Erotická poviedka

Šach mat

Nie som veľmi veľká odborníčka v hre s názvom šach ale od chuti naučiť sa to ma neodradilo niekoľko desiatok prehier. Všetci boli vždy lepší ako ja. Moja túžba vyhrať aspoň raz v živote za každú cenu bola moja silna motivácia. A preto som sa rozhodla pozvať ho na návštevu. Bude môj obetný baránok pre moju výhru.

Prišiel a potešil sa, že má niekto chuť si zahrať túto “tichú hru”. Sladká nevedomosť občas pomôže k dokonalému relaxu. Šachovnica bola rozložená na koberci. Sadli sme si oproti sebe. Prvý ťah bol na mne. Jednoduchý a rýchly. Prišiel rad na neho. Mierne som sa nadklonila nad šachovnicu : “ zabudla som ti povedať pravidlá....za každého panáčika, ktorého mi vyhodiš ti ja osobne niečo vyzlečiem . A naopak. Ponožky sa pocitaju ako jeden kus oblečenia. Kto bude mať viac oblečenie na sebe po 5tich vyhodenych ťahoch rozhodne čo ďalej. Sú v ponuke tri možnosti... oblečieme sa a každý pôjde svojou cestou , potom sú tu štyri obálky. Každému po dve. Vyber si kôpku a daj si ju k sebe. Ak vyhráš a nebudeš si isty ponukami môžeš zvolit obálky.
“ to sú len dve možnosti, ta tretia je aká?”
“ tretia? “
“ budeme sa milovať.”
Vedela som,že v šachu je dobrý. A prehrať len tak nevie. Bolo vidieť , že stále premýšľa nad pravidlami. Nakoniec súhlasil.

Jeho snaha výhry nedala dlho na seba čakať. Keď letel z poľa môj prvý panáčik postavila som sa, podišla som k nemu a požiadala ho nech sa postaví aj on. Klakla som si pred neho a pomaly mu rozopla gombík na nohaviciach a dávala dole zips. Robila som to pomaly a s veľkou chuťou. Keď boli nohavice rozopnute začala som ich sťahovať dole . Pery pristali na jeho spodnom prádle. Horúci bozk začal účinkovať.
“ prečo mi to robíš?”
“ lebo prehravam. ... môžeš si sadnúť. “
Všimla som si,že má s tým mierny problém. V duchu som slintala ako keď hladný pes uvidí dobre prerastenu kosť. Ďalším ťahom som síce prišla o tričko ale aj on. Podľa kusu oblečenia bolo iste, že ho mám zatiaľ viac.
Keď letel ďalší môj panáčik, pozrel na mňa a povedal:
“prepáč ja neviem prehrať v šachu len tak.”
Moje oči hodili ironicky pohľad, usta sa mierne usmiala a premýšľala som co mu dat opäť dole. Zobrala som jeho nohu a jemne mu prešla prstami po jej spodnej časti. Zrolova som vrch až k päte a pomaly ju dala dole. Prstami som chvilku bludila po jeho chodidle a nasledne som to iste urobila aj s druhou nohou.
Pozrela som sa na posledný kus prádla, ktorý mu ostal a a povedala:
“ Aj výhra občas pýta svoju daň “
Neviem ako sa mi podarilo vyhodit jeho druhého panáčika ale bolo vidieť, že mu to nevadí. Podišiel ku mne povedal nech sa postavím a začal chodiť okolo mňa nahlas uvažujúc, ktorú časť oblečenia zo mňa zhodí.
“vieš keď ti dám dole podprsenku hru určite nedokončíme. Nohavice by boli fajn ale oci by utekali do tvojho rozkroku a moja sústredenosť na šach by zmizla. Dám ti teda dole ponožky. Posaď sa.”
Zobral do rúk moju nohu a začal ju hladkať. Pozreli sme na seba a zasa začal rozprávať popri tom ako mi dával dole ponožku.
“ nohy okrem toho, že spĺňajú účel nosenia majú v sebe mnoho zaujímavých zón. Aj erotických. Bohužiaľ neviem kde, no myslím si, že bude stačiť aj toto.”
Zohol hlavu k môjmu členku z vnútornej strany a jemne ho pobozkal. Všimol si, že ma to vyviedlo z miery. Pri druhej nohe urobil par bozkov od členka hore.
Dostal ma, citila som vlhko v nohavičkách.
“ prosím nie...”
Videl, že ma to vyviedlo z mojej komfortnej zóny.
“ Myslím,že hra môže pokračovať. “
Sedela som ako prikovana a nevnimala slová,ktoré hovoril. Prebudilo ma jeho lusknutie prstov pri mojej tvári.
“ poďme to dokončiť “
Chytil vežu a dostala som šach mat. Posledný kus oblečenia čo na ňom ostal bol jasný signál “mojej vyhry” ale nie v šachu. Zmes pocitov, ktore mnou prechadzali sa nedali nazvať jedným slovom. Ale bola som odhodlana dokončiť hru. Postavil sa a čakal na vyzlecenie posledného kúsku odevu. Opat som si klakla pred neho a a rukami chytila kúsok čo zakrýval moju odmenu. Rukami som to dávala dole a ústa sa chceli dotknúť. Zastavil ma.
“Počkaj... dohoda bola iná. Povedz čo chceš ako víťaz?”
Zdvihla som sa. Zobrala jeho oblečenie a pozrela na neho. Ostal prekvapený.
“ Toto zatiaľ nebudeš potrebovať”
Oči zablúdili k obalkam ale potom sa vrátili naspäť k jeho tvári.
“ Obálky sú prázdne.... chcem sa s tebou milovať... jemne, vášnivo a s príchuťou naruživosti. “
Podišiel ku mne a začal ochutnavat moje pery. Bozky boli vášnivé,sladké a horúce. Položil ma na koberec a začal bozkávať môj krk . Jemne ma zaň chytil a ukazovák vošiel do mojich úst. Bol jemný,dlhý a chutil mi. Usta sa približovali k brušku,ktoré sa nevedelo dočkať až ho jeho usta ochutnaju.
“ áno...prosím...ešte. “
“ prosím...teraz ja... chcem ta ochutnať, dovoľ mi to. “
Nepočúval ma. Namiesto toho vošiel vtákom do mojej vagíny a tvrdo prirazil. Nadvihlo ma z koberca. Nečakala som takú intenzitu.
“ tvoja vagína je úzka a vlhká.... ideálna pre môjho vtáka. Páči sa mu v nej” A opäť prirazil. Netrvalo dlho a zvyjala som sa na koberci od prvého orgazmu. Bol dlhý, mokrý a silný.
Pozeral na svoje dielo a usmieval sa. Nechal ma vydýchnuť a potom sme vymenili polohy. Mala som možnosť ochutnať ho. Sadla som si na neho, prisala sa na jeho usta, od ktorych bol problem odlepit sa. Po chvíľke som si to nasmerovala k uchu. Jazyk prechádzal po jeho uličkách a ústa vyslovili :
“ Teraz si na tebe zajazdim.”
Postupne som sa cez hrudník a bruško dostala ústami dole. Pery rozhodne vedeli, že ho chcú ochutnať a nos nasať jeho vôňu. Od korena hore som striedavo ochutnavala ústami a nosom vdychovala . Bola to moja droga. Po chvíľke som si naň sadla. Pri jeho velkosti stačilo pár pohybov a prišiel ďalší orgazmus po ktorom ostalo pár škrabancov na jeho nohách.
Dokonale dielo.
“ zober si ho prosím do úst.”
Zasadla som a začala sa s ním hrať. Prsty, usta a jazyk spravili svoje.
“Už budem.”
Nechala som si ho v ústach a vypila do dna tento kalich...

autor: Betty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>