Erotická poviedka

Sex s Kikou a Karin

Ahojte tento príbeh sa stal asi 2 roky dozadu keď som mal 16. Bol to piatok 13. Deň začal ako normálny iný ráno som vstal vyhonil som si ho a išiel som do školy.

Chodím na ekonomickú školu v Česku. Prvú hodinu som prežil cez druhú som videl ako spolužiačka vystrčila kamarátovi jej peknú riťku v legínach ale o tychto dvoch to neni. Bola tretia hodina a sedel som v zadnom rade pri dvoch sexi spoluziackach Kike a Karin. Oby dve sú pekné hnedovláski Kika má peknú veľkú riťku a 2 prsia a mala oblečené pekne úzke legíny a tak jej tú riťku krásne zvýraznili a Karin má tiež veľkú peknú riťku 3 prsia a mala oblečenú sukňu a pekný crop top.

Keď prišla učiteľka do triedy všetci sme sa jej pozdravili a ona povedala no Kika a Karin vy ste neprezentovali Váš podnikateľský plán. Vstali a išli pred tabuľu a začali prezentovať. Predstavili nám s čím budú podnikať Kika to smelo povedala "Nás predmet podnikania je predávanie, vyrábanie a nakupovanie spodného prádla. Nohavičiek, chlapčenských a dievčenských boxeriek a podprseniek. Potom po pokračovali v prezentovaní a keď skončili sadli si naspäť na miesto.

Keď hodina skončila zistili sme že máme dvojhodinovke s tou istou učiteľkou. Cez prestávku všetci išli von a v triede som zostal ja a Kika s Karin. Začali sme sa rozprávať a potom mi povedali že nech sa pozerám že to chceli takto odprezentovať. Prišli k tabuli a začala nás predmet podnikania je výroba, predaj a nákup spodného prádla a keď Kika povedala chlapčenských boxeriek tak jej Karin stiahla legina a ja som uvidel ako má na sebe chlapčenské boxerky. Hneď som ho mal ako kameň. Potom pokračovala povedala podprsenky tak Karin je nadvihla tričko povedala n všetky typy nohavičiek a tak Kika nadvihla Karin aj sukňu aj tričko. Pozreli sa na mňa a videli ako na nich s otvorenými ústami pozerám a išli si naspäť sadnúť.

Keď si sadli všimol som si ako sa Karin pozrela na mňa a potom na Kiku. V tom Karin povedala no chlapec je tu nadržaný čo s tým spravíme a rozopla mi rifle a chytila kokot. Začala mi ho honit ja som jej povedal že či nechceme ísť na zachdody alebo k nej domov lebo býva blízko školy. Povedali že k nej domov keď máme tú hodinovú obedovu prestávku.

Keď sme prišli k nej tak povedali že idú ešte rýchlo do sprchy tak sa vyzliekli do spodného prádla už na chodbe a išli do sprchy. Hneď ako som počul že pustili vodu tak som sa vyzliekol a išli k dverám od kúpeľne a potichu som ich pootvoril a keď som ich videl ako sa obchitkavaju navzájom tak som si ho začal honit a v tom na Kika uvidela a zakričala že pod sem za nami nehanbi sa.

Vošiel som dnu za nimi a oni hneď si klakli a začali mi oblizovať penis. V tom si ho dala Karin celého do úst a fajčila ma. Potom sa s Kikou vystriedali a ja som Karin oprel o stenu a narval som jej ho zo zadu. Tak som rýchlo prirazal až kričala od vzrušenia a keď som sa spravil tak som zobral kiku za ruku a otočil som ju a tak som jej ho supol do piči že až zjojkla. Začal som prirazat čím viac až som sa spravil. Rozhodli sme sa ísť naspäť do školy. Po škole sme si to zopakovali ešte večer.



autor: kokotjabaty



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>