Erotická poviedka

Chata v lese 3

Pamätám si že som večer zaspala pri ňom na gauči ako sme pozerali film, ale ráno som sa zobudila vo svojej posteli. Asi ma preniesol do postele, bolo to od neho milé. Keď som sa zobudila ešte spal tak som šla pripraviť raňajky.

Mala som oblečené len kraťasy a tielko myslela som že ho to bude rajcovať a skončíme hneď ráno v posteli. No keď zišiel do kuchyne tak povedal : " musím ísť dnes do mesta prídem až večer. Uprac chatu daj vyprať a urob večeru." A šiel preč. Bola som z toho sklamaná. No začala som pracovať na Tom čo mi povedal. Dala som prať a začala som upratovať zapla som si rádio a ako som upratovala tak som si popri Tom tancovala. Večer som začala robiť jesť a dala som to do trúby. A v tejto dobrej nálade som už len upratovala kuchyňu. A čakala pokiaľ sa to upečie. Keď si si tak tancovala ani som nepočula že prišiel.  Keď som sa otočila tak som sa ho zľakla. Nesmial sa bol nahnevaný. Vypol rádio a povedal "nálož mi jesť" no ja som to ešte hotové nemala. Pieklo sa to . "Nemám to ešte hotové bude to za 20 min " a sklopila som hlavu do zeme. "Pod za mnou" prikázal mi . Tak som šla za ním. Doviedol má do obývačky . Odsunul stôl " Vyzleč sa a ľahni si. " Až teraz som si všimla 4 háky v zemi. A už som vedela že bude zle.

Tak som sa vyzlieka a ľahla si na zem. Pripútal mi ruky a nohy k tým hakom vôbec som sa nemohla pohnúť. Doniesol šatku a previazal mi oči. Nič som nevidela. Počula som buchot a zrazu nejaké vibrovanie. Zacítila som ho na kundičke. Bol to nejaký studený predmet ktorý vibroval. Pomaly mi ho začal tlačiť dnu do nej. Bol to zvláštny pocit ale príjemný. Pomaly ho tam zasuval a vysuval.a potom zrýchľovať. A to som začala aj ja čo raz viac vzdychať a môj orgazmus sa blížil. No on prestal vytiahol ho zo mňa. Chvíľu by sa nič nedialo myslela som že šiel preč a mňa tam nechal. No potom znova má ma začal robiť a keď som už skoro bola prestal. A znova prosila som ho " pane prosím vás netyrajte má už. Spravte má prosím" ale on ho znova vytiahol pockal a začal znovu trvalo to nekonečné dlho. Bola som už zúfalá trhala som sa kričala plakala. A on prestal a začal znova. " Pane prosím vám spravím čo len budete chcieť len už prestante." Nepovedal nič bol ticho.

Citila som ako mi chytil členok a odviazal mi ho a potom aj ten druhý pokrcil mi nohy v kolenách a potom mi svoj penis surovo vrazil do kundičky. Začal rýchlo pripražať. Stiahol mi šatku z očí a chytil ma pod krk. "Pozeraj mi do očí " prikázal mi a tvrdo ma jebal. No ja som mala tak rozdraždenu kundicku že už po chvíli som cítila že sa spravím s privrela som oči. V Tom som dostala takú facku " pozeraj sa mi do očí som ti povedal". Snažila som sa ich držať otvorené no orgazmus prišiel ako hrom prehla som sa v páse doslova som zavrieskala na celu chatu no pozerala som sa mu do očí a už som cítila ako všetko pumpuje do mňa. To ešte zintenzívnilo môj orgazmus. Dobré že beriem tabletky. Potom ma odviazal a povedal mi " ak nesplnis alebo nestihnes spraviť čo ti poviem potrestam tá a nie stále to bude bitka môže to byť aj odpieranie orgazmu. A teraz choď pozrieť to jedlo ci to nezhorelo ak áno správ špagety." Tak som sa pozbierala zo zeme úplne vyslabnuta a šla pozrieť do kuchyne. Samozrejme že to bolo celé čierne. Tak som rýchlo spravila špagety a doniesla ich do obývačky.

Najedli sme sa a potom povedal " povedala si mi že spravíš všetko čo budem chcieť" trochu som spozornela " no áno povedala" usmial sa " niečo ti na zajtra vymyslím choď si dať sprchu a spat ráno správ raňajky a čakaj má v kuchyni. Dobrú noc" tak som teda šla dala som si sprchu a v posteli som potom premýšľala čo má zajtra čaká.

autor: Ryšavka



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>