Erotická poviedka

Svokra 3

Zdravim vas. tak dopisem ten vikend so svokrou aj celkove nasledne vyvrcholenie celeho tohto "incidentu".
Tak teda spominana Nedela po predoslej poviedke Svokre2

Po poslednom vysukani v Sobotu pred spanim som sa po vystreku a dofajceni od svokri pobral na terasu dat si pivo a cigaretu nakolko som stale neveril a nechapal co sa deje u mna doma s matkou mojej priatelky...

Nedela rano. Bezne rano ranajky kava cigareta hygiena sprcha. 
Myslel som si ze v sprche ostanem sam ale po chvili ako uz vedela svokra ze som tam a sprchujem sa vliezla do sprchy za mnou v celej svojej krase a uz aj znacne nadrzana. Ta zena naozaj potrebola asi len sukat a fajcit co sa v nej prebudilo v ten Piatok.
V sprche ma zacala fajcit ako to ona vedela s takou chutou ze asi za 2 minuty mala plne usta semena. Proste to inak neslo vydrzat. Ostala celkom "nervozna" ze ja som sa urobil a ani ho nemala v sebe.

V hlave som si pomyslel- bohuzial ja som sa zrobil. Nejavil som nejaky dalsi zaujem venovat sa jej ale stale som chcel ten anal to mi nedalo pokoj. Tak som jej povedal ze ho bude mat v sebe tak ako mi vcera odpovedala ze aj zajtra je den ked jej chcel na zaver vojst do analu a vysukat ju.
Tak ze teda dobre lebo aj ona to chce skusit ale musi sa pripravit (klistir atd a podvecer sa uvolnit vinom) ale iba pod podmienkou ze ju predtym vylizem ako vcera. Nakolko bola po vcerajsku krasne vyholena a vedel som ze chce lizat obe dierky nenamietal som a povedal som jej ze ju mozem lizat aj cely den.

Tak sa aj stalo. Vylizal som ju pred vecerom asi 2 krat , raz klasicky kedy lezala alebo na styroch a druhy krat ked cupela nadomnou tzv.facesitting to bola naozaj parada.
Ale najviac som sa tesil na podvecer a na jej anal. Ako naschval stale to nejako predlzovala az som si myslel ze z toho nic nebude ze si to rozmyslela alebo zvazila velkost a hrubku mojho penisu a nejde do toho. Pomaly som sa s tym aj zmieril ze asi anal nebudem mat nikdy lebo ani "Zuzana" by ma tam nikdy nepustila na to bola prilis konzervativna. Dost mala problem aj s fajcenim... celkovo s nejakym experimentovanim. Proste "Zuzana" chela mat po sexe co najskor a nech sa vystriekam a vybavene.
Ale vratme sa k analu so svokrou.

Ako som spominal predlzovalo sa to a ja som to uz pomaly vzdaval tak som si teda otvoril pivo a zasiel na terasu ako stale cigareta. Preslo druhe a tretie pivo aj cele posedenie na terase s tym ze teda balim to a pojdem k telke. Ako som odchadzal na poschodie do spalne pred schodiskom cakala svokra (mierne pripita) to bol ten cas kym zbierala odvahu vo vine a chystala sa. Krasne vyvonana rozpustene vlasy biele podvazky a nocna kosela v style kratkych siat pod nimi nic ako hore tak ani dole uplne odhalena upravena po klystire.
Pri schodisku mi povedala si pripraveny aj ty ? uvolneny po tych pivach ? Chcem si to uzit akoby to mal byt posledny sex mojho zivota a tak som sa aj pripravila. Strcila mi do ust jazyk a zacali sme sa na schodisku vylizovat. Uz trosku podgurazeny som jej automaticky zacal masirovat klitoris ked si jednou nohou stupla na schod a umoznila pristup medzi nohy.

Velkym palcom som jej masiroval klitoris ukazovak a prostrednik som jej zasunul do musle a prstoval ju. Zacala znova vlhnut az tiekla a ako mala jazyk v mojich ustach vzdychala pomedzi vylizovanie. Naklanala sa bozkaval som jej krk prsia...
Klakol som si pred nu a jednu nohu som jej dal cez moje plece a zacal jej lizat muslu. Lizal som ju az kym sa neurobila. Cela mi vytiekla do ust. Dal som jej to ochutnat a uz si ma aj brala za ruku hore schodami ale nie do obyvacky ale do spalne. 
Zvalila ma na postel stvornozky sa ku mne priplazila a od krku ma bozkami presla az k penisu ktory uz bol v uplnom pozore. Vytiahla si ho z treniek a zacala po celej dlzke olizovat az po zalud. Sem tam si ho vzala do ust a zasa olizovala. Presunula sa k vajciam a venovala im peknych par minut. Co ale zrobila potom bolo nieco neuveritelne. Teda aspon pre mna dovtedy...
Ako mi lizala vajcia a rukou honila penis olizovala mi priestor medzi vajciami a mojim analom kym sa dostala k mojmu analu a zacalo ho jemne drazdit jazykom a postupne slinila aby mi don vopchala ukazovak.
Ako mi ho lizala a viacmenej mi prstovala anal presunula sa ustami k penisu a krasne mi fajcila a prstovala prostatu. Myslel som ze vybuchnem v momente. Musel som s tym nieco urobit tak som jej tahal hlavu smerom ku mne aby som to prerusil. Ona to nechcela. Mam ju nechat dokoncit ma ustami noc je este mlada. To boli slova ktore mi stacili na to ze ten anal bude a tak som si uzival tu skvelu pracu jej ustami a rukami a za par sekund som len povedal "uz budem" vytiahla ho z ust a zacala velmi rychlo honit k vystreku. Ako som zacal strtiekat semeno smerovala si to po celej tvari tak to proste chcela. Potom ma este ustami kompletne vysala do sucha a odisla sa umyt.

Akonahle sa vratila dala sa na styri ze kym budem pripraveny a tvrdy aby som ju osukal che aby som si ju na to pripravil ked chcem byt v jej analnej dierke. Nevahal som ani sekundu a zacal jej lizat odzadu muslu aj anal prstovat ju a pripravovat na zaverecnu fazu vecera/noci. Pri lizani sa urobila asi 2 krat a ja som medzi tym nabral tvrdosti a chcel byt v jej dierkach.
Ako som ju lizal a videla ze je znova tvrdi zaujala polohu 69 a par minut si ho uzivala v ustach a ja som ju nadalej lizal a prstoval ona len s penisom v ustach stonala a cucala ma.
Nasadla na mna na doraz a zacala ma doslova sukat ako na mne jazdila. Orgazmus na seba nenechal dlho cakat a zvyjala na mne v krci slasti a pulzovala vnutri ako pred vybuchom vedel som ze zachvilu bude striekat tak som je v tej nadrzanosti povedal ze nech mi nastrieka do ust. Tak sa aj stalo vystrekla mi to cele do ust a na tvar a ja som uz nechcel nic ine len jej ho vrazit do analu a sukat ju ako lacnu stetku.
Otocil som ju na styri dal jej par ran po zadku az vykrikovala a ze jej ho mam vrazit dovnutra ale do musle a sukat ju.
Vrazil som jej ho do musle schytil vlasy poriadne zatiahol a zacal ju tvrdo sukat (myslel som ze jej vyde az z ust) ale bolo mi to jedno. Mal som pocit ze sukam najposlednejsiu stetku na zemi. Kym som ju sukal odzadu do analu som jej zacal pchat jeden nasledne druhy prst aby som si ju otvoril a mohol jej ho tam strcit. Samozrejme to citila a povzbudzovala ma " ano sukaj ma roztiahni mi anal priprav si ho" len ma sukaj kym nebudem. Vosla do mna taka nadrzanost a sebectvo ze som ju zacal este tvrdsie sukat myslim ze ju to aj pobolievalo ale asi to takto chcela lebo vzdychala az neuveritelne a za par sekund  mala orgazmu tak silny ze doslova kricala a nadavala mi do nadrzaneho prasata a sama si ho nasmerovala do analu.

Ten pocit ako som do nej prenikal cely od jej stavy netrebalo uz ani lubrikant ani sliny nic proste to do seba zapasovalo ako lego a ja som po chvilke bol po koren v jej anale.
Rukou si ma sama dostala nma vzdialenost aku chcela a sama sa zacala prirazat pomalym tempom ktore postupne zrychlovala. Ked uz bola uplne uvolnena a prisposobena mojmu penisu dala ruku prec a zacala si masirovat klitoris druhou rtukou si hladkala prsia. Chytil som ju pevne za boky a zacal do nej busit co to dalo bola tak namazana ze som myslel ze to je jednoduchsie ako v musli. Capal som ju po zadku a stale sukal do analu a nevedel sa dockat vystreku. Ona sa drazdila rukou a vzdychala ako sialena. Po chvilke pomedzi vzdychanie zacala "kricat" vydrz este chvilu este chvilu budem a dosiahla orgazmus cez anal ja som v tom momente nevydrzal tiez a "zakrycal som " ze budem ze jej vystriekam cely anal.
Nechcela aby som striekal v nej ale do ust.

Tesne pred vystrekom som ho z nej vytiahol rychlo sa postavil vedla postele ona si klakla predomna a s otvorenou pusou cakala na sprchu semena do ust. A poviem vam bola to riadna naloz. Vystriekal som sa jej do otvorenych ust nieco uslo aj na tvar a vlasi... Po dostriekani si ho vzala do pusi a kompletne ho vysala a vycmulal do cista.
Po tom vsetkom a ako prehltla davku semena mi dala pusu so slovami "dufam ze sme spolu neskoncili a vysukas ma pri kazdej prilezitosti".

Aby som to cele nejako uzavrel po vikende a skuske sa "Zuzana" vratila domov a ja som tazko na nu pozeral bez pocitu viny. Skusil som v posteli par krat nieco ci nepovoli atd ale neslo to z jej strany. Tak som este parkrat poriadne vysukal jej mamu a ukoncil to vsetko po par mesiacoch rozchodom nakolko mi bolo tazko sa tvarit "Zuzane" ze je vsetko OK. Nakoniec vysvitlo ze aj ona mala uz dlhsie dilemu ci mame byt spolu a ze je dobre ze sme sa rozisli. So "svokrou" som este asi 2 roky sukal takmer 4x tyzdenne alebo nejake vikendy niekde kym si nenasla nejakeho nabijaka. Nechcela to ukoncit lebo ze je dost pasivny ale aspon som jej mohol povedat ze po nikom inom jej nebudem vylizovat muslu alebo pchat jazyk do vystriekanych ust :-D 

autor: m&m



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>