Erotická poviedka

Žožo

Keď som Žofiu spoznal  na hodoch v Bernolákove, mala šestnásť. Ja som bol o dva roky starší, normálny chalan dnešnej doby, mobil, web, sms a život podľa hesla carpe diem - uži dňa. Predo mnou maturita, výška a voľný čas s partiou. Veľa zábavy, málo komunikácie, všetko cez Iphone, sms, informácie z webu. Myslel som si, že som už zažil všetko a život bol gombička. Baby som mal v malíčku, žiadne okecávačky, v škole alebo v partii stačila sms s otáznikom. Občas bola odpoveď otáznik, no tie znalé poslali výkričník a išlo sa na vec.

Tajom sexu ma naučila moja vzdialená sesternica Zuzka, s ktorou som sa stretol pred dvomi rokmi počas letnej  dovolenky u tety na dedine. Ona vtedy už mala sedemnásť, ja pätnásť a ako neskúseného panica si ma vzala do parády. Ukázala mi  všetko, čo dokáže urobiť dievča šťastné. Bozkávanie, lízačky, prstovačky, láskanie a samozrejme,  ako sa neponáhľať, nevybúchať sa do dierky. Žofka bola presný opak, uzavretá buchtička s peknou, no neprístupnou tváričkou, taký učenlivý domased s dopredu naplánovanou životnou cestou. Škola, krúžky, rodina a zase škola. Zaujímavé na nej bolo hlavne to, že mala dobrých desať kilo nadváhu, no pekne rozloženú po celom tele, tak si to v podstate nik nevšimol. Jej uzavretosť ju však robila veľmi príťažlivou a chalani po nej išli ako po teplých rožkoch. Priťahovali ich hlavne jej veľké prsia a sexi zadoček. Balili ju až do momentu, kedy pochopili, že nič nebude a nevykašľali sa na márnu investíciu do rozkošnej, ale  neprístupnej bacuľky. To mi vyhovovalo a zaumienil som si, že to zmením a zistím, čo je v nej a koľko vydrží hrať tú netýkavku. Na hodoch nás zoznámila kamošova frajerka, Žofkina vzdialená sesternica, ktorá, okamžite, ako sme sa predstavili, aj s kamošom zmizli a my sme tam osameli. Hneď som zbadal, aká je neistá, nevedela čo robiť, tak tam len stála a ja som spokojne prevzal iniciatívu. Kúpil som nejaký nápoj a zemiačky a vyzval ju na  kontrolu stánkov s hodovými blbosťami. Vďačne sa vybrala za mnou. Pomaly sa nám rozviazali jazyky a čoskoro sme sa rozprávali ako starí známi. Po nejakých dvoch, troch hodinách blúdenia som kúpil cigánsku a našiel miesto na sedenie. Hoci sa jej pusa nezavrela, úplne sa prispôsobila môjmu vedeniu. Pomaly sa zvečerievalo a kamošov sme, na moju radosť,  stále nestretli. Tak som sa jej spýtal, či nechce už ísť. Odvetila, že mi to práve chcela navrhnúť, no nechcela mi pokaziť hodovanie. Usmial som sa a vyzval ju na odchod.

Keďže bolo všade plno ľudí, aby sme sa nestratili, chytila ma za ruku a nechala sa viesť. Bolo to také prirodzené, že som si to skoro ani neuvedomil, no jej ruka v dlani ma príjemne hriala a potešilo ma krásne iskrenie jej dotyku. Bolo mi jasné, že som sa dostal za jej vysoký, kamenný múr a jej vráta odomknem. V preplnenom autobuse som sa k Žofke pritisol. Neodtiahla sa, spokojne sa o mňa opierala a keď som ju chytil za ruku, položila si hlavu na moje rameno. Bývala na Štrkovci a pred bránou sme strávili v príjemnom rozhovore ešte pár hodín, kým sa nespamätala a prestrašene pozrela na hodiny: "naši ma zabijú!" vyhŕkla a vykročila k bráne. "Telefón." Zavolal som a Žofka zo seba vysypala 0911.... Zrazu sa otočila pristúpila ku mne a dala mi  pusu na líce: "ďakujem" šepla a zmizla v dome. Brána sa zavrela a ja som si rýchlo hodil číslo do mobilu. Len čo som prišiel domov, poslal som jej sms: `Skúška spojenie... bolo ta krásne, ďakujem.` a blesková odpoveď: `Prajem dobrú noc, bolo to krásne` a ešte smajlík so srdiečkami nad hlavou. Bol som spokojný, ba priam šťastný, nielenže som dostal vytúženú odpoveď a vedel som, že mám Žofku natretú na chlebe ako maslo, no aj som pri nej cítil niečo, čo doteraz nikdy. Začali sme sa so Žofkou stretávať a tešilo ma, ako sa z netýkavky stáva prítulné mačiatko. Kde len mohla, tisla sa na mňa, stále som na chrbte, ramene či hrudi cítil jej prsia. Len čo sme si niekde sadli, jej ruka pristala na mojom stehne a nežne ho hladkala. No stále mala zapnutú brzdu a napriek tomu, že sa rada bozkávala, nikdy mojim rukám nedovolili, aby vnikli do zakázaných zón. Dostal som sa pod tričko, no nikdy do podprsenky, pod sukňu, no nikdy do nohavičiek. Len čo som sa priblížil k cieľu, vystrelila ruku a nekompromisne ma odstrčila s tým, že  ešte nie je pripravená. No párkrát, keď som sa dostal medzi nohy k nohavičkám, bola od vzrušenia vlhká. Už len pri tom letmom dotyku, kým ma odstrčila som cítil, ako sa zachvela a bojovala so sebou. To sa ku mne ešte silnejšie pritúlila a milovaná Žožo rozdýchavala vzrušenie. V duchu som sa stavil so sebou, koľko vydrží, no netlačil som na ňu a trpezlivo čakal, kedy svoj boj prehrá a pustí ma k sebe. Raz ma prekvapila. Sedeli sme v cukrárni a  zazvonil jej telefón. Rýchlo siahla do kabelky a vytiahla ho. No pri tom vypadol lesklý štvorček.

Začervenala sa a rýchlo ho schmatla a hodila do kabelky. No stihol som si všimnúť, že to bol prezervatív. Spýtavo som na ňu pozrel. Bola červená ako paprika a ešte aj uši mala od rumenca. Pozerala do zeme a vysvetlila mi, že keď mala pätnásť, mama jej dala ochranu a vysvetlila jej, že jej síce verí a vie, že je rozumná, no dnes je taká doba, že jeden nikdy nevie. Preto jej odporúča, aby ho mala vždy v kabelke a ak by sa náhodou, na nejakej párty či diske niečo stalo, nach nezabudne na opatrnosť. Vysvetlenie sa mi páčilo, povedal som jej, že má super mamu a je to dobrý nápad. Samozrejme som nadhodil, kedy plánuje... Sklopila oči, usmiala sa: "však vieš..." Nevedel som, no nechal som to tak. Stále som však na tom pracoval, hladkal ju, bozkával a využil každú príležitosť, aby som vyskúšal jej prsia. Žožo bola stále prístupnejšia, na dotyky si zvykla a postupom času prišla párkrát bez podprsenky.  A pustila ma dnu. Konečne som mohol oceniť krásu jej plných, pevných pŕs. Malé tvrdé bradavky sa mi zabodávali do dlane a v duchu som túžil si ich aj pozrieť, ale na to ešte nebola pripravená. Cítil som, že veľká chvíľa sa blíži. No keďže stále nechodila, musel som sa vždy, keď som sa od nej vrátil domov, urobiť sám. Pri tom som si do detailu premyslel, ako to urobím naostro, len čo zlomím Žožkin odpor. Už som pomaly prestal dúfať, no city, ktoré som k nej cítil mi nedovolili ju pustiť k vode, tobôž si nájsť náhradu. A to by nebolo až také ťažké. No nevedel som sa od nej odpútať. Rozumeli sme si, mali sme sa ozaj radi a okrem toho, že mi chýbal sex, spĺňala všetky moje predstavy. Raz v piatok mi zavolala, že ide aj s  kamoškami na nejaký koncert a jedna nemôže, či nechcem ísť. Rád som súhlasil a povedala, aby som prišiel večer o siedmej, pôjdeme spolu. Čakal som pred domom dobrých pätnásť minút a keď nešla, vybehol som hore a zazvonil. Aspoň sa zoznámim s rodičmi.

Po dlhom vyzváňaní mi otvorila v župane s uterákom okolo hlavy. Prekvapene som na ňu pozrel, ospravedlnila sa, že jej niečo do toho prišlo a pozvala ma dnu. Rodičia odišli k babke a jej dali niečo vybaviť, ale bude sa ponáhľať a určite to stihneme. Vzala ma do svojej izby a vbehla do kúpeľne.  Zakričala mi, aby som jej z nočného stolíka doniesol pleťové mlieko. Vzal som ho a v potvorenej zásuvke som zbadal balíček prezervatívov. Takže nielen v kabelke.... Podal som jej mlieko a pozeral sa, ako si šúcha vlasy. Trošku sa začervenala: "nepozeraj a choď si sadnúť do izby." Zvalil som sa na posteľ a čakal, kým vojde. V bielom župane bola rozkošná. Rajcovne bacuľatá, s peknými nohami a ani župan nedokázal schovať súmernú postavu. Sadla si vedľa mňa a začala si rozčesávať vlasy. Kľakol som si za ňu na posteľ a začal ju bozkávať na krk. Ruky som jej položil na boky a jemne ich stískal. Pomaličky som jednu vsunul pod župan. Nechala ma, aby som hladil jej nahú pokožku, no trošku sklamane som narazil na podprsenku. Začal som jej hladiť prsník a pritom som jej pootočil tvár ku mne a perami našiel jej ústa. Začali sme sa bozkávať, Žožo pustila hrebeň a pritisla si moju ruku na prsia. Druhou som jej, neprerušujúc bozkávanie rozviazal pásik na župane. Nebránila mi v tom a dokonca sa nechala položiť na posteľ. Vášnivo som jej jazykom skúmal ústa a hral sa s jej. Vedela sa krásne bozkávať, plné pery mala jemné a vláčne. Ľahol som si vedľa nej a pomaly som prešiel perami z úst na krk a ramená. Pritom som sa hral s jej prsami, no keď som chcel vniknúť do podprsenky, zadržala mi ruky a posunula si ich nižšie. Tak som jej ich aspoň bozkával a jemne olizoval. Posunul som sa nižšie a jemne hryzkal bruško. Žožo tíško vzdychala a vzrušene hýbala bokmi. Nechala ma, aby som nohu vložil medzi jej, mierne ich roztiahla, čo som využil a ľahol si medzi ne. Posunul som sa dole bozkávajúc jej bruško až som prišiel na okraj nohavičiek. Ruky som jej opäť položil na prsia a naťahoval okraj podprsenky.

Začala sa venovať mojim rukám a nejako pozabudla na ústa, ktoré sa cez nohavičky pritlačili na mušličku. Vzal som buchtičku medzi pery a jemne začal hryzkať. Cítil som, ako ňou trhlo, no keďže bola v bezpečí nohavičiek, nechala ma sa hrať. Pomaly som začal rukami blúdiť po jej bokoch, brušku, škrabkal jen pokožku, pritláčal prsty na podbruško, až som zachytil okraj nohavičiek a začal ich jemne sťahovať. Nedokázal som odolať, aby som si neobzrel odkrývaný poklad. Na vrcholku buchtičky mala jemné svetlé kučierky a pod nimi sa odhaľovala krásna škáročka medzi buchtičkami. Akoby zabudla na predsavzatia, mierne sa podvihla a nohavičky skĺzli tak do pol zadočku. Spredu som bol tak v tretinke, keď sa spamätala,  chytila ma za ruky a nedovolila mi pokračovať. Netlačil som na ňu, prestal nohavičky sťahovať, no rýchlo som sa jazykom zavŕtal do škáročky. Žofkou trhlo, no potom znehybnela a nechala jazyk, aby brázdil po mušličke. Aby nemusela bojovať s mojimi rukami, položil som jej ich na prsia a jemne ich stískal. Pritom som jej jazykom spracovával mušličku, ktorá krásne zvlhla a pomaličky sa dvíhala proti mojim ústam. Bola síce odhalená len dopoly, no aj to stačilo, aby som sa dostal medzi buchtičky, prisal sa k jej dráždcu a začal ho cuckať. Žožo vzdychala, položila mi ruky na hlavu a pritískala si ju na seba. Snáď si ani nevšimla, že som jej zdvihol podprsenku a oslobodil roztúžené prsia so stvrdnutými bradavkami, konečne som si ich naplno užil a celé schuti obrábal. Ako dvíhala boky proti mojim ústam, perami som jej ešte trošku stiahol nohavičky a jazyk zavŕtal do dieročky. Cítil som, ako mi ústa zaliala jej vzrušená šťavička a zbadal som, ako sa jej dlane zaborili do plachty a pevne ju zovreli. Jemne sa chvela a ja som vedel, že sa blíži jej veľký okamžik. Rýchlo som sa vrátil k dráždcu, pobrnkal po ňom končekom jazyka a pevne sa k nemu prisal. Cuckal som ho a cítil, ako sa moja Žožo zachvela a bruško sa jej začalo triasť. Hlasno vzdychala, tlačila si moju hlavu na šušku a dvíhala boky, aby bol môj dotyk čo najsilnejší.

Mrkol som na jej telo a videl, ako sa jej vtiahlo bruško a celá sa roztriasla v silnom vyvrcholení. Pritom som si jednou rukou rýchlo stiahol nohavice a spodky, popasoval sa nohami a ani si nevšimla, že som nahý. Na vrchole rozkoše pokrčila nohy v kolenách a hlavu mi zovrela kolenami. Stískala ma a pri tom dvíhala boky, aby dotyk mojich úst na šuške bol čo najsilnejší. Tým, že dvihla nohy, sa jej skĺzli nohavičky zo zadočku. Užívala  si slastné vlnenie svojho tela pri snáď prvom orgazme, ktorý jej priviedol niekto iný, ako jej ruka  a tak si ani nevšimla, že som jej ich stiahol a na kratučký moment pustil jej šušku, aby som ich pretiahol cez pokrčené nohy. Však som sa potreboval nadýchnuť a hneď sa zase venovať chvejúcej sa mušličke. Vzrušenie dosiahlo vrchol, Žožo hlasne dýchala a prsia sa jej dvíhali od vzrušenia a ako lapala po dychu. Láska sa úplne uvoľnila, povolil stisk na moju hlavu a už sa sústredila len na môj jazyk a ruky na prsiach. Aj ja som poľavil s tempom a tlakom, vzal som jej mušličku do úst  a len som ju jemne hryzkal. Dráždec som nechal oddychovať, aby nabral síl na druhé kolo. Žožo ma hladkala po hlave a vycítil som, že chce, aby som bol pri nej. Zdvihol som sa a posunul medzi jej nohami hore, dal som jej pusu na jedno aj druhé prsíčko a kým stihla niečo povedať, prisal som sa na jej ústa a začal ju jazykom láskať. Zlepili sme sa do vášnivého bozku, pevne ma objala a tisla sa ku mne, akoby ma nikdy nechcela pustiť. Špela: "Láska moja najväčšia, už ťa nikdy nepustím. Láska moja, srdiečko moje." Bozkal som ju na uško, jemne sa do neho zavŕtal jazykom: "Láska moja, milujem ťa, na celý život ťa milujem." Takto sme ležali, ja medzi jej nohami a cítil som, ako mi krv vrie v úde, pripravenom na sladké pokračovanie týchto chvíľ. Posunul som sa vyššie, podvihol brucho a rukou chcel zaviesť vtáka do dierky. No Žožo akosi automaticky dvihla boky a zacítil som, ako sa žaluď dotkol štrbinky. Zatlačil som a jemnučké lupienky, vlhké od vzrušenia sa  rozostúpili a pustili ma dnu.

Kúsok som vnikol a keď sa Žožo spamätala, rýchlo mi položila ruky na boky pritlačila, aby som nemohol vyššie. Vedel som, že ma musí pustiť sama, musí sa rozhodnúť. Tak som jej dal pusu a šepol: "Mám si dať ochranu?" Zároveň som opäť zatlačil. Na chvíľu zaváhala, otázka nebola či sa chce milovať alebo nie. Nemohla povedať nie, lebo to by bol súhlas a ja by som pokračoval a áno znamenalo, že ma chce v sebe. Zavrela oči, položila si na ne dlane a sotva počuteľne pritakala. Natiahol som sa k nožnému stolíku, pritom som ho samozrejme zasunul ešte hlbšie a vytiahol zlatý balíček. Roztrhal ho zubami, vytiahol som vtáka a rýchlo nasadil ochranu. Kľačiac medzi jej nohami, neodolal som, aby som sa nepohral vtákom so sladkou mušličkou. Jemne som ním prechádzal po štrbinke, zatlačil na dierku, povytiahol, prešiel hore a pritisol žaluď na dráždec. Žožo hlasným vzdychaním a vlnením bokov dávala najavo, že sa jej to páči. Prestala si zakrývať oči, vzrušene pozerala na moju sústredenú tvár  a hladkala ma na bokoch. Už som to nevydržal, bál som sa, že sa urobím skôr, ako ho zasuniem a tak som prestal a poriadne sa vydýchal. Trošku som sa upokojil, nadýchol sa  a pomaly začal zasúvať. Bol som tak v polovičke, keď som zacítil prekážku. Tak predsa, bola ešte panna a práve mi chcela darovať svoj poklad. Usmial som sa, ľahol si na sladkú Žožo a jedným prudkým vniknutím ho zasunul po vajíčka. Tvár sa jej skrivila od bolesti, no hneď to prešli a spokojne sa usmiala. Ostal som hlboko v mušličke a bez pohybu som si užíval slasť zo šťavnatého, no tesného lôžka. Splynuli sme vo vrúcnom bozku, naša ústa splynuli a jazyky sa krásne hrali. Žožo ma objala okolo hrdla a silno sa tisla na moje telo. Pomaly začala dvíhať boky, čím mi naznačila, že je pripravená. Povytiahol som ho a keď podvihla mušličku, zasunul som ho. Zavzdychala, položila mi ruky na zadok a tisla ma na seba. Začal som ho zasúvať silnejšie, no už som sa nedokázal ovládať a zrýchlil som tempo. Pár divých bodnutí a vystrelil som prvú salvu semena. Žožo to zacítila a spoznala krásu výbuchu rozkoše v mušličke. Silno som zasunul, objal ju okolo ramien a tlačil sa na jej mäkučké telo, až som dostriekal celú dávku. Na pohyboch Žožo som cítil, že sa neurobila a vzrušenie pomaly ustupuje. Šuška sa jej stiahla a vypudila môjho vädnúceho vtáka.

Nelenil som, zašuchol som sa dole a jazykom prešiel cez hornú časť škáročky ku dráždcu. Brnkol som naň končekom a silno sa naň prisal. Žožo sa opäť začala vlniť a po chvíľke, keď som sa ešte začal hrať aj s jej prsíčkami, som zacítil, ako jej telom prebehla iskra a mušlička sa zachvela od nastupujúcej rozkoše. Pritisla mi stehná  na tvár a rukami tlačila hlavu na mušličku. Schuti som ju vycuckal a jej rozkoš sa preniesla aj na mňa. Orgazmus skončil a ja som ešte chvíľu ostal ležať na jej brušku. Hral som sa s bradavkou a pomaličky sme sa upokojili. Sadli sme si a keď Žožo na mňa pozrela, silno sa začervenala.  Natiahla sa na stolík, vzala vreckovku: "Na brade máš krv..." Natiahla sa, aby mi ju utrela. Rýchlo som ju zastavil: "Daj mi mobil, rýchlo." Zmätene pozrela, no poslúchla. Vzal som ho, otrčil k nej bradu a povedal, aby si dala tvár tesne k mojej a robila sa, že ma utiera. Šťukol som selfi a ukázal jej obrázok. Vyšiel perfektne. Moja brada s krvavou škvrnkou a pri nej sústredená Žožo, ktorá sa ju chystá utrieť. Stále sa červenala, no keď som prehodil, že to je naše najtajnejšie tajomstvo, lebo len my vieme, prečo sa to stalo. Keby aj niekto fotku uvidel, môže povedať, že som dostal po hube a ona sa o mňa postarala. To ju upokojilo a poutierala ma. Išli sme sa upraviť, všimol som si, že mi stále pozerá na boky a uvedomil som si, že mám stále nasadenú ochranu plnú bieleho semena.

Vzal som vreckovku, stiahol ho, zabalil a podal Žožo, aby to hodila do smetí. Trošku nesvoja poslúchla a šuchla do kúpeľne. Skočil som na wecko a keď som sa vrátil, stála v izbe  v mojom tričku, zakrývajúcom jej tak pol rozkošného zadočku. Ako sa pohybovala, plné prsia sa jej hojdali pod tenkou látkou a celá bola neskutočne vzrušujúca. Navrhol som, že by sme si mohli zajesť, niečo ukuchtiť, no s prosíkom navrhla, aby sme si ešte na chvíľu ľahli a len tak sa túlili. Spokojný som ju odviedol k posteli, neprotestovala, keď som jej vyzliekol tričko a spustil si slipy.  Uložili sme sa, položila si hlavu na moje rameno a tíško sme ležali. Začal som jej hladkať chrbát  a boky. Pomaly som sa posúval k zadočku. Žožo ma bozkávala na hrudi a rukou ma hladkala na bruchu. Pomaly, nenápadne sa posúvala dole, až sa prstom dotkla môjho zvädnutého vtáka. Ten okamžite zareagoval a začal naberať silu. Žožo ho chytila a začala ho skúmať. Stískala ho, stiahla predkožku, presunula sa k miešku a v dlani preberala vajíčka. Po chvíli sa posunula dole a dala  mi pusu na odhalený žaluď. Vták sa mi okamžite postavil a ponúkol sa sladkým ústam. Olízala ho a dala do úst. Bolo príjemné, ako skúša, čo s údom v ústach. Cuckala ho, sala, končekom jazyka dráždila dieročku a pri tom ma krásne honila. Netrvalo dlho a rýchlymi, hlbokými vzdychmi som dal najavo, že ma urobí. Položil som jej ruku na hlavu, aby som ju zastavil. Napadlo mi, že sa urobím mimo jej úst, no nadala sa, len sa ešte viac prisala na žaluď. Zovrela dlaň a rýchlymi pohybmi ma doviedla k vrcholu. Vo vtáku mi šklblo a už som vystrelil do jej ústočiek dávku horúceho semena. Pulzoval som, striekal, jej  pery ma vysávali a jazyk láskal citlivý žaluď. Skončil som, no stále ma  mala u ústach, až kým som sa úplne nezmenšil a neodkväcol na stehno. Žožo niečo spokojne poznamenala a opäť sa položila na moje rameno. Prekvapilo ma, že všetko pekne spapala, akoby sa mi chcela odvďačiť za to, ako krásne  som ju vylízal k prvého skutočnému orgazmu. Určite považovala za prirodzené, že to patrí k uspokojeniu partnera. Neviem, či sme si zdriemli, no po chvíli sme sa vybrali do kuchyne a pripravili nejaké chlebíčky. V mojom tričku bola rozkošná. Vzrušujúce hompáľajúce sa prsia a zadoček trčiaci spod spodného okraja z nej robili sústo na zožratie. Stále som ju musel ťapkať po ňom, hladkať ju a roztúžene  brnkať po bradavkách rysujúcich sa spod tenkej látky. So smiechom ma capkala po prstoch, no aj ona ma plesla po zadku a nenápadne sa vždy, keď mohla, bokom dotkla môjho vtáka. Zajedli sme si a spýtal som sa, ži pôjdeme na ten koncert, no so sklopenými očami odvetila: "myslím, že v stolíku mám ešte nejakú ochranu, možno by sme mohli radšej...." Nedal som jej dohovoriť, vzal ju do náručia a odviedol k posteli.

Premilovali sme celú noc a aj celý víkend. Z mojej Žožo sa vykľula bezodná studnica sexuálnych fantázií.  Navonok ostala stále neprístupná a málo  komunikatívna, no so mnou a hlavne pri milovaní sa menila na divožienku, ktorá bez problémov vyskúšala všetky možnosti, ktoré naše nahé telá umožňovali. Žožo, moja sladká bacuľka.



autor: nemezis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>