Erotická poviedka

Alkatraz

Pomaly sa prebrala na mäkkom matraci uprostred tmy. Cítila celé telo, o jej boľavý zadok a chrbát sa opieral chlad. Ešte viac si privinula deku, pod ktorou ležala a pomaly sa jej myseľ vracala do normálu. Aby sa utvrdila, že sa jej to cele len nesníva, rukou si zašla medzi svoje nohy. Nahmatala značné množstvo dôverne známej lepkavej tekutiny vytekajucej z jej útrob. Otočila sa na chrbát a zbadala svetlo kamery, uprené priamo na ňu. Rozhodne sa jej to nesnívalo. Dnes sa už raz takto zobudila a presne toto isté svetlo na ňu svietilo aj vtedy. A keď ho prvýkrát zbadala stalo sa presne to, čo sa začalo diať teraz. 

V diaľke buchli dvere a blížili sa k nej kroky. Inštinktívne sa stiahla k stene za ňou a čakala. Dvere sa pomaly otvorili a oslepilo ju svetlo z chodby, ktoré prenikalo okolo pred ňou stojacej postavy. Bol to vysoký, silný chlap, ale tvár mu zakrývala kukla. Tá bola zároveň jediným kusom oblečenia, ktoré na sebe mal. Presne ako prvýkrát, keď za ňou prišiel.

Prudkým pohybom za sebou zavrel a postavil sa nad ňu. Srdce jej bilo ako o závod, aj keď jej bolo jasné čo bude nasledovať. Mocne ju posadil chrbtom k stene a pomocou malého kusu lana pohodeného na zemi jej ruky zviazal za chrbtom. Chytiac ju pod krk prehovoril. 

"Žiadne zuby. Dúfam, že máš na pamäti ako ich trestám."

Veru sa jej vrylo do pamäti ako jej horelo líce po facke, ktorú dostala. Doteraz to cítila. Zo spomienok ju vytrhol tlak na jej pery. Jeho mierne stvrdnutý penis si dral cestu do jej úst. Brániac sa snažila pery stláčať k sebe a nepustiť ho dnu, ale jeho dlaň sa demonštratívne načiahla. Pochopila, že to nemá zmysel a mierne pootvorila ústa. Rukou jej chytil hlavu a nešetrne jej zašiel celou dĺžkou penisu do hrdla až zalapala po dychu. Chvíľu jej ho držal hlboko v ústach až kým sa evidentne nepotrebovala nadýchnuť. Pustil ju a nechal nech sa poriadne dodýcha. Penis mu zatiaľ poriadne stvrdol. Chytil jej hlavu pre zmenu obomi rukami a vsunul penis naspäť do úst. Tak hlboko ako sa len dalo a zas von. Stále dokola, a stále vo vyššom tempe. Odovzdaná sedela so zviazanými rukami a nechala sa od neho šukať do úst. Každým prírazom pribúdalo slín, ktoré jej tiekli po brade na jej nahé telo. V jednom momente prestal a opäť ju nechal poriadne nadýchnuť. 

Nedal jej veľa času. Ani sa nenazdala a vplyvom jeho mocných rúk sa ocitla ležiac na boku. On si ľahol na ňu a rukou jej vtlačil hlavu do matraca. Jedným surovým pohybom do nej vnikol. Vďaka semenu, ktoré v nej pred tým zanechal to šlo naozaj hladko. Aj napriek situácii sa z nej vydral vzdych. On zatiaľ zaujal pozíciu za ňou a pokračoval v prírazoch. Rukou ju ťahal za vlasy a pchal prsty do hrdla. V tom sa vás stalo niečo ďalšie, s čím vôbec nepočítala.

Ozvalo sa ďalšie buchnutie dverí a zvuk blížiacich sa krokov. On ju zatiaľ neprestával surovo zozadu súložiť. Dvere sa otvorili a stál v nich ďalší muž. Taktiež úplne nahý s kuklou na hlave. 

"Ale., " vydrala sa z nej nedokončená veta. 

Chlap v nej spomalil na minimum a povolil tlak na jej hlavu. Ten druhý zatiaľ zavrel dvere a pristúpil k nim. Pomaly si kľakol k jej tvári a pár sekúnd len tak na ňu v úplnom tichu hľadel. Následne priložil svoj úplne tvrdý penis k jej ústam a zatlačil. Akonáhle jej ústa povolili, spustil sa surový koncert znova. Stále bez možnosti použiť ruky bola vydaná napospas dvom mužom. A tí ju vôbec nešetrili. Zatiaľ čo jeden do nej prudko vnikal odzadu, svojou voľnou rukou jej hlavu tlačil proti penisu toho druhého. Ten na ňu vôbec nebral ohľady a jeho penis v rýchlom tempe narážal o dno jej hrdla. 

Správali sa k nej ako k handre, dlhé minúty ju v tejto polohe nešetrne preťahovali ako zvery. Ušlo sa jej pár faciek a zadok jej horel po silných úderoch. Keď s ňou skončili, nechali ju pohodenú na matraci s ešte väčšou dávkou semena vytekajúcou z vagíny a kompletne ostriekanou tvárou. A minimálne tromi silnými orgazmami, ktoré dosiahla napriek ich surovému správaniu sa. Respektíve práve vďaka nemu. 

"Máš neskutočne šťastie na manželku, závidím ti," smial sa Tomáš keď spolu s kolegom Milanom vyšli z pivnice Milanovho domu a obliekali sa. "Si si ale úplne istý, že je s tým čo sa dialo okej?"

Milan cez seba prehodil tričko a ubezpečil kamaráta. "Odkedy sa mi priznala so svojím snom, byť niekde zavretá a odovzdaná napospas nemilosrdnému osudu, rozprávali sme sa o tom veľakrát. O nikom treťom však reč nebola, to bol z mojej strany risk, ale poznám ju príliš dobre na to, že je mi jasné, že teraz sa nevie dočkať pokračovania. Keby nie, všetko vie v sekunde ukončiť všemocným slovom Alkatraz."

"Prečo Alkatraz?" spýtal sa Tomáš. 

"Netuším, napadlo mi to ako prvé a celkom to sedí na to, kde sa práve nachádza," zasmial sa Milan a pokračoval. "Počul si, že by to slovo povedala? Dali sme jej veľa príležitostí. Skôr som videl ten jej lačný vzrušený pohľad keď si ťa brala do úst."

"Nebudem ti klamať, tvoja manželka fajčí úžasne," povedal Tomáš a natiahol si nohavice. 

"A to počkaj keď sa pri najbližšom kole vymeníme. Dám ruku do ohňa, že slovo Alkatraz dnes rozhodne nezaznie" povedal Milan, podal vychladené pivo Tomášovi a spoločne sa posadili na gauč k televízii kde na veľkej obrazovke sledovali spiacu Milanovu manželku. Vďaka termokamere videli značné množstvo semena na jej tele a nefalšovaný spokojný úsmev na tvári. 



autor: VP689



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>