Erotická poviedka

Sexretárka

Stal som sa riaditeľom odboru v jednej organizácii  štátnej správy. Predchádzajúci ríaditeľ išiel do dôchodku. Sekretárku mu robila jedna  43 ročná, rozvedená žena. Nebola to žiadna modelka ale ani nie nejaká špata. Hlavne vedela perfektne robiť prácu sekretárky.

Išlo o prácu zo spismi, organizovanie schôdzok a podobné činnosti. Na rozdiel od väčšiny novo dosadených funkcionárov som ju nevymenil. Raz som zostal po pracovnej dobe, musel som si dorobiť ešte nejaké veci z predchádzajúceho pracoviska a interná smernica hovorila, že nesmieme zostávať na pracovisku ako jediní, takže som zháňal niekoho kto by ešte zostal so mnou. Prihlásila sa moja sekretárka ešte skôr ako som to stihol rozoslať na našej internej sieti. Vraj aj tak by bola doma sama a potrebuje si vytriediť nejaké staré spisy. Tak sme zostali sami. Ona (Majka) na sekretariáte a ja vo svojej, susednej kancelárii. Asi po pol hodine prišla za mnou, či si nedám kávu, ide robiť pre seba a tak by urobila aj pre mňa ak by som chcel. Zo zásuvky som vybral hrnček a Nescu, ak bude taká dobrá, nech mi urobí.

O pár minút mi ju doniesla, vraj či do nej chcem aj mlieko. Použil som svoju, už mierne otrepanú frázu, že iba ak by bolo materské a priamo z originálneho obalu. Na to sa zasmiala a odišla. Pokračoval som vo svojej práci. Nestihol som ani dopiť kávu, prišla zasa, ale to už mala blúzku rozopnutú o dva gombíky nižšie ako predtým a bolo vidno, že je bez podprsenky.  Trochu ma to zarazilo, ale bolo teplo, tak som si povedal, že využila možnosť a uvoľnila sa. Nechápal som na čo prišla, tak som sa jej na to spýtal. Vraj potrebuje niečo v spise pozrieť a už mi ukladala predo mňa nejaké papiere. Ona stála bokom za mnou a keď mi akože išla ukázať čo potrebuje pozrieť, jeden prsník sa ocitol na mojom krku a druhý tesne vedľa ucha. Ako som sa na ňu pozrel, prsník som mal priamo pred očami. "Majka, čo to potrebuješ skontrolovať?" "Máš to pred očami." A pritisla prsník k mojim očiam. "Ach ták, tak to musíš chvíľku počkať, kým si upracem stôl." "Potom ma zavolaj." Povedala a odišla na sekretariát. Bolo mi jasné koľko bije a preto som len rozpracované papiere vložil do trezoru a vypnul počítač. "Už môžem kontrolovať!" zakričal som.

Prišla Majka a bez rečí sa mi posadila na stôl. Svojimi nohami pritiahla moje kreslo na kolieskach aby som bol tesne pri nej. Blúzku už mala celkom rozopnutú. Prsia, trochu ovisnuté trojky som mal vo výške očí. Nedalo mi a jednu bradavku som si uchytil do úst a druhú som kontroloval hmatom. Cmúľanie bolo super. Po výmene bradaviek som jej nohy zdvihol tak, že sa jej topánky opreli o moje kreslo a začal som jej sťahovať nohavice. Zdvihla sa aby som jej mohol nohavice stiahnuť aj z miest kde sedela. Zachytil som aj jej gaťky a stiahol ich naraz až do polovice stehien. Vtedy ma trochu odstrčila a sama si ich už zhodila na zem. Pritiahol som sa k stolu a tam kde som mal pred chvíľkou papiere som mal jej vyholenú jaskynku. Pustil som sa do lízania. Zaklonila sa, oprela o lakte a vzdychala. Jednoznačne si to užívala. Po nejakej dobe, keď som bol už unavený, som sa narovnal a Majka sa tiež posadila do normálnej polohy. "Trochu som sa bála ako by si reagoval keby som Ťa požiadala o niečo takéto, ale po tvojej hláške ohľadom mlieka do kávy som si povedala, že to risknem. Teraz si Ty sadni na stôl." Sadol som si v predtuche čo bude nasledovať. Nemýlil som sa.

Hneď ako som dosadol, začala mi rozopínať nohavice aby sa dostala k môjmu trpaslíkovi. Medzitým mi rozprávala, ako to už potrebovala, ale nechcela si to rozdať s každým nadržaným. Mňa už predtým vnímala ako zdržanlivého ktorý neslintá nad každou sukňou. To ju vzrušilo viac. A vraj sa mi chce odvďačiť aj za to, že som ju nevymenil za nejakú mladšiu a krajšiu. "Tak s týmto som nepočítal a nevymením si predsa skúsenú silu za nejakú mladú ktorá okrem varenia kávy a lakovania nechtov nevie nič iné." To už zvierala trpaslíka medzi perami a úžasne ho fajčila.  Keď už bol na vrchole vzrušenia, postavil som sa a povedal Majke aby si ľahla na stôl. Ako si ľahla nohy som jej položil na moje plecia a mal som cestu k jaskynke otvorenú. Začal som do nej prirážať . O chvíľu jej telom prebehol kŕč a chvíľku sa celá chvela. Z úst jej vyrážali neartikulované zvuky. Tiekla úplne úžasne. Ešte chvíľku som do nej prirážal a dosiahol som aj ja vrchol. Keďže mám už niekoľko rokov vazektómiu, kľudne som to do nej nastriekal.

Keď zmäkol tak som ho vytiahol. Vtedy už bola aj ona schopná artikulovanej reči.  "Dala som si antikoncepciu keď som vedela, že budem s Tebou robiť cez čas, pre istotu. Vedela som, že tu budeme sami, tak som si naplánovala, že Ťa skúsim zviezť. Podarilo sa a ja som už zasa spokojná." "Nemusela si si dávať antikoncepciu, ja už nikoho neoplodním." Povedal som jej a ustrojili sme sa. Poupratovali na stole, bolo treba utrieť šťavu čo z nej vytiekla. Dopili spolu kávu a pobrali sa domov. Vo výťahu sme sa ešte dohodli, že tak raz do mesiaca si urobíme spoločný cez čas. 

Funguje to už asi 3 roky. Prvý som si ani nepísal do výkazu odpracovaných hodín, nakoniec mám konštantný plat, ale zistil som, že potom si to nemôže ani Majka vykázať a jej už to dokáže nejaké to euro priniesť. Tak tie ďalšie už vykazujem. Majka keď sme dohodnutý, že budeme robiť cez čas príde v sukni, prípadne v šatách. Je to pohodlnejšie pre oboch. Občas si tú sukňu dá síce aj mimo týchto časov, ale to vraj aby nebola nápadná. Ovšem vždy keď robíme spolu dlhšie, je naostro, aby sme sa nezdržovali a punčochy si oblečie samodržky. Vraj si ich kúpila kvôli týmto akciám. Dokedy nám to vydrží? Asi kým budem riaditeľom, teda ešte asi 2 roky. Uvidíme či môj nástupca prevezme Majku aj so všetkými jej aktivitami. 



autor: Dr. Freud



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>