Erotická poviedka

Strapačky

Asi po piatich rokoch čo som odišiel do dôchodku som stretol ex kolegyňu Majku. Bol som v parnej saune zvanej "Medvedí brloh".  Okrem pomerne hustej pary bolo v tejto saune aj pomerne slabé osvetlenie, čo bolo veľmi príjemné. Bol som tam v čase kedy veľa návštevníkov nechodí, teda pred obedom.

Niekto otvoril dvere a vstúpil do "predkomory". To som zaregistroval podľa chladnejšieho vzduchu. Do "brloha" vstúpila žena, to som poznal podľa toho, že bola zahalená v plachte až takmer po plecia. Viac som vďaka pare nevidel. Až keď si sadla a nohy ponorila do jazierka v strede brloha, zistil som, že to je Majka. Bola staršia asi o dva roky, ale vyzerala mladšie o 10 možno až 15 rokov. Zvítali sme sa klasicky bozkom na líce, ale pritom sme sa postavili. Teda stáli sme traja, ona, ja a mne. Majka na to zareagovala. "Aj ja mám na Teba chuť". Bol som prekvapený jej reakciou, tak som iba skonštatoval, že je predsa šťastne vydatá. "Ak budeš 30 rokov jesť ten najlepší rezeň z najkrajšieho taniera, zachutia Ti aj strapačky z hlinenej misky." Mala pravdu. Nakoniec, poznali sme sa už nejaký ten rok a v saune sme tiež už spolu niekoľkokrát boli, aj keď v spoločnosti jej manžela. Pobrali sme sa z brloha do soľnej sauny. "Mohol by si mi urobiť píling soľou" vyzvala ma Majka. Výhodou bolo, že naozaj v celom saunovom svete sme boli celkovo asi štyria, my dvaja a jeden mladý pár, ktorý si nás nevšímal a bol vo vírivke.

Nabral som si soľ do rúk a začal som jej trieť chrbát. Ona pritom robila to isté, takže sme boli v tesnom kontakte. Z ničoho nič vysypala všetku soľ čo mala v rukách a pritiahla si moju hlavu k svojej a začala ma bozkávať, ale už nie na líce, ale priamo na ústa. Samozrejme, postavil sa mi ešte viac a začal sa tisnuť na jej mušličku. "Tu nie" povedala a ťahala ma za ruku pod sprchu. Tá bola tak trochu za stenou, takže videl do nej až ten kto prišiel celkom k nej. Pustili sme si ju a Majka mi začala pod ňou honiť trpaslíka a ja som jej prstoval mušličku. "Vieš čo, pozývam Ťa na kávu k mojej kamarátke ktorá je v kúpeľoch a ja jej mám zalievať kvety." Takéto pozvanie sa nedalo odmietnuť.

Opustili sme saunu a Presunuli sa do bytu jej kamarátky, ktorý bol iba asi 500 metrov od welnesu. Postavila vodu na kávu a zaliala všetky kvety. "Prečo si ešte oblečený? Ja som sa nemohla pretŕčať pri okne bez šiat." Povedala Majka a už aj spúšťala zo seba oblečenie. Ja som sa nenechal prehovárať a tiež som bol pomerne rýchlo nahý. To už Majka stála pri mne a preberala môjho trpaslíka k životu rukou. Keď už bol vztýčený, ťahala ma zaň do obývačky kde bola sedačka. Posadila ma na opierku pre ruku kresla a sadla si na mňa. "Opri sa a ja budem na Tebe jazdiť!" Poslúchol som ju. Dokonalo ma ojazdila. Keď sme skončili, znovu zapla konvicu a konečne uvarila kávu.  Tú sme vypili ešte nahí.

Po káve sme sa obliekli a Pobrali sa na parkovisko welnesu kde sme mali autá. "Môžeme si to niekedy zopakovať?" spýtal sa ma. "Prečo nie? ale až budeš mať chuť pošli mi SMS s heslom "strapačky"  a ja sa Ti ozvem kedy a zídeme sa opäť tu." "Alebo Ti napíšem rovno aj čas." Asi o týždeň som dostal SMS: strapačky o hodinu. Keď som prišiel na miesto, už tam bola "Nejako Ti tie strapačky zachutili" povedal som.  "To vieš, už ani ten rezeň nie je to čo býval" a usmiala sa. Tentokrát sa s kávou nezdržovala. "Včera som poliala kvety a spomenula som si aké to bolo minule, tak som dostala chuť si to zopakovať. Kamarátka bude ešte štyri dni v kúpeľoch tak to musím využiť". Šaty ktoré mala na sebe už boli na podlahe a bola iba v spodnom prádle. Napriek veku bola veľmi sexi. Nezdržoval som sa a vyzliekol som sa. "Dovyzliekaj ma!" viac prikazovala ako žiadala. Rozopnul som jej podprsenku a stisol jej prsia. Bol som za jej chrbtom, ona nahmatala môjho už čiastočne vztýčeného trpaslíka a začala ho spracovávať. Pritiahla ma ku kuchynskému stolu a predklonila sa naň. "Tak a teraz ma vyjeb ako suku!" Stiahol som jej nohavičky a zasunul trpaslíka do riťky.

 Po chvíli som ju prevrátil na chrbát a šukal ju do mušličky. Skončil som až výstrekom priamo do nej. To sa jej veľmi páčilo. Na viac som sa už nezmohol. Rozišli sme sa uspokojení obaja. Najviac som bol prekvapený, keď o týždeň som znovu dostal SMS s heslom strapačky o 10:00. Mal som asi 1,5 hodiny času. Veď jej kamarátka už mala byť doma. Nevadí, išiel som na naše miesto stretnutia. Prišiel som a divil som sa, že veď kamarátka mala byť už doma. "Je doma, ale kázala mi aby som Ťa pozvala, vraj Ťa chce spoznať osobne."  Prišli sme k jej kamarátke do bytu a zistil som, že ja jej kamarátku poznám z pokecu, len tam udávala ako miesto pobytu zahraničie. Už dlhšie sme spolu kecali. Sedeli sme spolu pri káve a pri tom som sa dozvedel, že kamarátka, tušila, čo sa v jej byte odohrávalo a na Majku priamo udrela, vraj s kým sa stretávala v jej byte. Majka priznala, že s ex kolegom a ukázala jej fotku v mobile. Našťastie úplne civilnú. Vtedy si Zuzka, ako sa jej kamarátka volala, uvedomila, že ma pozná aspoň z netu. Navrhla Majke, aby ma pozvala, ale nehovorila o čo a hlavne o koho ide. O chvíľu sa Zuzka zdvihla, že ide niečo pripraviť.

Vrátila sa asi o 5 minút iba v spodnom prádle. Vraj to bola pripraviť.  Majka ako na vyzvanie zo seba spustila šaty a obe sa na mňa pozreli. "A Ty si myslíš, že budeš ako vínimka naobliekaný?" spýtala sa Zuzka . postavil som sa, že sa vyzlečiem, ale Zuzka ma predbehla a stiahla mi nohavice aj so slipami. Majka mi vyzliekala tričko a pritom sa nezabudla obtrieť o mňa svojimi prsníkmi, tentoraz už bez podprsenky. Mala ich síce ovisnuté, ale ešte stále pekné. Zuzka mladšia ako ja sa zostala venovať môjmu trpaslíkovi ústami. Majka ma ďalej vzrušovala svojim obtieraním sa o môj chrbát.  "Dosť bolo flákania, teraz zaplatíš nájom v naturáliách" povedala Zuzka a už ma tlačila do spálne. Tam bola posteľ iba s vankúšmi.

Zvalila ma na posteľ. "Vraj máš rád ak je baba na tebe, tak si to užijeme" povedala Zuzka a už sa aj napichla na môjho trpaslíka. Majka mi pod zadok vopchala jeden vankúš a druhý pod hlavu. Kľakla si k mojim pleciam tak aby som mal mušličku nad ústami. Chytil som ju za boky a pritisol mušličku na môj jazyk. Kým Zuzka jazdila na mojom trpaslíkovi, Majka jazdila na mojom jazyku. Klitoris si nastavila tak aby som sa hlavne jemu venoval jazykom. Bola ako v tranze. Vzdychala. Urobil som sa do Zuzky. Dych som ledva lapal, tak ma Majka zasadla. "Nezadus ho!" povedala Zuzka. Majka sa zdvihla a ja som sa konečne poriadne nadýchol.  Obe toho mali dosť a ja som bol na pokraji síl. "Tak a teraz budeš poslúchať aj mňa!" povedala Zuzka, nadarmo si ma nebalil cez pokec. Heslo zostáva rovnaké, ale parkovať môžeš aj priamo pod domom, aspoň nebudeš tak ďaleko chodiť.

A naozaj heslo strapačky som mal už o týždeň, ale obslúžil som iba Zuzku. "Majka nemohla prísť a ja som nechcela čakať." Povedala mi a hneď ma stiahla do spálne. Mohol som viac dýchať tak som aj viac vydržal. "Dnes si bol lepší", povedala a dala mi krásnu pusu. Sadla si na stôl predo mňa a ja som ju ešte poriadne vylízal. Odvtedy mám SMS od Zuzky asi tak raz za dva týždne, Majka sa mi ozvala naposledy po dvoch mesiacoch. To bola Zuzka zasa preč a ona sa o mňa nechcela deliť.  



autor: Dr.Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>