Erotická poviedka

Policajtka

Zážitok o ktorý sa chcem s vami podeliť sa stal minulé leto. Ako každé prázdniny aj vtedy som brigádoval  v strýkovom bare ako čašník. Teda,  nie, že by obsluha podnapitých chlapov bola mojou vysnívanou prácou.  Ale viete, mám  dvoch súrodencov, takže rodičia veľa peňazí  nemajú. A moje štúdium na vysokej nie je práve  lacná záležitosť.

Nakoniec, práca to nebola zlá. Bar sa nachádzal nemalý kus od centra mesta a väčšinu dňa býval v podstate prázdny. Až večer sa naplnil chlapmi, ktorí sem chodievali zapiť koniec každodennej šichty v miestnej fabrike. A tak aj v to predpoludnie som len znudene posedával na stoličke a civel na obrazovku televízora. 

Buchnutie dverí ma vytrhlo z driemot. "Policajtka," preblesklo mi hlavou, keď som uvidel zákazníčku, ktorú som občas vídaval hliadkovať v meste. Teraz, v priliehavých letných šatách však vyzerala podstatne lepšie ako v unifrme. "Dobrý deň," pozdravil som.  "Dobrý," odpovedala. "Malé pivko," objednala keď si sadla na barovú stoličku. Pomaly som zobral pohár a začal čapovať.Vlastne až teraz som si ju podrobnejšie všimol. "Bože, to je ale kus!" ohodnotil som v duchu. Štíhla vyšportovaná postava, priliehavé letné šaty a  hlboký výstrih, to všetko by určite nenechalo lahostajnm žiadneho zdravého chlapa.

A hlavne ten výstrih!

"Kam to pozeráte?" zareagovala chladne na môj pohľad. "Prepáčte," ospravedlil som sa s výrazom úprimnej kajúcnosti. Opätovne som potiahol pípu a pozoroval ako  ďalšia dávka penivého moku vteká do pohára. Ale nemohol som odolať. Jej veľké prsia len chabo ukryté v hlbokom výstrihu priťahovali môj pohľad ako obrovský magnet. "Vážne, nechaj toho," požiadala ma teraz už zvýšeným hlasom. "Prepáčte," odpovedal som s pevným predsavzatím, že sa  tým smerom už ani nepozriem. Ale čo vám poviem. Nešlo to. "Už mám toho dosť!" zareagovala ešte podráždenejšie ako predtým. "Skús čumieť niekde inde!" Dodnes nechápem čo to do mňa vtedy vošlo. Snád to bolo atmosférou toho okamihu, ale zareagoval som úplne inak ako  očakávala.  "Nemôžem, slečna policajtka," odpovedal som  pokojne. Nedal som sa pomýliť ani jej prekvapeným pohľadom. "Na to ste príliš pekná" dodal som na vysvetlenie.  Zároveň som  vopchal ruku do toho hlbokého výstrihu, ktorý sa stal predmetom môjho záujmu už od jej príchodu. "To hádam nie," vykríkla prekvapene. "Alebo, pokračuj," zmenila názor keď som jej začal masírovať bradavku. 

Samozrejme, rád som poslúchol !

Rýchlo som zamkol vchodové dvere a pomaly ju viedol  do skladu. Tu sme okrem nápojov a iného sortimentu mali aj celkom zachovalú postel. Začali sme dlhým bozkom. "Super," povedal som si keď som pocítil príval silného vzrušneia, "chémia funguje!" Vyzliecť ju z tých krátkych letných šiat mi určite zabralo len niekoľko sekúnd. A v zápätí som už túžobne pozeral na  veľké a nádherné pologule, ktoré sa tak nádherne vynímali nad jej štíhlim bruchom. Samozrejme, hned som po niech vyštartoval. "Ty divoch," ohodnotila môj entuziazmus keď som ich bozkával a hladkal zároveň. Na oplátku mi stiahla kraťasy až pod kolená. "Hmmm, ty ho teda máš," ohodnotila veľkosť mojej výbavy. Pomaly ho zovrela do dlane. "Zatýkam," dodala s úsmevom.

"Výborne, môžeme na ďalšiu métu," povedal som si pevne odhodlaný pokračovať ďalej.

Pomaly som zasunul pravú ruku do jej nohavičiek. Dodnes si pamätám, že boli červené. "Ach," vzdychla  keď som jej vopchal konček prsta do vlhkej jaskynky. "Hmmm," spokojne priadla ďalej aj keď som ho zasúval čoraz hlbšie. Náhle som  zacítil mierny odpor. "Ty si ešte panna?" opýtal som sa priamo. "Áno, som, " odpovedala .  "Tak by sme možno nemali," nadhodil som ohľaduplne.  Reku, ak by to chcela stratiť s budúcou životnou láskou, nebudem jej brániť. "Ale mali, čoby nie," zareagovala s ráznosťou náležiacou k jej povolaniu, "čo myslíš, že chcem do kláštora?"

A tak som ju pomaly položil na gauč. " V mene zákona, poďme do toho," hecoval som sa v duchu.  Zároveň som sa úprimne tešil, že o chvíľku deflorujem pannu. Či  veríte alebo nie, takýto zážitok som dovtedy nemal.  Mileniek som už mal viacero, mladších aj starších ako ja, ale pannu ešte nikdy. S pocitom spokojnosti som  začal do nej zasúvať svojho stoporeného bojovníka . "Auuu," zastonala bolestivo. "Neboj sa," snažil som sa  zbaviť ju obáv, " zostanem len na povrchu, nedám ho tam  celý."  ˇUprimne sa priznám, že som  sľud doržal len prvé tri prirazenia. Hneď potom som ho zasunul až po guľe!

"Auu," zastonala znova tentokrát však akosi spokojnejšie. Aj výraz jej tváre svedčil, že si to všetko užíva. Pohľadil som ju po tváry. "Si úžasná," zašepkal som. A samozrejme, pokračoval som  ďalej. "Áááhh," vyrazila zo seba  keď dosiahla možno svoj prvý orgazmus. Potom už len  sledovala ako jej na bruško striekam  stále nové a nové salvy horúcich spermií.

Rozlúčili sme sa objatím.

Hneď ako odišla som dal oprať postelnú plachtu. Skutočne som nepotreboval, aby strýko pátral po príčinách niekoľkých krvavých fľakov, ktoré tam teraz pomaly zasychali. "Tak predsa bola panna," skonštatoval som spokojne.

A čo dodať na záver? So slečnou policajtkou sme sa  ešte niekoľkokrát stretli. A môžete mi veriť, vždy bola maximálne spokojná.



autor: -



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>