Erotická poviedka

Trojka

Ahoj chcel by som vám povedať o mojom vzťahu s priateľkou chodíme spolu už 2 roky. Strašne sa mi páči s ňou sex má 19 rokov a sexy postavu. Lenže len sex s ňou mi nestačil tak som ju začal prehovárať na trojku.

Najprv sa tomu bránila ale asi tak po dvoch mesiacoch povedala že to môžeme skúsiť ale nechce ženu ale chlapa. Mne to vyhovovalo pretože som si strašne želal vyfajčiť nejakého chlapa a nielen to ale aj strašne som chcel vidieť ako si ona užíva s niekým iným. Na jednej stránke som vytvoril profil cez ktorý sme si hľadaní nejakého chlapa no tento úžasný zážitok. Našli sme jedného z nej ďalekého mesta.

Hneď na druhý deň sme sa s ním stretli najprv sme si išli sadnúť dali sme si niekoľko drinkou a potom som zavolal taxík a išli k nám domov. Tam sme trochu posedeli a tak som povedal že sme sa nestretli kvôli tomu aby sme sa celý čas len rozprávali. A tak sme sa začali s priateľkou navzájom vyzliekať a bozkávať a on tam zrazu stal prinas nahý. musím uznať že jeho penis bol nádherný môj má 17 cm ale oproti jeho bol neskutočne maličký. Na priateľke bolo vidieť že je z toho nadšená. Prístupu k nám a priateľka sa prestala venovať mne a začala sa hrať s jeho pekným macko. Ja som si vzal svojho do rúk začal som si ho honiť a pozerať sa na priateľku ako fajčí nášho hosťa. Bol to neskutočný pohľad vidieť ako uspokojuje iného a je z toho nadšená. Kľakol som si k nej a ona mi podala toho krásneho fešaka a vzal som ho do úst ja. Musím uznať že to bol neopísateľný zážitok. Vždy som túžil fajčiť niekomu penis a zrazu mám v ústach takého krásavca.

Tak si priateľka kľakla na gauč a vyšpulila prdelku. Prijala si aby do nej ako prvý zasúval on čo ma prekvapilo bolo to že chcela bez kondomu zatiaľ čo so mnou to robila stále len s kondómom. Ja som sa postavil pred ňu a čakal som že ma začne fajčiť lenže nejavila záujem a užívala si tú pýchu čo mala v sebe. Sadol som si do kresla a pozeral som sa na priateľku ako nenásitne sexuje. O niekoľko minút sa na mňa pozrela a prikázala mi aby som si ho zobral do pusy a trochu ho očistil nášmu hosťovi. Začal som ho pekne olizovať v tom mi chytila priateľka hlavu a celou silou mi ňou začala tlačiť oproti nášmu hosťovi tomu sa to zjavne páčilo a ten tlačilo proti mne. Mal som v sebe celý jeho úd a začal som sa dusiť alebo bolo to veľmi vzrušujúce.

Potom mi hlavu odtiahla a nechala ma trochu vydýchnuť do brade mi tiekli sliny a jeho šťava z penisu. Priateľka si kľakla a po fajčila jeho penis trochu aj ona tak si ľahla na chrbát a on do nezačal búšiť ako o život v tom sa do nej vystriekal a ona mi prikázala aby som to všetko vylizal a ja som to poslušne urobil. Tak sme si sadli všetci na gauč a oni mi prikázaní aby som sa dorobil. Keď som sa urobil do vlastných rúk tak on mi povedal aby som to zjedol čo mi nerobilo vôbec problém.

Potom sme sa obliekli a on odišiel preč s priateľkou sme si urobili kávu a zhodli sa na tom že je to úžasná vec sexovať v trojke. A nielen na tom ale je na tom že od teraz som poslušná kurvička mojej priateľky a v najbližšej dobe si musím zaobstarať pás súdnosti. Od tej doby u nás boli niekoľko takých návštev. 

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>