Erotická poviedka

Alma mater

Mal som obchodnú cestu do mesta kde sa nachádzala aj moja alma mater. Šéfkou katedry bola ex zástupkyňa, tak som sa jej ohlásil a spýtal sa kedy si nájde na mňa čas.  Vraj kedykoľvek veď sú prázdniny, ale ideálne tak okolo 9tej. Dohodol som sa s ňou, že teda o dva dni prídem a donesiem jej svoju knihu.

Prišiel som ako som sľúbil. Čakala ma. Keď som jej odovzdal knihu spýtala sa, či si dám kávu, ale musí ju pripraviť sama, lebo sekretárku má na dovolenke. Súhlasil som. Vraj či chcem cukor a mlieko. Odpovedal som, že sladšia ako cukor je pusa od ženy a mlieko iba ak materské priamo z obalu a keď je obal nemusí byť ani mlieko. Iba sa usmiala a robila kávu. Bolo to preso a urobila ja sebe aj mne. Sadol som si na kreslo v jej kancelárii a ona priniesla kávu. Jednu položila predo mňa a druhú k druhému kreslu. Nesadla si však ale Naklonila sa ku mne a dala mi pusu "to bolo miesto cukru a teraz bude aj ten obal od materského mlieka." Medzitým ako to hovorila, zamkla dvere do kancelárie.

Spustila si ramienka zo šiat a ja som mal jej mierne ovisnuté 3ky pred očami. Zabudol som podotknúť, že ona mala asi 55 rokov a ja asi o 5 viac. Pritiahol som si ju a začal cmúľať a jemne hrýzť bradavky. Po niekoľkých potiahnutiach si sadla na moje kolená a silne vzdychala. Moju hlavu si oboma rukami pritláčala k svojim kozičkám. Bol som k nej možno trochu drzý, nakoniec bola to moja pedagogička, ale zdalo sa, že jej to nevadí. Ako tak sedela ja som jej vyhrnul sukňu ktorá bola súčasťou šiat. Bola pod ňou na ostro. Vraj aj tak je teplo povedala, keď som narazil na jej mušličku. Bola vzorne vyholená. Nohy podvedome, alebo vedome? Mierne roztiahla a mne bolo jasné, že to nezostane pri bozku miesto cukru a cmúľaní kozičiek. Našťastie mala voľný písací stôl, tak som ju zdvihol a položil na tento. Sukňa sa zosunula nižšie. Po položení som jej sukňu vyhrnul a sklonil sa k mušličke. "Môžem?" spýtal som sa a nečakal na odpoveď už som jazykom krúžil okolo mušličky. "Čo len chceš," začala mi tykať, hoci predtým mi vykala. Lízal som ju najskôr po okolí, ale po chvíľke som zašiel aj do mušličky. Vtedy začala opäť vzdychať. "Toto som už dlho potrebovala, dokonca, keď si sa ozval, spomenula som si na Teba ako som Ťa chcela už počas štúdia. Vtedy som bola ešte vydatá a teraz som už asi 4 roky rozvedená." Lízal som ju ako o závod a ona primerane, teda ako o závod tiekla. Už ma boleli kolená, lebo som pri lízaní kľačal. Tak som sa postavil a do mušličky vsunul svojho trpaslíka.

Pri prvom dorazení sa zachvela. Ja som pokračoval v zasúvaní a vyťahovaní trpaslíka až som sa do nej urobil. Nijako sa tomu nebránila, načo aj veď bola po prechode. Pri striekaní dosiahla orgazmus, celá sa triasla čo trpaslíkovi robilo dobre. Keď sa prestala triasť a trpaslík zmäkol a stiahol sa, vytiahol som ho. "Bolo to úžasné, priznám sa, že ak by si nebol začal, bola som pripravená znásilniť Ťa."  "Keby som to bol vedel, tak sa rád nechám znásilniť" zasmial som sa. Znovu si nasadila ramienka na plecia a povedala, že by sme mali vypiť tú kávu.. Vypili sme ju a chcel som sa pobrať preč. Ako som sa postavil a chcel sa s ňou rozlúčiť tak povedala, že neodídem len tak ľahko a pritlačila ma k svojmu písaciemu stolu. "Tak a teraz Ťa znásilním ako som mala v pláne." V tom už moje nohavice boli na zemi a ona sa na mňa tlačila so šatami na páse. Mala tam horný diel aj sukňu. "Aspoň zakryjú pneumatiku čo sa mi usídlila na páse." Nie že by bola nejaká chudá, ale v žiadnom prípade nebola tlstá a pneumatiku okolo pása nemala. Zvalila Ma na stôl a sama sa naň vyhupla. Trpaslík už bol v pohotovosti. Nabodla sa naň a predklonila sa tak, že mi jej trojky viseli nad tvárou.

Začala jazdiť na mojom trpaslíkovi a kozičky ma "fackali" po tvári kým som nechytil do úst jednu bradavku a začal som ju cmúľať. "Tak a teraz pojebem ja Teba, to čo sa mi nepodarilo počas štúdia si vynahradím.  Chcela som Ťa dostať na skúšku aby si musel prísť na individuálnu ústnu, ale nevyšlo mi to. Tak ju budeš musieť urobiť teraz." A robil som ústnu..... Len sa zrazu zastavila, a obrátila sa, ústnu som robil ja na jej mušličke a ona na trpaslíkovi. Vystriekal som sa jej do úst a ona všetko pohltala. "Tak myslím, že ústnu sme úspešne zvládli obaja." Až vtedy zo mňa zliezla, napravila si šaty a podala mi nohavice. Bol som unavený, tak mi nohavice obliekla. "Teraz už môžeš ísť, dúfam, že si tu nebol posledný krát. Ale ohlás sa vopred... nech sa viem pripraviť a aj okolie nech pripravím." No priznajte dá sa na takúto alma mater zabudnúť a obísť ju???



autor: Dr.Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>