Erotická poviedka

Piatkove potesenie

Po mojom prichode domov ma cakas nervozne na gauci, pozres na mna a prikazes mi ist okamzite do kupelne a dokladne sa osprchovat. V kupelni mam pripravene to co chces aby som si na seba nahodil. Po sprche si nasadim obojok na krk, ruky a nohy. Ostava tam este analny kolik, ten si ale nedokazem bez lubrikaca zasunut, tak ho necham v kupelke. Prichadzam k tebe do izby so sklopenym pohladom a vztycenym vtakom.

Prikazes mi klaknut na kolena a prist tak az k tebe. Si naha, stojis v strede miestnosti a cakas. Ja sa pomaly priblizujem k tebe. Po chvilke mam pred svojou tvarou tvoju vonavu picku, pozeram sa hore na teba a cakam co bude. Zo stola beres pripraven vodzku a zapinas mi ju na obojok. K obojku mi pripinas aj puta ruky, takze ich musim drzat zodvihnute. Na oci dostavam satku aby som nic nevidel. Ten pocit umocnuje moje ocakavanie a vzrusenie. Vodzku si pretiahnes pomedzi svoje nohy za chrbat, mierne sa rozkrocis vysunies panvu dopredu a prudko ma pritiahnes k svojej nazhavenej picke.

Nechavas sa takto lizat pohybujes panvou hore dole, az tesne pred vrcholom prestanes a odtiahnes sa. Prikazes mi aby som ostal na kolenach ale hrudou hlavou sa mam polozit na zem a vyspuli zadok. Vtedy zistujes, ze som nesplnil tvoje zelanie a kolik nie je tam, kde ma byt. Za to oznamis trest, ktory je 10ran bicikom okamzite a 10 po zasunuti koliku do zadku. Tiez mi oznamis, ze sa moze stat, ze dnes mi nedovolis spravit sa. Ja sa snazim branit, ze bez lubrikaca sa to neda a nechal som ho v kupelke, je mi ale jasne, ze si to takto pripravila naschval. Ja cakam s vyspulenym zadkom nic nevidiac co bude nasledovat. Oznamujes mi, ze do kupelky sa ti nechce, tak pouzijes za "odmenu" druhy kolik zo supravy o nieco vacsi, co ma trochu vystrasi. Prikazes mi roztiahnut viac nohy, zacnes mi masirovat vajcia. Potom prejdes rukou odzadu k vtakovi a zacnes ho drazdit. Pripomenies mi ale, ze sa nemozem spravit. Na mna to je ale moc tak ti po chvili ti oznamujem ako som blizko, tak prestavas. Chytis ma ale za vtaka tahas ho smerom k sebe akoby za mna a prikazes mi spojit nohy.

Klacim teda s vyspulenou ritou s  vtakom zaseknutym za stehnami. Zrazu ucitim chladnu tekutinu na anale a uz mi aj po nom rozotieras gel. Nanesies ho aj na kolik a pomaly tlacis dnu. Robis to postupne, pomaly, opatrne ma roztahujes a vychutnavis si ako moja rit kladie odpor. Postupne ale odpor klesa az nakoniec kolik vojde bez problemov dnu. Ked je na mieste prichadza druha cast trestu a ja dostavam slubenych 10 ran. Potom mi prikazes vstat a lahnut na gauc. Voditkom ma k nemu dovedies, kedze nic nevidim. Po tom ako si lahnem na mna nasadnes a zacnes jazdit. Raz jazdis rychlejsie, raz pomalsie, obcas musis zastavit uplne, lebo sa blizim k vrcholu.

Necakane zo mna zosadnes a das mi tu mokru stavnatu picku na tvar a jazdis po nej. Ja sa jazykom snazim zlizat co najviac tvojich stiav a skusam ho zasunut co najhlbsie. Ked si takmer spravena zides mi z tvare a do ust mi vkladas dva prsty, ked su poriadne navlhcene zase mi na tvar nasadnes, no tentokrat mam na ustach tvoj ritny otvor, ktory ti drazdim jazykom a ty si dva prsty vkladas do picky. Druhou rukou mi konecne davas dole satku z oci. Po chvili si oci zvyknu a ja ta mam pred sebou ako jazdis svojou ritkou na mojich ustach a picku si striedavo palcujes a drazdis klitoris. Pekne z toho tecies, vidno, ze tato vzrusuje. Za chvlu sa zvijas v krci obrovskeho orgazmu na mojej tvari. Pri jeho odznievani si nechas  este vylizat picku a potom mi strcis do ust aj tie dva prsty, aby som neprisiel ani o kusok z tvojho vzrusenia.

Nakoniec sa nado mnou predsa ale zmilujes, zoberes ho do ust a privedies ma k burlivemu nahromadenemu orgazmu, ktoremu sa nic nevyrovna a tym odstartujes vikend, ktory mame cely iba pre seba a mas nan pripravenych par dalsich prekvapeni...



autor: tdd



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>