Erotická poviedka

Perineálna masáž

Napísala mi kamoška a pozvala m k nej domov na kávu. Bola v siedmom mesiaci tehotenstva a vraj sa doma dosť nudí kedže jej manžel odišiel na týždeň na služobnú cestu. Dohodol som sa s ňou, že prídem nasledujúci deň doobeda.

Keď som k nej prišiel a otvorila mi dvere mala na sebe iba tenké tmavé tielko pod ktorým nemala vôbec nič....Videl som ako jej trćia bradavky nad tým jej veľkým bruškom. Hneď vypla hruď keď uvidela, že som si to všimol...Obrovský výstrih bol hypnotizujúci. Mala ešte krátke šortky pod ktorými by som sa stavil, že tiež nemala žiadne nohavičky. "Chce šukať!prebehlo mi hlavou keď som ju takto naľahko uvidel pred sebou...Jej nadržanosť bolo cítiť vśade naokolo.
,, Som rada, že si priśiel. " usmiala sa na mna tým záhadným úsmevom ktorý som tak miloval u žien.

Keď ma viedla do svojej obývačky vyzývavo vrtela zadkom predo mnou a vtedy som si vśimol, že je úplne naostro. 
Nikdy predtým sme spolu nič nemali no o chvíĺu sa to malo všetko zmeniť. 
Pripravila kávu a jej extrémnu vlhkosť som cítil viac a viac...Akoby ma jej kundička pozývala dnu touto omamnou vôňou. 
Rozprávali sme sa o úplnych blbostiach keď odrazu zmenila tému a opýtala sa ma na perineálne masáže pretože vedela, že občas masírujem aj tehuľky a ich kundičky.
Hovoril som jej, že medzi ženami ktoré masírujem sú slobodné budúce mamičky ale aj také ktoré majú vzťah no partner sa im akosi málo venuje...Platia mi za to a sú celé šťastné, že ich takto pripravím na pôrod...No málokedy to skonči iba masážou ale to som jej nepovedal...Videl som na jej očiach, že to sama vytušila. 

Začala sa na mňa usmievať viac a viac a po chvíli sa spýtala, že či aj ona si ma môže objednať hned teraz. 
Usmial som sa na ňu a kedže môj vták stál v pozore od vtedy keď predo mnou vrtela tým sexi zadkom nebolo o čom. 
,, Samozrejme " povedal som. ,, Ale ty to budeš mať oveľa drahšie " obaja sme sa zasmiali.
Chytil som ju za ruku a viedol do jej spálne, pretože tam bola väčšia posteľ ako gauč na ktorom sme sedeli.
Keď som sa jej dotkol ruky bolo to elektrizujúce. Doslova som cítil ako veľmi to potrebuje. 

Keď sme boli v spálni stiahol som z nej tielko a šortky. 
Podala mi tehotenský olej zo stolíka a ľahla si na posteľ. Pomaly som jej ho nakvapkal na jej veľké bruško a začal pomaly masírovať. Robil som to už veľakrát ale predsa len ju som poznal o dosť dlhšie...Aj tak nám to obom prišlo všetko prirodzené a krásne. 
Videl som ako vzrušene dýcha a ako jen veľké prsia prosia o môj dotyk...Ešte chvíľu som krúžil rukami po brušku a potom sa presunul na jej prsia. 
Mala zatvorené oči a nekonečne si to užívala. Keď som miesil jej prsia vyšlo z nich trochu mlieka, ktoré som jazykom pomaly zlízol. Keď som ju začal sať bola celá bez seba a stonala rozkošou...Dosť dlho som sa venoval jej prsiam no potom sa presunul pod jej bruško a začal masírovať jej kundičku a hrádzu. Oboma rukami som ju pomaly rozťahoval a sťahoval. Bola celá od oleja a dýchala ešte prudšie ako perdtým. Tak som prestal s masírovaním a začal som ju robiť iba jednou rukou po jej veľkom klitorise. Potom som do nej ponoril jazyk a lízal ju...Bola to zmes oleja a jej šťavy. Za chvíľu dosiahla orgazmus a vykríkla. ..Pozrela sa na mňa, chytila ma za ruku a rozopla nohavice...Vybrala môjho tvrdého vtáka a začala ma fajčiť.

Zatiaľ čo ma fajčila dal som si dolu tričko a užíval som si jej majstrovské ťahy perami...Ženy sa väčšinou v posteli nesnažia, pretože si myslia, že všetko za nich urobí ich vagína...No ona bola skvelá. Možno to bolo tými hormónami alebo jej povahou...
Odtiahol som po chvíli jej hlavu, ľahol si za ňu zboku a ponoril ho do jej kundy a žačal som ju šukať... Za chvíľu som už striekal do nej.

Chvíľu sme ostali takto spojený a ja som ju hladil po prsiach a po brušku...Otočila sa hlavou ku mne, zahľadela sa mi do očí a povdala ,, To si musíme zopakovať! "....... ,,Kedykoľvek " odpovedal som a pobozkal som ju. 
Keď som odchádzal ešte som jej povedal: ,, Môžeš mi napísať kedy budeš chcieť alebo kedy..ehm.. budeš nadržaná...
,, Nebude to dlho trvať " odpovedala zase s tým tajomným úsmevom..

Ten týždeň som bol u nej ešte dvakrát a potom sme sa stretávali pravidelne.. Bolo to naše malé - veľké tajomstvo. Stretávame sa nobčas aj teraz po tom čo porodila a šukáme v extáze ako vtedy prvykrát. 
Keď vieš, že to chceš stačí to proste spraviť.

autor: Maršal



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>