Erotická poviedka

Štetka

Caute uz dlhsiu dobu som sa sam presviedcal aby som vyskusal nejaky privat. Odhodlaval som sa asi rok. Zlom prisiel ked skoncili covid opatrenia a mohlo som vycestovat aj mimo okresu. Tyzden som si prezeral dievcata nevedel som ci chcem mladu alebo starsiu. Nakoniec som sa rozhodol pre starsiu.

Neverili by ste aky je problem zohnat dievca na presny cas a datum. Dievcata fungovali tak ze si im zavolal dohodal sa ze prides za hodinku. Dievcata mi vacsinou nezdvihali ba do konca cestou mi jedna zavolala ze to rusi. Bolo to pre mna frustrujuce pretoze som bol hrozne nervozny. Jeden den som si nasiel paradnu zensku 47 rokov s jemne zarastenou kundickou. Pisala ze berie aj mladsich takze som sa potesil. Sluzby ako piss anal striekanie na tvar a pod. Asi na 3krat mi zdvihla a dohodli sa ze pridem za 2 hodinky. Do mesta kde byvala to bolo asi 45 minut takze som isiel v predstihu.

Otvorila mi dvere a privitala ma  boskom hned pro dverach hrozne som znervoznel. Bola taka priama a o svojich sluzbach sa bavila ako opravar v servise aut. Opytala sa ma o ake sluzby mam zaujem a co si ma obliect zakladna cena za klasicky sex bolo 70 eur kde som si priplatil sex bez gumy 30 eur striekanie na tvar 30 eur anal 30 eur piss 20 eur a chcel som velmi vyskusat rimming lizanie zadku ja jej a ona mne kde bol priplatok 50 eur ale vravela ze to momentalne neponuka. 180 eur na jednu hodinu bolo na mna vela ale isiel som do toho ze si to chcem uzit. Zacali sme spolocnou sprchou kde sme sa zacali tulit a chytat sa za intimne miesta. Mal som celkom stres takze penis mi stale visel. Obliekla si fialovy zupan a obula si cizmicky. Spolocne sme vosli do spalne kde na nas cakala velka postel s cervenymi vankusmi a oblieckami.

Jemne si ma usadila stala nadomnou  a rukou ma zacala honit prsnik vystrceny z poza zupana som si dovolil oblizovat. Hned ako som prilozil jazycek na je nbradavku citil som ze moj penis nabera na objeme stres zo mna opada. Zacina mi ho honit celkom rychlejsie. V celku dobre honila tak ako som si cital recenzie na internete. Prsicka mala fajnove take vacsie prirodzene. Jej telo uz bolo zabehnute mala krasnu velku rit nebola nejaka stihla ale nebola ani tucna bola presne taky ten mamickovky typ v pokrocilom veku a to ma na ton strasne vzrusovalo.
Bola v celku dominantna a nakazala mi lahnut ked som si lahol zacala so ho strkat do ust z ktorych mi zanechavala na curakovi cerveny ruz. Vyzeralo to ako z porna. Poriadne pridala na tempe zatvoril som oci a uz som pocul iba ten podtlakovy zvuk s jej ust obcas nejake dusenie a velmi teple mazlave sliny ktore som citil ako mi vytekavaju na vajcia. Rukami mi zmolila tie oslintane gulky. Ako nic podobne som nezazil bola velmi sikovna takyto hlboky oral mi robila asi 5 minut uz som citil sliny az v zadku.

Po tejto paradnej fajke prisla ku mne a zacali sme sa oblizovat stekali jej sliny na mna a zmiesavali sa s mojimi slinami vtedy som si na okamih pomyslel ci je to v poriadku ci sa nemozem nakazit nejakej pohlavnej choroby. Ale bo to iba okamih povedal som si risknem. Chcel som jej obliznut este pekac ale ona ze nie ze ideme sukat. Tak skocila na mna s tou velkym zadkou a skackala ako diva. Neviem ci si to uzivala alebo to iba hrala ale krasne stonala. Trocha som sa uz otriasol chytil son ju za vlasky a bozkaval na usta v tom mi zasepkala nieco ako ze son sikovny a usmiala sa hned a zaraz vyskocila s mojho vtaka a narvala mi kundu pred usta. Tak som zacal lizat. Bola neskutocne mokra vytok neskutocny z jazyckom som ho chytal a hltal niekomu by sa ta chut zdala nechutna ale v tej euforii som si to uzival. Maslovita slana chut velmi husta tekutina velmi dobra skusenost. Ako som ju dolizal tak  odocil som si ju na psika a zo zadu som ju busil a obcas sa jej do zadku zasunul nejaky ten palec dva aby nezabudla ze aj ten anal som si zaplatil. Za ten cas  som si pekne nachystal analnu dierku zvierac mi zhltol curaka tak ze som sa nemohol ani pohnut. Na to aka velka prdel vnutro bolo velmi uzke ale citil som kazdy jej impulz v tele boli sme ako jedna dusa. Pomalicky somcto rozhybal kundi vytok ktory jej z kudny visel alo sopel som nastrkal mezi vtaka a zvierac a uz to mastilo. Bol to moj prvy anal ktory som si velmi uzil.

Potom ako som o vytiahol zo zadku nakazala aby som si ho isiel umyt ked sa chcem este vytriast v kunde nejak takto mi to povedala. cisty navonany som k nej skocil do postele a presukal jej este raz kundicku. Bola hrozne pritulna vkuse ma hladkala pusinkovala a sepkala do uska aky som sikovny. Potom sa ma opytala ci by som nechcel vylizat dierku. Cize bol som jej asi sympaticky a tak si ma dala na psika s  jednou rukou ma dojila a druhou mi sukala dierku ktoru striedala jazykom. Sialeny pocit nic podobne som nezazil. Mal som semeno nakrajicku. V tom ako mi ho honila som to uz nevydrzal a vystriekal sa na postel a jej ruku. Ona si to ani nejako nevsimala a pokracovala lizanim zadku. Strkala mi tam prstiky a bolo to velmi prijemne. Koniec hodiny sa blizil ku koncu a my sme este neskusili piss. Pripomenul som jej to a nasledne ma vzala to kupelne a tam ma celeho pocurala. Potom vsetkom mi vzala curaka do pusinky a este trocha povyciciavala zvysne semeno.

Uzastne recenzie ktore son si cital neboli az take uzastne ale ja som jej bol asi sympaticky a tak sme asi to uzili. Od tej doby som skusal aj ine dievcata takze urcite este napisem nejaku zaujimavu story ktora sa mi stala

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>