nerobila.  

Prešlo ešte pár minút ktoré sme strávili len bezduchým rozprávaním sa. Ja som nemohla spustiť oči s jej krásneho unaveného tela. Bábika po ďaľších 15 minútach zaspala. Musela mať toho za celý deň dosť. Ja som si zatiaľ dala sprchu nahodila nejaké XXL tričko na seba ktoré sme cestou kúpili ľahla som si vedľa nej zakryla nás perinou a šla spať tiež na hodinách bolo niečo okolo 02:30 keď som konečne uľahla aj ja.  

Utorok 10.10. 2022 08:00 ráno 

Ráno bolo hektické a najmä náročné na prebudenie. Ani jednej z nás sa nechcelo vstať. Bábika s blond vláskami a prenikavo krásnymi očami sa zobudila vedľa mňa. Stihla pozdraviť len ahoj Barbie. Tá prezývka ma už dosť srala ale nechala som ju ešte tak nech si porozpráva to jej telo zato stojí. Postavila sa s postele šla do kúpeľne umyť si zuby a dať si sprchu. Provokatívne si "zabudla zobrať" uterák so sebou. Po chvíli len krik s kúpeľne barbie ja som si zabudla zobrať uterák nedoniesla by si mi ho prosím sem? Čo som s ňou mala robiť? Zobrala som jej ho a doniesla. Ako tam stála ešte sa sprchovala šla som trošku bližšie, že jej ho podám do rúk. "Veľkou náhodou" ma stihla mrcha obliať vodou so sprchy.  

Hups sorry Barbie máš mokré tričko mala by si si ho dať dole aj keď prsia ti krásne vidno cez to tričko. Hneď som pochopila o akú strašnú náhodu išlo. Bola šikovná zároveň rafinovaná sexy špina. Zhodila som zo seba to na nitku mokré tričko a za odmenu som sa jej nanominovala do sprchy. Očividne s toho mala radosť na margo toho povedala opäť mám možnosť aspoň nachvíľu ochutnať tvoje pery.  

Chytila ma za prsia a začali sme sa bozkávať vášeň nám nechýbala ani po tej horúcej noci. Jej ruky prechádzali po celom mojom tele zastavila sa až v mojom rozkroku kde ma začala jemne hladiť môj dych aj tep sa rapídne zrýchlil bozkávala mi prsia a hrala sa mi s klitorisom. Dvoma prstami ma hladila medzi pyskami užívala si to asi viac ako ja. Hrala sa so mnou a dráždila ma až kým som nedosiahla niekoľko orgazmov po sebe. Nechala ma nech sa konečne po tom všetko poriadne nadýchnem. Na záver rannej sprchy sme si dali finálny bozk na pery. Išla som do izby začala som sa pomaly obliekať predtým než som vôbec stihla si obliecť nohavičky na seba prišla aj bábika zo sprchy s netradičnou aspoň pre mňa netradičnou prosbou. "Hej Barbie tie nohavičky by si mi mohla nechať na pamiatku na teba čo ty nato? Myslím ,že žena ako ty ich má doma niekoľko tuctov a jedny ti chýbať nebudú." 

Priznám sa je to pre mňa celkom netradičná prosba resp. Žiadosť ale okay hodila som jej ich okay keď po nich tak moc túžiš sú tvoje. Obliekla som sa do svojho cyklámenového outfitu v ktorom som prišla prišiel čas odtiaľto vypadnúť užiť si dnešný voľný deň. 

08:45 ráno 

Prešla som okolo recepcie položila im tam kľúče od izby kým ma začali lámať k raňajkám už som bola preč. Osud bábiky ma na dnes nezaujímal užili sme si noc a spoločnú sprchu teraz bol čas venovať sa trošku sebe.  vypadla som z hotela smer staré mesto a niekam si sadnúť na menšie raňajky a kávu. 

09:00 ráno  

Prišla som do podniku v samom srdci starého mesta našla som stôl ktorý bol zašitý niekde v rohu z výhľadom von na ulicu. Z aktuálneho menu som si vybrala malé raňajky kávu a začala sa prehrabávať vodami internetu. V hlave mi skrsol nápad založiť si ako zadné vrátka sročku na účtovníctvo, mzdy, dane všetko sa dnes dá krásne urobiť online bez návštevy úradu.   

10:00 doobeda 

Po raňajkách a expresnom založení vlastnej firmy som sa pomaly vybrala aj domov bolo na čase tam trošku porobiť poriadok oprať si veci a nachystať sa na Stredu kedy nás vo firme čakali ďalšie výberové konania sama som bola zvedavá aký uchádzači a kto vlastne príde. Ako obvykle žiadne CV k nahliadnutiu nemožnosť sa dopredu pripraviť na uchádzačov.  Objednala som si taxi tento krát virtuálne cez apku nech som čím skôr doma a mám možnosť si trochu oddýchnuť.  

10:45 doobeda 

Prišla som konečne domov kvôli doprave nám to trvalo zbytočne dlho. Ako som prišla domov hodila som sa do niečoho pohodlného v nádeji, že idem variť prať a upratovať. Nakoniec to dopadlo tak, že ma privítala náruč mojej postele. 

13:00 poobedie  

Konečne som sa zobudia vyspinkaná do ružova. Bol ozaj najvyšší čas sa povenovať aj bytu a domácim prácam ktoré som tak strašne nenávidela. Pustila som sa do upratovania medzi tým v emailovej schránke "300" emailov so schválením a založením mojej účtovno ekonomickej firme. Telefón začal zvoniť ako zmyslov zbavený volali mi asi desiati alebo pätnásti kamaráti známi a ich známi ohľadom toho, že by potrebovali konzultácie ohľadom konsolidácie daní a výdavkov ich firiem samozrejme za cenu akú si poviem. Netúším stále odkiaľ nabrali hneď z hodiny na hodinu to, že okrem TPP som spravila aj svoju s.r.o. okay bolo načase založiť si fakturačný program a rozbehnúť to kým je zvýšený dopyt.  

15:35 poobedie  

Prvé online konzultácie so zámerom zistiť niečo viac o potrebách budúcich klientov boli za mnou teraz konečne bol čas spraviť si obed dokončiť celodennú misiu spočívajúcu v uprataní opraní vecí a žehlení. Proste domáca rutina ktorú nemá skoro nikto rád okrem mojej kolegyne ktorá sa vidí ako žienka domáca. Splodiť čo najviac detí ostať pri nich doma ideálne do dôchodku aby už nikdy nemusela pracovať. Našťastie pre mňa toto nieje moja vízia budúcnosti.  

17:45 podvečer 

Okay konečne mám všetko okolo bytu hotové upratané navarené nachystané na zajtrajší deň v práci. Čo z načatým večerom? Keby si mi tak vedel poradiť milý môj bol by ten svet jednoduchší.  

18:45 podvečer 

Po dlhšom rozjímaní som si napustila horúcu vaňu nachystala knižku ktorú som mala rozčítanú bol čas na poriadny relax. Všedné večery som vedela tráviť aj takto. Skrz knihy som dokázala spoznávať osudy a príbehy iných. Knižky a ty milý môj ste tu boli pre mňa vždy v časoch dobrých, zlých, smutných ale aj veselých útechu som mohla hľadať jedine vo Vás a hudbe.  

20:30 večer  

Voda už pomaly vychladla bolo na čase vypadnúť z vane do postele. "Skočila" som do postele pustila si niečo dobré v tv ako podmaz ku knihe do ktorej som sa mesiace do zadu tak moc zažrala a dnes som sa nevedela od nej odtrhnúť proste som ju musela dočítať. Ostávalo mi už len posledných päťdesiat päť strán do konca. Ako čas plynul počet strán sa pomaly minul.  

22:30 večer  

Podarilo sa mi dočítať celú knihu konečne som urobila aj niečo viac pre seba a rozvoj svojho intelektu.  Pevne verím, že informácie obsiahnuté v nej sa mi časom podarí zužitkovať do bodky. Je na čase ísť späť zajtrajší deň bude šialene dlhý treba dohnať aj zameškaný dnešok plus pohovory. Snáď to všetko nebude len veľká strata času.  



autor: Ghost



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie   [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]   najhoršie najhoršie




sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>


odporúčame


Sex po telefóne
Erotické linky
Porno videa
Porno videa zdarma
Pornovka.cz
Holky na sex