Erotická poviedka

Dvojitý orgazmus s novou hračkou

Ja a môj priateľ máme veľmi radi hračky. Jednou ma minule veľmi príjemne prekvapil. Bolo to prvý krát, čo ju na mne použil a rozhodne nie posledný.

V ten deň sme boli mimoriadne nadržaní. Vošiel do bytu a ihneď som k nemu pribehol. V jedentej chvíli sme jeden druhého začali vyzliekať. Chcel som ho trošku vzrušiť, tak som ho prekvapil tangami. Veľmi sa mu páčili. Chytil ma za zadok, pritisol si ma k sebe a začal ma bozkávať na krku. Po chvíľke prestal a povedal mi "Ostatné až v spálni." Chytil ma teda za ruku a vzal ma tam. Vošli sme do spálne. V momente so mňa moje tangá stiahol a sotil ma na posteľ.  Boli sme v izbe celkom nahí. Ja som ležal na chrbte na manželskej posteli. Podišiel ku mne a zašepkal mi do ucha, aby som si sadol. Zobral kravatu, ktorá sa váľala na nočnom stolíku a zviazal mi ňou za chrbtom ruky. Povedal, aby som si ľahol. Bez váhania som poslúchol.

Začali sme sa bozkávať. Popri tom mi hladkal bruško. Milujem, keď mi to robí. Veľmi ma to vzrušuje. Najprv mi ho hladkal celé zhora nadol, neskôr krúživým pohybom okolo pupka. Zrazu sa chytil môjho penisu. Začal robiť pomalé pohyby hore a dolu. Moje vzrušenie sa stupňovalo. "Milujem ťa" povedal som mu v návale vášne. "To ešte len budeš" odvetil mi. Chvíľku ma pohonil a potom vstal. Vybral čosi zo šuflíka. Bol to malý vibrátor a lepiaca páska. "Hral si sa už niekedy s týmto?" opýtal sa ma. Ja som len pokrútil hlavou. Mimoriadne som sa na to tešil. Vzal kúsok lepiacej pásky a vibrátor mi prilepil na spodnú stranu penisu. Hlavička sa dotýkala akurát toho citlivého miesta na spodnej strane žaluďa. Podišiel bližšie ku mne, pobozkal ma a povedal: "Snaž sa neurobiť, prosím." Zapol vibrátor a sadol si do kresla, ktoré bolo hneď vedľa postele. Začal som vzdychať. Bol to úžasný pocit. On ma ticho pozoroval z kresla a zvodne sa na mňa usmieval. Tu a tam sa natiahol a prešiel mi rukou po brušku. Začal hovoriť o tom, čo mi bude robit, keď sa vydržím nespraviť. "Jazykom ti budem nežne dráždiť anál. Presne tak, ako to miluješ. Hneď po tom, čo vybozkávam každý kút tvojho tela"

Začal som nahlas stonať. "Som celý tvoj!" vyhlásil som v návale vzrušenia. Ešte pár minút ma takto dráždil. Slastne som povzdychoval. Potom vstal, podišiel ku mne a vypol vibrátor. Ešte dve sekundy a bol by som vystriekol. Vibrátor mi odlepil. Krátko potom mi schytil penis a začal sa so mnou znovu bozkávať. Nehonil mi ho, len ma prstom krúživým pohybom dráždil pod žaluďom. Pár sekúnd na to som vystriekol. Bol to ten najväčší výstrek, aký som za poslednú dobu zažil. "Vidím, že sa ti to páčilo" odvetil. Ja som vzdychajúc prikývol. V tom povedal "Tak pokračujeme!" Rozviazal mi ruky a išli sme do kúpeľne. Vošli sme do sprchovacieho kúta. Otočil si ma k stene. V tom si čupol a zaboril tvár do môjho zadku. "Áno!" zastonal som. Po pár minútach sa postavil. Ja som naňho vyšpúlil svoj zadoček, vediac, čo príde. V momente mi ho tam vrazil. Chytil ma pevne za boky a začal ma trtkať. Bolo to niečo úžasné. Keď sa urobil, schmatol môj penis a dokončil ma ešte raz. Tento krát má objímal zo zadu a popri tom má bozkával na krku.

autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>