Erotická poviedka

Dejepisárka

Pri príležitosti MDD ma požiadali aby som prišiel urobiť deťom do školy nejaký program s vysielačkami. Nachystal som sa na to pomerne jednoducho. Pripravil som niekoľko kusov s minimálnymi anténami a vybral vhodnú frekvenciu aby sme nikoho nemohli rušiť. Okrem toho som zobral aj niekoľko starších kusov aj rádioamatérsku stanicu, na predvedenie modernej prevádzky.

MDD bolo v škole kam som dorazil pomerne skoro, aspoň som mohol nerušene namontovať anténu a celé pracovisko tak aby bolo dobre vidieť. Staré vysielačky som uložil na dve školské lavice. Postupne prichádzali deti  a obchádzali jednotlivé stanovištia kde sa malo hlavne súťažiť. Moje bolo prakticky jediné kde sa nesúťažilo, ale malo informačný charakter.  "Tu sa bude tiež súťažiť?" Ozvalo sa mi spoza chrbta. Otočil som sa a zbadal som kočku. Čierne vlasy zviazané do dvoch konských chvostov po strane hlavy, Sukňa nad kolená, priliehavé tričko.

Nevedel som kam ju zaradiť, ale najskôr som ju typoval na deviatačku, niektoré sú už celkom slušne vyvinuté.  "Nie, tu budú iba ukážky vysielačiek a spôsobu práce s nimi. "Aha, tak dovi.." Povedala a už odchádzala. Vtedy prišla moja dcéra, deviatačka, tak som sa jej spýtal kto to je. "Predsa naša dejinárka." "To dievčisko?" Divil som sa. "Ja som myslel, že niektorá zo spolužiačok." "To nič, ona sa niekedy tak oblieka a aj sa správa ako keby patrila medzi nás." Vtedy som si spomenul, že to mi ona dala jedničku cez moju dcéru, za referát o druhej svetovej vojne. Nevyzerala ako zarytá dejepisárka, čo sa o nej hovorilo.

Keď začali súťaže, deti sa pri mne občas zastavili porozprávali sme sa, vyskúšali si vysielačky a pokračovali ďalej. Asi v polovici sa znovu objavila pri mne a to už vedela kto som. "Ďakujem za ten referát, čo ste napísal dcére, bol zaujímavý a aj deckám sa páčil." "Ja ďakujem za jedničku." Zasmiali sme sa. "S Vami sa dá asi dosť dobre baviť o vojnách ako vidím aj tu máte skoro samé vojenské veci." "Zaujímam sa o vojenskú techniku a k tomu patrí aj jej použitie." Chvíľu sme sa bavili najskôr o tom do ktorého obdobia patria jednotlivé zariadenia, ako sa používali a niečo aj o ich histórii som jej porozprával. Dokonca sme sa dostali aj k téme hodnotenia jednotlivých  bojových operácií.  Keď sa začal podávať guláš a ja som nemal oň záujem, pozvala ma na kávu do kabinetu. Privolal som dcéru, aby dávala pozor na moje veci a išiel som, lebo na kávu som mal naozaj chuť. Po príchode do kabinetu zamkla z vnútra, čo som si ani neuvedomil. Zapla rýchlovarnú kanvicu a spýtal sa ma či chcem nescu alebo mletú. Poprosil som o nescu. "Ale mliečko nemám." "Nevadí aj tak by mi najviac chutilo materské priamo z balenia." Povedal som a sledoval ako sa zatvári. "Mám iba to balenie bez mlieka." Zakontrovala mi.

Vtedy som jej povedal ako som ju považoval za deviatačku. "To nič, nie ste prvý." Medzitým zovrela voda a ona zaliala kávu. "Nemôžeme si potykať?" Spýtala sa ma a ja som súhlasil. "Som Dana," povedala a dala mi pusu skôr ako som sa stihol ja predstaviť. Keď som sa jej predstavil, dal som jej zasa ja pusu, ale tá trvala dlhšie ako jej. Nebránila sa. Podal mi kávu a sadla si nie na stoličku vedľa mňa ale na stôl ktorý bol bližšie ku mne. "Čin..." a ťukla mi svojou šálkou do mojej. Bola ako decko ktorému sa niečo podarilo. Oproti očiam som mal jej prsia. Aj pod tričkom bolo vidno, že podprsenka je dosť tesná, aj keď to neboli žiadne melóny. Mala pekne tvarované dvojky.  "Teba ten obal na mlieko hodne láka" povedal keď môj pohľad na ne niekoľkokrát zablúdil.. Nezapieral som a ona zareagovala. Tak si ich pozri poriadne a vyhrnula si tričko. Podprsenka mala zapínanie spredu, tak som ju rozopnul. Pekne podskočili. Každý som pobozkal a začal som jeden cmúľať.

Zrazu som pocítil ako mi jej noha šmátra po rozkroku, kde bol uväznený už dosť povzbudený bojovník. "Uvoľni si ho" povedala. Rozopnul som si nohavice a stiahol slipy pod neho. Danka si vyhrnula sukňu a posunula sa na hranu stola. "Vždy sa mi viac páčili starší muži." Prehodila iba tak, ako keby povedala že vonku svieti slnko. Ale už si odhaľovala mušličku. Ani tangá si nedala dolu, iba stranou. Ja som sa postavil a nohavice mi spadli na členky. Jej nohy ma objali a ja som vedel, že bojovník bude mať prácu. Nabodol som jej mušličku naň. Rukami sa zaprela o stenu za stolom a začala sa rýchlovka. Neboli tu žiadne city ale iba sympatia dvoch ľudí ktorí sa viac menej náhodne stretli a splnili si túžby tela. Napriek tomu to bolo krásne.  Šťastie, že sme boli na druhom poschodí a žiaci mali zákaz pohybu po školskej budove. Určite by boli počuli až na chodbu naše vzdychy.

Urobila sa o niečo skôr ako ja. Bojovníka som vyprázdnil do nej. Vedel som, že po mojej vazektómii už nehrozí, že by som jej urobil dieťa.  Dopili sme kávu a pobrali sa dolu. Nikomu sme nechýbali, dcéra sa ujala úlohy prenášateľky a kamarátkam vysvetľovala čo sa na čo používa, na pripojenom notebooku predvádzala aké obrázky sa posielajú medzi rádioamatérmi...  Danka ju sledovala a naozaj sa divila ako to všetko ovláda. "Niekedy by si ma mohol ešte oboznámiť aj s tou problematikou tajného spojenia čo sme načali pri tých bojových operáciách. Je to zaujímavý úsek dejín." Pozrel som na ňu, či to myslí vážne. Myslela, ale nešlo ani tak o bojové operácie ako o to tajné spájanie sa. Ale to je zasa iná kapitola dejín.

autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>