Erotická poviedka

Spomienka

Sex - trtkanie, jebanie - milovanie. Rôzne slová - o ktorých hovoria, že označujú pohlavné spojenie ženy a muža. 

No musím povedať, že je to klam. 

Mal som veľa sexuálnych partneriek a panictva má zbavila skúsená žena. Dá sa povedať, že zasvätila má do ženského tela. Ukázala mi na ženskom tele - takzvané zóny vzrušenia.  Môžem povedať, že som bol dobrý milenec, ale na jednu noc nezabudnem nikdy. 

Stretol som ženu. Nie, nebol to typ za ktorou sa obzrieť každý muž, ale mala niečo, čo pritiahlo môj pohľad. Bola vysoká a mala pekné dlhé nohy, štíhly pás a prsia asi dvojky. Zmestili sa mi do dlaní. Vlasy zvlnené po ramená, farby zrelého gaštan. Krk krásne dlhý a nad ním sumerna podlhovasté tvár. Pery úzke farby zrelej maliny a úsmev jemný - nevinný. Chcel som ju, hneď a teraz. Prihovoril som sa jej a objednal pohár červeného vína. Rozprávali sme sa o všetkom. Odkiaľ je a čo robí v Bratislave. Nepila veľa a ani netančila ale večer ubehol veľmi rýchlo. Išli sme na izbu a tam  bola celkom iná. Laskali sme sa už pri dverách a objavovali naše telá. Pri bozkoch vyzliekali sa navzájom a šaty zostávali na zemi. Bozky boli všade a ruky tiež a my skončili sme na zemi. Ona bozkala a lizala môj penis a ja objavoval jej jaskyňu. Bolo to nežne, vzrušujúce a sexuálne túžby rástli každú sekundu. Ani slov nebolo treba a každý vedel po čom túži ten druhý. V jednej sekunde sme splynuli v sebe. Bolo to jemne, divoké a také iné aké som poznal. Polohy sme menili a bozkami zasypavali jeden druhého. Ani neviem ako dlho to trvalo ale viem, že orgazmus sprevádzali naše výkriky. Dlho sme ležali vedľa seba a repete túto noc bolo mnohokrát. 

Môj penis striekal nastokrat a z jej muslicky tiekol vodopád. 

Raňajky sme mali v posteli. Odišiel som na konferenciu a ona odišla ani neviem kam. Nestretli sme sa a neviem kde je a ako žije. Neviem či nesplodili sme aj dieťa. Neozvala sa a ja som ju nehľadal viac. Len spomienkou na tú noc si sprijemňujem dlhé chvíle a túžbu prežiť ešte jednu takú noc.



autor: Alzbetka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>