Erotická poviedka

Sex na internáte

Je to môj prvý rok na školskom internáte. Som chudý chlapec s peknou postavou, hnedými vlasmi a modrými očami. Môj spolubývajúci Samo je vyšší než ja, má štíhlu sexy postavu a dlhšie kučeravé vlasy.

Boli sme na internáte už pár mesiacov, bolo ťažké držať sa na uzde keď okolo mňa chodieval len v spodnom prádle, no bohužial okrem nejakých obrysov som ho nikdy nevidel nahého. Už dlhšie som mal potuchy že aj on je gay, no nikdy som sa to neopovážil riskovať. 

Jedného júnového večera, bolo na internáte strašne teplo. Každý už spal len v trenkách. Bolo asi jedenásť hodín večer. Ja aj Samo sme pozerali do našich mobilov, teda ja som sa len tváril, v skutočnosti som obdivoval jeho telo v miernom svetle, ktoré vyžarovali naše telefóny. Samozrejme že sa mi postavil, no nemal v úmysle to schovávať. Bavilo ma sa takto nenápadne vzrušovať pred Samom a možno mu aj dávať takéto znamenia. Zrazu sa ale stalo niečo s čím som nepočítal. Samo sa postavil a išiel mi ukázať nejaké video. Chytila ma panika keďže môj penis bol v pozore a jediné čo som mal na sebe boli boxerky. Ľahol si vedľa mňa a ukázal mi to video, nasledoval jeho pohľad na môj stoporený úd, za ktorým nasledovala chvíľka ticha a potom to prišlo.

"Aj ty si gay?" -spýtal sa ma a ja som bol celý bez seba, že sa moje predtuchy naplnili.

"Áno, a bolo ťažké sa držať na uzde, si presne môj typ."

"Tiež som obdivoval tvoje telo, a teraz keď to je vonku, tak by sme sa mohli presnunúť na iné veci."

Ležali sme vedľa seba len v boxerkách, nočná stráž nás už dávno bola pozrieť, takže už nás nemal kto vyrušiť. Jednou rukou ma chytil okolo pása, a druhou ma držal za hlavu. Začali sme sa bozkávať, bolo to úžasné. Moje pery sa dotýkali jeho pier, a naše jazyky sa tiež stretli. Bol som vzrušením bez seba a moja ruka skĺzla k jeho boxerkám. V nich sa rysoval jeho penis, začal som ho hladkať cez boxerky, jeho ruka mezditým pristála na mojom zadku, ktorý bol perfektne okrúhly. Samo si ľahol na chrbát a ja som sa dal na štyri ponad neho a vyzliekol mu boxerky. Bol tam jeho krásny, oholený, asi 20 cm penis. Samo medzitým zapol lampu a ja som videl všetko omnoho lepšie. Mal ružovkastý žaluď a menšie oholené gule. Chytil som ho do ruky a začal honiť. Bol tvrdý, ale zároveň perfektne ohybný. začal som ho z jednej strany olizovať a potom som si dal do úst celé jeho gule. Chytil som ho rukami za zadok a začal ho fajčiť. nevedel som čo je príjemnejšie, či jeho polky v mojich rukách, alebo jeho žaluď v mojej hube. Po chvíľke som sa ale jazykom presunul na jeho brucho, následne na hruď a prsia a potom až späť k jeho peknej tváričke zatiaľ čo on ma vyzliekal do naha. Naše penisi boli takmer úplne rovnaké, môj bol tiež oholený a taký dlhý ako jeho. Jediný rozdiel bol že ten môj bol počas erekcie tvrdší. Začal jeho penisom plieskať o moje polky. naslinil si prst a jemne mi ho tam zasunul. Potom pridal aj druhý a tretí. Jeho druhá ruka začala obchytávať môj úd. Po chvíli prstenia som si pomaly sadol na jeho penis. V živote som sa necítil vzrušenejší. začal som na ňom jazdiť. Moje polky búchali o jeho ohanbie a môj penis o jeho brucho. Museli sme trošku utíšiť, aby nás náhodou niekto nepočul. Ani som sa nenazdal a moje vnútro naplnilo teplé semeno, ktoré zo mňa začalo kvapkať na jeho nahé telo.

"Vylížem z teba všetko čo som do teba pustil." 

-povedal a otočil ma na brucho. Ležal som na bruchu, jeho ruky sa nevedeli nabažiť môjho zadku a jazykom mi vylizoval análik. Nevydržal to a urobil sa mi na polky a na chrbát.

"Teraz je rada na tebe."

Samo si ľahol na chrbát. Rozkročil a zodvihol svoje nohy, čím odhalil svoju magickú dierku. Naslinil som si prst a strčil ho do vnútra, aby som mu trošku roztiahol dierku. Nastal čas na môj penis. Najprv som mu tam prirážal len žaluď a potom celý penis. Moje gule plieskali o jeho riť. Samo vzdychal ako o život. Na poslednú chvíľu som ho vytiahol a urobil sa mu na hruď a prsia. Mal semeno na celom tele. Potom som sa ešte postavil a on ma vyfajčil. urobil som sa mu do úst a on to celé prehltol. 

Po našich hrátkach sme išli spať a tešili sa čo nás čaká zajtra. presexovali sme celý jún na intráku, a nie len my dvaja... ale to až nabudúce.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>