Erotická poviedka

Trest pre Sofiu

Písal sa rok 95. Sofia práve odhaľuje svoju sexualitu. Obidvoma palcami si prevaľuje svoje vlhké bochníčky. Začala s tým už veľmi skoro a teraz už v tom bola profíčka. Vedela, čo na ňu funguje. Psychológ by povedal, že za jej skoré objavovanie vlastného tela a všetkých ružových zákutí mohla potreba upokojiť sa.

            Sofiina rodina totiž prechádzala rozpadom, a jeho polčas už mala dávno za sebou. Mama odišla na služobku do Francúzska a už sa nevrátila. Vcucol ju korporátny život a odvtedy sa s ňou nedalo vydržať, aspoň podľa otca. To, čo ale on nemohol vydržať, bola skôr absencia kundy jeho ženy. Aj vo svojom veku bol však naďalej pohľadný a roztúžil svoju študentku, ktorú si nasťahoval domov.

            Sofiu tieto udalosti poznačili. Zasiahli ju v najnemožnejší čas - v dobe rozpuku, o ktorom sa nemala s kým porozprávať. Zuzana jej bola rozprávkou macochou v tom zlom slova zmysle, a najradšej by sa neželanej neplnoletej dcérky čo najskôr zbavila. Nešlo to však automaticky, hoci Sofia dospievala veľmi rýchlo. Prišla na to, ako upokojiť svoj nerovnovážny hormonálny systém. Po škole odhodila tašku do kúta a namiesto sledovania telenoviel sa zakutrala do perín. Aj otcovi bolo divné, koľko času Sofia prespí, to však bola len zámienka. Vždy si ľahla na bok a stehná k sebe pritlačila najviac, ako bolo možné. Vsunula medzi ne dlaň a jazdila. Keď to bolo na nevydržanie, dlaň priložila na nahé telo pod nohavičky. Unikalo z nej množstvo štiav a tak sa jej dlaň príjemne kĺzala. Nedávno prišla na zlepšovák - roztiahla si pysky zväčšené touto aktivitou a dotýkala sa priamo predsiene svojej vagíny.

            Keď s tým minulý rok začala, vydesilo ju, že má medzi nohami akúsi magickú guličku. Najprv si myslela, že je klitoris je pupák, no upokojili ju hodiny tohtoročnej biológie. Aj vďaka metodickým obrázkom zistila, že jeho čiapočka sa dá zhrnúť a vrátiť naspäť. To bolo tak príjemné!

            Než však dostala náučnú knihu do rúk, musela sa učiť, kde sa dalo. Často vykonávala nálety na Zuzanine veci alebo na kľúčovú dierku. Na rozdiel od Sofie mala Zuzana nad vulvou chlpatý kopček. Niekedy by doň Sofia najradšej zaborila hlavu, ale potom sa strhla z takýchto predstáv. Nie je predsa na baby! V 90. rokoch by to bola katastrofa.

            Sofia sa preto zaujímala aj opačný protipól človečenstva - a skúmala veľkosť otcovho vtáka vždy, keď prišiel vo fajnovejších trenkách, kde ho mal dosť vyrysovaného. Zdal sa jej pomerne malý, to ale ešte nevedela nič o erekcii. Otec sa tváril, že o tom očumovaní nič nevie. Ignoroval aj niekoľko letmých dotykov svojej dcéry.

            Zvedavá Sofia myslela na svoj najvzrušujúcejší zážitok. Prišla domov zo školy skôr a počula zvláštne stony. Najprv si myslela, že sa niečo stalo Zuzane. Potom sa však k tomu pripojil aj otcov hlas a spoločne vytvorili erotickú symfóniu, ktorá Sofiu, nevedno prečo, šteklila medzi nohami. Šteklenie ju magicky vábilo až pred dvere rodičovskej, dnes už mileneckej spálne. Začala rozoznávať slová: "...no čo, čo sa ti nepáči?" pýtal sa otec Zuzany.

"Veď si mi ho tam len tak narval," bránila sa jeho mladá milenka.

"Počkaj.. nasliním ho," pokračoval otec. Sofia zvedavo nakukla. Zuzana štvornožky kľačala na posteli a netvárila sa príliš prívetivo. Sofiin otec bol opretý o Zuzanin zadok a silno pritlačil. Zuza zvreskla od bolesti a vystrelilo ju smerom hore, no otec ju pevne chytil za zátylok a pritlačil jej tvár k posteli. "To sa poddá zachvíľu," zašomral.

            Sofie sa zmocnili rôznorodé pocity - hoci sa šteklenie zintenzívnilo a podobalo sa na jej vzácne chvíľky po škole, trochu sa aj zľakla, či nie je pri nejakom domácom násilí. Obaja predsa dosť vzdychali, aj keď to teraz vyzeralo, že je Zuzana načisto podriadená pohybom panvy Juraja. Sofii v zamyslení vypadla z rúk školská taška na zem a tak vyrušila dvojicu. "Ježiši, Sofia," utrúsil Juraj a oči sa mu stretli so svojou dcérou. Inštinktívne vytiahol už o niečo väčšieho vtáka zo Zuzany. Sofia odbehla do svojej izby, aby niečo urobila s horiacim lonom. V izbe bola zavretá až do večera. Potom za ňou prišiel otec, taktne jej vysvetlil, že sa nemá čoho báť, že to robia ľudia, keď sa majú radi, a že by sa Sofia už nemala viac hrabať v Zuzaniných gaťkách, lebo to začína byť na príťaž. "Tak my sa so Zuzkou presťahujeme radšej do spálne na prízemí, nech máme všetci väčšie súkromie," uzavrel.

            Sofia sa snažila spomenúť si na viac detailov zo spomínaného dňa, no už to nešlo. Ktovie, či to doteraz robia. Napadlo jej, zísť sa pozrieť dolu... Osud to chcel tak, že už na schodoch počula staré známe vzdychy. Sofii poriadne stislo mladú pevnú vagínu, teraz by sa do nej nič nevošlo, ani len tie tampóny, ktoré reklamujú ako pomôcky pre panny. Ruka jej vystrelila opäť medzi nohy, precíznou prácou prstov nahmatala aj priestor medzi pyskami a opatrne sa blížila k pootvoreným dverám mileneckej spálne.

            Nakukla len na chvíľu a hneď vedela, že to nebol dobrý nápad. Dvere boli priamo oproti obrovskému zrkadlu, do ktorého hľadela Zuzana počas toho, ako sedela Jurajovi na tvári. Akonáhle zbadala medzi dverami rozochvenú Sofiu s rukami vo svojej kunde, ihneď vystrelila smerom k nej. V tesnom závese za ňou vystrelil z postele aj Juraj, ktorý mal tvár lepkavú a lesklú, pri bližšom pohľade by sme na nej našli aj zopár Zuzaniných kučeravých chĺpkov.

            "Ty si jak taká malá nadržaná fenka, ty čo nás tu zas špehuješ?" vyštekla Zuzana. Sofia stuhla, Juraj si na stoporenom penise pridŕžal okrasný vankúš a šiel zachrániť svoju dcéru. "Nechaj ju, veď ona nevedela..."

            Sofia sa chytila Jurajovej návnady a prisvedčila, že je to presne tak, že sa len bála, či sa Zuze nič nestalo a podobne. Zuzana sa však nenechala presvedčiť. "Ja som dobre videla, kde si mala ruku!" V tom si Sofia uvedomila, že rukou si stále šúcha pupáčik s kapucňou medzi nohami. Dokelu.

            "No len ukáž tatinkovi, jak si nevedela, čo sa tu deje!" zamrmlala Zuzana a stuhnutú Sofiu sotila do postele. Strhla z nej ružové legíny. Sofia sa nestihla ani brániť, a už ležala so široko roztiahnutými nohami len v bielych gaťkách, ktoré si včera zabudla vymeniť a samé o sebe už boli vlhké ráno. Nieto ešte teraz. "Ale Zuza, to nebude snáď nutné," zamrmlal Juraj, no v tej chvíli zacítil ten jemný závan a ozaj sa musel aspoň pozrieť. Zuzana mu natlačila tvár dosť blízko dcérinej voňavej kundy. Tak, aspoň mal výhovorku. Už mu to párkrát napadlo, či má Sofia rovnakú pičku ako jeho žena. Ako jej otec predsa má právo starať sa do zdravia vlastnej dcéry, vyhovoril sa sám pred sebou aspoň v myšlienkach. "Sofinka, to vyzerá ale všelijako," povedal zhypnotizovaný vlhkým fliačikom.

            Sofii sa nahrnuli do očí slzy. Zuzana jej držala ruky a ona dúfala, že aspoň otec jej pomôže z tejto situácie. Teraz už všetci uvidia, aká je naozaj a čo robí pod perinami, keď sa nikto nedíva! Zaklonila tvár. Precítila otcov teplý dych na stehnách.

            Zuzana vzala Jurajovi, ktorý naozaj vyzeral ako zhypnotizovaný, ruku s natiahnutým prstom. Sofiine ruky priľahla kolenami. "Pozri sa tam bližšie." Pozorný pozorovateľ by si mohol všimnúť, že aj tón primladej milenky sa trochu zmenil a v očiach sa jej zaleskla šibalská iskra.

            Juraj odhrnul Sofiine gaťky a po niekoľkých rokoch opäť zočil dcérinu kundičku. Už vyzerala o niečo dospelejšie, zvlášť teraz, keď bola prekrvená a vrelá. Prstom roztiahol pysky a jeden prst do nej strčil, aspoň na kúsok. Ihneď ho obalil vlhký a teplý pocit. Vliezol do nej ako nôž do masla. Sofii to bolo maximálne trápne, v tvári ju zaliala krv a Zuzane to neušlo. "Ale čo, hanbíš sa za svoju uslintanú pišulku? Teraz už je neskoro," komentovala. Bezbrannej Sofii stiahla nohavičky a hodila ich kamsi do kúta. Sofia chcela pritiahnuť kolená k sebe, ale bolo to márne, boli tu dvaja na jednu. "Ideme sa ti na ňu pozrieť. Jaj, tak ty si nevedela, na čo sa to pozeráš, že Sofinka? Ale rozdriapanú ju máš riadne," ďalej si užívala Zuzana. Vlastnícky naťahovala malý orgán raz od seba, raz k sebe. Prezerala si zväčšenú kundu. "A toto čo je?" načrela sa do vagíny a medzi prstami natiahla belavý sekrét. Vo svojom divadielku manipulatívna Zuzana zašla až tak ďaleko, že sa otočila na Juraja a zahlásila: "No Jurko, ešte ochutnaj či to má z tej nadržanosti alebo sa len pocikala." Zuza dobre vedela, kde je pravda, no i tak mu strčila do úst mokré prsty. Jurajovi ihneď zachutila, ale nenechal sa do toho vtiahnuť, trochu s tým čo sa deje pred jeho očami ešte bojoval a povedal si, že z toho urobí aspoň výchovnú lekciu. "To nechutí ako cikanica, Sofinka," doplnil. Nevšímal si, že slinka vyšla aj z jeho penisu a navždy zašpinila okrasný vankúš, ktorý sa mu pomaly zosúval zo silne prekrvenej oblasti.

            Zuzana to využila a chňapla stoporený vták do pravačky. "Tak už sa môžeš priznať. Páči sa ti keď toto robím ocinkovi? Keď sa mu hrám aj s guľkami?" Sofia sa jednoducho musela dívať. Došlo jej, že aj ocko má na penise podobnú kapucňu, ako má ona na klitorise. A vedela si predstaviť, ako mu musia byť Zuzanine pohyby príjemné. Jedna ruka Sofii vystrelila k prekrvenému klitorisu, strašne ho chcela pomojkať, alebo aj zničiť silnými pohybmi... "Nie!" povedala Zuza, ruku jej odstránila a poriadne prefackala už teraz červenú kundu. "Toto ti nemá byť čo príjemné, toto je trest," vysvetlila Zuzana. "Bože dievča, ale teba sa páči aj toto že?" Sofia nevedela či má plakať, alebo sa môže priznať k tomu, že sa jej to páči. Zo situácie bola poriadne zmätená.

            "Ukáž či ti bude aj toto príjemné," povedala Zuza a dostala sa tiež medzi Sofiine nohy. Varovne zdvihla dva prsty a pýtala si od Juraja povolenie. "Môžem?" zašepkala. Juraj prikývol, dva prsty by nemali ohroziť papierové panenstvo jeho dcéry.

            Zuzana jednou rukou prikvačila Sofiin klitoris, ako by jej prsty boli štipec a nasilu vopchala do Sofiinej vagíny dva prsty. Presne tak, ako do Zuzany napchal plnou silou Juraj svojho čuráka. Rýchlo pri tej spomienke pridala ešte druhý a tretí prst. Sofia zvýskla do bolesti, nebola zvyknutá si do nej niečo pchať. Pysky jej okolo pošvového vchodu okamžite navreli. Keď Zuzana trošku oddialila steny vagíny, odhalila čiernu tmu, ktorú skrývala. Sofia ešte párkrát zjojkla, no postupne to bolo skôr od slasti. Spodný okraj jej vagíny pomaly prepúšťal šťavičky. "Dildo tu nemáš, že?" opýtal sa Juraj, ale už tušil odpoveď. Dildá ostali na chate, a dcérinu štebľu bez jeho vtáka poriadne nerozlúsknu.

"Nemám ich tu," priznala Zuzana. "Tak jej ty ukáž, aké je to mať ju poriadne roztiahnutú," pokynula Juraja, ktorý na nič nečakal. Sofia veľmi nechápala, čo tým myslia. No keď zbadala nad sebou otcovu tvár, docvaklo jej to. Roztúžená kundička ju stále o niečo pýtala a jej otec jej to pravdepodobne ide práve dať. Zuzana jej opäť schmatla ruky a držala ich za hlavou. Sofia si povedala, že by mala hrať cudnosť a opäť sa snažila dať nohy k sebe. "Ale no, maličká," zašomral otec. Kolená jej dal od seba, kľakol si medzi ne a žaluďom poláskal otvor jej malej pipinky. Bola trošku pootvorená, stále však mala stiahnuté vnútro. "Len pre tvoje dobro, aby ťa to viac nelákalo, dobre?" Pomaličky jej strkal žaluď do vagíny, ktorá sa na väčšie predmety len adaptovala. Juraj bol z celej situácie pomerne hotový a stačilo mu pár prírazov, aby na neho prišiel orgazmus.  Prvú dávku hustého teplého semena strekol na skrvavenú kundičku a druhý prúd skončil na kožúšteku nad Zuzaninou dierou.

"To nevadí, že to tak krátko trvalo, aspoň si to naša malá Sofinka nestihla užiť, že? Aspoň už vieš čo sa tu deje za dverami, a teraz padaj," povedala Zuzana.

Keby ste vy len vedeli, či som si to užila, pomyslela si Sofinka.  



autor: Metafora_parafraza



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>