Erotická poviedka

Nočný park

S Janou, mojou najlepšou kamarátkou sme boli za každú srandu. K životu sme potrebovali adrenalín. Veľa, veľa adrenalínu. Tak sme preliezli mnohé štíty Tatier, potápali sa v Chorvátsku a Grécku, pomáhali neziskovkám s obeťami na Haiti. Boli to úžasné zážitky plné vzrušenia, no aby sme ich mohli realizovať, potrebovali sme kopu peňazí a aj časovo boli náročné. Obe sme pracovali a dovolenky bolo žalostne málo. Stále sme premýšľali, ako urobiť adrenalínové zážitky čo najčastejšie. Raz v lete, keď sme sa po nejakej seanse s Janou rozlúčili pri Metropolke, pobrala som sa domov krížom cez Medickú záhradu. Bolo hlboko po polnoci, všade tma, neónky porozbíjané, len z ulice, spoza plota a stromov presvitalo slabunké svetlo, ktoré ešte viac zvýrazňovalo temné tiene stromov a kríkov. A šum. Intenzívny šum pohybujúcich sa konárov, v ktorom som nepočula ani vlastné kroky. Išla som v strede uličky, asi v polke záhrady, keď sa predo mnou vynoril tieň v hrubej bunde s kapucňou na sklonenej hlave. Až sa mi zovrelo hrdlo a šumenie vetra prerušil môj rýchly dych. Nikdy som sa v noci nebála, no teraz som si hovorila, že som to radšej mala obísť. Tieň bez povšimnutia prešiel okolo mňa a ja som si šťastná vydýchla.

Naschvál som sa neotočila, snažila som sa suverénne pokračovať. Zrazu ma zozadu objali nejaké ruky, stisli a prsty sa mi zaryli do pŕs. Silné paže ma zdvihli. Jedna ruka mi rýchle siahla pod krátku sukňu, stisla šušku a snažil sa vniknúť popri stehne pod nohavičky. Mocná druhá paža ma bez problémov zvierala okolo pŕs a držala vo vzduchu. Cítila som sa úplne bezmocná, striasla som sa od hrôzy a na nešťastie som nemohla zo seba dostať ani hláska. Aspoň som sa snažila vymaniť si ruku spod paže a kopala som nohami. Neznámy so mnou prešiel medzi kríky, pootočil ma vo vzduchu nohami nahor a chcel ma zvaliť na zem. Našťastie som dopadla na nohu a udržala sa postojačky. Podarilo sa mi otočiť k nemu. Ako som sa odťahovala od jeho ruky, cítila som, ako sa mi gumička na nohavičkách zarezala do bokov. Natiahnutá látka sa pod jeho rukou roztrhla, ale ruka z rozkroku zmizla. Pozrela som mu do tváre, no  z kapucne, hlboko prekrývajúcu jeho hlavu svietili len rozšírené oči z čierneho kruhu a bolo počuť jeho vzrušené dychčanie. Vystrelila som ruku proti jeho tvári, no tesne pri líci ju zastavila jeho dlaň. Zároveň som dostala poriadnu facku, až sa mi zatočila hlava a zatackala som sa. Využil to, drapol ma za prsník a pritiahol si ma zaň k sebe.

Znova ma objal, tentoraz spredu. Zovrel ma a jednu ruku posunul dole pod sukňu. Zašmátral mi po zadku a snažil sa mi dostať medzi stehná. Pritom ma poľahky zdvihol, zatrepotala som nohami a už ma aj za ňu drapol. Naklonil sa na bok, neudržala som rovnováhu a obaja sme padli na trávnik. Rýchlo si mi  sadol na brucho. Vystrela som ruky proti jeho tvári, no chytil ma za ne. Poľahky mi zápästia stisol jednou rukou a druhou mi zovrel hrdlo. Nechcel ma zadusiť, len mi ukázal svoju silu. Pritom nekompromisne, tvrdo zavelil: "Lež a neopováž sa pohnúť!" Pre istotu mi strelil jednu nie moc silnú, skôr výchovnú facku, aby mi bolo jasné, že nažartuje. Ruky, zvierajúce v dlani mi vykrútil nad hlavu a druhou mi zdvihol tričko. Odhalil mi prsia, v tmavej noci svietili ako dva lampáše. Chytil ma najprv za jeden, stisol ho a prešiel na druhý. Chcela som pohnúť rukami, no zovrel ma ešte silnejšie a medzi prstami stisol bradavku, až som zjojkla. Nechal prsia a ruku dal za chrbát. Nahmatal mi cez sukňu mušličku a začal ju stískať.  Pomaly vyhŕňal látku, až položil dlaň na šušku, slabo schovanú v roztrhaných nohavičkách. Bezohľadne mi šmátral  po rozkroku a hľadal dierku. Úplne som podľahla panike, myslela som, že som sa pocikala, bola som úplne mokrá, šuška sa mi chvela od hrôzy a keď strčil do mňa prst, rozplakala som sa. Pridal ďalší a cítila som, ako ma nechtami v dierke škriabe. Dlaň tlačil dole, aby mi roztiahol nohy, no ja som ich rýchlo prekrížila a silno ich tisla k sebe. Podvihol sa a koleno mi položil na nohy. Pritlačil a cítila som, ako ma páli na stehnách koža, napínaná jeho kolenom. Či som chcela, alebo nie, nohy povolili a on sa mi dostal medzi na. Posunul aj druhú a mykal nohami,  aby som ho pustila. Pritom si rozopol nohavice a stiahol na stehná. Videla som, ako sa mu nad mojim bruchom týči obrovský úd. Hrôza mi dodala silu a začala som kopať, no tým som len dala nohy od seba a on sa mi medzi ne dostal. Voľnou rukou pevne zovrel  bok a začal ma ťahať dole k svojmu vtáku. Chytil ho a začal strkať do mňa. Z posledných zúfalých síl som rýchlo vymrštila boky, až na mne podskočil, otočila  som sa, zdvihla na všetky štyri a kolenačky sa smažila spod neho uniknúť. Spadol zo mňa, no rýchlo sa vymrštil, drapol ma za nohavičky, ktoré sa úplne roztrhli a ostali mu v rukách. To už som bola tak na dva kroky od neho, vyskočila som a začala utekať. Chcel sa za mnou rozbehnúť, no zabudol na spustené nohavice a capol na zem. Bežiac som ešte počula: "Tak nabudúce. Dostanem ťa. Užijeme si." A pri tom sa hrubo rehotal. Hajzel, nech si teraz vyhoní. Smerom k východu bolo viac svetla a vracala som sa do reality. Uvedomila som si, že sa stále chvejem, no čo ma prekvapilo a aj trošku nahnevalo, šuška sa mi celá chvela a uvedomila som si, že ešte stále, aj po tej minúte, dvoch, čo som mu ušla, stále prežívam silný orgazmus. A nepocikala som sa, vlhká som bola od vzrušenia. 

Bolo to neskutočné, útok neznámeho, ktorý ma ani nepretiahol mi priviedol orgazmus. Strašné! Hnusila som sa sama sebe. Doma som vliezla pod sprchu a dlho zo seba zmývala nočný zážitok. Potom som zavolala Jane: "Ty krava, čo blbneš? Však sú štyri! Nie si normálna. Čo sa  vlastne stalo?" "Nič, prepáč. Ráno sa ozvem." Položila som, no do rána som nezažmúrila oko. Neznámy mi behal pred očami, pozerala som sa na seba zhora, v predstavách som videla, ako si ma berie, neľútostne spracúva moje prsia, vniká obrovským penisom do mňa a brutálne ma znásilňuje. Siahla som si na šušku, ktorá ešte bolela od škrabancov a s predstavou, ako pigluje, pričom si ma otočil na brucho a vrážal mi ho tam zozadu som zažila ďalší orgazmus. Predstavovala som si, ako vyzerá, myslela na to, koľko má rokov, no celý čas som v predstavách mala len čiernu dieru. Nevedela som, čo si o tom mám myslieť, no bola som na seba hrdá, že som sa ubránila a pri tom som dostala tú správnu dávku adrenalínu, po ktorej som tak túžila. S tým som zaspala, hoci bol už čas vstávať.

Hneď ráno ma do práce zavolala Jana, zvedavá, čo sa stalo, no napriek jej naliehaniu som jej nič nepovedala, dohodla som si s ňou kávu po práci. Ešte, aby niekto počul čo hovorím, to by som neprežila. V kancelárii aj steny mali uši. V kaviarni sme sedeli samé a tak som jej všetko detailne vyrozprávala, samozrejme aj s tým, čo sa mi snívalo a čo všetko mi behalo po mysli. Očami a ušami hltala každé moje slovo, stále dokola sa pýtala na detaily a všetky pocity som musela niekoľkokrát opakovať. Najviac ju prekvapilo to množstvo adrenalínu, ktorý pri tom zalial moje telo a spôsobil také  vzrušenie, že som pri tom zažila orgazmus. Oči jej od vzrušenia žiarili a od zrýchleného dychu sa jej prsia vo výstrihu krásne dvíhali.  Zakončila som tým, čo mi napadlo ráno, kým ma premohol spánok: "Pokojne by som si to zopakovala, ale len bez sexu, bolo to silnejšie ako nejaká droga. Čo povieš?" Zamyslela sa a odvetila: "Skúsime vyprovokovať nejakých chlapov, najlepšie v nejakých pajzloch, pred záverečnou, vytiahneme ich von a keď pôjde do tuhého, utečieme. Sme dve, ubránime sa." "A čo to tak skúsiť aj na Hlavnej stanici? Tam sú strašné typy!" podotkla som. "To by bolo vzrúšo, čo?" Pokračovala. Prekvapil ma jej návrh a súhlasila som. Dohodli sme sa na sobotu večer. Nedalo nám to a tak sme  každý deň pri stretnutí fantazírovali, vymýšľali neuveriteľné situácie a  plán dolaďovali. Že by to mohlo dopadnúť zle, nás ani len nenapadlo. V sobotu večer sme si zavolali, povedala som jej, že si oblečiem staré tričko a krátku sukňu, nech sa prípadne nezašpiním. Keď sa pýtala, či si dám podprdu a nohavičky, povedala som, že podprsenku nie, ale nohavičky samozrejme, ideme testovať a predsa len treba nejakú ochranu. O deviatej sme zabrúsili do štvorky pri Martinskom cintoríne. Krčma bola plná pripitých chlapov, v zamazaných montérkach, špinavých po šichte, neoholených a hlavne správne vulgárnych. 

Keď sme vošli, krčma stíchla a všetci na nás prekvapene pozerali. Už na prvý pohľad sme do tejto spoločnosti nepatrila. Tie dve, tri vyžité ženy, ktoré čakali na nedopité pivo a frťana malo v ten neskorý čas kalný pohľad a ani veľmi nevnímali okolie. Objednali sme si po borovičke, dohodli sme sa, že to nepreženieme, aby sme nestratili kontrolu. Prisadli sme si k jedinému stolu s dvomi voľnými stoličkami a keď sme si všimli, že nás chlapi počúvajú, ticho sme začali hovoriť a sexuálnych zážitkoch, akí sú chlapi nemožní a ako nevedia uspokojiť ženy. Jeden sa hneď zarehotal a ponúkol sa, že to môže napraviť. Stíchli sme, pohoršene sme pokývali hlavou a mlčky sedeli. Nato nám dotyčný priniesol po frťane a neohrabane sa začal ospravedlňovať. Ideálna obeť. Ďalej sme sa bavili a na jeho narážky sme len občas zareagovali, aby nevyšiel z rytmu. Tesne pred záverečnou sme vstali a pobrali sa von. Vo dverách sme zastali, pozreli naňho a ja som si neodpustila, aby som na neho nemrkla. Keď sme vychádzali, videla som, ako sa zdvihol a vybral von. Zabočili sme hneď za krčmu, do úzkej uličky, k plotu cintorína. Jana mi povedala, aby som počkala a čupla si v prítmí kríku, aby sa vymočila. Vtom sa tam objavil neznámy z krčmy. Bol o dobrú hlavu vyšší ako ja a aspoň dvakrát širší: "No čo dievčatá, nebudeme pokračovať?" obrátil sa na čupiacu  Janu so stiahnutými nohavičkami: "Vidím, že ty sa už pripravuješ! Len počkaj, hneď som pri tebe, len najprv spravím tvoju priateľku."  Pristúpil ku mne a pritlačil ma k stene. Chytil ma za prsník, druhú ruku mi strčil pod sukňu a zakvačil prsty do nohavičiek. Vnikol do nich a makol na šušku. Ruka pustila prsník a zablúdila do výstrihu. Stisol mi bradavku a oboma rukami ma mliagal. Zovrela vo mne krv, dych sa mi zrýchlil a cítila som, ako vo mne stúpa vzrušenie. Pri tom mrmlal, že u neho nám  nebude chýbať sex a tak nás pretiahne, že na to do smrti nezabudneme. Pritom začal hľadať moje ústa a ja som zacítila v jeho dychu všetky pivá a borovičky, ktoré vypil. Začala som ho odtláčať a brániť sa, no bol nad moje sily a tisol ma k stene, až som sa začala dusiť. Napriek tomu, že som mu držala obe ruky, stále mi stískal šušku a prsník. Vtom priskočila Jana a so slovami: "Svrbí ťa chuj?" ho medzi nohami zozadu drapla za vtáka a silno stisla. Chlap zaručal a zovretie jeho rúk poľavilo. Odstrčila som ho, Jana pustila a ja som ho kolenom nabrala medzi nohy. Zalapal do dychu, zohol sa a my sme trielili preč. Po pár krokoch sme prešli do rehotu a bežali na zastávku. Chlap sa objavil na ulici, keď  nás zbadal, niečo zakričal a pohrozil nám päsťou. Keďže boli na zastávke ľudia, viac si nedovolil a my sme sa tvárili, akože nič.

Skončili sme v nejakom bare na káve a dobre sme sa bavili. Jana sa smiala na mastnom fľaku na mojom tričku a ja som jej musela referovať, aké je to mať cudziu špinavú ruku na  šuške. "Vzrušujúce... a nebezpečné, normálne som stiekla.  No vydržala by som, aj keby si prišla neskôr. Však to časom vylepšíme." "Áno" poznamenala Jana, "ale nabudúce som na rade ja a ty budeš záchranca." Cestou domov som zhlboka odfukovala a jediné, čo mi behalo po mysli bolo: no to bolo, no to bola.  Na výjazdy  sme začali chodiť každú sobotu, keď sme nemali iné na práci a v obetiach sme sa striedali. Kúpili sme si najlacnejšie tričká s veľkým výstrihom ako lákadlo. Pri akciách sme prišli na to, že musíme byť vždy spolu, lebo ozaj by sa mohlo stať, že by nás mohol nejaký premôcť, no dve sa ubránime. Že by sme s tým prestali, nás ani nenapadlo. Bola to neskutočne vzrušujúca hra, plná vzrušenia a adrenalínu. Keď to skúsila Jana prvý krát, skoro doplatila na svoju hlúposť. V Prievoze sme vliezli do nejakej štvorky na kraji parku. Pri odchode som povedala Jane, aby ma čakala, že idem na malú. Keď som vyšla, už tam nebola. Ponáhľala som sa von, no Jany nikde. Bezradne som sa obzerala po rozľahlom parku a rozmýšľala, ktorým smerom hľadať, keď som začula slabý krik. Rozbehla som sa tým smerom a dobehla do športového kútika, kde som zbadala  tieň dvojice. Jana ležala na bruchu na nejakom betónovom pingpongovom stole, nohy spustené na zem, sukňa vyhrnutá na chrbát a holý zadok nejakého chlapa sa na ňu tlačil. Jednou rukou na jej hrdle ju tisol k stolu, druhú mal medzi telami na jej šuške a šmátral po nej. Jana sa zúfalo snažila zdvihnúť zo stola, no nedarilo sa jej to. Priskočila som k nim, skočila na chrbát chlapa, zovrela mu hrdlo lakťom a druhou rukou ho začala škriabať na tvári. Začal sa metať, odskočil od Jany, ktorá sa zdvihla rýchlo spustila sukňu. Skočila som z chlapa a obe sme sa rozbehli.

Opäť nás zachránili jeho spustené nohavice. V kaviarni som videla, že je Jana v miernom šoku, no pomaly sa spamätávala: "Ja krava, čo som ťa nepočkala. Zrazu stál vo dverách krčmy a išiel rovno na vec. Rozbehla som sa, no pri tom stole ma dobehol. Bože ten bol rýchly. Ani som sa nespamätala a už som aj ležala. Okamžite mi strhol nohavičky a spustil si svoje. Tlačil ma na stôl, tisol mi krk, že som ani hlások nevydala. Pichol podo mňa ruku a prsia mi stískal ako mlyn. Na zadku som cítila, ako sa mu postavil vták a hneď mi ho začal pchať do dierky. Neuveríš, no len čo do mňa vnikol len jeho horúci žaluď, normálne som sa urobila. Vážne som stiekla. A to si ani nevieš predstaviť, ako som bola naštvaná. Napriek tomu som skutočne zvlhla. Našťastie si prišla ty a strhla ho zo mňa. Neviem si prestaviť, čo by som robila, keby ho do mňa vrazil celého. Hrozné. Ešte teraz ho cítim medzi nohami... Ozaj som sa urobila." Niekoľko krát  to zopakovala a pokračovala: "Našťastie sa neurobil. A nohavičky nech si nechá na pamiatku. Sviniar, stáli dvadsať tri EURO. Blbec. Našťastie ma nenapumpoval. Nabudúce si ich neoblečiem. Nebudem vyhadzovať peniaze na takých chrapúňov." Už bola úplne v poriadku, smiala sa a pochvaľovala si zážitok. "Tak pokračujeme?" spýtala som sa, na čo odpovedala že prečo si myslím, že nie. Samozrejme. Konečne poznala, čo som zažila v Medickej a porovnávali sme si zážitky. Bola prekvapená, ba až užasnutá, aké vzrušenie zažila, čo s ňou urobilo, keď si ju ten neznámy bral násilím. Dokola to opakovala. 

Ráno mi Jana zavolala a oznámila mi, že bola úplne čistá, dobre sa skontrolovala a všetko bolo v poriadku. Skončila vetou: "Ach, Medická!" Keďže sme na ňu stále mysleli, nakoniec sme sa dohodli, že ju vyskúšame. Aj tak som si stále predstavovala jeho tvár, ako asi vyzerá a ako je starý. Vynárali sa mi vráskavé, odporné, uhrovité ksichty, no to som rýchlo zahnala, ale keď mi blysla nejaká sympatická tvár, menila sa na staré vyžité strašidlo, pri ktorom ma vždy striaslo. Myšlienka na tú tvár, schovanú v kapucni, mi  nenechávala na pokoji  a bolo mi jasné, že urobím všetko pre to, aby som ho odhalila. Jediné, čo ma odrádzalo bolo, že sa moje  predstavy naplnia a zbadám nejakú hororovú tvár. No  najbližšiu sobotu, vyzbrojené odvahou a bez nohavičiek sme sa tam po jednej v noci vybrali. Jana čakala na 29. Augusta a je som išla pomaly do pol parku, vrátila som sa a nič. Zopakovala to Jana a zase nič. Sklamané sme odišli a naprázdno sme sa tam túlali ešte dve sobotné noci. Povedali sme si, že na to kašleme, no presa sme sa tam posledný krát vybrali. Jana čakala pri vchode v kríkoch a ja som sa vybrala po cestičke. Už som sa blížila k druhému východu, keď som si uvedomila, že som príliš ďaleko od Jany. Tak som sa pobrala naspäť. Sklamane som sa blížila k východu, no otočila som sa, že sa ešte stavím na mieste, kde sa to stalo. Vtedy sa objavil asi desať metrov predo mnou tieň s kapucňou na hlave. Bol tu! Srdce mi okamžite začalo búšiť ako zvon a mala som ho niekde v hrdle. Ústa mi okamžite vyschli. Reflexívne som si rukou prešla po sukni a cez látku sa dotkla šušky. V duchu som sa usmiala, bola na mieste. Posunula som sa k okraju chodníka, vedela som, že ma obíde a pripravovala sa na to, ako ma zozadu napadne. Keď bol tak na pol kroku predo mnou, zrazu mi skočil do cesty, silno ma objal, ruky som mala pri tele, tak som nimi nemohla ani pohnúť. Zdvihol ma, urobil so mnou pár krokov za prvý krík. Tam ma ešte viac podvihol, otočil vo vzduchu a spolu so mnou klesol na zem. Kým som sa spamätala rozkročmo sedel na mojich bokoch,  zápästia mi zvieral v dlaniach a pritískal k bruchu. Na mojich nohách spojil chodidlá a tlačil mi medzi lýtka.

Cítila som, ako mi jeho tenisky naťahujú kožu, bolesť ma prinútila roztiahnuť nohy a pustiť jeho medzi ne. Spokojne odfukoval a mňa napadlo, že sa proti minulému prepadnutiu zdokonalil a útok vylepšil. Podstatne znížil moje šance na obranu a útek, no nevedel, že je tu Jana. Otočila som hlavu k východu z parku a hľadala ju pohľadom. Pritom som sa snažila vymaniť z jeho zovretia. Mykala som rukami a tisla nohy k sebe, no bola som pod jeho telom bezmocná. A zase som si všimla tie svietiace oči hlboko v čiernej kapucni. Mysľou mi prebehlo, čo ma prenasledovalo celý čas, ako vyzerá, aký je starý. A hlavne, kde je Jana, čo si tak dáva na čas. Neznámy sa zošuchol z mojich bokov na stehná. Váha jeho tela mi nedovoľovala hýbať nohami a ruky mi stále zvieral a tlačil na brucho. Začala som byť vážne znepokojená Janou, už to dávno mala byť. Zaujímavé, že som sa nebála, vôbec som si nepripúšťala, že by to mohlo dopadnúť zle. Uvedomila som si, že ma zviera už len jednou rukou, ktorá však hravo stískala moje zápästia a druhou mi začal šmátrať po sukni. Nahmatal  stehno a posunul ju popod látku hore. Prešiel mi po brušku a zastal na chĺpkoch. Neviem, či ho napadlo, že nemám nohavičky, no prstami sa začal predierať k rozkroku. Prostredníkom zabrúsil medzi buchtičky a začal hľadať dierku. Neškriabal ma, asi si ostrihal nechty. Uvedomila som si, aké hlúposti a detaily mi behajú po mysli, no keď prstami vnikol do mňa, opäť som vyvrátila hlavu k vchodu a túžobne hľadala Janu. Keďže mala prísť a vyslobodiť ma z rúk neznámeho, ani som sa veľmi nebránila. Do reality ma vrátil moment, keď mi vrazil prsty do šušky čo najhlbšie a začal vo mne nimi hýbať. To som sa už poriadne pod ním metala a snažila sa vyslobodiť z jeho zovretia. Najhoršie bolo, že som opäť pociťovala vzrušenie a v myseľ mi hovorila, že starí známi, ktorí ma priviedli k orgazmu sa neodmietajú. Zrazu zo mňa vytiahol prsty, trošku sa podvihol a začal si spúšťať tepláky, či čo to mal na sebe. Podvihla som hlavu a videla, že pod nimi nemá slipy. Opäť nová stratégia. Chcela som sa zdvihnúť, no čakal to a rýchlo ma prisadol. Nehovoriac o tom, že holene mal stále cez moje lýtka, čo mi bránilo sa viac zdvihnúť. Zbadala som jeho vtáka nad mojim bruchom a tušila som, že je zle. A Jany nikde. Neznámy vystrel jednu nohu a zároveň ju šuchol medzi moje. Zopakoval to s druhou a bol medzi nimi. Zdvihla som ich, začala kopať, no vtedy som si uvedomila, že minule sa práve preto dostal medzi ne. Aj tak moje mávanie nohami nebral vážne, vzal svojho vtáka do dlane a vystretým prstom zaútočil na moju dierku.

Vnikol do mňa a vedľa ukazováka pichol do šušky svojho navretého vtáka. Rýchlo prirazil hlboko do mňa a ja som sa začala metať ako divá. Zrazu som zbadala približujúci sa tieň a vedela som, že Janka, moja zlatá Janka, tá beštia, ktorá ma nechala tak dlho čakať a dôjsť to až sem, je na blízku. Konečne. Prekvapilo ma, že ho zo mňa okamžite nestrhla, ani ho nekopla, či neudrela, ako ja toho ožrana v Prievoze. Zvolala som "Jana", neznámy zdvihol hlavu a keď ju zbadal, začal ma pichať ostošesť, bál sa, že svoje nedokončí. Jana si čupla k mojej hlave a niečo mi položila na brucho. Potom ma vzala za zápästia, vymanila ich zo zovretia neznámeho  a zdvihla mi ich nad hlavu. Na moje prekvapenia mi ich prikľakla, že som nimi nemohla ani pohnúť. Začala som jej nadávať, čo to robí a vtedy som si všimla, že neznámy to vzal z môjho brucha. V šere sa zablysol roztrhnutý balíček s prezervatívom. Prv, ako som opäť niečo povedala, sa Jana naklonila a začala ma bozkávať. Pritom mi zdvihla tričko a odhalila moje prsia. Začala ich masírovať a brnkať na bradavky. Cítila som, ako neznámy zo mňa vytiahol vtáka, no po kratučkej chvíli ho tam znova zasunul. Nerozumela som tomu, čo mi Jana vyviedla, no sily ma opustili. Vzdala som to. Pokrčila som nohy v kolenách, roztiahla ich a nechala  ho, nech sa urobí. Už sa neponáhľal. Pomaly ho zasúval a vyťahoval. Keďže mal voľné ruky, začal sa hrať s mojimi prsiami. Jemne ich hladkal, pritískal k sebe a potom vzal do úst bradavku. Jana ma prestala bozkávať a so záujmom nás pozorovala. Videla som, ako je vzrušená, oči mala rozšírené, dych hlboký, až sa jej vydúvali prsia v tričku. Zrazu sa natiahla a  stiahla mu kapucňu. Prekvapený zdvihol hlavu a ja som videla peknú tváričku tak dvadsaťročného chalana s nakrátko blond vlasmi. Tak s tým by som si to rozdala, aj bez tohto prepadu. Mykla som rukami a povedala jej, nech ma konečne pustí, zápästia som mala  úplne stŕpnuté od jej kolien. Zdvihla sa a čupla vedľa nás. Strčila dlaň medzi naše bruchá a začala sa dotýkať mojej šušky a vnikajúceho vtáka. Položila som ruky neznámemu na zadok a testovala jeho pevnosť. V hlave som mala opäť všetko pod kontrolou. Na Janu som sa už nehnevala, hoci si určite dám vysvetliť, prečo to urobila. Tá prešla za nás a stiahla neznámemu nohavice. Čo tá všetko neurobí pre svoje uspokojenie. Potvora, bohvie či improvizovala, alebo  to plánovala.

Dostávala som sa do varu a uspokojene som čakala na vyvrcholenie, mladý bol dobrý a poctivo ma spracovával. Jeho vták vo mne odvádzal  dobrú prácu a ani moje bradavky v jeho ústach neboli zanedbávané. Cítila som, ako mi v brušku začínajú vibrovať mravčeky. Stisla som ho medzi stehnami a zadok tlačila na seba, aby do mňa vnikal čo najhlbšie. Zrazu si Jana, tá bláznivá Jana čupla k našim bokom, položila mi ruky na koleno a pritlačila mi nohu na zem. Rýchlo chytila neznámeho za druhý bok a na moje zdesenie ho pretočila  zo mňa. V okamžiku, keď ležal vedľa mňa na chrbte, Jana si na neho obkročmo sadla a rýchlo si zaviedla úd do svojej šušky. Bezradne som, vrcholne neuspokojená, len chvíľočku pred orgazmom pozerala, ako na ňom začala rajtovať. Chytila som sa za vzrušenú šušku, no nebolo to ono. Vtedy ma to napadlo. Zdvihla som sa. Postavila nad jeho hlavu a čupla si, až som šuškou pristála na jeho ústach. Zavrela som oči a sústredila sa na jeho ústa. Okamžite do mňa zasunul jazyk a začal mi vylizovať z dierky šťavičku. Pochodil jazykom škáročku, prisal sa na pysky a cuckal ich. Potom široko otvoril ústa a vzal mi hu celú do nich. Hryzkal ma, cuckal ako sladkú pochúťku, až našiel vrcholček škáročky, pobrnkal mi na dráždec, zošpúlil pery a prisal sa naň. Prebehla mnou iskra vzrušenia a otvorila som oči. Pred sebou som zbadala Janu, vrtiacu sa na jeho vtáku. Prsia jej   poskakovali v rytme prirážania, tak som ich vzala do rúk a začala ich miesiť. Otvorila oči aj ona, usmiala sa na mňa a urobila to isté. Hrali sme sa navzájom, zavreli oči a sústredili na sa rozkoš, ktorú nám poskytoval neznámy. Cumľal mi pysky a jazykom silno olizoval vzrušený hrášok a mne sa začalo sťahovať brušku. Určite zacítil, že sa blížim, lebo sa silnejšie do mňa zahryzol a neskutočne krásne cuckal. Zavrtela som bokmi, aby som si šušku lepšie uložila na jeho tvári a prisadla na ústa. Jeho nos som cítila na zadočku, ako jemne tlačí na malú dierku. Nadýchol sa a jazyk silno pritlačil na dráždec. Stiahlo mi bruško a slastný kŕč prebehol mojim telom. Mušlička  začala vibrovať a hlboko v nej vystreľovali blesky rozkoše. Celá som sa začala triasť od slasti vyvrcholenia, vzdychla som, zaryla nechty do Janiných prs a silno ich stisla. Vrtela som sa na jeho ústach, no potom som pritlačila a nechala si vylizovať šušku. Jana tiež dychčala, ťahala moje prsia k sebe a cítila som, ako  na neznámom vtáku zúrivo poskakuje. Ako na divom koni. Neviem, ako ona, no bola som na vrchole rozkoše a cítila som, ako moja roztúžená šuška strieka šťavičku rozkoše do otvorených úst. Neznámy ma podvihol, nadýchol sa a rýchlo som na neho opäť dosadla. Užívala som si rozkoš a nechcela som, aby to už skončilo.

Postupne som sa uvoľnila a oprela sa o Janu, aj tá si položila hlavu na moje rameno. Vydráždené prsia sa nám dotýkali a prežívali sme pocit spoločného vyvrcholenia a príjemnej triašky. Slasť pomaly doznela, zosadla som z neznámeho, Dala mu pusu na ústa, vstala som a bez toho, aby som sa obzrela som odchádzala. Jana ma dobehla. Najprv sme išli rýchlim krokom tíško vedľa, dychčiac ad vzrušenia, no potom sme sa začali chichúňať, až sme prešli do hlasného smiechu: "Jana, ty si taká sprostá, čo si to vymyslela? Čo si toľko čakala?" "Však to si chcela, nie? Neboj sa pozerala som sa z kríka a všetko som videla. Také vzrušujúce reality šou som ešte nevidela. A čo, nebolo to vzrúšo? Ja som si užila. Najlepšie bolo, ako si sa pod ním metala a to, ako ho do teba zasúval, to bolo najfasa." Vzrušene to zo seba chrlila  a nebola k zastaveniu. To už sme boli na zastávke pri Mamutovi. Pár ľudí čakalo na prichádzajúci nočák a jedna pani na nás vyjavene pozerala. Rýchlo sme sa poobzerali, či sme v poriadku, keď som sa začala rehotať. Jana v ruke zvierala prezervatív, ktorý mu po súloži stiahla. Nevedela, čomu sa smejem a ukazovala mi na ruku. Držala som jeho nohavice. So smiechom sme všetko hodili do smetiaku, ale nenastúpili sme a pobrali sa pešo. Do Nív, kde sme bývali to bolo na skok. Na spracovanie zážitku sme mali týždeň. Všetko sme pekne prebrali, pospomínali na každý detail a pokecali sme o pocitoch. Vzrúšo, strach, rozkoš. To bolo niečo, čo si treba zopakovať. Pripravovali sme sa na ďalší výjazd, ktorý sme museli odložiť pre Janine povinnosti a tak sme začali plánovať sobotu za dva týždne. Jana navrhla Park Janka Kráľa. Trochu sa mi to nepáčilo, myslím, že to bola zlá voľba, ten park nemal dobrú povesť, no Jana ma upokojila, že to je minulosť a dnes je tam celkom pokoj. Však sú tam kaviarne a lode, kde je stále dosť ľudí. Nik si neriskne veľký kravál a určite sa nájde niekto, kto sa nachytá na peknú kočku. Jana to mala premyslené do detailu, tentoraz bude volavka ona a ja záchrankyňa. Napokon som súhlasila. V sobotu poobede sme sa vybrali do parku, obzrieť si terén. Krížom krážom chodilo plno ľudí a najlepšie sa nám pozdávalo okolie tej vežičky rotundičky, kde sa zbiehali všetky cestičky. Vyhliadli sme si aj krík, kde sa schovám a hneď ma napadlo, že Janu nechám vymáchať sa v problémoch a oplatím jej to tak, že prídem až na poslednú chvíľu. Nech si užije rozkoše. A možno ju nechám až do konca. Ale nie. To by som jej nemohla urobiť. No uvidím, ako sa to bude vyvíjať. Bolo okolo polnoci, keď sme vystúpili z autobusu, poobzerali sa  a zamierili priamo k rotunde. Ticho, bez slova sme sa schovali medzi stĺpy a dobre si obzerali terén. Boli sme neskutočne napäté a nebolo nám všetko jedno. Poznamenala som, s malou dušičkou, že ešte si to môžeme rozmyslieť, no Jana s trasľavým hlasom to zamietla, že keď už sme tu, ostaneme. A nakoniec, je jasná noc a mesiac je jasný. Videlo sa doďaleka.

Vyrušili nás nejaká hlasná vrava, blížila sa k nám skupina ľudí. Rýchlo sme na druhej strane vliezli za krík a pozorovali, ako sa blížia. Bolo ta tak osem mladých pripitých chalanov a tri dievčatá. V rotunde si posadali, zapálili ušúľané cigarety, čo prezrádzalo trávu. Zapíjali to nejakým alkoholom a hlasne sa bavili o tom, čo budú robiť. Mali bujarú náladu, niektorí si chceli udrieť a ľutovali, že nie je koho, iní sa obšmietali okolo tých dievčat. Obchytkávali ich, siahali im na prsia, medzi nohy a tie sa len chichúňali a uhýbali dotieravým rukám. Evidentne im záujem chalanov neprekážal, len si to nechceli rozdať tu a sľubovali, že doma si to všetci užijú. Vtedy som si všimla, že jedna pozerá na krík, kde sa schovávame, niečo povedala chalanovi, čo jej šmátral medzi nohami a ten pozrel smerom k nám. Prestali sme aj dýchať. Šepla som, že by sme mali zmiznúť, no Jana si položila prst na ústa: "Pšt!" Chalan niečo poznamenal a otočil sa k ostatným. Povedal niečo ako ideme, pokračujeme doma, baby sú nadržané a ja si chcem pichnúť. Našťastie sa všetci pobrali ich hlasná vrava sa pomaly strácala v diaľke. Museli sme to rozdýchať.  "Boha Jana, ani nevieš, ako som vzrušená, to bolo niečo. Silnejšie ako inde. Toto len tak nezažiješ. Už aj toto stačí." Prehovorila som. Jana prikývla a hlasno si odfukla. Postavili sme sa a obzerali na všetky strany, či nie je  niekto v blízkosti. Našťastie, všade bolo ticho a my sme opäť naberali odvahu a upokojovali sa navzájom, že našťastie si nás nevšimli. Asi po pol hodine sme počuli z diaľky nejaké kroky a tak sme sa rozhodli pre akciu. Jana prešla pomedzi kríky tak dvadsať, tridsať metrov od rotundy a vyšla na chodník. Zakašľala, aby na seba upozornila a pomaly sa pobrala k rotunde. Stále nič, všade ticho. Dvakrát ju obišla, poodišla  a vrátila sa nazad. Už som sa chcela  k nej pobrať, keď spoza stĺpa vystrelila ruka, uchopila ju za vlasy a vtiahla medzi stĺpy. Dobre som na nich videla, pritlačil ju k protiľahlému stĺpu a vsunul ruku pod sukňu. Jasne som počula, ako sa zasmial: "No čo pička, bez nohavičiek? Pripravená?" A ešte hlasnejšie: "Pripravená!" Jana ho začala od seba odstrkovať, ruky mu vystrelila na tvár a tisla od seba. Poškriabala ho a on začal vulgárne nadávať. Dala mu facku, až to zazvonilo a on jej ju okamžite vrátil, našťastie dobre netrafil a len jej trošku lisol po líci. Pozerala som, ako Jana bojuje a bolo mi jasné, že jej nemusím pomáhať, bez problémov ho zvládne. Mladý sa nevzdával, chytil ju za ruku, snažil sa jej ju vykrútiť a druhou ju chytal za prsia. Vyšmykla sa a ani veľmi nebojovala, mladý mal tak šestnásť a na ňu nebo dosť silný. Pustila ho, nech sa na ňu nalepí, bola si sebou istá a nechala ho, aby jej vliezol pod blúzku a druhou rukou pod sukňu. Tisol ju na stĺp a omakával.

Keď mu Jana odtiahla ruku spod sukne, stisol jej prsia, odtisla ho, a on ju opäť drapol za šušku. Pozrela smerom ku mne a tá potvora na mňa žmurkla a ešte mi aj cez jeho plece zakývala. Mala to pod kontrolou, hrala sa s ním. Nechala sa obchytkávať a odpor zatiaľ len hrala, keď bude chcieť, rýchlo to skončí a utečie. Určite ma nebude potrebovať. Vyšmykla sa mu, otočila sa a on ju chytil okolo pása. Znova ju pritlačil k stĺpu no teraz sa už, pritisnutá tvárou ku kameňu nemohla tak dobre brániť. Vyhrnul jej sukňu, silno sa na ňu pritlačil hruďou a rozopol si nohavice. Vytiahol si vtáka, prikrčil sa a začal jej ho strkať medzi nohy. Nemohol sa tam dostať, tak Janu silno kopol do päty, až jej uskočila a on s vtákom v ruke sa podvihol a začal ho do nej zasúvať. Jana niečo skríkla a konečne sa odstrčila od stĺpu. Mladý ju pevne držal okolo bokov a nechcel pustiť, no to sa už Jana otočila a jednu mu dobre strelila. Chytil sa za líce: "Kurva jedna sprostá, ty si nedáš pokoj?" A vyrútil sa na ňu. V tom sa za ňou objavil druhý chalan a pevne ju objal. Ruky mala pri tele, on ju zdvihol a držal vo vzduchu. Mladý ju chytil za nohy, roztiahol jej ich a prisunul si ju na seba. V Janinej tvári som zbadala strach, toto už nebola sranda a prišiel môj čas. Vyslobodím ju a rýchlo, kým sa spamätajú utečieme. Vyskočila som z kríkov a ponáhľala sa k nej. Zrazu predo mnou niekto stál a z celej sily ma udrel  na žalúdok. Okamžite mi vyrazil dych, so slzami v očiach som sa zohla a nemohla sa nadýchnuť. Na krku mi pristála nejaká ruka, chlapec sa ku mne zohol a mierne mi hovoril: "Prepáč, to som nechcel. Nevystieraj sa, ostaň zohnutá a zhlboka dýchaj." Skúšala som to no ledva som ho lapala. Myslela som, že sa zadusím, keď som zacítila, ako mi niekto  zdvihol sukňu a drapol za šušku. Bezohľadne ju stisol a zasunul do mňa prst. Hrozne ma to pálilo, nechcela som to, no stále som sa dusila a nemohla brániť. Vytiahol zo mňa prst a začal zasúvať vtáka, tvrdo ho do mňa strkal, cez odpor vzdorujúcej,  ubolenej  šušky. Chcela som sa zdvihnúť, no dlaň na krku ma tisla dole. Nejaká ruka  sa vsunula pod moje brucho a priťahovala si ma k sebe a úd v plnej sile do mňa vnikol. Začal mi ho tam vrážať a búšil bruchom na zadok. Konečne som nabrala dych a mohla som zabojovať. Narovnala som sa a urobila krok dopredu. Vták zo mňa vykĺzol a ja som sa vytrhla z objatiam. V tom momente ma neznámy chytil za rameno, otočil k sebe a z celej sily mi strelil sprava, zľava také zaucho, až sa mi zatočila hlava. Vyhŕkli mi slzy a cítila som, ako mi horúčava zalieva tvár. Sotil ma smerom k lavičke: "Ty kurva, nechceš, aby som ti rozbil papuľu! Že? Tak si okamžite kľakni na tú posranú lavičku!" Natiahol päsť na úder a ja som, vzlykajúc,  rýchlo splnila jeho príkaz.

Pristúpil ku mne, kolenom mi udrel do nohy a ja som sa poslušne rozkročila. Zdvihol mi sukňu, pľasol ma po zadku a už ho aj do mňa strkal. Po vzrušení a rozkoši nebolo ani slychu, len bolesť z bezohľadného vnikania. Zhlboka som sa nadýchla, zaprela do operadla a dúfala, že to budem mať čo najskôr za sebou. Vedela som, že nemá zmysel sa brániť, bolo ich priveľa a mohlo to skončiť podstatne horšie, keby ma ešte aj dobili, nedajbože dokopali. Vyrastala som v Trnávke a keď ma v pätnástich prijali do partie, začalo to tým, že som ja a aj ostatné kočky, ktoré tam chceli byť, museli chalanom na žúroch vyfajčiť a trpieť ich prsty v šuške. Ktorej sa to nepáčilo, zažila výsmech, urážky a vyrazili ju. A kto sa chcel túlať sám, bez kamošov. Tak v šestnástich som už musela aj dať. Nik sa nepýtal, či sa mi chalan páči, či ho chcem a vôbec, či chcem súložiť. Podrž, alebo vypadni. Tak ma prefiklo plno chalanov z ulice a okolia. Podobná situácia bola aj v škole, na výletoch, žúroch, narodeninách sa vždy hrali sexy hry a každé víťazstvo, ale aj prehra, či už chlapca, alebo dievčaťa končilo súložou. Grupáky boli v tom čase súčasťou nášho života. Všetko skončilo pred maturitou, no zvykla som si to brať ako realitu a nie najlepšie obdobie môjho života. Na druhej strane som sa o sexe a chalanoch veľa naučila. Tak som sa teraz odosobnila a len čakala, kedy to skončí. Už s chladnou hlavou a búšením so šušky, som si poobzerala okolie. Jana ležala na zemi v strede rotundy, Jeden jej držal  ruky nad hlavou a druhý ležal na nej a preťahoval ju. Chudera sa začala mykať, a tak si k nej čupli ešte dvaja, chytili ju za nohy a roztiahli jej ich. Ostatní chalani a tie dievčatá sa pozerali, veselo bavili a chichúňali. Určite na niečom frčali, boli neskutočne urehotaní a poskakovali ako na diske. Jeden z nich pristúpil k ležiacej dvojici, stiahol si nohavice, vytiahol vtáka a začal si ho honiť. Pritom duril chalana na Jane, aby si pohol, že aj on si chce pichnúť. Smejúce sa  dievča chytilo najbližšieho za rukáv a ťahalo ho k nám. So smiechom okolo nás krúžila: "Dúfam, že keď si pichneš, urobíš aj mňa. Vieš, že to potrebujem. Nie že sa tu vytrtkáš a zaspíš, ako minule". Pristúpila ku mne a stiahla mi cez hlavu tričko. Odhodila ho do trávy, natiahla sa a poťažkala mi prsia. Stisla ich a otočila sa k tomu svojmu: "Ja mám väčšie a lepšie. Nie také mäkkýše." Nato si zdvihla svetrík a ukázala mu ich. Pritom ma vyzvala, aby som sa pozrela aj ja: "Závidíš, čo?" Neodpovedala som, lebo som zacítila, ako ten za mnou začal do mňa striekať. Konečne, dúfam, že je hotovo. Vytiahol ho zo mňa a spokojne odfukoval. Druhý odstrčil svoju dievčinu, postavil sa za mňa a stiahol mi sukňu. Nedočkavo  mi do šušky začal pchať svojho vtáka.

Ťažko som dýchala, musela som sa vydýchať, predsa len mi to dalo zabrať. Vrazil ho do mňa: "Pozeraj Zuza, takto sa to robí a doma ťa vytrtkám na smrť". Mladá sa smiala, pristúpila k menu a zozadu ho chytala za vtáka, ktorý do mňa vrážal. Hlasno vzdychala, akoby robil ju a smažila sa strčiť prsty do mojej dierky. Vtedy prvý pristúpil ku mne s ochabnutým vtákom a začal mi ho obtierať po perách: "Pekne ma vyfajčíš a rýchlo urobíš a všetko pekne spapáš. Ak by si ma chcela pohrýzť, rozbijem ti papuľu a ak sa mi do minúty nepostaví, jednu ti tresnem, takto!" a už mi aj letela ďalšie facka. "Prestaň, nemusíš ma byť!" vedela som, že odpor by ho a aj ostatných len vyprovokoval, čakali na to, aby mali dôvod na násilie. Zlomiť nás  by im dodalo silu a určite by sa viac nekontrolovali. Dostala som sa do stavu pasivity a len som čakala, kedy sa vybúria. Otvorila som ústa a vzala do nich jeho ochabnutého vtáka. Opierala som sa o operadlo lavičky a ako ten druhý do mňa vrážal, posúvala som sa smerom k údu. Vzal mi jednu ruku a položil ju na vtáka. Vzala som ho medzi dva prsty a začala mu sťahovať predkožku. Žaluď mal ešte od semena a smrdel močom. Z vône a chuti mi prišlo zle, no rýchlo som ho oslinila a umyla v ústach. Potom som ho vzala do dlane a začala honiť. Jazykom som mu spracovávala žaluď ako zmrzlinový kornút a perami som ho začala sať. Hodila som pohľad na Janu. Chuderka bola na všetkých štyroch, jeden ju nakladal zozadu a aj ona druhého fajčila. Bolo mi jej ľúto asi viac, ako seba, aj keď nás do tejto sračky doviedla ona. Bola som z Trnávky a zvykla som si na všeličo, aj na takéto nepríjemné grupáky, ale ona bola z fajnovej rodiny z vily v Lamači. Vozila sa autom, žila vo vyberanej spoločnosti a vlastne teraz hľadala to, čo nezažila ako pubertiačka. Dnes to našla, ale asi to nie je to, čo si predstavovala. Cítila som, ako chalan za mnou prirazil, dievčinka sa začala hlasno smiať a už aj do mňa striekal. Rýchlo zvädol a ja som sa začala venovať fajke. Bola som šťastná, že si ubolená šuška oddýchne  a spojila som nohy. Nik už ku mne nepristúpil a tak som dúfala, že je koniec. Na Janu sa navalil ďalší chalan a nejaké dievča si stiahlo nohavice, kľakla si pred ňu  a holý zadok jej tlačila na tvár. Až ku mne doliehalo jej vzlykanie. Vták v mojich ústach pekne narástol, použila som všetky znalosti a silno mu lízala uzdičku a spodok žaluďa. To najrýchlejšie urobí chlapa a dúfala som, že to bude čoskoro. Neznámi bol spokojný, položil mi ruky na hlavu a len ma tak na sebe držal, bez prirážania, aby som ho mohla dobre olizovať. Niekto si vedľa mňa sadol. Ďalší chalan.

Pootočil sa ku mne a začal mi makať prsia. Poťažkal ich, poškriabal a stískal medzi prstami bradavky. Vyhovovalo mu, že nemusí byť jemný a drsno mi spracovával prsia. Zrazu prestal a pokojne si sadol, len poznamenal, že takéto cecky by chcel mať. Ak chcem, môžem mu dať mobil. Debil!! Viac si ma nevšímal. V úde som cítila jemné zášklby a spokojná so sebou som sa dolízala k výstreku. Zasiahol ma hlboko do hrdla a keďže som nechcela ďalšiu facku, pritisla som pery a prijímala jeho striekanie z pulzujúceho vtáka. Pekne som ho vysala, vytiahla z úst a celý žaluď poumývala jazykom. Nakoniec som mu naň dala pusu a končekom jazyka zavŕtala  do dieročky a oblizla poslednú kvapôčku. Mladý bol na výsosť spokojný a asi aj mojim výkonom prekvapený, lebo sa ma spýtal, či by som nechcela ísť k nemu domov a fajčiť mu celý týždeň. Samozrejme nečakal na odpoveď, len všetkým zakričal: "Chalani, toto musíte skúsiť, toto je najlepšie fajčiarka na svete. Takto ma ešte nikto neurobil. Baby, poďte sa pozrieť, táto pička vám ukáže, ako sa to robí. Prepadla ma hrôza, idiot jeden, čo to urobil? Však ma uštvú. No nik sa neozval, boli zaujatí Janou, ktorá už zase ležala na chrbte a prášil ju ďalší chalan. Už sa nebránila, len tíško ležala a čakala na koniec hororovej rozprávky. Postavila som sa, Vydýchla si a začala si upravovať sukňu. Pohľadom som sa snažila nájsť tričko, keď som si všimla, že chalan, ktorý sedel vedľa mňa má rozopnuté nohavice a v ruke drží najväčší úd, aký som v živote videla. Musel mať dobrých tridsať cenťákov a hrubý bol ako moje zápästie: "Sadaj kočka, kreslo máš pripravené. Kamoši ťa pripravili, trošku roztiahli a teraz si užiješ atómový dievčí sen." S hrôzou som na neho pozrela a chcela utiecť. Chytil ma za ruku, pritiahol k sebe: "Ani nech ťa to nenapadne, chytíme ťa a vieš, ako by to dopadlo. Buďte rady, že máme dobrú náladu, obyčajne sa kurvy len ťažko dostávajú z našich rúk a neodchádzajú celé!" Poslušne som prišla pred neho, otočil ma chrbtom k sebe a poklepal hánkami po vnútornej strane stehna, aby som roztiahla nohy. Odovzdane som sa nad neho rozkročil. Pritlačil mi chrbát, aby som sa predklonila. Potom ma chytil za  ruku a položil si ju na vtáka. Aby som ho celého uchopila, potrebovala by som aj štyri a nedokázala som ho prstami celého objať. Medzi palcom a prostredníkom  ostal taký centimetrík. "Zasuň si ho tam. Nemusíš sa ponáhľať, vydržím veľa a čas máme do svitania. A urobíš ma tak pekne, ako si toho vyfajčila, inak fiknem tvoju kamošku do riti a v živote ju nezašijú. Rozumieš?" Prikývla som a pomaly prešla obrovským žaluďom po škáročke. Našťastie som bola ešte dosť otvorená a dierka sa začala tej biliardovej gule prispôsobovať. Pomaličky ho pohlcovala a on mizol v mojej dierke. Ostala som zohnutá, chcela som vidieť, ako do mňa vniká. Žaluď mi nepríjemne naťahoval pysky, tak som si ich druhou rukou ponaťahovala a buchtičku roztiahla. Stále som ho držala a len pomaly sa posúvala dole, bála som sa, že ma roztrhne. Šuška ma pálila, po dvoch štichoch už tak dobre nemastila, našťastie som mala v sebe ešte ich semeno a to ma trošku premastilo. Hodila som pohľad na Janu, ktorá teraz sedela na ďalšom, ktorý dvíhal boky a vrážal ho do nej.  Niečo ma vnútri pichlo, asi je už tam.

Pozrela som dole, no bol vo mne asi tak do polovice, nebola som dosť uvoľnená, musela som spomaliť klesanie. Mladý ma popod pazuchy chytil za prsia a začal mi ich mliagať. Stisol ich a ťahal dole, už chcel byť vo mne. Šepla som, aby sa neponáhľal, nechcem, aby ma roztrhal, však už len chvíľu. Podvihla som sa a spustila dole. Už som zase dobre mastila, predsa len  bol ten vták výzvou a či som chcela, alebo nie, pociťovala som, ako vo mne rastie vzrušenie. Dvíhala som sa stále vyššie, až po žaluď a spúšťala silnejšie a rýchlejšie. Videla som, že do mňa vnikol skoro celý, tak som sa znova podvihla a klesla dole síce pomaly, no až na doraz. Keď som zadočkom dosadla na jeho stehná, pozrela som dole a videla, že zo šušky trčia len jeho vajíčka. Bol dnu. Celý som ho pohltila a cítila ho až niekde pri srdci. Poprosila som ho, aby sa nehýbal, že si chcem na neho zvyknúť. Hneď som si zahryzla do jazyka, no on to počul: "zvyknúť si chceš? Naučiť na poriadneho vtáka? Chodím sem často, som Jožo a volajú ma Kongo. Keď prídeš, nájdeš  ma tu a cez deň v bufete na konci parku. Budem ťa čakať. Pritiahol si ma k sebe a jednu ruku posunul dole k šuške, aby skontroloval, ako hlboko je vo mne. Prešiel prstom po vzrušených, napuchnutých  pyskoch, ktoré boli roztiahnuté do prasknutia a postískal ich. Jeho dotyk mi spôsobil úľavu, napätie trošičku povolilo. Zahniezdila som sa na ňom, aby som si našla lepšiu polohu a on sa vo mne lepšie uvelebil. V tom momente sa v mojom vnútri začal rozlievať pocit rozkoše, čo ma trošku hnevalo, no aj sa mi to páčilo. Vedela som, že napriek nepríjemnému zážitku ma tento chalan urobí. Ako mi škrabkal po pyskoch a posúval sa škáročkou hore, cítila som, ako sa mi začína sťahovať bruško a zalieva ma vlna upokojenia. Dotkol sa mi navretého dráždca a pritlačil. V tom momente mnou zatriaslo a celá šuška mi začala vibrovať a po celom tele vysielala rozkoš. Prvý krát v živote som zažila orgazmus bez jediného pohybu, len preto, že som mala v sebe zasunutý úd. Pritisla som si jeho ruky na prsia a oddala sa lahodnej triaške: "No vidíš, na mne sa každá urobí. Môj nabiják je borec a vie, čo pičky potrebujú. Prídu ďalšie, kým sa ja urobím, budeš prosiť, aby som prestal." A pokračoval hlasno: "Hej chalani, čo je s vami? Nechcete vyfajčiť? Kurvička je pripravená! Poďte!" "To ma musíš urážať?" dotklo sa ma jeho oslovenie: "Prečo mi nadávaš?" "Nenadávam a neurážam. Baby, ktoré prídu o polnoci sem do parku si určite prišli zajebať, nič iné ako kurvy nie sú a pičky majú  nevytrtkané. Tak už zavri hubu a vieš čo som ti povedal, ako ma máš urobiť! Pamätáš?" Prikývla som a v duchu uznala, že v podstate mal pravdu. Pohľad na Janu mi ukázal, ako má kolená na prsiach, šušku vysoko vystrčenú a ďalší z partie sa na nej robí. Začala som sa venovať vtáku vo mne, dvíhala som sa a spúšťala, chytila som ho za vajíčka a začala ich v dlani mädliť. Poťahovala som ich, pritláčala si ich na zadoček a pritom som rajtovala na jeho stožiari. Zrazu ku mne niekto pristúpil a začal mi do úst pchať vtáka. Našťastie mu plne stál a tak, keď som ho stisla perami a párkrát pohonila, rýchlo sa urobil. Akonáhle vystrekol, vytiahla som si ho z úst, no chytil ma za vlasy a tlačil na seba: "Hltaj! Rýchlo!" vzala som ho späť a všetko pohltala. Odstúpil a už tam stál ďalší. Prebehlo my mysľou, že ich snáď nebudem musieť urobiť všetkých a vzala ho do úst. Už som ani neuhýbala a rýchlo pohltala semeno, ktoré do mňa aj tento nastriekal. Ešte som ho cuckala, keď mi Kongo bolestivo stisol bradavky a pripomenul, že je  tu aj on a je v rade prvý na práci. Rýchlo som sa začala dvíhať a stále silnejšie na neho dosadať. Šuška som už mala poriadne roztiahnutú a obrovský kôl bez problémov prijímala do seba. Silno som na neho dosadla, až môj zadok hlasno pleskol o jeho stehná a pociťovala som len slasť a žiadnu bolesť. Priznám sa, bola som na seba hrdá, neverila by som, že takéto niečo moja šušula spapká a ešte si to aj užije. No to už sa mi do úst tlačil ďalší vták.

Tento bol našťastie maličký a aj keď stál a vykúkal z neho ružový žaluď, nemal viac, ako desať centimetrov. Zaprotestovala som, že nevládzem, strašne ma od semena škriabe v hrdle,  musím si oddýchnuť. "Vodu!" zvolal nejaký hlas a jedna dievčina, ktorá sedela na zemi a pozorovala ma vyskočila a podala mi fľašu s minerálkou. Vďačne som na ňu pozrela a upila si. Mladá sa ku mne zohla, tvárou ukázala na chalana, na ktorom som sedela a spýtala sa, aké to je. Povedala som jej, že sa môžeme vymeniť, aby si to vyskúšala, no vraj ešte nemá odvahu, strašne sa ho bojí, ukázala na druhú, vraj tú prefikol a strašne ju to bolelo. Chcela som jej poradiť, nech ju najprv dobre vylíže, no v strede vety mi do úst vnikol ten maličký a začal do mňa prirážať. Prestala som na vtáku jazdiť a venovala som sa drobčekovi, vedela som, že budem rýchlo hotová a tú kvapku semena ešte zhltnem. Ten hlupák asi pozerá tie porno stupidity, lebo ma chytil za uši a kontorval mojou hlavou svojmu vtáku. Oslobodil ma môj nabiják, ktorý mu zo mňa strhol ruky so slovami, či mu jebe a vrátil sa k spracúvaniu mojich pŕs. Bol jemnejší, ako predtým a len sa s nimi jemne hrajkal. Podvihoval ich, hladkal a končekmi prstov nežne dráždil dvorčeky  s bradavkami. Mladého som chytila za vajíčka a druhou som medzi prsty vzala úd. Silno som ho stisla a sťahovala predkožku zo žaluďa Úplne som ju stiahla a naťahovala mu ju dole k vajíčkam. Takto stisnutého som ho rýchlo spravila a s prvým trhnutím som sa pripravila na výstrek. Pustil do mňa salvu a vták mu v mojich ústach začal pulzovať. Striekal salvu za salvou a plnil mi ústa trpkastým semenom. Takú dávku som ešte nezažila, tomu sa hovorí celoživotné úspory. S problémami som všetko pohltala a skôr, ako som ho mohla vylízať sa scvrkol na  maličkého červíčka. Odišiel a ja som polohlasno prehodila: "Malý, ale pracovitý." Chalan sa zasmial, plesom ma po stehne a poznamenal, že už sa mám venovať len jemu. Siahla som mu na vajíčka, jemne ich stisla a postavila sa. Kým stihol zaprotestovať, otočila som sa, uchopila ho za vtáka, nasmerovala ho do dierky  a sadla si na neho spredu. Išlo to celkom ľahko, moja dierka sa už obrovskému kyju prispôsobila. Len keď som dosadla, cítila som, ako žaluď narazil na dno jaskynky a trošku ma to zabolelo. Vydráždená mušlička, vyplnená na prasknutie však všetko prekryla a slastné šteklenie sa mi prenášalo do celého tela. Chytila som mu okraj trička a stiahla mu ho cez hlavu. Bol pekne stavaný a aby som mu urobila radosť a zbytočne ho nerozčuľovala, pritlačila som prsia na jeho hruď a hladkala ju nimi. Tvrdé bradavky sa mu zabodávali do pokožky a on spokojne odfukoval. Objala som ho okolo hrdla a tvár zaborila do jeho pleca. Začala som vrtieť  šuškou nabodnutou na jeho úde a tým som trela pysky o jeho chĺpky. Silno ma to vzrušovala a keď sa zosunul na lavičke, že sedel až na okraji a začal podvihovať boky, od vzrušenia som sa vznášala.

Odtlačil ma od seba a pozorne si ma prezrel. Akoby si moju napätú, vzrušenú tvár a dvíhajúce sa prsia a vztýčenými bradavkami chcel vryť niekde hlboko do mozgu. Páčili sa mu a vedela som, že sa mu páčim aj ja. Určite ešte nepreťahoval takú peknú babu a mojou postavou a hlavne umením, ktoré som mu predvádzala. Potom spustil pohľad na bruško a šušku, v ktorej sa až po koreň skrýval jeho vták. Uznanlivo pokýval hlavu a otočil sa na mladú kočku, ktorá nás stále so záujmom pozorovala: "Takto má vyzerať správna trtkačka. Keď skončíme, doma ťa budeme porovnávať." Dievčatá sa asi rady predvádzali, lebo aj táto  si vyhrnula tričko a ukázala pevné týčiace sa  prsia: "Mám ich väčšie ako ona a aj krajšie. Uvidíš." "Uvidím a hlavne vyskúšam.  Dnes si na rade, priprav sa, ukážem ti, čo je to správny vták v pičke." Prestrašene si spustila tričko a so sklopenými očami šepla, že je pripravená. Akoby som tam nebola a nemal vo mne zasunutého vtáka sa bavil s druhou babou o súloži, ktorú plánoval hneď, ako so mnou skončí. Normálne sa ma to dotklo, tak som sa podvihla a prudko na neho dosadla. Pridala som tempo rajtovania a hneď sa na mňa otočil. Položil mi ruky na prsia a začal sa s nimi hrať. Prsty mal jemné a keď mi začal škrabkať bradavky, cítila som, ako mi v brušku začali hrať mravčeky. Posunul mi ruku na bruško a nad šuškou ho stisol. Cez pokožku som cítila, ako sa dotýka svojho vtáka. Vtedy som si naplno uvedomila, ako krásne ma na maximum napĺňa a dráždi vzrušené pysky. Palec posunul dole, prešiel po buchtičkách a silno pritlačil na dráždec. Pevne stisnuté bruško a masáž precitliveného hrášku ma dostali do varu a mušličku mi zatriasol úžasný kŕč vyvrcholenia. Celá som sa roztriasla, prsia pritlačila na jeho ruky a divo sa začala dvíhať na jeho úde. Elektrizujúce vlny sa mi rozlievali telom a ako som krúžila šuškou na jeho vtáku som dopriala slasť každému kúsočku môjho vnútra. Cítila som, ako mu vtáka a stehná zalievam šťavičkou, šuška mi striekala vodopád slasti a bola som celá, až po zadoček mokrá. On len spokojne sedel, stískal mi prsia a kontroval mi dvíhaním bokov. Jeho čas ešte neprišiel a ja som sa tešila na posledné kolo, ktoré predĺži moju slasť. Zabudla som na všetko, čo sa stalo a myslela len na vlastné uspokojenie a na to, že sa musím snažiť, aby som ho urobila perfektne. Ako slastné kŕče ustupovali, začala som v dierke pociťovať bolesť, krásnu, príťažlivú bolesť. Dosadla som na neho a poznamenala, že sa musím vydýchať a nabrať ďalšie sily. Zamyslel sa, prestal kontrovať a blahosklonne súhlasil. Potom sa otočil k mladej, ktorá nás pozorovala so široko otvorenými očami: "Dobre sa pozeraj, takto sa to robí. Uč sa. Ja nie som učiteľ a nebudem ťa učiť čo treba. Pretiahnem ťa a je na tebe, ako si to užiješ." Vzrušene prikývla, už nemala v pohľade strach, ale zvedavosť.

Chytil ma pevne za boky, pritlačil na seba, podvihol. Prsty posunul  pod zadok, s palcami na bokoch a začal ma dvíhať. Až hore, skoro po žaluď a silno si ma na seba nabodol. Šuškou prebehla iskra a ja som sa nezdržala a zjojkla som. Dvíhal ma a spúšťal, stále zrýchľujúc tempo. Teraz to príde, napadlo ma a iskry v tele mi hovorili, že sa urobím spolu s ním. Ako ma divoko húpal, chytila som si hompáľajúce prsia a zaryla do nich prsta. Tisla som si ich a pripravovala sa na záverečný moment, keď som zacítila, ako mu hlboko v šuške šklblo vtákom. Teraz. Zdvihla som sa a z celej sily na neho dosadla. V tom momente do mňa vystrelil ohromnú dávku semena a pulzujúci vták strieľal jednu salvu za druhou. Už pri prvej sa mu šuška odmenila stiahnutím a mne obrovským vyvrcholením, ktoré sa šírilo celým mojim telom až niekde hlboko do mozgu. Že som sa pred tým pri prvom a druhom triasla nebolo nič proti tejto dávke rozkoše. Chvela som sa, celé telo mi vibrovalo. Vyvrátila som hlavu, celá sa naklonila dozadu, jednou rukou mi zvieral prsia a druhú zaboril do šušky. Palec pichol vedľa vtáka dnu a dlaňou ma tlačil na hornú časť buchtičky. Slasť sa zvýšila a mne od rozkoše dochádzal dych, až som myslela, že omdliem. Nekonečne ma spracovával a nedbala som na jemnú bolesť, ktorá sa mnou začala šíriť, chcela som, aby vo mne takto zotrval čo najdlhšie. Odkväcla som na ňom, hlavu zavŕtala na jeho plece a sústredila sa na dozvuky orgazmu. Stále bol vo mne a vôbec sa nezmenšoval, čo mi robilo radosť. Pohladkal ma po vlasom a do uška mi šepkal, že je škoda, že viac nemá na mňa čas, ešte musí urobiť mladú, keď jej to sľúbil, ale keby sme sa mohli ešte raz stretnúť, rád by mi to urobil do zadku. Priviedol by ma do raja. Zhrozila som sa, no radšej nič nehovorila, aby som ho niečím nevyprovokovala a tíško sedela na vtáku, sťahujúc šušku, aby som ho upokojila.  Bol nadmieru spokojný, no predsa len ma zdvihol. Mrkla som na jeho vtáka, bol zaliaty semenom a stále mu stál. Ukázal na lavičku: "Sadni si." Mladej kývol prstom, aby pristúpila, vzal si vtáka do ruky a povedal jej, aby si lizla, nech si zapamätá jeho chuť, keď ho bude doma fajčiť. Poslušne pristúpila, kľakla si a bez problému si dala do úst žaluď, ktorý bol len pred chvíľkou v mojej šuške. Začala ho sať, no zdvihol ju: "Povedal som ochutnať! Zmizni a čakaj." Obrátil sa ku mne: "Ty ma umyješ, nech si nezamokrím nohavice." Poslušne som sa nad neho sklonila, vzala ho do rúk a olizovala konček žaluďa. Držala som ho v oboch rukách a aj tak ešte aspoň tretina údu prečnievala. Pekne som ho pooblizovala a keď som ho vzala do úst, chvíľu mi ho v ústach napínal a potom ma zrazu odstrčil, že dosť. Zavrela som oči a čakala, čo bude ďalej, kto príde a čím budem musieť pokračovať. No keď sa nič nedialo, otvorila som ich a videla, že som tam celkom sama. Vtom som si spomenula na Janu. Úplne nahá ležala schúlená do klbka v strede rotundy a triasla sa od tichého plaču. Vyskočila som, natiahla sukňu a zobrala z trávy tričko. Oprášila som sa, rukou vyhladila šaty a pobehla k Janke. Chuderka. Ufúľaná vzlykala a keď som si  k nej čupla, zdvihla sa objala ma okolo hrdla a pritúlila sa ku mne. Utišovala som ju a hladkala  po chrbte, ktorý mala dotlčený od kamienkov. Kolená nemala lepšie a keď som ju zdvihla, aby som jej pomohla obliecť sa, s hrôzou som si všimla jej doškriabaný zadok, ktorý musel na drsnej podlahe neuveriteľne trpieť. Natiahla som jej sukňu a tričko, ktoré mala vpredu do polky roztrhnuté som jej obliekla naopak.

Podišla som s ňou k lavičke a sadli sme si. Okamžite vyskočila, zadoček ju pálil a bolel, nevládala sedieť. Postavila som sa aj ja, objala ju a spýtala sa, či nechce ísť na políciu. Začala na mňa kričať, že som blbá, čo im tam povieme? Že sme išli po polnoci do parku bez podprdy a nohavičiek provokovať chalanov a podarilo sa nám to? Však nás vysmejú. Stíchla, pozrela na mňa: "Preboha, čo ti to urobili? Kto ti tak doriadil tvár, líca máš červené a dokonca je vidieť prsty od faciek. Prepáč, netušila som, že to takto dopadne a takto ťa dobijú. Mrzí ma, že som ťa do toho zatiahla, hovorila si, že je to nebezpečné a ja som ti neverila." Ľutovala ma. No upokojila som ju, nech to tak neberie, sme v tom spolu. "Buď rada, že sme dopadli takto, keby sme sa viac bránili, dobili by nás do krvi a možno by sme to ani neprežili."  Vzala som ju okolo pása a vyšli sme z parku. Prestrašene pozerala okolo seba, ako sa dostaneme domov. Z tajného vrecka všitého do páska sukne som vybrala dvadsiatku a stopla taxík, ktorý nám poslalo nebo. Šofér na nás s pohŕdaním pozrel, asi si predstavoval, z akej žúrky ideme, no keď som mu dala peniaze, pekne nás odviezol pred Janin dom. Požiadala ma, aby som u nej ostala do rána. Zhodila som z nej šaty, ktoré hneď šmarila do smetí a pomohla  jej do vane. Začala sa  umývať, drhla sa, zúrivo si šúchala šušku a prsia, akoby z nich chcela so spomienkami odstrániť aj kožu. Vyzliekla som sa a vliezla k nej. Vzala som jej žinku a jemne ju celú poumývala. Stála opretá o stenu a tíško plačúc spomínala: "sedem sa ich na mne urobilo. Siedmi to do mňa napustili a traja dokonca dva krát. Desať krát, desať. A koľkokrát som musela fajčiť ani neviem. Bolo  mi na vracanie z toľkého semena. A zabila to tá krava, ktorá si dala vylízať škatuľu a tú zasratú riť! Čo som nejaká lezba? Kurva jedna!!" Omyla som sa aj ja, Jana tam poslušne stála pod sprchou a ticho ma pozorovala. Vyšla som z vane a spýtala sa jej, či si chce poležať vo vode. Prikývla, zavrela som odtok a postila naplno horúcu vodu.. Ľahla si. Utrela som sa a pobrala do obývačky. Naliala som do pohárov tak na tri prsty koňaku a vrátila sa do kúpeľne. Podala som jej ho a  na ex ich vypili. Viac nechcela a tak som si išla ľahnúť. Vygumovala som mozog, zavrela oči a pomaly, unavená a ubolená som zaspávala, keď som cítila, že Jana si ľahla vedľa mňa. Boli sme nahé a teplo jej pokožky ma upokojovalo. Schúlila sa ku mne, položila hlavu na moje rameno a poďakovala, že som s ňou ostala. Tíško sme ležali a keď ma už spánok tvrdo bral, obrátila som sa jej chrbtom. Pritúlila sa ku mne, prestrčila mi ruku popod pazuchu a položila mi ju na prsia. Pritisla sa ku mne a tiež zaspávala. Prebudila som sa, slnko už bolo vysoko a Janka sa stále ku mne silno túlila. Ticho, aby som ju nezobudila som vstala a odišla na záchod.  A vtedy, na moje šťastie, som dostala krámy. Našla som v skrinke tampón, zaviedla si ho a išla urobiť kávu. Jej vôňa prebudila aj Janku. Mlčky sme sedeli, nebolo čo. Povedala som jej, že som dostala krámy a ona poznamenala, že môžem byť šťastná. Spýtala som sa jej, či má tabletky "po" a aby ju užila. Pre istotu som si dala jednu aj ja.  Zrazu som počula, ako šepká, len tak pre seba: "tento týždeň na výjazd nepôjdem, určite  niečo mám. A vlastne ani ďalší, myslím, že stačilo." Prikývla som, stačilo. Hlavne že sme to prežili. Smutná nedeľa skončila bez toho, aby sme to rozoberali a radšej sme sa bavili o všetkých možných hlúpostiach. Nechcela, aby som u nej ostala do pondelka, však aj ja sa musím pripraviť do práce. O parku sme sa už nikdy nerozprávali, len po nejakom čase, keď sme dostali krvné testy sme skonštatovali, že sme v podstate mali šťastie. Skončila sa jedna etapa nášho adrenalínového športu.

Skončila, no po nejakom čase som sa rozhodla urobiť za všetkým bodku a definitívne túto vec uzavrieť. Vytiahla som zo skrine už vyprané a vyžehlené tričko so sukňou a v noci sa vybrala do medickej. Sadla som si na lavičku, kde som mala prvý zážitok a čakala. Zrazu sa z tmy vynoril známy tieň s kapucňou. Keď ma zbadal, stiahol si ju a prisadol si ku mne: "Teba som tu ozaj nečakal. Vlastne chodím sem a čakám, kedy prídeš. Je to už pár týždňov, no na vás, ako ste so mnou vyfajčili nemôžem zabudnúť. Pretiahli ma baby. Mňa, mňa pretiahli dve baby. Však sa mi o tebe sníva!" Usmiala som sa na neho a podala mu balíček s prezervatívom. Pozrel na mňa a smutne poznamenal, že to asi nepôjde, aj keby veľmi chcel a v sne to so mnou stále robí. Vieš, bez toho vzrušenia z prepadu sa mi nepostaví. Je to nejaká psychická porucha a neviem, čo s tým." Sadla som si obkročmo na jeho stehná, stiahla si tričko, nadvihla sa a strčila mu prsník do pusy. Bozkal ma na bradavku, potom druhú a rukou zablúdil medzi nohy. Šuška jeho prst hneď pustila dnu a keď ním v nej pohýbal, zaliala ma vlna spokojnosti. Rozopla som mu nohavice, podvihol sa a stiahla som mu ich na kolená: "Prosím ťa, ale dnes mi ich neukradni." Obaja sme  sa zasmiali a začali sa bozkávať. Naznačil mi, aby sme sa zdvihli a za ruku ma odviedol medzi kríky. Na zem položil svoje nohavice a nad ne tričko. Ľahla som si, pokrčila nohy v kolenách a široko roztiahla. Pamätala som si, ako krásne ma robil ústami a chcela som si to zopakovať. Jemne mi prešiel končekom jazyka po škáročke, dvomi prstami roztiahol buchtičky a zavŕtal sa do dierky. Pekne, citlivo ma skúmal, len tak nežne šteklil a vychutnával si každé zákutia šušky. Chcela som ho aj ja ochutnať, tak som ho podvihla, položila na zem, otočila sa a ľahla si na neho. Poležala som si na ňom s mušličkou pri jeho ústach a vtákom pri svojich. Len sme tak chvíľu ležali a otierali sa jeden o druhého. Potom som sa zdvihla na všetky štyri, posunula mušličku na jeho ústa a nechala sa obrábať.

Vtáka mal stále malého, tak som ho vzala medzi prsty, stiahla mu predkožku a začala olizovať žaluď. Sladký, chutný ružový žaluď, ako zrelá jahoda.  Najradšej by som ju zjedla. Do dieročky som strčila konček jazyka, pohrala sa tam a jemne do nej fúkla. Slastne ho striaslo a silnejšie sa prisal na moju šušku. Lizol dole, kde sa lupienky spájali a jazykom našiel vzrušený dráždec. Pritom som ho cuckala ako fľašu s cumlíkom a pomaly honila. Začal mi v ruke rásť a už som ho mohla vziať do dlane. Bol pekne stavaný, hrubý tak akurát a ružový žaluď sa na ňom vynímal ako kráľovské žezlo.  Šuška mi začala príjemne v jeho ústach brnieť a keď mi chytil prsia a začal ich poťažkávať, vedela som, že ma uspokojí. Cítil, ako som sa zachvela, široko otvoril ústa a vzal do nich celú mušličku. Jemne, aby mi neublížil do nej zahryzol a začal ju žuť. Zuby ju vzrušovali na maximum a keď sa jazykom vrátil cez škáročku k hrbolčeku, stačilo raz zatlačiť a vnútro mi vybuchlo v slastnom kŕči. Bruško sa mi stiahlo, šuškou prebehla elektrická iskra, ktorá zapálila vlnu rozkoše. Chvela som sa od slasti a  divo cuckala jeho vtáka. Uvedomila som si, že by som ho mohla urobiť a tak som prestala. Sústredila som sa na vibrácie v mušličke, pritom som siahla na balíček a natiahla mu na úd gumu. Rýchlo som sa otočila a kým ešte vo mne doznievali vlny rozkoše, sadla som si na neho a zaviedla si ho do šušky. Silno som na neho dosadla a vyvrcholenie sa okamžite vrátilo a novou silou oblažilo moju šušku. Vrtela som sa na ňom, kým sa neupokojila a ostala som na ňom sedieť, užívajúc si ho vnútri, naberajúc nové sily. Nechal ma vydýchnuť, potom sa zdvihol, sadol a pritiahol si ma k sebe. Telá sa nám spojili, prsia som pritlačila na jeho hruď a cítila ako sa mi vzrušené bradavky zabodávajú do jeho pokožky. Položil mi ruky pod zadok a začal ma zdvíhať. Vždy, keď ma položil na stehná, zadoček mi stisol a prstom poškrabkal malú dierku. Ani som nevedela, že je to také vzrušujúce. Prestal ma zdvíhať, len si ma pritláčal na seba, čím mi dráždil vzrušený hrášok a prst mi strčil do šušky vedľa svojho vtáka. Silno som sa k nemu privinula a plne sa sústredila na príjemný tlak, ktorý pôsobil na moju  mušličku. Vytiahol zo mňa vlhký prst a jemne ho začal tlačiť do maličkej dierky. Mierne som potlačila a pomaličky ho púšťala dnu. Vnikol mi do ritky a začal v nej prstom hýbať. Cez jemnú kožu som cítila, ako sa dotýka vtáka v dierke a zažívala som dosiaľ nepoznané vzrušenie. Tlačila som sa na neho a hýbala bokmi, až kým som nezacítila, ako sa mi vnútro začína chvieť. Pocit rozkoše tentoraz prichádzal z malej dierky a rozlieval sa do šušky. Silno som sa pritlačila k jeho brušku a dráždcom zavrtela na jeho chĺpkoch. Neznámy nevydržal a zacítila som jeho pulzovanie v šuške. To bol signál pre ňu a odmenila sa mu stiahnutím a krásnymi vibráciami. Takto spojení v silnom objatí sme prežívali dlhé chvíle rozkoše a ja som sa konečne rozlúčila s hrou na adrenalín. Keď sme skončili, sedeli sme vedľa seba na lavičke a kým sme nabrali dych, opýtal sa, či sa ešte uvidíme. Neodpovedala som, len som mu dala pusu a pomaly odišla, bez toho, aby som sa otočila.

            S Janou sme sa aj ďalej stretávali na káve, no o období adrenalínu sme sa nerozprávali. Po čase sa dala dokopy, znova balila chalanov a užívala si mladosti, no už nikdy nešla s nikým večer do parku. Ani ja.



autor: nemezis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>