Erotická poviedka

Skúšobná kabínka

Čakáš ma v skúšobnej kabínke celá nadržaná. Teraz je rad na tebe a túto predstavu si si vytvorila a teraz ju chceš so mnou zrealizovať. Po poslednej mojej splnenej erotickej predstave na verejnosti, keď sme šukali vo wellness vo vírivke, si v očakávaní ako to dopadne. Zobrala si si na vyskúšanie erotické spodné prádlo ktoré nechávaš na vešiaku a čakáš ma úplne nahá.

Všade sú nakupujúci a to ťa extrémne vzrušuje. Celá tečieš. V tom vchádzam ja a rýchlo zatiahnem záves. Chceme to spraviť rýchlo a vášnivo. Objímam ťa od zadu a chytím tvoje prsia. Tvoje bradavky sú od vzrušenia úplne tvrdé. Cítiš môjho tvrdého vtáka na svojom nahom sexi zadku. Toto chceš každým nádychom viac a viac. Ani nevieš kde v tebe sa nabrala taká odvaha.

Obaja sme v erotickom tranze a opojení. Ja rozopínam nohavice a dávam si ich dole. Sťahujem trenírky a bez predohry do teba od zadu vnikám. Žiadnu predoďhru nám netreba pretože adrenalín ktorý práve teraz cítime je dostatočná predohra. Šukám ťa ticho do tvojej mokrej kundičky a ty si v extáze. Vedela si, že sa ti to splní, keď si mi napísala aby som prišiel do tohto nákupného centra si to s tebou rozdať.

Porúšame pravidlá a tebe sa to nesmierne páči. Môjho vtáka zasúvam do teba po koreň. Zachvíľku zrychľujem. Cítim, že budeme. Máš obrovský orgazmus. Chceš kričať no ovládneš sa. Zatínaš zuby a užívaš si to.

Zachvíľku som aj ja, vyberiem ho a striekam ti na zadok. Rýchlo ťa utriem pripravenými vreckovkami, oblečiem sa a opatrne vychádzam von. Odchádzam a teba nechávam nech si to v mysli ešte užívaš. Ďalšia naša splnená erotická predstava. Si v siedmom nebi a chceš viac. Chceš môjho vtáka v sebe na ďalšom verejnom mieste.

Sme zbavený okov spoločnosti a šukáme vo veľkom. Potrebuješ to viac a viac, je to ako droga. Ten adrenalín a vzrušenie ktoré sa zmixovalo v jeden veľký erotický cocktail do krásnych orgazmov.

Nabudúce som na rade ja a mám pre teba prekvapenie. Ďalšie verejné miesto a my dvaja v spojení. Už teraz si prehrávame predstavy v našich hlavách. Sme ako magnety ktoré sa prizťahujú k sebe.

Máme svoj svet a svoje perverzné tajomstvá.

autor: Maršal



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>