Erotická poviedka

Koniec pracovného dňa

Ten večer som bol v práci, mal som nočnú. Pracujem, ako strážca objektov, takže som v noci v pohybe. Tento večer, bol nudný. Keď mi do konca smeny zostávalo niečo málo cez hodinu, povedal som si, že si ten koniec šichty spestrím. Zapol som si telefón a začal prehľadávať erotické priváty a hľadať dievčatá na sex. Už pekne dlho som si nezašukal, asi pol roka a dnes som mal fakt chuť zasunúť, nech sa deje, čo sa deje. Už som to chcel vzdať, keď tu ma do oka udrela jedna baba, ktorá bola na erotickom priváte asi 500 m odo mňa, ale hlavne o sebe písala, že má rada tvrdší sex a poriadne dominantných chlapov. Hneď som jej zavolal, našťastie, aj takto skoro nad ránom pracovala.

Sadol som do pracovného auta a vyrazil smerom k nej. Keď som vystúpil, už na mňa z balkóna mávala. V aute som sa ešte stihol posilniť alkoholom, na odvahu, bol som totiž trochu nervózny. Predsa len to už bol nejaký ten piatok, čo som naposledy zasunul. Vyšiel som výťahom do 4 poschodia a ona už ma s úsmevom vítala vo svojom byte.

Dvere sa za mnou zavreli a potom to už išlo pomerne rýchlo. Otočila sa a zamkla dvere, potom sa otočila späť. Pritisla svoje telo k môjmu a ľavou rukou ma objala. Inštinktívne ako správny samec a asi aj moje alkoholové posilnenie, pomohlo k tomu, že som jej pretočil, tak aby sa chrbtom opierala o dvere a chytil ju pod krkom, aby vedela, koho je. Videl som jej v očiach horiace chtíč a hlad po mojom pere. Stlačil som jej hrdlo, čím som jej pridusil a ona len zakňučala, ako malá suka. "Hodné dievča," zavrčal som.

Pravou rukou som jej rozopínal džínsy, zatiaľ čo ľavou ju pevne držal hrdlo, tak akurát, aby som jej sťažoval dýchanie. Moja pravá ruka vkĺzla do jej nohavičiek a rýchlo som našiel jej klitoris. Prstami som s ním najprv pomaly a potom s väčšou intenzitou hral dopredu a dozadu. Jej telo začalo reagovať takmer okamžite. Vydala tiché zastonanie a môj penis sa jej začal tlačiť na kundičku. Svojou rukou som skĺzol nižšie do nohavičiek a pomaly do nej vsunul svoj ukazovák.

Jej boky sa pohybovali tam a späť v rytme s mojimi prstami a jej kunda začala byť úplne mokrá. Presunul som prsty späť na jej klitoris, čo spôsobilo, že sa celá otriasla a trochu sa jej podlomili kolená.

Už som to nemohol vydržať, tak dlho nešukať a mať oproti sebe, také krásne, nadržané dievča, rozopol som si džínsy a znovu som si ju pritiahol pevne k telu. Otočil som jej chrbtom k sebe a môj nahý penis tvrdo vsunul medzi jej polovičky. Vrátil som svoju pravú ruku medzi jej stehná a pokračoval v šukaní prstom, zatiaľ čo som posúval svoj tvrdý penis hore a dole medzi jej zadočkom.

"Mmmm, kurva, milujem tvoj zadok." Zastonal som bez toho, aby som to chcel povedať nahlas. Moje prsty pokračovali v hraní sa s mojím klitorisom a ja som cítil, ako narastá jej orgazmus.
"Ooooh Bože, ach kurva," zastonala cez zaťaté zuby.
Donútil som jej sa predkloniť a zasunul som svoje tvrdé péro do jej orgazmom stiahnutej kundy.
Zastonala, keď som do nej vstúpil tak hlboko, ako som len mohol. Úmyselne som používal pomalé pohyby tam a späť, aby som jej donútil chcieť viac a viac môj penis a ja som s každým prírazom mohol preniknúť ešte hlbšie do jej stiahnutej kundičky. "Dnes si s tebou dám na čas, dievčatko," zastonal som, keď som zaboril svoje veľké péro hlboko do jej tesnej kundičky, "budeš moja malá zasraná hračka po zvyšok dňa." Coura."

Začal som pumpovať dovnútra a von a používal som celú dĺžku svojho veľkého penisu, aby som jej trochu mučil, pretože som vedel, že slasť, ktorú jej tým pôsobím, je príliš veľká na to, aby chcela prestať.

Nakoniec som zvýšil rytmus a tempo svojich prírazov a rýchlejšie do nej prirážal krátkymi rýchlymi polovičnými prírazmi, po ktorých nasledoval jeden dlhý plný príraz. Svojím hrubým penisom som preťahoval jej pevnú kundu a cítil som, ako sa môj aj jej orgazmus blíži.

"Ahhh, kurva," zastonala a lapala po dychu, "Prosím..."
"Čo prosím, suka? Chceš to? Chceš, aby som ťa ďalej šukal?"
"Poď, suka, tvoja kunda kvapká. Ty si moja suka! Táto malá, malá kundička patrí mne!"
Zareval som: "Ja kurva zaplním túto kundu svojou mrdkou!"
Jediné, čo mohla robiť, bolo kňučať a triasť sa podo mnou. Neprestával som do nej pumpovať, kým som nebol úplne vyčerpaný, a nakoniec sme sa obaja zrútili na podlahu.

Toto bol najlepší koniec pracovného dňa, aký som kedy zažil.

autor: PR



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>