Erotická poviedka

Cesta domov 2

Tak ako som písal, tým to ešte nekončilo, ba práve naopak, ešte to len začínalo.
Ráno sme sa pekne zobudili, baby som ešte troch pomaznal a oni ešte využili čas a skúšali spoznávať všetko možné a mali aj rôzne otázky. Zaujímalo ich, keď nemám babu, čo robím , keď som nadržaný. Odpovedal som po pravde - vyhoním si ho. A znovu otázka ako často a či by som im to neukázal a že by to chceli vidieť. Ja že ukážem, ale som tirž zvedavý. Chcel som vedieť kedy sa začali robiť samé, a či sa o tom vyprávujú aj s rodičmi a kedy sa prvý raz začali spolu bozkávať. 
Tak sme sa doberali a mne sa pri tom postavil. Dievčatám sa to ľúbilo a hneď chceli po mne , aby som im to ukázal a čo ma najviac vzrušuje.
Nuž s radosťou som im vyhovel a začal som si ho pred nimi honiť. Bolo zrejmé na ich očiach, že toto ešte nevideli a aj sa k tomu priznali. Povedali, že mamu už videli ako sa robí, ale keďže ich mamy sú rozvedené muža to ečte robiť nevideli. Keď spomenuli, že videli mamy, vzrušilo ma to mimoriadne a baby si to všimli a hneď to aj okomentovali slovami, že som riadny perverzák, že ma vzrušujú pred nimi ich mamky. No čo jasne že áno odpovedal som im popri honenií si a zrýchlil som, lebo to na mňa prichádzalo. Baby boli tiež už riadne rozrajcované achceli, aby som ich ostriekal všade kde zasiahnem. Vyhovel som im a ostriekal som im kozičky a aj vzrušené tváričky.
Bolo to super a dohodli sme sa , že to budeme opakovať, ako sa im to bude dať.
         Vedel som, že každý deň to nebude. Pekne sme sa rozlúčili a baby išli domov. Ja som upratal a v lenivosti som strávil celý zbytok dňa. 
Nevideli sme sa niekoľko dní, ale telefonovali sme si každý deň a spomínali , aké to bolo super.
Lenka aj niečo medzitým spomínala, že by potrebovali niečo povysvetľovať z učiva ako matika, fyzika , či chémia, ale bral som to ako nieč, o čom sa hovorí a hodil som to za hlavu. 
Keď sme sa o niekoľko dní opäť stretli a tentoraz sme si to rozdali už riadne, lebo šušky už boli zahojené a ja som bol opäť riadne nadržaný. Baby zažili viacnásobné burlivé orgazmy, až sa triasli od rozkoše po celom tele.
Chceli stále viac a viac a ja som im doprial. Menili sme polohy, od zadu, na koníka, z boku, klasika pomaly rýchlo, a mimoriadne rýchlo, čo som pri druhom a treťom odbavení potreboval, inak by som sa neurobil. 
Mimoriadne sme si sadli. 
Keď sme mali občerstvovaciu prestávku, Lenka len tak medzi rečou utrúsila, že v piatok navečer ma bude s mamou čakať, lebo jej povedala, že potrebuje doučovať z chémie a fyziky a že má doučovateľa. a to teda platilo aj pre Katku. 
Nebol som veľmi nadšený, lebo sa mi nechcelo študovať, čo som už dávno asi zabudol .....? Uvidíme. Ale tiež som bol zvedavý na Lenkinu mamu a tak som neochotne pritakal. Mal som prísť na 18.00 na danú adresu a že budem očakávaný.
Nuž v piatok som sa dal do pucu, oholil, vyvoňal a obliekol som sa mimoriadne prefíkano. Dal som si vypasované rifle, tričko, lsastne tielkočisto biele a na to jemnú čiernu mikinu. Vedel som, že mikinu si dám určite dole a vyniknú mi riadne vymakané vrchné partie tela.
Dal som si aj riadnu dávku Farenhaitu a vybral som sa na doučovanie. 
Zazvonil som a prišla mi otvoriť Lenka, ktorá ma už čakala a zavolala ma aby ma predstavila svojej mame. 
Bol som mimoriadne prekvapený a potešený, keď mi predstavila svoju mamu ako Nikol. Bola to tmavovláska , roky som vedel (42) s perfektnou postavou a krásnou tvárou. No mimoriadne sa mi páčila na prvý pohľad. 
Predstavili sme sa a keďže som na sekty nemal núdzu, podal som jej fľašu,sektu, že sa dúfam neurazí za maličkú pozornosť. Nikol sa pousmiala, poďakovala a tuším som postrehol v pohľade aj záblesk radosti. 
Ale hor sa do práce, išiel som Lenku a Katku doučovať a pustili sme sa naoko do tejto úlohy, hoci ja som to myslel vážne. Po hodinke sme vyšli z učebne a ja som sa zberal domov, ale pani domáca ma pozvala na malé občerstvenie a teda som neodmietol.
Boli perfektne pripravené chlebíčky, nejaké zákusky a či mi nebude vadiť aj sektík, čo som doniesol. No nedaj si. Tak sme popíjali, zajedali chlebíkmi a debatovali. Nikol sa pýtala, či dievčatá niečo vedia a ja že určite, sú veľmi nadané. Evidentne ju to potešilo a pokračovala v otázkach. Opýtala sa ma čije to pravda, že som rozvedený a podobne. Pokecali sme a baby sa dvihli, že ešte niečo pôjdu poriešiť a že nás nechajú ešte pokecať. No to nemali robiť. Nikol bola veľmi pekná milá a nezvyčajne ma priťahovala. Asi si to všimla a pustila hudbu, a naliala mi sektík. Dobre sme sa balili, až mi napadlo čo si takto zatancovať. Nikol hneď vyskočila, že supeeer a začali sme sa vlniť v rytme. Keďže to bola nahrávka rýchle skladby sa striedali s pomalými. No a tu to začalo. Pritiahol som si Nikol k sebe , pričom sa vôbec nebránila, dokonca sa na mňa pritlačila , čo som nečakal. Mikina už dávno bola na kresle a ja som sa opieral o Lenkinu mamu takmer od pása nahor bez oblečenia. Nikol len vzdychla ako krásne voniam, keď sa nám ústa stretli v jemnom ale o to vzrušujúcejšom bozku. Začali sme sa bozkávať a hladiť všade po celom tele. Nikolke som preskúmaval prsia a už aj nohavičky, ktoré boli riadne mokré. Aj môj klacek nelenil a v džínoch sa riadne napružoval. Pri takomto láskaní sme nemohli zostať oblečení a onedlho sme boli nahý a mne sa môj vták opieral o jej brucho a pomaly tlačil na prsia. Jemne som ju otočil, sadol som si na stoličku a Nikolku som si pritiahol a sadla mi na vtáka, úplne mokrá čím sa mi celá naňho nabodla. Videl som tú nehranú slasť, keď som ju začal dvíhať a opäť spúšťať . Po pár minútach sa u Nikolky dostavil prvý mohutný orgazmus. Celá sa prehla a hlasno kričala a triasla hlavou zo strany na stranu. Môj vták sa ešte len rozbiehal, preto som ju otočil a začal do nej prirážať od zadu. Celá sa predklonila a ja som ho tam strkal  až na doraz a cítil som až ukončenie vagány, ako do nej môj žaluď narážal.Opäť po niekoľkých minútach sa začala nekontrolovateľne triasť a prežila mohutný orgazmus. Po tomto sa ku mne otočila a povedala, že tak toto ešte nezažila a že ma len tak nepustí. 
   Keďže som pil, nemohol som ísť domov, tak ma uložila do svojej postele a ešten sme si užívali, keď sme počuli, že Lenka prišla domov. Okamžite zistila , že som ešte neodišiel, ale hrala divadl (to mi neskôr povedala) a išla si ľahnúť do svojej izby. 
   Ráno však k nám vpadla ako víchor a zahrala nevídané prekvapenie, keď zistila, že som tam aj ja. Nikol zostala ako zamrznutá, ale Lenka bola nadšená a túlila s a k mame.  Tým sa však dostala k nám do postele a začala sa prikrývať, ale tak že nadvihla aj moju perinu a obe uvideli, že mi riadne stojí. 
Lenka sa uškrnula a obrátila sa na mamu s otázkou, či sme aj spali. a či mi môže dať pusu na dobré ráno. Než Nikol stačila zaprotestovať, Lenka mi dala pusu, ale jazyk mi strčila do úst. Normálne ma striaslo a vták mi skoro vystrelil spod paplónu. Na to Lenka vstala, ale tak rafinovane, že mi ukázala celú buchtu a videla to aj mamička a odišla z izby. 
      Nikol len vydýchla a dala mi tiež pusu a pýtala sa ma či mi to nevadí. Mne to vážne nevadilo skôr naopak a Nikol to aj okomentovala slovami, že si všimla ako sa mi riadne postavil. Nemohol som nič zapierať a tak som povedal, že má pravdu, že ma to riadbe vzrušilo. Hneď prišla aj otázka, či sa mi Lenka páči. Jasne odvetil som.
      Hm Nikol na to to by som nepovedala, že to aj mňa tak vzruší. Čo ťa tak vzrušilo ? A ona , že prítomnosť Lenky pri nás v posteli a že si všimla ako sa mi postavil. 
Ty si ale perverzná, povedal som a riadne som ho do nej strčil, až jej vyrazilo dych a vyšla mi panvou v ústrety. Vidím, že aj teba táto predstava riadne vzrušila, podotkol som. Nedokázala skryť vzrušenie a po pár pohyboch sa poriadne odbavila, tak , že to musela počuť aj Lenka. ˇAno šepla mi do ucha tá predstava je hrozná, ale hrozne, hrozne ma vzrušuje a vidím že aj teba. Pritom mi pozerala do očí a honila mi rukou môjho touto predstavou nadržaného vtáka. Stačilo pár pohybou rukou a ostriekal som Nikolke celú ruku a prsia.  No neviem či by toto Lenka len tak ľahko zvládla, podotkla a schúlila sa ku mne.
  Vieš čo zrazu som dostal super nápad. Prídite na budúci týždeň Ty aj Lenka a Katka ku mne, ugrilujeme niečo, mám bazén a no veď uvidíme. 
Zbadal som ohníčky perverzity a chtíča v jej očiach, keď som jej to povedal a začal sa obliekať. 
Hm nedbám zahlásila a dala mi krásneho francúza na rozlúčku. 
Wau tak takto rozochvený z očakávania som ešte od ženy nikdy neodchádzal.

autor: Labužník



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>