Erotická poviedka

Aj kresťanky to chcú

Ahojte, som Lukáš, tente príbeh, ktorý vám poviem sa stal asi pred dvoma rokmi. Mal som 19 rokov a začal som chodiť na vysokú školu. Na internáte sme sa v pohode všetci zoznámili no a v škole v našej skupine to isté. No v tej našej skupine bola jedna baba. Na prvý pohľad som si hneď ako prvé pomyslel, že tak tú by som si dal na raňajky. Úplne sexi baba. Keď z boku stála, tak mala perfektný pomer pŕs a zadku. Odhadom mala také 3ky. Ale bola pomerne tichá. No mňa to neodradilo a hneď som sa jej prihovoril. Zistil som, že pochádza priamo mesta, tak že do školy dochádza. No a jej meno bolo Dominika.

Celkom sme si dobre pokecali a od prvého dňa som sedával s ňou v lavici. Mesiace plynuli a postupne sme sa čím ďalej tým viac zblizovali. Raz na internáte som si pekne honkal v sprche, som proste nadržaný, tak mi nerobí problém to risknúť v sprche, a popri tom som si uvedomil, že k nej niečo cítim nie len fyzickú túžbu, ale reálne niečo viac. Fajn sa mi s ňou kecalo. Mali sme toho dosť spoločného. Aj ma pri tom prešla chuť sa dorobiť.

Na druhý deň som si povedal, že pôjdem s pravdou von a tak po škole som si ju zastavil, počkal lež spolužiaci odídu a narovinu som je povedal, čo k nej cítim. K môjmu prekvapeniu sa len usmiala a dala mi pusu. Vraj aj ona ku mne niečo cíti a, že je radšej, že to je obojstranné. Začali sme sa teda bozkávať. Bolo to perfektné, ale len ako predohra. No bohužiaľ predohra pred ničím. Počas toho bozkávania sa mi aj trochu postavil a ja som mal chuť ju dať dole a pekne tu pretiahnuť. Ale nemohol som. 

Dni zasa plynuli a mne to už nedalo a raz som sa jej spýtal, či by sme to spolu neskúsili, že predsa len bozkávanie nie je všetko. Dominika trochu znervoznela a trošku sa snažila vyhnúť priamej odpovedi. Ale ja som jej to neuľahčil. Proste mám na teba chuť, povedal som. Dominika mi len povedala: vieš, aj ja by som to skúsila rada, ale niečo som ti ešte nepovedala. Moji rodičia sú dosť nábožensky založený a preto aj ja mám tak trošku problém mať sex ešte takto pred manželstvom. To ma vyvalilo. Nevedel som čo mám povedať. Celý čas som sa tešil ako do nej zasunie a zrázu toto? Nedalo mi to a začal som to s ňou riešiť. Veď keď na to máš chuť, tak nie je čo riešiť. Na čo by nám dal Boh túžby, keby sme sa im mali vyvarovať? Dominika neodpovedala. Máme sa radí, hovorím jej, tak takéto vecie sú potom normálne. Ešte nad tým porozmýšľam povedala Dominika. 

Na druhý deň po škole za mnou prišla a len , že aj keby chcela, tak nie je kedy a kde. Navrhol som víkend. Len Dominika vravela, že vtedy sú u nej všetci doma a ráno idú do kostola. Ach jaj. Na intraku by to tiež nešlo, tam nikoho cudzieho nepúšťajú. 

No napadlo mi, že či nutne musí ísť do toho kostola. Že či by sa nemohla vyhovoriť, že sa neciti dobre. Dominika sa zamyslela: to by možno šlo. Rozsvietili sa mi oči od tej mojej nadržanosti. Super, tak v nedeľu, spýtal som sa. Hej v nedeľu o 9:00 povedala. Ok budem tam. Dominiak len, že dobre, teším sa, e ešte dam vedieť. Len musím ti ešte niečo povedať. A čo také pýtam sa? Som ešte panna, vraví Dominika.

V pohode, hovorím, ja som to tiež ešte nerobil. 

If dobre, takže budeme mať premiéru. Povedala Dominika

 Rozlúčili sme sa a odišli. 

S tým že som panic som ale trochu klamal. Chcel som ju len upokojiť. Mal som pred ňou pár báb ale len na jednu noc. Žiadny vážny vzťah. Som proste nadržaný jak býk, tak mi nedalo niekedy proste v bare zbaliť nejakú babu. 

Ale to nevadí, som aspoň skúsený.

Celý týždeň som sa tešil na víkend. Zavolal som domov, že budem na intraku týždeň, tak nech ma nečakajú. 

Prišla nedeľa a ja ráno o 8:00 som vstal, a len s mobilom a peňaženkou išiel pomaly za Dominikou domov. Už po ceste som zostával byť nadržaný z predstavy čo ma čaká. Prišiel som na ich ulicu a počkal do 9:00. Zrázu mi zazvonil a mobil a v ňom Dominika hovorí, že ok , môžeš prísť. Pecka, ideme na vec. Prišiel som k jej domu, celkom pekný. Dominika mi otvorila. Mala len tielko a nohavičky. Hneď som sa na ňu vrhol. 

Začali sme sa bozkávať ako šialený. Rukami som ju celú obchytkávať a ona mňa tiež. Dal som jej dole tielko a pod nom nemala už niečo. Len krásne prsia. Hneď som sa do nich pustil. Nohavice mi už išli prasknúť. Dominika si to všimla a začala mi ich rozpínať. Keď ich rozopla. Vyskočil na ňu môj 19 centimetrov dlhý krásavec. Tak to je riadny kus, povedal Dominika. 

A je celý len tvoj, povedal som. 

Začala ma pomaly fajčiť. Ach to bolo niečo. Ale musel som ju stopnúť, lebo by som sa hneď spravil. Tak som jej dal dole nohavičky a pustil sa do jej krásnej mušličky. Pekne vyvolená bola. Obaja sme boli už nahý a krásny, no stále v chodbe. Tak som navrhol, že by sme mohli ísť do spálne. Dominika súhlasila, ale povedal, že do tej rodičovskej, tam je väčšia posteľ. To ma neskutočne vzrusilo, že ju budem trtkat na rodičovskej posteli.

Prišli sme tam a hneď som ju hodil na posteľ. Žiadne predohri nebolo treba, ja som mal kokot od jej slín a ona tiekla ako vodopád. Dal som ju na chrbát a lahol si na ňu. Pomaly som ho do nej začal vsuvať až som bol celý v nej. To bolo nebo. Začal som prirážať a pekne sme vzdychali. Uvedomil som si, že nemám kondóm, no to už bolo neskoro riešiť. Krásne som do nej vnikal, naše telá boli pekne prepojené. Bol to super pocit takto trkať na rodičovskej posteli krestansky založenej rodiny. Ach keby tak teraz v kostole vedeli čo sa u nich deje. 

Zmenili sme polohu. Dala sa na štyri a ja som ju pekne odzadu nakladal. Pekne rýchlo. 

Ach áno, kričala Dominika. Toto som potrebovala. Sprav ma Lukáš. 

No poď ty suka, kričím na ňu. To inak dosť sedelo. Lebo suka je psica bez šteniat. Chytil so ju pod krk a pritiahol si k sebe. Vtedy som ju trtkal extreme rýchlo. To plieskanie muselo byť počuť v celom dome. Trtkali sme ako také králiky. Nadržané králiky. 

Začalo to na mňa ísť, tak som. Sa spýtal kam to chce. Povedala, že ma chce ochutnať. Tak tom ho vitiahol a začal pred ňou honit. Po chvíľy som sa krásne vystrieľal do jej úst. 7 výstrelov, presne na jazyk. Chytila mi ho a vycucala ako lízatko. To mi dalo druhý dych a zasa mi stál ako predtým. Tak som ju dal zasa na chrbát a pekne nedal, nech sa predsa aj ona urobí. Netrvalo dlho a začala kričať. Áno áno, bože Lukáš už som. Kurva, do piče. Nadávala ako taká kurva. To sa mi páčilo. Nechal som kokot v nej a užíval si ako sa trasie pri orgazme. Chvíľu sme na sebe ležali a začali sa bozkávať.

Nedalo mi to a spýtal som sa či nechce skúsiť anál.

Čo vás chlapov na anály tak láka? Spýtala sa Dominika. 

Tak môžem sa do teba spraviť. 

Ach no že si ma tak pekne spravil, tak môžme skúsiť. Hneď ako dopovedala, tak som ju otočil na brucho. Až mi to blbé prišlo, že sa chovam ako nejaký živočíšny nadržanec bez citu, ale Dominika neriešila. Pekne som jej začal prstami rozťahovať analik. Občas som ju pleskol po tom krásnom zadku. Ach už som sa tešil ako ho donej zasuniem. Dominiku to trošku bolelo, no povedal som jej, že to ešte len príde. Pekne som ju naslinil a už som sa do nej pchal. Ležala na bruchu a ja som sa nad ňu dal, akoby som chcel kliky robiť. Sme podobne vysoký, tak to celkom išlo. Pomaly som ho do nej zasuval. Dominika kričala od bolesti trochou, no ja som nepoľavil a po chvíli som bol v nej. Chvíľu som v nej zostal nech sa roztiahne, zatiaľ som je dychal do vlasom a hovoril jej ako ju krasne teraz pretihnem. Páčilo sa jej to. Rukami ma chytila za boky zadku a naznačovala mi, nech začnem prirážať. Tak som začal. Pomaly ale isto. Išlo to v pohode. Po chvíli tu už pekne šmýkalo. Robil som nad ňou také polokliky a už som cítil, že to mňa ide. Dominika zavijala, vzdychala, ja to isté a už som len povedal, že už budem. Pekne ťa napustim. A už som len pekne začal striekat do jej analiku. Nadherne som sa spravil. Dominka ale len zakričala pokračuj, trtkaj ma, tak som hneď znuvu začal, pliskal ju do analiku plného semana. V tom Dominika len, zakričala, áno už budem aj ja a začala sa zasa triasť. To ma veľmi potešilo, že som ju takto cez analik urobil. Znuvu som na nej chvíľu ležal. Len potom mi to nedalo a pozrel som sa na hodinky. Mali sme ešte pol hodiny. Tak Dominika navrhla sprchu. Suhlasil som a tak sme sa pekne osprchovali. Dokonca ma tam ešte pekne Dominika vyhonila. Ani som nevedel, že som schopný takto do tretice so urobiť. Po srche sme sa ešte trošku bozkavali a asi 9:55 som odišiel. Dominika ešte musela trochu poupratovať tú spúšť no a na druhý deň v škole sme sa len na seba usmievali a spomínali ako bolo a že musíme zopakovať. 

A to sa aj stalo, veľakrát.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>