Erotická poviedka

Na urológii

Hneď na začiatku napíšem, že ma obvodná lekárka poslala v rámci preventívnej prehliadky k urologičke. Bol som dosť prekvapený, lebo doteraz som sa stretol iba s urológmi - mužmi.

                Prehliadka dopadla dobre, prostata bola v norme. Na záver sa ma spýtala, či mám nejaký problém s ktorým by mi pomohla. Priznal som sa, že moja výkonnosť už nie je taká ako kedysi, hlavne že sa skrátil čas počas ktorého som schopný ženu uspokojiť. Skrátka bol som ako zajac, chvíľku a dosť. Spýtala sa ma ešte ako často chcem ženu uspokojovať. Keď som povedal že aspoň 2 krát za týždeň, zdvihla obočie. Tvárila sa prekvapene, ale rozhodla sa napísať mi nejaké lieky -klony Viagry, vraj sú rovnako účinné a o hodne lacnejšie.  Vraj mám prísť o týždeň na kontrolu a aby som si pred vyšetrením zobral tabletku.

                O týždeň som prišiel a bol som prekvapený, že v čakárni nik nesedel. O chvíľu sa otvorili dvere a pani doktorka osobne ma pozvala do ordinácie. Posadil som sa a začali sme sa rozprávať. Ospravedlnila sa, že sestrička má dovolenku.  Spýtala sa ako som  spokojný s liekmi. Keď som jej oznámil, že som spokojný, chcela sa pozrieť ako fungujú, vraj aj preto mi nakázala pre kontrolou si dať jednu. Keďže ma už videla nerobilo mi problém spustiť nohavice. Vraj mi nejako visí. Tak som jej povedal, že ho treba trochu vzrušiť, či si to mám urobiť. "Nie ja sama to vyskúšam." A zažala ho honiť.  Keď viac stuhol zohla sa a začala ho fajčiť. Doteraz som iba v porne videl urologičku ktorá sexom pomáhala svojmu pacientovi.  Bral som to ako výzvu a siahol som jej na prsia, veľmi potichu mi povedala: "To by si nemal, ale je to fajn." Tak som pokračoval. Začali sme sa bozkávať. Pri tom si rozopla svoj plášť a ja som zistil , že pod plášťom mala iba podprsenku. Stiahol som jejj ju pod prsia a neprotestovala. Iba keď som jej siahol medzi nohy povedala nie. Ale takým tónom, že mi bolo jasné, že to myslí celkom vážne. "Vieš, môžeš ma masírovať, gniaviť, bozkávať ale do vagíny mi ho nezastrč. Naberiem antikoncepciu a nechcem otehotnieť." "Nemusíš sa báť, mám už veľa rokov urobenú vazektómiu." "Tak potom je to OK." Stiahol som z nej sukňu, mala ju asi po kolená. Pod sukňou boli nohavičky , samá čipka.  Tie tiež skončili na zemi. Doktorka ma posadila na stoličku, skôr taburetku a napichla sa na môj kokot. Vraj aspoň vyskúša terapiu.

                Po vystriekaní sa sme sa ustrojili a dohodla sa so mnou, že o mesiac prídem akože po výsledky. Objednala ma aj na konkrétny čas. Ale o mesiac som prišiel a to už bol druhý príbeh.



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>