Erotická poviedka

Zneužitie svojich susedov

V dobe keď sa mojej firme darilo rozhodli sme sa manželkou postaviť si dom. Irónoiu bolo že pár mesiacov pred dokončením sme sa rozviedli. Dôvodov bolo viac ale u mňa úradoval hlavne ten že bola v postely hrozne nemotorná. Sáme " Tamto nechcem, veď nevymýšľaj, prečo zas skúšaš niečo nové" bola to prakticky najnudnejšia žena o akej som kedy počul. Nuž našťastie ma rozvod úplne nezruinoval. Nechal som jej byt kde sme bývali a ostatok som jej doplatil a dom bol môj. V podstate celý nápad ohľadne domu bol výlučne môj. Keďže ona bola výlučne meststký typ.

Časť 1:
Po nasťahovaní som mal dosť obavy ako to všetko budem zvládať sám. Dosť som do domu investoval takže som mal obrovskú záhradu s bazénom, veľké izby a jednu ktorá by sa dala nazvať takým kúpeľným miestom. Lenže som nečakal že na to bude sám. Firma síce prosperovala ale všetky peniaze išli do domu a rozvodu. Nemohol som si dovoliť platiť firmu čo sa mi bude starať o všetky veci ale sám som to skrátka nemohol stíhať. Našťastie v tomto okamihu som stretol svojích nových susedov. V dome som bol sotva 1 týždeň a prišiel ku mne pár z vedľajšieho domu. Ona mala krásne dlhé, vlasy a už na prvý pohľad v skutku pevné veľké prsia. On zas pôsobil ako typický dedinčan. Trocha väčší pupok už začínajúca pleš ale v celku dobre vypracované ruky. Žena držala v ruke koláč pred bráničkou. Keď som k nim prišiel tak hneď spustila
" Zdravím Vás sused, Ja som Natália a môj manžel sa volá Jožo. Sme taký Váš uvítací výbor"
Pôsobila v skutku energicky a to vytvorilo u mňa hneď úsmev. Pozval som ich k sebe dnu. Trocha im poukazoval dom no a Natália sa hneď chytila. 
"Kde máte nože? A tácku? Nakrájala by som koláč"
Tým že som doma nemal ženu a všetko mi zariaďovala firma v rátane nábytku a vybavenia tak som netušil kde čo je. Teda okrem noža ale ten situáciu nezachránil. Tak som iba váhavo odpovedal kde by sa to asi mohlo nachádzať. Natália pozrela miesto ktoré som jej povedal a začala sa smiať. Tam boli totiž len hrnce načo hneď zareagoval
" Ach vy muži bez žien. Však ja to tu niekde nájdem"
Netrvalo dlho kým našla čo potrebovala a pohostila nás koláčom u mňa doma. Jedlo v chladničke som mal len základné a vedel som že by sa patrilo ich pohostiť. Lenže nebolo veľmi čím. A tak som navrhol že niečo objednám. Vedel som že je to netypické ale našťastie súhlasili. Objednal som nejaké pizze a fľašu vína. Nakoniec sa zdržali až do večera. Pizze už boli fuč a pomaly sme dopíjali pri bázene na terase aj fľašu vína. Stihli sme si potykať a samozrejme mi povedal niečo o svojom živote. Posťažovali sa mi že nemajú peniaze pretože minúly rok Jožovi umrel posledný z  rodičov. Síce dom zdedil ale museli opraviť strechu a samozrejme aj zaplatiť pohreb. Takže na pôžičku zobrali ďalšiu pôžičku a že majú ledva na chleba. Tak som im ponúkol že ak sú ochotný sa mi starať o barák tak im nejaké peniaze dám. Sľúbil som im v skutku len pár drobných na hodinu ale so sľubom že časom to zdvihnem. Akurát že musím aj ja našetriť lebo po rozvode a postavenom domu sú moje úspory fuč. Natália to hneď zobrala. Mala totiž len polovičný úväzok a povedala že mi môže upratať, navariť a že aj záhrada ju baví. 
Začala u mňa pracovať už od nasledujúceho dňa a trávila u mňa 4 hodiny denne 5x do týždňa. Bolo to úžasné pretože som musel byť často vo firme a takto som prišiel domov a všetko bolo hotové. Jedlo spravené v chladničke, záhrada neprerastala a všade bol poriadok. 

Časť 2:
Jeden v letný deň keď som nepotreboval ísť do práce som vyšiel na terasu a popíjal pivko. Natália bola na žeravom slnku a robila na záhrade. Bože to bol výhľad. Pil som pivo pozeral jej do výstrihu v jej voľnom tričku a dúfal že sa stane zázrak a náhodou sa jej rozopne podprsenka. Netrvalo dlho kedy ma Natália prichytila že ju očumujem. Cítil som sa hlúpo ale netušil som čo povedať. Ona sa však usmiala a ešte mi pomohla. Zmenila polohu tak že sa dala na kolená a ruky na zem. Tričko mala staré a voľné takže sa mi naskytol úžasný pohľad na jej prsia. Mala síce podprsenku a ja som bol od nej tak na 4 metre ale aj tak to som si to do sýta užil. Trvalo to pár minút potom sa na mňa pozrela. Netušim čo robiť hlavne preto lebo už niekoľko mesiacov som nemal ženu. Takže už tieto polohy mi stačili na to aby mi začal pekne tvrdnúť. Snažil som sa to zahovoriť a nahlas som sa jej opýtal či si nedá pivo,alebo víno z chladničky. Keď mi odpovedala že víno si dá zistil som že mám problém. Podľa všetkého som mal vstať a doniesť jej ho. Lenže to by si všimla ako veľmi sa mi páči. Tak som sa snažil nenápadne vstať a dúfať že to trocha opadne. Lenže to sa nestalo. Tak som sa opäť posadil a povedal som jej že za chvíľku jej ho donesiem. Ona sa usmiala postavali sa išla si ho vziať sama. V kuchyni si zobrala pohár a sadľa si vedľa mňa. Tlak v rozkroku stále nepovolil a Natália si to všimla. Nato zareagovala:
" Prepáč že sa s tebou hrám viem že si po rozvode tak máš chuť na ženu. Nieje to fér ťa takto naťahovať len ten môj na mňa už vôbec tak nepozerá ako ty. Dakedy dávno tomu tak bolo ale už to išlo všetko dole vodou. A v poslednej dobe je celkom aj chrapúň. Pozerá na iné ženy priamo predomnou a pochvaľuje im ich telá. Mám pocit že mu na mne už ani ne záleží"
Ja som vtedy riešil svoje problémy. Ako to že som musel dať stehná k sebe aby som mohol medzi nimi udržať svoju erekciu. Ale aj tak som nakoniec zareagoval na jej slová.
" Takýto kus krásnej ženy si nevšímať by malo byť brané za hriech"
Dosť jej to polichotilo a začali sme sa rozprávať o sexe. Neboli to tie pikatné veci skôr o tom ako to im to nefunguje. Poloha tá istá, zavadzajúce veľké brucho či to že nemá dostatok fantázie. Rozprávala asi pol hodinu o tom istom a tak som myslel že sa mi snaží niečo naznačiť alebo teda skôr dúfal som v tom. Nakoniec som ten nápor svojho tvrdého vtáka nevydržal a musel som sa pustiť do akcie. Dal som jej ruku na jej rozpálene stehno. Vtedy prestala rozprávať a pozrela sa na mňa. Ja som sa k nej otočil a pokúsil som sa ju pobozkať. Bozk mi opätovala no hneď po ňom spanikárila. Prudko vstala povedala len 
" Prepáč"
No a odišla.  Odvtedy prešli 3 týždne kedy neprišla ku mne ani kvôli práci. Po tejto dobe nakoniec prišiel naštvaný Jožo. Myslel som si že vie čo sa stalo preto bol naštvaný ale jeho trápilo úplne niečo iné. Hneď ako som ho pozval k sebe spustil
" Boha tej žene sa už nechce robiť. Naše úspory sú fuč a teraz prišli šeky na zaplatenie a niet z čoho. Prachy čo mala od teba nám vtedy postačili bohato lenže ona sa zaťala a povedala že tu robiť už nebude a tam sme v prdeli. Ja tomu nechápem. Čo sa medzi vami stalo?"
Nechcel som mu klamať a hlavne bolo jasné že mu to časom dôjde a tak som vyšiel s pravdou von
" Prepáč Jožo ale vieš nemám tu ženu a tvoja žena je fakt krásna. Niečo som vtedy popil a pokúsil som sa ju pobozkať no a ona spanikárila a zdrhla. Pozri fakt ma to mrzí nič sa ....."
V tom ma prerušil
" To je všetko? Však si chlap pre boha. Ja som sa opil minule v krčme a pobozkal som barmanku a ešte som ju chytil za tie kráse kozy. Dostal som facku ale stálo to zato. Pozri ja ju sem dnes večer donesiem. Otvoríme si vínko a to sa vykecia dobre? No a potom už môže zas u teba robiť nie je tak?"
Trochu zmätene som prikývol na znak súhlasu. Bolo mi jasné že sa tvári že je všetko v poriadku lebo potrebovali prachy. Ale netušil som že je tak zúfaly že pre prachy jej odpustí aj bozk.  Nakoniec ju večer  naozaj doniesol, otvorilo sa víno a Jožo spustil
" Pozri Nataly ja viem čo sa medzi vami stalo a je to jedno. Je tu sám, je to chlap takže je normálne že chce šukať no a ty si jediná žena s ktorou prichádzal do kontaku. Ale preboha to nesmieš brať tak osobne. A zas kvôli tomu že si citlivá nemienim ísť žiť na ulicu"
Tu sa Nataly pekne naštvala a začala po ňom húkať
" Takže je to v poriadku? Jasné takže ma môže pokojne pretiahnuť hlavne že budú prachy však?"
Toto ma trocha urazilo pretože som vyzeral ako úchyl. Chcel som na to niečo povedať ale iba keď som povedal iba prvé slovo Nataly ma zastavila a spustila už pokojným hlasom
" Prepáč toto nie je o tebe. Viem že si to tak nemyslel ja som iba naštvaná na tohto tu že som mu úplne ukradnutá"
Jožo však zo svojej role chrapnúta ostával a povedal jej na to:
" Pozri ja som prakticky chlap. To že sa ťa snažil pobozkať nie je nejaká tragédia ale to že po nás pôjde exekúcia už pre mňa tragédia je. Tak sa prosím vyser na to celé a začni u neho pracovať lebo fakt prachy treba"
Nataly sa však nedala
" Prachy, prachy nič iné od teba nepočujem už niekoľko mesiacov. Niekedy mám pocit že by si ma za prachy aj vymenil"
Tu prekvapivo bol Jožo až podozrivo ticho. A to sa zdala byť tá najhoršia odpoveď. Lebo Nataly vtedy v tvári úplne zčervenala a spustila ešte väčší krik
" Ahá, tak takto to je. V poriadku. Ale to môže fungovať aj naopak môj milý vieš? Ja sa tu pokojne môžem vyspať s ním za tie tvoje vytúžené peniaze"
To sa Joža už trocha dotklo a povedal jej zas niečo čo nemal
" Ty štetka, ja som vedel že to v tebe je"
Natala pokračovala tak intezívne v kriku že som na vlastnej terase začal cítiť dosť navyše.
" Ja som ti štetka? Ty sa tu pokojne tváriš že ma za prachy vymeníš ale zas keď ja by som ťa za prachy vymenila tak ja som štetka. Ale ty si chlap takže je to v poriadklu. Takto to berieš?"
Jožo z toho chcel nejako vykorčulovať a upokojiť atmosféru. Ale očividne to nebola jeho silná stránka pretože išiel na to takto
" Pozri to je všetko len teoretické preboha. Po prvé žiadna by mi neplatila za sex a tebe by za to tiež nikto určite nezplatil."
Do toho si potichu pošomral
" Zvlášť keby vie o tvojom výkone"
To čo nasledovalo by sa dal nazvať ako šialený amok. Natália sa pozrela na mňa a prišla ku mne tak max na krok vzdialená a opýtala sa ma už konečne pokojným hlasom
" Vyspal by si sa so mnou za peniaze?"
Pozrel som sa na Jožo v panike z toho čo sa deje. On tam ale len tak stál a čakal čo odpoviem. Ja som zas mal takú tendenciu že keď sa jednalo o peniaze spustil sa v mojej hlave výr myšlienok a kalkulácií. Skrátka som začal riešiť detaily tým som sa prakticky živil. A tak som spustil
" Tak to je zložité. Ide o to že koľko by to presne bolo. Potom by som musel mať prehľad o tom čo presne za tie peniaze mám mať. No a samozrejme aké by boli následky"
Nataly začala tiež dosť podnikavo uvažovať. Otočila sa na Joža a spýtala sa 
" Koľko peňazí je podľa teba veľa?"
On sa zamyslel a povedal 1 000 eur. Ona kývla hlavou a opäť sa pozrela na mňa. A povedala
" V poriadku, prvá vec je vyriešená"
V tom sa začala predomnou vyzliekať do spodného prádla. Bože tá mala postavu. Široká panva, veľké prsia, vypracovaný zadok. Normálne som strácal dych. Prsia som predpokladal z vlastnej skúsenosti že sú zas v podpresnke typu push up takže v skutočnosti to nie je také úžasné ako to vyzerá ale aj tak to bolo fakt slušné. Keď tam stála predomnou v spodnom prádlé Joža trislo od nervov. Obaja sme vedeli že to robí preto aby na ňu žiarlil. Ale on to nechcel priznať a tak tam len ticho bol. On všako ako tam len tak stála v spodnom prádle zrazu dodala:
" Ok tu je druhá vec vyriešená. Už vieš čo by si za to mal. No a čo sa týka následkov žiadne by nemali byť. Pilulky beriem tehotná nebudem a keď dám Jožovi tú jeho  1 000 tipujem že bude držať hubu je tak?"
Pozrela na neho a on ostal ticho. Normálne bolo na ňom vidno ako kalkuluje. Nakoniec trocha naštvane povedal
" Nepáčí sa mi kam sa to dostalo. Ty si s tým fakt v pohode Nataly? Či zas len skúšaš koľko vydržím?"
Ona sa na neho pozrela a povedala. 
" Ja? Ja som s tým úplne v pohode prečo chceš cúvnuť?"
On iba pokýval hlavou na znak nesúhasu no a od toho momentu to bolo celé na mne. Stým ako tam stála v spodnom prádle a s tým ako jej manžel uvažoval som vedel že to vyzerá reálne. A tak som teda začal nad tým premýšľať. Prišiel som žiaľ na jeden smutný fakt. Keby mám teraz sex so ženou spravil by som sa do pár minút. Čo by nebol taký problém kebyže za to neplatím 1 000 eur. A tak som musel vymyslieť plán aby som si to užil. Keď som ho cca vymyslel spustil som:
" Tak pozrite. Je to v skutku dosť peňazí takže to bude podľa mojich podmienok. Z bývalou bol sex strašný takže si to teraz chcem riadne užiť. Dokúpim nejaké veci spravím atmosféru a bude to presne tak ako ja chcem keďže za to platím. Čo sa týka Joža tak neviem čo s ním?"
Jožo naštvane povedal
" Ja musím byť pri tom. Potrebujem sa ujistiť že to tá moja bude robiť len pre prachy. Nechcem aby si to nejako zvlášť užívala. Je to skrátka práca"
Po týchto slovách som teda dodal
Tak pri týchto podmienkach musíš byť ale zviazaný aby ti nepreplo a nezačal si sa so mnou biť v tom najlepšom. Ak súhlasíte môžete priísť zajtra okolo 18 00 ja pripravím prachy aj atmosférú ok?"
Obidvaja dosť neisto súhlasili. Nataly sa oblieka a odišli. Netušil som či to je áno či nie ale aj tak som sa rozhodol prirpaviť sa

Časť 3
Na druhý deň som kúpil taky veľký vibrátor na klitoris. Malo to kopec otáčok a režimov. Zobral som taktiež dve sady pút a nejaké laná. Neskutočne som sa tešil že konečne zažijem dobrý sex a nemienil som šetriť. Doma som to taktiež pripravil. Mal som doma obrovský kuchynský stôl a vždy som rozmýšľal že by sex na ňom bol úžasný. Jeho koniec bol totiž presne vo výške môjho rozkroku. Takže keď tam bude Natália sedieť bude ju mať presne tam kde má mať na perfektný vnik. Vedľa stola boli stoličky originál k stolu ktoré mali v zadu také rebrá kde sa ľahko dalo Joža pripútať. Všade okolo stola som dal veci čo som kúpil a všetko vyumýval a čakal či prídu. Keď bolo 19 00 čo znamenalo že hodinu meškaly bol som si istý že si to rozmysleli. No nakoniec aj tak zazvonil u mňa zvonček. Cez okno som videl ako je Natália v dlhom ružovom kabáte a Jožo vždy v jeho pohodlných veciach. Pozval som ich teda dnu. Vnútri videli všetky tie veci ale nepovedali ani slovo. Celkovo boli úplne tichý. Netušil som čo sa deje. Nakoniec som sa rozhodol otvoriť víno a vypiť si s nimi. Vypili sa asi dve fľaše vína a rozprávali sme sa viac menej o ničom. Počasie, práca a tak ďalej. Natália sedela na gauči stále v kabáte. Bolo to divné ale nechcel som do toho nič hovoriť. Nuž keď som začal byť opitý tak som musel niečo povedať. 
" Daj si ho dole nie? Veď je to ako päsť na oko"
Nataly sa pozrela na Joža a on sklopil zrak. Tak Nataly vstala a dala si ho dole. Pod ním mala erotické spodné prádlo. Ja som zareagoval len
"Váu"
Vtedy Nataly  prebrala iniciatívu. Povedala mi aby som teda spútal Joža ako bolo v pláne.Jožo si poslušne sadol do stoličky kde som ho spútal. Potom už spútany začal rozprávať:
" V poriadku kedy mu konečne povieš že je to len hra čo? Celý včerajšok bol len pretože si dramatická. Stále vytváraš len drámy a mne to ide už na nervy. Jediný dôvod prečo som to nechal zájsť tak ďaleko je lebo som čakal že si priznáš že si dramatická a tým sa to skončí. Lenže som netušil aká si šialene tvrdohlavá. Kam to chceš až nechať zájsť čo?"
V tom sa cítil trocha podvedený a spýtal sa Joža
" Počkaj takže nie ste na tom finačne zle?"
Jožo na mňa len zazrel a povedal
" Hej, už máme aj prvú exekúciu a potrebujeme 600 eur len na to aby sme sa jej zbavili. V podstate tie peniaze zúfalo potrebujeme len zas toto sami zdá byť až príliš. Nataly mi už porobila pár scén ale toto je zatiaľ jej najväčšie vystúpenie"
Nataly dosť urazene povedala
" Kde som ochotná to nechať zájsť? To je tvoja otázka? Ignoruješ ma, urážaš ma, dlhy máme hlavne kvôli tebe a ešte mi hovoriš že ja som dramatická? Ja čo s tebou stále žijem a pomáham ti a nič za to nepýtam. Chceš vedieť kde som ochotná zájsť? Tak pozeraj"
Po týchto slovách ku mne prišla a začala ma bozkávať. Nebola to z jej strany vášeň sk§r neskutočny hnev. Nemusel som byť génius aby som pochopil že to celé robí len pretože to sním už nezvláda a chce sa mu pomstiť za to ako sa k nej správať. Našťastie toto mi celkom vyhovalo. To bozkávanie som nemohol vydržať a hneď som ju vyhodil na stôl. Otočil som ju tak aby jej tvár smerovala priamo k jeho tvári a priplížil sa za ňu. Nohy jej plávali na stole na oboch stranách keďže nedočiahla s nimi na zem. Bola pred Jožom úplne rozkročená. Posunul som ju viac dozadu takže ďalej od Joža až na okraj stola. To kvôli tomu aby som sa mohol za ňu postaviť a obchytkávať ju odzadu. Prítomnosť Joža ma normálne vzrušovala to ako tam bezbrane sedí a všetko vidí. Vtedy Jožovi došlo že to z jej strany nebola len tak nevinná hra a skúšal sa dostať zo stoličky a zabrániť tomu čo sa dialo. Metal so sebou a kričal po nej. Ona mu len flegmaticky povedala
" Upokoj sa"
Ako tam Nataly sedela rozkročená na stole s rukami vzadu aby sa opierala som k nej  zo zadu prišiel a začal jej bozkávať krk. Už po 3 bozku mala zimoriavky po celom tele ale nepovedala nič. Rukami som prešiel na predok jej tela a začal ju hladkať po podprsenke, bruchu a nakoniec na jej rozkrok cez spodné prádlo. Počul som ako sa jej zrýchlil dych ale inak sa nič nezmenilo. Začal som jej silno stláčať rozkrok akoby som jej ho masíroval. Nataly len bez slova držala. Viac ani nemohla spraviť ak chcela peniaze. Ako som si dal hlavu na jej rameno videl som priamo na jej prsia z výšky. Nemohol som sa už dočkať aby som ich videl v plnej krásne. A tak som sa premiestnil z rokroku na jej podprsenku. Akonáhle som ju rozopol tlak z jej pŕs povolil. Podprsenku som hodil na zem a konečne som videl jej skutočné tvary. Zistil som že žiadnu push up nemala a veľkosť jej pŕs sa poriadne nezmenila od pádu podprsenky. Bol to neskutočne pohľad. Začal som jej ich hladkať, stláčať a masírovať. Už vtedy som ho mal neskutočne navretý. Vedel som že to nesmiem uponáhlať lebo by som o to všetko prišiel. Vedel som že som schopný mať sex tak maximálne 10 minút potom by som určite striekal. A nemienim som platiť 1 000 eur za 10 minút takže som to predlžoval čo to len šlo. V tom už Jožo rezignoval a jedine čo povedal bolo:
" Fajn, vieš rob si čo chceš? Chceš šukať? Fajn šukaj. Aspoň konečne zarobíš nejaké poriadne prachy. Aj keď ako štetka ale keď na viac nemáš mne to je jedno"
Nataly ho úplne ignorovala a sústreďovala sa len na mňa. Tak som teda pokračoval. jej užásným prsiam som sa venoval asi 10 minút potom som dostal chuť na niečo poriadne vlhké. A tak som jej povedal nech si dá dole nohavičky. Iba kývla hlavou a vyzliekla si ich. Sedela tam nahá pred Jožom ktorý mal v skutku čudný výraz. Sem tam pôsobil naštvane potom som videl že aj jemu stojí. Chudák ani sám netušil ako sa má vlatne cítiť. Rozhodol som sa toho využiť. Povedal som Nataly aby sa prisunula čo najbližšie k nemu ale stále sedela na stole. Keď prišla až na okraj stola tak jej krásne vyholený rozkrok bol presne vo výške jeho úst. A tak som mu povedal
" Líž ju. Sprav ju mokrou len pre mňa"
Bol som zvedavý čo spraví ale na moje prekvapenie vôbec nič nepovedal. Tým že mal spútané len zápästia sa dokázal celkom dobre prehnúť a tým pádom dočiahol na jej prirodzenie ale odmietal to spraviť. Tu Nataly prebrala znova iniciatívu. Dala mu ruku na vrch hlavy a silno mu tlačila jeho ústa na jej klitoris. Ako jej začal dobrovoľne nasilu behať jazykom po klitorise tak začala Nataly jemne vzdychať. Ja som k nim prišiel a rukami Nataly roztiahol nohy aby sa jej dostal lepšie medzi pysky na jej už poriadne vlhký klitoris. Očividne to ocenila lebo sa začala dosť silno hrýzť do pier. Takto som ich nechal pár minút sa zabávať. Potom som Joža odsunul tak o 2 metre ďalej od stola a išiel na jeho pozíciu. Tam sedela úplne odovzdaná a poriadne vlhká Nataly s totálne bezbranným pohľadom. Automaticky som do nej vošiel dvoma prstami. Neuveriteľne ľahko som ich do nej dal. Žiadny odpor ako keby tam dokonale pasovali. Vydala zo seba iba
" hm"
Prstami som začal do nej viac a viac prirážať. Prsty som dával tak hlboko že som dlaňou plieskal o jej klitoris. Vtedy sklonila pohľad a pozerala sa na to ako mojej prsty sa strácaju v jej tele. Tu prišlo z nej úst prvé zrozumiteľné slovo
"Bože"
Pridával som najviac ako sa mi už dalo. Keď som cítil na rukách že už nevládzem prudko som prsty vytiahol. Moje prsty následovaly šťavy z jej rozkroku. Najprv z nej vyšiel slabý prúd. Potom už len pomalinky z nej tie šťavy vytekali. Išiel som na stranu aby aj Jožo videl ako jeho žena vie byť vlhká. Ona sa začala hanbiť a jednou rukou si začala rozkrok schovávať. Jožo na to nervózne reagoval
" To sa hanbíš predomnou? A predtým nie?"
Nevedela čo má robiť a čakala čo spravím ja. Ja som sa zohol na zem a zodvihol vibrátor ktorý som si tam pripravil ešte predtým ako prišli. Položil som jej ho o ruku ktorou sa zakrývala. Spustil som ho na plné otáčky. Hlavica začala vibrovať a aj sa jemne pohybovať zo strany na stranu. Túto hlavicu vybrátora som jej tlačil o ruku a druhou rukou som ju chytil za zäpestie. Ako som jej zdvíhal zäpestie začala si odkrývať čoraz vačšiu časť svojho vlhkého a horúceho miestečka. Keď som jej ruku úplne odsunul tak konečne hlavica vibrátora sa plne oprela o jej klitoris. Vtedy zakričala
" Bože to je intezívne"
Sedela tam, pozerala sa na vibrátor na jej tele a vzdychala. Tím že sa prestala rukou úplne zakrývať a dala si ju za telo aby sa podopiera sa aj mne uvoľnila druhá ruka. Tam som ju začal znova prstiť. Pri tomto už bolo očividné ako začala prirážať panvou o moje prsty a zároveň o vibrátor. Bolo jasné že to čo sa deje z jej telom naozaj chce. Vtedy bez toho aby si to uvedomila povedala
" Ježiš, to je úžasné"
Tu Jožo zakročil
" To nemyslíš vážne ty štetka. Sa trocha ovládaj"
Nataly sa zľakla akoby na jeho prítomnosť úplne zabudla. Vzdychanie teda nahradila dosť nepodarený zadŕžaním dychu. Chcela si spomaliť dýchanie a byť tichšia. Bolo na nej neskutočne vidieť ako bojuje stým čo chce.  Lenže svoje prejavy svôjho tela oklamať nevedela. Nataly bola vlhká po jej stehnách a dokonca jej to stekalo po zadku až na stôl. Trvalo to síce pár minút ale bolo očividné že Nataly toto trápnie dlho nevydrží,. Zrazu zakričala
" Ja už budem"
Bol som milo prekvapený ako to zariadenie robí dobre svoju prácu. Vtedy som sa rozhodol ho vypnúť a položiť na zem. Začal som Nataly bozkávať po prsiach a vychutnával si jej bradavky. Rukou som si zatial dával dole nohavice. Keď som vytiahol svojho tvrdého vtáka prikázal som Nataly aby si na stôl ľahla úplne. Presne tak aj spravila. Chytil som ju za boky a pritiahol k sebe. Bola v dokonalnej výške presne tak ako som si to predstavoval. Keď som už konečne žaľudom cítil jej vlhkosť a opieral sa jej o pysky zastavila ma slovami
" Počkaj prosím"
Dala hlavu na bok a pozrela sa na Joža. Ja som vtedy myslel že explodujem. Už vtedy som mal v penise extrémny tlak a práve keď ho jej vlhkosť najviac rozdráždila ona ma zastavila. To čo sa mi v ňom odohrávalo ma začalo normálne bolieť. Ten tlak bol neskutočný. AKo sa pozrela na Joža tak udychčane povedala
"Nemal si byť taký chrapúň"
Vtedy na mňa zmurkla a ja som jej ho tam strčil úplne na doraz. Okrem riadneho mokrého plesknutia bolo počuť jej hlas
" Toto som potrebovala"
Začal som hneď do nej neskutočne prírážať. Po toľkých mesiaoch to bolo neskutočne intezívne. Tá špina ma ale ešte aj pri tom neskutočne dráždila. Nestačilo jej že jej obrovské prsia sa trasú v rytme toho ako ju šukám. Ona si ešte dala ruky na svoje brucho tak aby si lakťami dala prsia k sebe. Vyzeralo to až majestátne. Každý môj náraz sa v nich odrážal priamo pred mojímy očami. Ten skok prechádzal z jej bradaviek do celých jej pŕs a keď ustál akurát som ho do nej vsnul znova rovnako razatne aby sa ten pohyb zopakoval a tým som mal dokonalý výhľad. A tak sa s mojich vysnených 10 minút šukania stala len 5 minútová záležitosť. A to len kvôli jej dráždeniu. Totiž už po 5 minútach som cítil ako mi všetko tlak z vajec ide do žaľuďa. Nedalo sa tomu zabrániť a moje ukončenie bolo nevyhnutné. Lenže taktiež som vedel že to bude obrovská nálož a tam som ho rýchlo vytiahol. Nevedel som kde striekať ani nič tak som si ho ani nechytal. Chcel som totiž aby ma dokončila ona. Lenže to som netušil aké zlé rozhodnutie to bolo. Všetko ten tlak zo žaľuda sa začal až bolestivo premiestňovať späť do vajec. Rýchlo som povedal Nataly že musím už striekať. Tá neváhala a zoskočila zo stola. Dala si ma na bok a kľakla si. Dala si ma tak aby aj Jožo videl celé to divadlo. To ako sa stráca susedov žaľuď v ústach jeho ženy a potom sa znova objaví pred jej perami kde ho jemne pobozká a strčí si ho naspäť. Počas toho mi Nataly prešla rukou na semeníky a začala mi ich jemne masírovať. Vtedy akoby zo mňa vytláčal celý ich obsah priamo do žaľuďa. Ten tlak začal byť neunosný ale aj neskutočne príjemný. V tom druhou rukou prešla na predkožku a začala ju sťahovať a znova naťahovať.. Toto tempo som nemohol zvládať a keď som cítíil ako ten tlak v sebe už neudržím začal som kričať
" Už budem"
Vtedy mi stiahla predkožku najviac ako to dalo aby čo najviac odkryla môj žaľud. Ten si strčila celý do úst a tam vytvárala neskutočny tlak akoby chcela to semeno zo mňa vycucnúť. Zamotala sa mi jemne hlava celým telom mi prešli zimomrivky a posledné čo som cítil bol konečne pocit povolenia tlaku. Semeno jej behom sekundy zaplnilo celé ústa a začalo stekať po jej kútikoch. Problém bol to že ešte na mňa neprišiel pocit že som. Iba som bol extrémne blízko. Lenže semeno zo mňa vyšlo ešte pred orgazmom. Bal som sa že prestane ale ona akoby to vedela. Začala zrazu hýbať rukou a ja som dosiahol svoj orgazmus. Bolo to asi kombináciou toho že som bol niekoľko mesiacov bez sexu aj tým že robila všetko najlepšie ako vedel ale nikdy zo mňa toho tak veľa nevyšlo. Mala to v ústach z tade jej to tieklo po prsiach až na brucho. Keď som už bol tak ona iba prakticky vstala a zobrala vreckovky čo našla sa niekde povaľovať. Obsah jej úst vypľula do vreckovky. Zvyšok vreckoviek použila na utieranie. Otočila sa ku mne a spýtala sa ma či sa mi páčilo. Ja som jej povedal že to bolo dokonalé. Vtedy odpútala Joža s kľúčikom čo som dal vedľa neho na malý stolík. Netušil som čo spraví ale to čo urobil ma prekvapilo. Vstal išiel k stolu kde boli prachy a strčil si ich do vrecka a tváril sa akoby nič. Žiadny očný kontakt a žiadne slová. Zrazu išiel priamo k dverám. Tam sa postavil chrbtom k nám a zakričal na Nataly. Nataly sa rýcho obliekla, zobrala si kabát na seba a pri dverách sa na mňa milo usmiala. Potom už obaja odišli


autor: Hasansaja



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>