Erotická poviedka

Malý denník nádejnej účtovníčky 1

V denníku Vás zavediem o pár mesiacov späť a zoznámite sa bližšie s tým ako to všetko začalo a čo sa odohralo v mojom živote. Tento príbeh je pravdivý ako fúzy pod nosom tvojej mamy.

Nedeľa 01.05.2022
Milý denníček prepáč, že som ťa dlhšie zanedbávala ale časovo som to skutočne nestíhala mala som toho veľa. Ako to býva zvykom mala som svoje svetlé stránky mala som aj svoje temné stránky čo sa stalo v minulosti už nebudem rozoberať ani sa k tomu vracať späť. Od dnešného dňa sa ti budem snažiť každý deň aspoň čiastočne zdôveriť zo svojím dňom. Aby som stručne zhrnula čo sa udialo v mojom doterajšom živote kým som ti nepísala: Stihla som si spraviť titul na ekonomickej univerzite v Bratislave oficiálne už som teda Ing. Našla som si krásny pod nájom cez kamarátku zo školy.

Neďaleko môjho bydliska mám prácu ako pomocná účtovníčka zatiaľ som tam veľmi spokojná. Zamilovala som sa do chalana menom Marek po pár mesiacoch spoločného chodenia sa nasťahoval ku mne. Nádejný hokejista keď sa bude snažiť možno to dotiahne aj do vyššej ligy na Slovensku. Rodičia sú radi, že aspoň jedna dcéra už má svoje bývanie a žije svoj život. Počas svojho voľného času s Marekom objavujeme kúzla Bratislavy žijeme zatiaľ spokojným životom. Viem sú to strašne strohé informácie.

Viem, že si zvedavý a túžiš po informáciách prahneš po mojom osobnom aj pracovnom živote. Zato, že som ťa tak dlho zanedbávala ti priblížim aspoň môj vzťah s Marekom. Poznáme sa 4 mesiace spoznali sme sa cez nášho spoločného kamaráta Martina ktorý nás zoznámil a preskočila iskra medzi nami. Fungovalo to medzi nami tak krásne ako by sme si boli už dlho súdený. Rozumeli sme si od humoru, cez hudbu až po sex. V posteli to bolo vždy ako keby som mala niekoho iného vždy ma dokázal niečím prekvapiť. Mala som pocit ako by poznal celú kámasutru.

Žiaľ po čase som zistila, že mi dosť často zahýba s inými babami ako by toto už nebola dostačujúca potupa začal byť závislý na rôznych práškoch od bolesti. Doma bol čím ďalej tým viac na tréningy chodil vyslovene sporadicky. Jeho chuť na sex sa stratila jeho chuť na hokej ktorý ho živil zmizol raz a navždy. Snažili sme sa mu ako rodina a priatelia pomôcť hľadali sme mu liečenie ktoré som mu zaplatila z vlastných zdrojov. Liečenie sa konalo v horskom parku v Bratislave neďaleko liečebného ústavu pre kardiovaskulárne choroby. Liečenie bolo náročne časovo aj finančne. Stálo ma to vyše 5 200€. Čakala som, že tam zotrvá dá sa dokopy a všetko pôjde ďalej ako do teraz. Bohužiaľ po troch dňoch odtiaľ ušiel a už sa na liečenie nikdy nevrátil.

Logicky to malo za následok jeho vyhodenie s klubu a ostal bez práce mne na krku. Bola som dlho slepá a slepo zamilovaná do neho. Všetky peniaze ktoré som dala na liečenie samozrejme prepadli nič sa s toho nevrátilo. Marek naďalej býva so mnou v podnájme. Neviem do kedy to ešte zvládnem takto ťahať ale obávam sa, že ho za chvíľu vyhodím z bytu pokiaľ si nenájde prácu. Čo sa týka môjho intímneho života ten sa dostal na bod mrazu. Väčšinu času nato ani nemyslím prestalo mi to chýbať. Je to zvláštne preto že som mladá baba v najlepších rokoch ako mi mnohý hovoria. Možno je to tým trápením sa s Marekom ale ako sa hovorí kde nie je vôľa tam nie je cesta. Nechám to zatiaľ všetko na osud. Milí môj denníček to je na prvý deň zatiaľ všetko čo som ti chcela povedať. Zajtra podám ďalšie hlásenie to ti sľubujem.

Zatiaľ posielam pusu.

Z láskou tvoja Dominika

Pondelok 02.05.2022
Dnes sa môj kolega a zároveň nadriadený rozhodol dať výpoveď z práce pre nás veľmi nečakaným spôsobom jednoducho riaditeľke poslal list stým, že už nepríde a nech ho ani nečaká výplaty a podklady k ním na mesiac sú hotové vedenie treba odovzdať ďalej ja osobne by som navrhoval dať ho Dominike má po štátniciach a rozumie tomu čo sme doposiaľ robili aj ako má rozhadzovať účto na jednotlivé strediská. Riaditeľka bola s toho veľmi rozhorčená a slovami nešetrila. Ja byť ňou moc by som sa nerozkrikovala všetci vieme ako sa dostala na pozíciu riaditeľky intrigami chrápaním s majiteľom firmy btw. majiteľ má už cez 70 rokov.

Dominika keďže Laco zmizol od nás tak vedenie účtovného oddelenia a celú zodpovednosť za účtovníctvo aj dane budeš mať na starosti ty. Ale prečo ja ja som len čerstvo po škole a nemám s účtom ešte toľko skúseností a hneď na mňa toľko trvalo jej dve hodiny a kým prišla na riešenie ktoré znelo, že ku mne najmeme externú účtovníčku s dostatočnou praxou aby mi vedela pomôcť a naučiť ma všetko potrebné aby som získala svoju prax ako vedúca ekonomického oddelenia. Prišla k nám sympatická pani okolo 45 rokov Marcela ktorá mi trpezlivo pomáhala učila ma čo a ako mám robiť.

Utorok 03.10.2022
Prešlo päť mesiacov a podľa našej riaditeľky ale aj Marcely som bola dostatočne pripravená na výkon svojej novej praxe a keby som niečo potrebovala bude pre mňa vždy na telefóne ochotná pomôcť prípadne poradiť s účtovníctvom. Bola som jej neskutočne vďačná za všetko čo počas toho pol roka pre mňa urobila. Kvantum vedomostí a praktických skúseností čo mi odovzdala do života. Prvé dni boli plné nervozity a stresu pre mňa ale nebolo nič s čím by som si nevedela dať rady.

Streda 04.10.2022
Naša firma začala expandovať pracujeme v službách ktoré zabezpečujú pomoc širokej verejnosti. Firma sa rozrástla o ďalšie oddelenie a musela prejsť veľkou rekonštrukciou a renováciou jednotlivých oddelení. Nákup nových spotrebičov služieb, nábytkov etc.. toto všetko trebalo spracovať a správne zaúčtovať. Na celom ekonomickom som sedela sama sem tam nejaká brigádnička na výpomoc s papiermi kopírovať založiť nič zodpovedné. Dnes som musela zostať na firme dlhšie ako by sa mi páčilo ťahala som 16h smenu smutné na tom je to, že ráno musím zase vstať a prísť do práce.

Keďže firma funguje nonstop a 24/7/365 spoločnosť mi na inom oddelení robil aspoň môj dobrý kolega a kamarát Oliver. Sympatický mladý chalan o niečo starší odo mňa ak si správne pamätám mal by mať dnes 30 rokov. Ani si nestihol užiť svoj veľký deň. Tento október bol mimoriadne teplý a pretrvávali ešte letné teploty takže prišiel v kraťasoch a tričku. Ja som si dnes dala ľahké biele šaty biele nohavičky milujem tangá a bez podprsenky veď moje dvojky to pár krát za rok bez nej prežijú a cítila som sa bez nej aj komfortnejšie.
Prišiel na firmu smeny sa vymenili všetci boli preč a ostali sme len sami. Na firme tma a hrobové ticho ktoré sa rozliehalo po chodbe. Obe naše kancelárie boli kúsok od seba asi 25m vzdialené.

On ako jediný vždy vedel prísť ku mne do kancelárie slušne zaklopal a pozdravil ma vždy sa nezabudol opýtať nato ako sa mám. Dnešok nebol výnimkou. Ešte asi dve a pol hodiny som sa mordovala s účtovaním dokladov bolo niečo málo po desiatej hodine ja som bola unavená nevedela som sa sústrediť na nič ale zároveň som si nechcela nechávať robotu na ráno inak by som tu bola zase raz do noci. Potrebovala som si nejak oddýchnuť trošku sa odreagovať vypnúť s toľkých čísel tabuliek a dokladov. Nemohla som si pomôcť ovládol ma pocit nedostatku sexu. Zrazu ma prepadla obrovská chuť na niečo zakázané a pikantné bože prečo dnes prečo teraz.

Bola som strašne zvedavá. Voľba padla na známe stránky pre dospelých ktoré som hodila do vyhľadávacieho okienka v mojom prehliadači a hľadala som video ktoré by uspokojilo moje túžby. Po chvíli som našla video kde sa spolu robili dve mladé krásne baby bolo to prvý krát čo ma niečo takéto nadchlo a vzrušilo už len z názvu videa. Dvere na kancelárii boli jemne pootvorené tak som potíšku ako myška vykukla von či tam náhodou Oliver nebehá napr. na WC alebo do kuchynky pre jedlo.

Nikde nikto vzduch bol čistý.
Posadila som sa pohodlne do svojej kancelárskej stoličky urobila si pohodlie a klikla na tlačidlo Play. Nasadila som si slúchadlá na uši aby môj pôžitok z videa a scénok bol príjemnejší. Scénka začínala dráždivo dve krásne baby ktoré sa mali prezliecť jedna pred druhou do iných šiat. Zvuk som dala na úplné mínium aby nebolo nič počuť ani hlások a zároveň aby som ja počula šustnutie vo firme. Dievča sa začalo vyzliekať mala na sebe len jemné rúžové prádielko a obliekala sa do dresu roztlieskavačky. Od kedy som ja bisexuálka

Od kedy ja mám chute a fantázie s babami pozerala som sa ďalej ako sa to celé odohrá. Prišla prvá bozkávacia scéna a moje telo za začalo chvieť od vzrušenia.
Baby sa vyzliekli do naha a ja som s toho bola celá mimo. Cítila som ako vlhnem v rozkroku strašne sa mi to páčilo uvedomovala som si, že je to len hrané a nie reálne a vo filme je všetko iné.

Našťastie som mala na sebe len biele šaty bez pančušiek dala som pod stolom opatrne nohy od seba privrela som oči sústredila som sa len na dej videa a jeho zvuky predstavovala som si miesto jednej s nich seba. Sama neviem prečo čo ma to napadlo prečo ma to popadlo nikdy pred tým som tieto túžby nemala. Odhrnula som si svoje vlhké nohavičky a musela som sa jej dotknúť och bola horúca a vlhká. Môj prst sa jemne dotýkal dierky hladkala som si ju prstom hore dole ale nestačilo mi to musela som si tam položiť ešte jeden prst.

Och tíško som vzdychala priala som si skúsiť niečo nové bola som nenásytná hladná po skúsenostiach. Môj svet nachvíľu neboli tabuľky a čísla ale moje telo. Musela som pokračovať video už bolo na konci tak som si rýchlo pustila niečo ďalšie aby tento pocit neprestal a nevychladol.

Dva prsty už boli dolu pekne som ich zaryla medzi pysky a rozťahovala si ich prstami druhou rukou som si hladila prsia a bradavky ktoré mi medzi prstami tvrdli ako skala. Ten pocit bol úžasný dlho som sa takto dobre neuvoľnila ako práve dnes večer. Prestala som si len hladkať svoju mlsnú dierku a zasunula som si oba prsty do nej strašne sa mi to páčilo ale nevedela som čo ma vzrušuje viac či moje dva prsty v pičke alebo video ktoré mi hralo na pozadí. Pootvorila som nachvíľu svoje oči poobzerala sa po kancelárii a skoro som dostala infarkt. Oliver stál medzi dverami opieral sa o zárubňu sledoval ma ako sa robkám sama na videách. Nevedela som ako sa s tohto teraz vykrútim moje pršteky boli stále schované v mojej dierke. Opatrne som ich vytiahla a tvárila sa ako by sa nič nestalo.

Čo tu robíš Prečo na mňa tak zvláštne pozeráš Pýtala som sa Olivera. On mi nato povedal len bol som sa pozrieť na teba bolo ťa počuť cez celú chodbu a priznám sa veľmi sa mi to páčilo. Veľmi si ma vzrušila. Nevedela som čo mám ďalej robiť ako sa ho zbaviť. Ja sa s teba veľmi teším aj tvoju nadržanosť oceňujem ale čo ja stým mám. Vôbec som si neuvedomovala seba a svoju situáciu v akej som. Oliver prosím ťa choď späť do kancelárie a nechaj ma na pokoji potrebujem svoj čas pre seba! Oliver to pochopil ospravedlnil sa a šiel na dispečing si sadnúť.

Bola som s toho celá mimo až teraz som si všimla, že mi jedno prsko trčalo zo šiat von úplne som sa znemožnila pred ním. Cítila som sa hrozne previnilo chvíľu som ešte sedela v kancelárii sama všetko som vypla zhasla povedal som si, že je už dosť hodín a času. Cítila som sa previnilo s toho celého a najmä preto, že som kričala na Olivera. Šla som teda na dispečing pozrieť nachvíľu za ním. Bála som sa toho, že to čo videl by mohol neskôr použiť proti mne alebo ma stým vydierať. Poznali sme sa síce dlho ale čert nikdy nespí. Vstúpila som do kancelárie Oliver zrovna telefonoval s klientom. Prisadla som si k nemu v nádeji, že sa otom čo sa stalo porozprávame.

Keď som si prisadla k nemu pod stolom som si všimla ako mu stojí jeho výbava mal ho už vonku len

„Ahoj Oliver ja som sa len prišla porozprávať a ospravedlniť zato čo sa stalo pred chvíľou vedľa v kancelárii ale pozerám že ty si na tom rovnako asi ako ja s chuťami tak ja ťa nechám tak idem domov nedovolila som mu nič povedať.“ Kým som odišla stihla som si spraviť ešte fotku jeho ako tam sedí s holým vtákom v ruke a šla preč. Dodala som toto je moja poistka aby dnešný večer ostal medzi nami dvoma ak sa otom niekomu zmieniš fotka obletí firmu a sám dobre vieš aké máme vedenie. Fotka by ich rozhodne nepotešila. Kým sa stihol niečo opýtať bola som už v aute na ceste domov.



autor: Ghost



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>