Erotická poviedka

Auto

Večer som sa nudila, tak som sa šla povoziť po meste. Mám rada jazdu večerným mestom, keď si zapnem pesničky, nikde nie žiadne auto na ceste. Je to pre mňa relax. Zastavila som na parkovisku, že zafajčím. A všimla som si že niekto prechádza okolo.

Keď som lepšie zaostrila zrak, tak som spoznala kamaráta,s ktorým sme sa hoci nikdy nehodili a nešli spolu von ale keď sme sa stretli stále sme si mali o čom povedať. Zakričala som na neho a on prišiel k autu. Objali sme sa a spontánne sme prešli do rozhovoru. Keďže vonku bolo chladno tak som sa spýtala či nesadneme do auta aby e ďalej pokračovali v debate. Jasné že súhlasil.tak sme sa rozprávali, sedeli sme v zadu v aute a on položil ruku na moje stehno. Nejako som na to nereagovala no keď ju začal posúvať vyššie tak som mu ju chytila a dala bokom. "Maťo to nemôžeme, sme dobrí kamaráti všetko by sa tým pokazilo" prikývol no po chvíli to skúšal znova. No jeho dotyky má vzrušovali hoci som sa bránila a rozprávala mu stále dokola žeby sme nemali, dávala mu ruku preč, on ju stále položil niekde na moje telo.

Potom sa mi pozrel do očí, nepovedal nič len mi chytil hlavu pritiahol ju a pobozkal ma. Bol to dlhý vášnivý bozk a len pri Tom bozku som cítila v kundičke akoby elektrické impulzy. To mi dal už ruku pod tričko a chytal mi prsia, hral sa s nimi, s bradavkami a pritom má stále bozkával. A ja som bola z neho mimo, bola som strašne nadržaná. Keď  rukou schádzal nižšie po mojom tele a ešte som sa s malou dušičkou ho i som vedela že to nepomôže ozvala a prosila ho aby sme toho nechali. No to už jeho ruka bola na kraji mojich nohavíc a šla pod ne. Prstami sa dostal až k mojej mušličke. "Prečo mi klameš, že to nechceš? Si tak krásne vlhká, viem že to chceš." Sepkal mi do ucha. Snažil sa s ňou hrať no keďže som mala rifle bolo to dosť náročné. Chcel mi ich dať dole no znova som sa začala "brániť". Tak mi ich stiahol nasilu dole, jeho pohľad vtedy obl úplne iný bol zlý, nebol ako pred chvíľou plný vášne. V aute bolo dosť tesno no nejako ma dal ľahnúť a dvoma prstami mi prešiel po štrbinke. Znova bol vášnivý a mal krásne slová. Nebolo pre neho ťažké vojsť do mňa tými dvoma prstami, keďže som bola veľmi vlhká. A začal ma robiť rýchlo surovo druhou rukou mi tlačil na bruško. A zrazu to prišlo orgazmus, taký aký som nikdy nezažila začala som striekať. a on neprestával predlžoval môj orgazmus ako sa dalo.

Keď som sa dostala ku sebe, hanbila som sa ako pes, prišlo mi to trápne že som sa takto spravila, no jeho pohľad a jeho slová má ukludnili. No on ma stále robil pomalšie ale stále mal vo mne prsty. A potom znova pritlačil a ďalší orgazmus, už nie takýto silný, moja sťavicka zo mňa už len vytiekla no znova to bolo úžasné. A potom znova neviem koľko krát má spravil prosila som ho nech už prestane, no bol ako v tranze, a ja som mala orgazmus za orgazmom. Nejako som sa mu vyšmykla a sadla som si obkročmo má neho. Začala som ho bozkávať ale keď som mu chytila vlasy tak mi chytil ruky a drzal mi ich za chrbtom. Potom mi naznačil aby som si kľakla, nejoko som to dokázala medzi prednou a zadnou sedačkou som klačala a on si stiahol trochu nohavice. Zobrala som ho do ruky, trochu som ho pohonila a pomaly som ho vzala do pusy oblizovala som ho hrala som sa s ním. Potom som mu trochu Homola rukou a pritom som mu oblizovala a sála vajíčka, to sa mu veľmi páčilo a keď som ho znova začala fajčiť tak mi chytil silno vlasy, myslela som že mi ich všetky vytrhá, no ten pocit bolesti bol príjemný. A začal s mojou hlavou prirážať na svoj penis. Hlboko od hrdla. Strašne ma davilo. No keď videl že už je to zle tak prestal a znova.

Potom ma vytiahol za tie vlasy hore a sadla som si obkročmo na neho. Začala som sa vrtieť na ňom ale tak aby nevklzol do mňa. Chytila ma pod krk pritiahol bližšie a začal mi oblizovať ucho. Bolo to tak neuveriteľne dráždivé, nikdy by som nepovedala že niečo také má môže ešte viac vzrušiť. A tak som viac nevydržala a dala som ho dnu. A začala som na ňom skákať rýchlo. Pustil mi krk chytil ma za boky a pomáhali mi pri Tom a určoval si tak aj tempo. Potom mi prikázal dať sa na 4ry a dal má zozadu a pritom mi dal palec do zadočku, bolelo to. No zrýchlil tempo s prestávala som to vnímať. A potom to prišlo spravil sa do mňa a len sa na mňa zozadu zvalil. Bože bolo to úžasné.

Trochu sme tak ležali kým sme sa vydýchali. A potom sme sa obliekli posedeli ešte asi hodinu v aute rozprávali sa o všetkom možno. Kto mohol vedieť že ten večer dopadne takto dobre.

autor: Ryšavka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>