Erotická poviedka

Spravím pre teba čokoľvek

Vrazíš svojho 21 centimetrového vtáka do Carrieinho zatku. Jej bledé koža sa chveje od radosti, naskakuje husia koža, keď slastne skučí. 

Carrie je dosť možno najkrajšie dievča, s akým ste kedy chodili, veľké hnedé oči, dlhé hnedé vlasy, hladké, až jej z nich trčia uši, skvelý úsmev, 25 rokov, učiteľka jogy, ktorá miluje víno ,šaty a komentuje pekné mladé dievčatá viac ako ktokoľvek iný, s kým si kedy chodil.

Iní by ju mohli považovať za celkom normálne dievča. Ale pre teba je veľmi výnimočná. 

Boli ste spolu len 3 mesiace, ale boli to skvelé 3 mesiace. 

Keď ste mali druhý sex, požiadala vás, aby ste jej pokryl tvár semenom  a potom s úsmevom cez svoju lepkavú tvár povedala frázu "len aby ste vedeli, keď príde na sex, urobím ČOKOĽVEK". 

A vy ste túto ochotu využili. Oblieval si ju semenom, oblial si ju čokoládovou polevou, zviazal si ju, fackoval ju, sledovali ste veľa porna, vytvoril si vlastné porno, hrali rôzne role, obliekali ju a Samozrejme, že ste ju šukal viackrát, než dokážeš spočítať. 

"Jeb ma do zadku ." Potiahni ma za vlasy. Jeb ma do zadku. Potiahni ma za vlasy," opakuje Carrie s dychtivou vášňou. 

A ty si to urobil. Vsunieš svoju penis hlboko do jej tesného zadku,jednou rukou ju potiahnete za hnedé vlasy. Druhou ideš okolo jej stehien a šúchate jej klitoris. 

A potom, ako vždy, keď šukáte, Carrie vystrekne, rýchlo a intenzívne, dokonca rýchlejšie ako vy. Celé jej telo sa napne. Ona skučí. 

"Áno, šukaj ma do zadku, ťahaj moje... Už budem... Už... som  KUUUURVA " 

A silno zadýchaná skĺzne z tvojho stále stvrdnuteho penisu a spadne na podlahu. 

Musíš chvíľu počkať, kým sa vráti. Čo vám nevadí, pretože váš penis stále pulzuje. 

Nakoniec sa prevalí na chrbát, zdvihne sa na kolená a prisunie sa k tvojmu penisu, chytí ho , oprie sa oň hlavou, zastaví sa a usmeje sa na teba. 

Jej tvár je nádherná. Pramienky vlasov má prilepené na tvári od potu. 

"Vieš..." hovorí, "Neviem, či naplno využívaš to čo som ti raz povedala," potom prejde perami po tvojom penise, až ku koreňu, nechala ho pretlačiť cez mandle, ani sa nepriblížila k dáveniu. 

Zízaš na ňu a usmievaš sa. Je to úžasné. "Čo je to?" 

Odtiahne sa, pramienky slín sa jej tiahnu späť k jazyku, "že som ochotná urobiť čokoľvek. Necháp ma zle, baví ma všetko, čo chceš. Ale keď som povedal 'čokoľvek', myslel som 'čokoľvek'. Mám pocit, že chceš urobiť niečo, čo sa bojíš navrhnúť." 

Dráždi ťa? Psychologicky a fyzicky, keď honí a olizuje tvoj penis . 

Pokračuje: "Myslím, že každý má fantázie. Bláznivé fantázie. Divoké fantázie. Hnusné fantázie. Môžeš mi ich povedať. Sem stým. Smelo do toho . Sľubujem že ich splním." 

Usmeješ sa, keď znova ľahne na tvoje telo. Vždy sú to tie roztomilé, na ktoré si musíte dávať pozor. 

A keď sa odtiahne, znova ťa podpichne: "Poďme. čo chceš robiť? Povedz mi. Povedz mi tvoje fantázie. Neboj sa ako zareagujem." Olízne si pery: "Hovorím ti 

, urobím to." 

Takže, dobre, rozhodnete sa jej dať to, o čo žiada.

Čo jej povieš, že chceš?



autor: zugino6



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>