Erotická poviedka

Adrianin denníček

Ahoj, volám sa Adriana a tento rok v lete som to mala prvýkrát. Bolo to hrozne romantický, stále na to myslím a ak chceš vedieť ako sa to stalo čítaj ďalej ... Druhého júla sme s kamoškou vyrazili do Beskýd. Prišli sme do Rožnova a našli si bývanie v jendom autokempu. Trochu sme sa rozhľadela a dali si niečo na jedenie. Potom sme išli na kúpalisko, kde sme sa ošplouchli a opaľovali zadočky. Asi po hodine si vedľa nas rozhodil deku dva namakané ramenáči. Stále sa s tou dekou približovali až boli asi len meter od kamošky. Čau holky, nemáte cigarete? Máme, ale nedáme, povedala za mňa kamoška, ??aby pošimrala jeho dobyvačné hormóny. A potom jeden z nich povedal: Keď ju roztáhneš, ja ho vytiahnem a potom nam bude dobre. (Asi to myslel tak, že má kamoška "roztiahnuť" krabky Marlborek, on si vezme, potom vytiahne svoj zapaľovač a že nam to fajčenie bude robiť dobre).



Obe sme sa zasmiali tomu ako taká vec ide obkecat. Po prijemne hodinke vzájomných otukavacek nas pozvali k sebe. Povedali nám, že sú Tú taky na prázninách a že býva na jednej horskej chate. váhali sme, ale nakoniec sme povedali že jo, pretože s oboma bola veľká sranda, a navyše vyzerali, že sa im dá veriť. Druhý deň popoludní sme zbalila stan a vyrazili hľadať tú chatu. Po polhodinke v autobuse sme este museli ísť na jeden strasny kopec. po nekonečne vystupu sme konecne dorazili na hrebeň. Boli sme uplne mokré, nechceli sme na chate takhle prísť. kamošku z toho chytala nervy. Našťastie nás zvyšný stoupák moc neuhnal a silný vietor vysušil nase tricka. Konecne na chate: Chlapci boli očividne prekvapení, ze sme naozaj dorazili. Za odmenu nam kúpili poradne pohar, ktorý nam prijemna pani prichystali z domácich jahôd. chutilo báječne, bola som v tej chuti tak moc Zažratá, ze som si ani nevšimol, že me Radek s úsmevom pozoruje. Zastavila som sa, uvedomil som si , ze mam celú pusu od šľahačku. Díval sa na me usmievavé, nič nehovoril, len sa usmieval. Po chvíli sa mi rozsvietilo. Veď on na mojich perách vidí niečo úplne iné ako šľahačku .....



Po chvili sa nase oci stretli a usmiali sa. Obaja sme vedeli o čo ide. Potom sme dostali fajny pokoj a na chvíľu sme si zdriemli. Vecer na nase dvere tuki-tuk, za dverami Radek a Martin s fľašou vína. neskoro večer, keď už som v sebe mala poradne oktány tak me Radek požiadal, at idem s ním na chvíľku do jeho izby, ze mi chce niečo povedať. Len čo sme prišli zacal me bozkávať a hladiť vo vlasoch. šalamúnsky cúval k posteli az sme na ňu spadli. Začal mi hladkať kozicky a chcel ísť pod tricko. Trochu som sa zdráhala, aby to nemal také ľahké ale nakoniec som povolila. Začal me na nich bozkávať a hladiť. Bolo to príjemné, nechať si to robit od niekoho kto sa Ti tak veľmi páči. Po chvíli som zacítila veľké vlhko medzi nohami a myslím, že si toho Radek bol vedomý. Zrazu sa rozleteli dvere a napiť Milan (Radkův kámoš) roznul. uvidel nas is kamoškou a začali sa hrozne smat. Potom odišli. Radek to na me skousel znova, ale ja uz som v tom nechcela ďalej pokračovať. Mela som strach ze sa to bude opakovať. Radek to chápal, bol tak ústretový. Jeste nez som sla spat, dohovorili sme sa, ze zajtra spolu pôjdeme na výlet. Potom pusa a dobrú. Celú noc sa mi o nom zdalo. Skoro ráno me vzbudilo slunicko. Svietilo tak moc, ako by mi hovoril vstávaj, dnes je veľký deň. Prišla som k oknu, odhrnula záves, otvorila ho. pred mnou sa rozprestrel nádherný výhľad. V údolí bola namazaná hmla, ze by sa dala krájať ako to kedysi hovorili v Kremienkom. No a teraz to podstatné: Popoludní sme si vyšli na túru s Radkom - len my dvaja. Od chaty sme sli po hrebeni hôr odkiaľ bol prekrasny vyhlad. Romanticky zalozený Radek bol v tomto prostredi vo svojom živle. Očividne bol nadšený, že nejde sám, že má sebou príjemný doprovod. Porad hovoril, že keď tu bol minule, boli odtiaľto vidieť vrcholky Jeseníku. Pozri, aká krásna Borovica , hele to je Smrekovec, tam zas Breza uplně sa rozplíval. Mňa tento optimizmus priťahuje.



Zrazu sa rozletelo krovia a celé stádo srniek, muflónov a bohvie čoho všetkého preletelo cez cestu. Hrozne som sa zľakla. Radek ma chytil do náručia a riek, že by nikomu nedovolil aby mi ublížil. Po ďalšej polhodinke cesty hustým barinatými lesom ma Radek dotiahnite na svoje obľúbené miesto. Bola to lúka porastená borievkami aromatizované stromčeky, vyzeralo to tak stará škola, zvláštne a nedotknuté. ľahla sme si medzi ne. Pri krásny pohľad do údolia som chcela lietať, pri pohľade na mraky sa mi točila hlava, pri pohľade na jeho oči som ho moc chcela. Chceli sme sa. Začal ma vášnivo bozkávať. Ani neuběhka minútka už zase chcel ísť pod tričko. Nedovolila som. Len si dal ruku pod neho na moje bruško. Ja to isté. Takto sme si rozprávali ani neviem ako dlho. Radek ma povedal, pozri západ slnka. Obrovská, krvavo červená guľa mizla za horami v nádherných červáncích. Zrazu sa Radek otočil a začal ma bozkávať na krku, potom na uchu, povedal mi chcem Ťa. Keď som si líhal na deku, všetko bolo v tej chvíli osvetlené špeciálnymi farbami, spôsobenej západom slnka. Prostredie bolo tak optimistické. spomenul som si na svoju obľúbenú pesničku, zavrela oči a nechala sa onášet po rieke jeho bozkov do vzrušujúceho neznáma. Bola sme tak vlhká, mala takú chuť, že som mu siahla cez nohavice na penis. Bol taký veľký. Radek ma hladil a bozkával na kozičkách, potom na brušku, potom nižšie a nižšie, hladil ma na stehnách, chcela som to. Bola som tak vzrušená, že som mu povedala - nepárej sa s tým tak. Dodnes neviem, kde sa tá odvaha vo mne vzala. rozopol som mu nohavice, rukou si chytila ??jeho vtáčika a začala mu ho naháňať. Začal stonať co me povzbudzovalo v konania. Rukou mi zašiel pod nohavičky az to nasiel. Začal mi to robit pekne pomaly a jemne, ako keď som si to doma robil s mamičkiným vybrátorkem. Jeho úd bol tak očervenel, zo mňa hrozne bralo vziať ho do pusy. Pekne som si ho chytila ??do ruky a začala ho lízať. Pomaly sme strácali zábrany. Po chvíli sme sa vyslíkli, on si na mňa ľahol. penis ma začal dráždiť na otvormi a opýtal sa ma cítiš ho? Jo cítim odpovedala som. To bola posledná veta ktorú som povedala, ešte ako mamičkinho. žblnk a bol tam. Zo zacatku to bolelo, ale vzhľadom k tomu, že som si štrbinkou už doma prechádzala mamičkiným vybrátorkem šlo to po chvíli Obdivuhodné dobre. Radek bol upne mimo, ani oci neotváral. Zrazu zo mňa vyskočil, hlava mu zišla dolu a začal ma bozkávať na klitorisu. Bolo to tak príjemné.



Bol tam tak dlho, zarobí som, že si to robí rukou. Hrozne ma ten malý jazýček vzrušoval, púšťala som toľko štávičky a on si v tom vyžíval. Prestala som sa na neho pozerať, položila som si hlabu a zavrela oči. Sústredila som sa len na to čo mi robí tam dole. Po chvíli som si tam sama dala ruku, povedala mu, kde je to naj. Hneď tam začal jazdiť tým skvelým jazýčkom. Už som Nevele čí som, pulzovanie mojej kačičky začalo silnieť. Rucema som chytila ??Radkovi hlavu . Zrazu na mňa priletel zvláštne vlna rozkose. Radek este pridal. Bolo to fantastické. Zrazu vidím Radka ako je celý zalatej od mojej šťavy. Po chvili mi to urobil tak dobre az som z toho chytila ??kŕč do nohy. prestali sme. Po chvíľke to ustalo. Zrazu ma Radek dal svoje nohy cez prsia, a úd mi dal na nos, ruku ma dal pod hlavu, pritiahol ma. Povedal, zober si ho. Chytila ??som si ho a začala ho naháňať. Ruky mi nasmeroval na miesta kde to pre naj bolo naj. očervenela penis, naakumulované žily, a zo začervenaného Radkova tváre vyšla slová "Zober si ho do pusy, urobíme sa pre Teba Beaby." Poslúchla som. Pery som este ani nemala otvorene a uz mi ho zasunul hlboko do pusy. Jazykom som mu ho prechádzal a sála, neraz začal striekať. Počas chvíľky to z mojej naplnený pusy, začali vytýkať von. Chutilo to tak horko. Radek sa na mňa dlho pozrel. V tú chvíľu mi došlo, že už toto videl na chate, keď mi kúpil ten pohár a ja mala pusu od šľahačky. Zasmiala som sa. Vrátili sme sa na chate. Pani vedúca nam nachystala vybornou vecu a bolo nam fajn. Nezabudnem nikdy na tú krásnu prírodu čo tam bola, prekrasny vyhlad, a zapad slnka. Asi tech par dni v Beskydách zo mňa urobila taky romanticky. budúci rok idem znova. Radek tam snáď bude. Už teraz sa tešíme, aké ďalšie pekná miestečká mi ukáže.



Az budes niekedy v Beskydách navštívi to krásne miesto. Volá sa to horská chata Búrovia. Ted som naspäť doma v Ústí a len vpomínám. Robíte si to denne s vibrátoriku a dela mi to moc dobre.



autor: www



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>