Erotická poviedka

Cez pokec

Stava sa kazdemu s nas, ze sa citime osamelo, ze nam chyba neha dotyk. Po par mesiacoch s priatelom, nam to nejak zacalo skrypat, zacali sme si hovorit veci ktore nas zranovali. Tak sme si jedneho vecera spolu sadli, dohodli sa ze si dame pauzu. 
Tak ako to vacsinou chodi, bol som zrazu sam, bez neho, citil som sa hrozne. Tak som sa rozhodol, ze skusim svoje stastie cez pokec. Bol som tam uz zaregistrovany, s casu na cas tam pozrel, co a ako, obcas si s niekym popisal. 

Tak som sa nalogoval jedneho krasneho slnecneho letneho dna a napisal svoju poziadavku. 
Mily, pritulny pasivny muz hlada sympatickeho seniora, 55+, aktiva na zoznamenie. V podstate som chcel s niekym si uzit a zabudnut aspon na chvilku. 
Napisalo mi zopar muzov, ale nic s toho. 
Tak som sa par dni potom, cez pekny slnencny den rozhodol, ze si zoberem deku, krem a pojdem sa opalovat kusok od jednej dediny pri Nitre, kde nicim a nikym neruseny mozem byt nahy a slnit sa. 
Jak som si tam lezal, napadlo ma, ze skusim sa pozret na pokec. 
Zapol som sa a znova napisal svoj inzeratik na zoznamenie. 
Po chvilke mi prisli asi tri spravy, v jednej z nich mi pisal muz ,aktiv, 52 rocny, od Novych Zamkov, ze ma cestu do Nitry. 
Tak som mu odpisal, ze nie som v Nitre, ze sa opalujem na jednom mieste a ze ked chce prist, rad ho spoznam. Bol velmi mily, vymenili sme si zopar sprav, co ma kto rad, co ake kto ake ma. 

Poziadal ma o moje cislo, ktore som mu diskretne dal, s tym ze ked pride budem ho navigovat. Ze som na deke, nahy, ze dufam ze mu to nebude vadit. Ubezpecil som ho, ze som.na mieste kde nikto nechodi, ze bude ku mne musiet asi dve tri minuty pesi. 
Za pol hodku mi zazvonil telefon a muz sa predstavil ako Stefan. 
Vravel ze je na mieste. Vysvetlil som mu, kde ma najde a po par minutach som ho zbadal. Sedel som na deke, nase pohlady sa stretli, zamaval mj. Prisiel ku mne, ja som vstal, podal mu ruku, a predstavil sa, Martin. On ze ho velmi tesi. Pacil sa mi od prvej chvile. Mal na sebe tricko, kratke gate, tenisky. 
Chvilku sme sa len tak bavili, ja nahy, on na dotyk odo mna. Krasne vonal. Spytal sa ma, ze co mam v plane. Ja mu nato, ked si uz tu, tak by som ta rad vyfajcil. Dal si dole tricko, lahol si a vravi, mozes, preto som prisiel. 
Nevahal som rukou som mu zacal hladit jeho shotky v ktorych sa zacal prebudzat krasny vtak. Stiahol som mu ich a objavil sa polopostaveny nadherny velky vtak. Okolo 20/6. Pozrel na mna a spytal sa ci moze byt. Ja ze preboha ano. Priznam sa, mal som nan strasnu chut. Zobral som ho do ust a zacal sat, lizat, jazykom som mu prechadzal od zaluda az dole na jeho zarastene vajcia. Za chvilku ho mal tvrdy ako skala. Ja som cupel na nim, mal som vypuceny zadok a jednou rukou som si honil svojho, ktory krasne stvrdol. 

Nedalo a po chvilke, ako som ho krasne fajcil a on stonal som sa ho spytal ci by nechcel skusit aj nieco ine. vyvalil oci a spytal sa ze co. Ja mu nato, strcit ho do mna, lebo tak krasne velkeho a hrubeho som v sebe nema dlho a chcel by ho. Usmial sa a vravi ze dufal ze to poviem. Zalovil som v batohu, vytiahol gel, ktory nosim pre istotu v batohu. Clivek nikdy nevie. Posadil sa a ja som mu zacal natierat jeho krasny obrovsky nastroj. Pritom som sa nanho dival a usmievali sme sa na seba. Ked bol krasne natrety, presiel som na seba, krasne som sa zacal natierat, okolo venceku a potom prstami do vnutra. Dival sa a honil si pritom. Vedel som ze je nedockavy ako ja. 

Ked som bol dostatocne namazany otocil som sa k nemu zadkom, vyspili ho a jednot rukou si roztiahol polku a oznamil som mu, pod nato, som tvoj. Citil som ako ma chytil rukami okolo pasa a tlacil svoj zalud na moju dierku. Pomalicky vnikal do mna a mna sa zmocnil nadherny pocit. Mierna bolest potom vacsia, to bola cena za obrovsky kus ktory do mna pomalicky vnikal. Trvalo asi tri styri minuty ked sa do mna dostal asi do polovice, vedel som ze to nebude vsetko. Asi po piatich minutach bol vo mne cely a sukal ma rytmickymi pohybami. Citil som sa ako v nebi. Mal fantasticku vydrz, ked som po chvili prvyjrat vytiekol zo svojho vtaka, myslel som si ze sa spravi aj on. Ale nie. Vytiahol ho, lahol si, pomali si ho honil a vravi, pod sa povozit. Vravim si, preco nie, musim to vyuzit. Krasne som sa napichol, sukal som ho nadoraz, citil som ako jeho vtak doraza do mojich utrob. Po asi 6 minutach mi vravi ze to nanho ide, ja mu nato neboj sa, nastrielaj to vsetko do mna. Citil som ako ho prehlo, ako ma chytil za boky a striekal svoje semeno do mna. Bolo to uzasne. Neprestaval sukat. Citil som ako jeho semeno vyteka za mojej dierky. Az ked mu vypadol zo mna, lahol som s k nemu, pohladil mu hrud a povedal som mu ze to bolo nadherne. Bol mily, ja som bol stastny. Potierali sme sa, podali si ruky a odisiel. Ostal som tam na mojom mieste znova sam, krasne vysukany a stastny. 

Tyzden nato mi napisal, ze by sa rad stretol znova, zavahal som, v ten den mi napisal aj priatel, ze to chce skusit znova. Uprednostil som priatela, Stefanovi som to vysvetlil, pochopil. 

autor: man4manNitra@azet.sk



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>