Erotická poviedka

Helenka

Pred niekoľkými rokmi som v kúpeľoch balil babu ktorá sa na mňa nejako často pozerala. Pozval som ju večer na tancovačku a keď sme si sadli tak sa ma spýtala, či som náhodou nechodil na ZDŠ v xxx. Keď som jej to potvrdil, tak sa predstavila svojim  dievčenským menom a mne vtedy došlo, že sme boli spolužiaci.

  Helenka, tak ju budem ďalej nazývať, hoci to nie je jej skutočné meno, mi povedala, že aj ja som sa trochu zmenil, tak preto rozmýšľala, či som to ja. Kým začala hudba, tak sme spomínali na svoje časy na ZDŠ. Helenka vtedy,  ale vlastne ešte stále vyzerala veľmi dobre.  Pospomínali sme čo sme od základky prežili, ako sa nám vodilo. Začala hudba, tak som ju pozval na parket. Pri tanci sme toho veľa nenahovorili, bola dosť hlučná hudba.

Cez ďalšiu prestávku som sa dozvedel, že má dve vnučky a je už dlhšie rozvedená. Dôvody som neskúmal. Takto sme pospomínali rôznych spolužiakov čo nás napadli a medzi rečou som jej povedal, že sme boli skoro všetci chalani do nej zaľúbení . "A ja som si myslela, že som nezaujímavá." Povedala a usmiala sa. "Keby som nebol ženatý, isto by som mal záujem o Teba aj dnes." "A to je vari telesná vada?" "To síce nie, ale nemôžem Ti ponúknuť žiadnu perspektívu." "Veď ja žiadnu ani nehľadám, chcem iba žiť, tu a teraz. Vieš čo, nechaj filozofiu a poď tancovať!" viac prikázala ako žiadala. Išiel som a už sme neriešili základku ani nič podobné, ohovárali sme páry na parkete.

Po skončení zábavy sme sa pobrali do svojho hotela. Izby sme mali na rôznych poschodiach, ale pozval som Helenku ešte na "jeden". "Nebude to vadiť Tvojmu spolubývajúcemu?" spýtala sa. "Mám jednoposteľovku takže nie." "To je fajn" a už sme boli vlastne na izbe. Na zábave sme pili červené, tak som ho aj vybral z chladničky. "Nemáš niečo ostrejšie, tak trochu mám chuť sa pripiť." Mám ale iba domácu marhuľovicu 52%, alebo Ruský štandard." "Ak Ti to nevadí dala by som si tú domácu." Nalial som do klasických pohárov na vodu, ale skoro tak ako keby to bola voda. Pripili sme si na stretnutie. "Stále som pre teba zaujímavá?" spýtala sa. "Jasné si stále sexi" "Tak potom nebudeme strácať čas blbosťami" a začala si vyzlieklať blúzku.

Postavila sa a sukňu si tiež rozpla a spustila na podlahu. "Na čo čakáš, alebo Ti mám pomôcť?" spýtala sa. "Bol som prekvapený Tvojou spontánnosťou, už na to idem" povedal som a rozopnul som si nohavice. Spustil som ich na podlahu a kým som si vyzliekol košeľu, už som mal dolu aj slipy a Helenka honila môjho vtáka. "Tak a teraz ti ho aj okrúžkujem" a už aj ho držala v perách a otláčala na neho rúž. Ten síce nezanechal na ňom stopy ale krúžkovala perfektne. Keď už poriadne stál, tak ma zvalila na posteľ a nabodla sa naň. Pekne ma ojazdila a nechala si vystriekať všetko do mušličky. Ukázalo sa, že potrebovala iba poriadne vytrtkať.

Po skončení sa spýtala, či môže ešte prísť, vraj bude v kúpeľoch ešte týždeň. Odsúhlasil som jej to a prišla o dva dni. Medzitým sme sa stretli, ale správali sme sa ako bežný hostia ktorý sa poznajú náhodou. Len tak pri večeri mi povedala, že príde o 20tej.  O desať minút dvadsať som sa išiel osprchovať, prišla asi o päť minút skôr, mal som iba osušku omotanú okolo pása keď zaklopala. Otvoril som a jej reakcia bola "tak a si pripravený, ja som sa tiež vysprchovala a môžeme začať". Vyzliekol som jej tričko a letnú sukňu, ona mi odbalila osušku. Povalil som ju na posteľ, kľakol som si medzi jej roztiahnuté nohy a začal ju lízať. Krásne vzdychala a tiekla ako studnička v lese.

Po nejakom čase som sa zdvihol, že som smädný. Ona sa pridala a obaja sme si pripili. "Nebudeš ma iba Ty lízať, aj ja si chcem polízať"  a už aj brala môjho vtáka do pusy. Olizovala hlavičku. Vzrušili sme sa obaja. Ona krásne tiekla a ja som sa jej vystriekal do pusy. Keď mi zmäkol, sadli sme si, pripili a ešte chvíľu kecali. Medzi rečou mi povedala, že by rada ak by som jej mohol takto urobiť aspoň raz za mesiac, vraj nie častejšie aby to doma nebolo podozrivé. Nechcela mi narušiť rodinu. Keďže bývala iba 40 km odo mňa a ja som mal minimálne dopoludnia voľné, dohodli sme sa a ja som k nej chodil asi ¾ roka. Potom si našla iného nabijáka a ten jej robil dobre.

Keďže sme obaja vedeli, že ide iba o sex, žiadne city, nerobilo nám problém prerušiť naše stretnutia. Aj tak mi občas zavolá, ale to už je iba kontakt niekdajších spolužiakov.



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>