Erotická poviedka

Sedemnáste narodeniny

Na sedemnáste narodky mi mama dovolila zorganizovať doma žúrku. Bývali sme spolu v dosť veľkej vile na kopci nad mestom. Otec bol na dlhodobej služobke niekde v Ázii a možno aj to obmäkčilo mamu a súhlasila s narodeninovým čurbesom. Bola super kočka, šéfredaktorka jedného odborného časopisu. Napriek  tomu, že práci sa venovala neskutočný čas, všetok voľný venovala mne.   Bola nielen výborná kuchár a starala sa o všetko, čo som potreboval, od oblečenia po záujmy, ale aj perfektná spoločníčka. Spolužiaci a kamoši mi ju úprimne závideli a neraz sa s ňou balili úprimnejšie ako so mnou. Nebolo témy, v ktorej by sa nevyznala, vedela poradiť aj diskutovať, čo mal doma málokto z mojich blízkych.

V ten večer mi pripravila pohostenie, pripravila studené misy, nakúpila nealko a ba stolík vyložila aj nejaký ten tvrdý, vraj, aby som neostal na hanbu. Spolu sme pripravili obývačku pre tých osem pozvaných, zapálila sviečky a stlmila svetlo. Mrkla na mňa: "ustlala som v oboch hosťovských, keby niekto....." Začervenal som sa a chcel niečo poznamenať, no so smiechom ma zastavila  mávnutím ruky. To už zazvonili hostia a pobral som sa otvoriť. Predstavil som mame spolužiačky a kamošov. Bola nesmierne milá a bolo vidieť, že ju návšteva potešila. Niektorých pochválila, ako dobre vyzerajú, Majke, s ktorou som chodil vystrúhala poklonu, ktorá bola fakt úprimná, čo ma potešilo.  Potom otvorila šampanské a po prípitku  sa pobrala do svojej izby. "Teta, nechoďte ešte, ostaňte, sadnite si aspoň na chvíľu..." zaprosíkali a po krátkom prehováraní si mama sadla. Aby rozprúdila debatu, začala rozprávať príhody z novinárskeho prostredia a zážitky zo štúdií. Všetci sme sa dobre bavili, ja s Majkou sme sa starali o nápoje a vínko nás príjemne zahrievalo a uvoľňovalo náladu. No po čase, keď začal rozhovor slabnúť, mama vstala a pridala hudbu, čím nás vyzvala na tanec. Skôr, ako stihla odísť, priskočil k nej Kajo, vzal ju za ruku a doviedol pred repráky, kde bol pripravený priestor na tanec.

Mama zhodila topánky a začala sa vlniť. Ukázala nám, čo je to tanec, napriek tomu, že mladé roky mala dávno za sebou, nik z nás jej nemohol konkurovať. Chvíľu sme na ňu pozerali s otvorenými ústami, no potom sa všetci pridali a poriadne sme to roztočili. Svoje urobil aj alkohol a keď z repráku zazneli plúživé tóny slaďákov, objatia boli stále náruživejšie. Mama symbolicky zaprotestovala a chcela odísť.  Predsa len,  asi to nepovažovala, vzhľadom na vekový rozdiel za vhodné, aby sa na ňu lepili nejakí pubertiaci. No po chvíľke prosíkania sa chalanom podvolila a nechala Kaja, aby si ju pritisol a začali, telo na telo, prešľapávať na mieste v rytme hudby.   Majka sa ku mne príjemne túlila a vlnila sa mi v náručí. Nechala moje ruky, aby sa venovali jej zadočku a dokonca neprotestovala, keď som jej podvihol sukničku a strčil ich do nohavičiek. Dokonca sa ku mne pritlačila, na čo odpovedal môj vták vztýčením. Začala sme sa  bozkávať a telá tlačiť k sebe. Hodil som pohľad po miestnosti, v prítmí si nás nik nevšímal, všetci boli zabraní do seba. Mamu vykrúcali Kajo s Jožom. Smiala sa a  vôbec neprotestovala, keď sa na ňu lepili. Kajo ju držal v náručí.  Prsia mala prilepené na jeho hruď a aj doky sa tisli na jeho. Jožo stál za ňou, držal u za pás, priťahoval si ju k sebe a nohavice tisol na jej zadok. Nevenoval som tomu pozornosť, hlavne, že sa všetci bavili.

Zbadal som, ako sa Anka s Ferom vytrácajú smerom k hosťovskej.  Mrkol som na Majku, zasmiali sme sa a bolo nám jasné, že za chvíľu pôjdeme aj my do mojej izby. Niekto zhasol svetlo a izbu osvetľovala už jen jedna blikajúca sviečka. Kajo nám zrazu priniesol poháre so šampanským a všetci, čo sme ešte ostali sme si pripili. S pohármi v rukách sme si dali jedno divé kolo, ktoré v nás ešte viac rozprúdilo  krv a potom, keď zaznel plúživý slaďák som sa zase prilepil na Majku. Otočil som si ju chrbtom, spolu sme sa vlnili a ja som sa konečne dostal k jej prsiam a v rytme som sa s nimi hral. Jožo niekde zmizol, asi mal dosť a v kúte som v slabom svetle videl Kaja, ako prešľapuje a tuho zviera moju mamu. Bleslo mi hlavou, že sa vie odviazať, tá nepokazí zábavu. Moc sa pri sviečke nevidelo, no držala Kaja okolo pása, hlavu mala vyvrátenú a tíško sa smiala. Pustil som to a venoval sa Majke, ktorá sa začala predo mnou dráždivo vlniť, išla do kolien, chytila ma za zadok a pritískala sa na moje nohavice. To mi už pekne stál, podvihol som ju a našiel jej ústa. Pritom som zablúdil pod blúzku a poťažkal jej prsia. Bradavky sa mi zabodli do dlaní a dych sa jej vzrušene zrýchlil. Bolo mi jedno, či sa niekto na nás díva, boli sme tu len my a neskutočne sme po sebe túžili. Aj tak som hodil po miestnosti pohľad a bolo jasné, že sme tu ostali len my. Zbadal som mamin chrbát, ako mizol v kuchyni, nasledovaný Kajom. Fajn, aspoň pripravia niečo pod zub, čo sa potom hodí.  Po chvíľke objímania a maznania Majka na mňa túžobne pozrela, pohľadom som ukázal hore a pobrali sme sa ku schodom. Ako išla predo mnou, chytil som ju za boky, kľakol som si, vyhrnul jej sukňu a stiahol nohavičky. Naklonila sa dopredu a začal som jej bozkávať zadoček.

Položila ruky na horný schod a v podrepe mi ponúkla mušličku. Vzrušenie z tanca a maznania urobilo svoje, bola krásne vláčna a šťavnatá. Prelízal som jej štrbinku  a zablúdil jazykom do dierky. Majka slastne vzdychla a pritlačila sa na moje ústa. Vták mi stál ako stožiar a túžil sa omočiť. Majka to cítila, vstala, vzala ma za ruku a viedla k izbe. Pred dverami zastala, kľakla si, rozopla mi nohavice vzala vtáka do pusy. Najprv jemne, no potom silnejšie mi sala žaluď, miesila vajíčka a s krásnym tichým mľaskaním ma začala fajčiť. Vyzliekol som si košeľu a jej sňal blúzku. Už sme to nemohli vydržať, Majka vstala a vošli sme do izby. Pri  svetle nočnej lampy sme ostali stáť vo dverách a čumeli ako Alenka v ríši Divov. Na obrovskej posteli, ktorá zaberala skoro polovicu spálne,  ležala moja mama, roztiahnuté nohy  mala na Kajových pleciach a ten jej silno vrážal vtáka do frndy. Otrčenú ju mala presne k dverám a tak bolo vidieť každý detail jej rozťahujúcej sa šušky pri vnikaní tága. Na dôvažok som si všimol, že jej pri hlave kľačí Jožo, stíska jej prsia a ona mu cucká vtáka. Len sme tam tak stáli a nemo sa pozerali na toto neskutočné grupen divadlo. So zdesením v očiach som mrkol na Majku. Oči mala široko roztvorené, prsia sa jej dvíhali od vzrušenia.  Pozrela na mňa kalným pohľadom, ktorý som u nej ešte nevidel: "nuž čo... čo sa stalo sa neodstane. Snáď, aby sme pošli." Chcel som sa otočiť, no chytila ma za ruku a nezmohol som sa na odpor, keď ma pritiahla k posteli. Sadla si na ňu, tak, že sa dotýkala maminej nohy a vzala do pusy môjho zvädnutého vtáka.  

Chvíľu mi trvalo, kým som sa prestal pozerať na dychčiacu mamu a zacítil príjemné šteklenie na žaludi. Pozeral som dole na Majku, ako mi olizuje vtáka, ktorý jej začal zapĺňať ústa. Pritom pozerala na vedľa súložiacu dvojicu. Hladkala mamu na stehne a posúvala sa nižšie na Kajovo. Začala mu hladkať zadok a pri každom jeho prirazení ruku posunula nižšie, až kým nechytila jeho vajíčka a nezačala ich miesiť. Ten sa otočil k nám a spokojne mrkol. Zrazu Majka prestala, odtiahla ústa od vtáka a rýchlo sa posunula hore na posteli. Široko roztiahla nohy a rukou ma pozvala k sebe. Ľahol som si na ňu a zasunul ho do vlhkej mušličky. Začal som pomaly pichať, no stále som sa musel pozerať na mamu, ako ju preťahuje môj kamarát. Oči mala zatvorené. Ústa a celú tvár v sústredenom výraze dávali najavo, že si prácu vo svojej šuške užíva. Pomaly otvorila oči a vtom ma zbadala. Zdesene na mňa pozrela a snažila  sa otočiť. No Kajo ju pevne chytil za plecia a tvrdo ju priľahol, že sa ani nemohla pohnúť. Hýbal len bokmi, keď do nej zarážal. Jožo jej chytil tvár a nedovolil jej, aby mu pustila z pusy vtáka. Mama chvíľu bojovala, no potom to vzdala a očami, akoby hovorila NO A ČO. Potom sa už zase venovala len vtákom, ktoré ju obrábali. Niekde v hĺbke, z toho, čo som zažíval,  vo mne vrela zlosť zmiešaná s adrenalínom vzrušenia. Vôňa sexu sa šírila  celou izbou, že by sa dal krájať. Všetci boli nadmieru vzrušení a orgazmus sa vo vzduchu priam vznášal. Nevedel som sa ovládnuť a začal som divo spracúvať Majkinu mušličku.   Zúrivo som do nej zasúval, vyťahoval som ho po žaluď a divo vrážal dnu, až som cítil, ako v nej udieram na zadnú stenu jaskynky.  Majka zakaždým vyletela hore na posteli. Aby som z nej nevykĺzol, vystrel som sa a položil ruky nad jej ramená. Očividne sa jej to páčilo, pritiahla si ma k sebe, dvihla nohy a zakvačila si ich na mojom chrbte. Tak som mohol ešte viac búšiť do šťavnatej mušličky.

Začala ma bozkávať po celej tvári a pri tom mi šepkala: "o tomto som snívala, státe sa mi to sníva srdiečko, no až pri tebe to zažívam. Splnil si  mi môj najtajnejší sen. Milujem ťa... milujem srdiečko moje...." a pri tom stále dvíhala boky, aby som mohol silnejšie prirážať. Zdvihol som sa a dlane položil na jej  prsia. Pevne som ich stisol, až som sa nechtami zaboril do jemnej pokožky. Majke to bolo prijemné, táto hrubosť ju privádzala do varu. Ako sa na posteli vlnila, otočila hlavu k mame a všimla si, ako sa jej prsia, rozliate na hrudi vlnia v rytme Kajovho prirážania. Na prsníku kraľovala v tmavom dvorčeku bradavka veľká ako palec a smerovala popod zdvihnuté rameno k jej tvári. Majka sa posunula k nej a jazykom olízala. Potom ju vzala do pier a začala cuckať. Mamu to evidentne vzrušovala, lebo sa zavlnila a tiež sa prisunula k nám. Napriek tomu, že som sa blížil k vyvrcholeniu a vzrušenie mnou lomcovalo, musel som aspoň očkom sledovať, čo sa deje vedľa. Už len pri pohľade a počutí som myslel, že sa urobím, nieto ešte, že som aj ja zasúval. Celé to bolo nesmierne rajcovné. To už Kajo zrýchlil tempo, vystrel sa hore a hlasno fučal. Počul som mamino vzrušené: "neuteč, ostaň vo mne, je to bezpečné...Ešte vydrž, vydrž, ešte nie... a nie že mi ujdeš!!!"   Kajo zaručal, maximálne zapichol a podľa maminho sťahujúceho bruška som vedel, že do nej začal striekať. Musela to byť skutočne vzrušujúca salva, lebo mama hlasno vzdychala a tisla si Kajov zadok medzi svoje nohy. Akonáhle sa urobil, napriek protestom a prosbe, aby v nej ostal, sa prevrátil na bok a mama ostala vzdychajúc ležať s roztiahnutými nohami. Ani sa nenazdala a už ho do nej pichal Jožo. Spokojným vzdychom dala najavo, že je spokojná a toto ju dorobí. Dal som ruky pod Majkine  kolená, vysoko jej zdvihol nohy a hlboko zasunul. Prirážal som a Majka ma zaprosila, aby som bol, že už to na ňu ide a budeme spolu.  Zrazu sa jej vtiahlo bruško, zatriasla sa a šuška sa stiahla v kŕči vyvrcholenia. Pritlačil som jej kolená k prsiam, povytiahol som ho a silno celého vrazil do šušky. Šklblo mi vo vtáku a do chvejúcej sa mušličky som vystrelil prvú dávku semena. Prirážal som a striekal, čo Majka sprevádzala hlasným dýchaním a pekným prirážaním. Užívali sme si krásne vyvrcholenie a ani sme si nevšimli, že všetky oči sa upierali na nás. V pevnom objatí sme počkali, kým sa vzrušenie zoslabí a ešte som sa snažil, aby som v Majke ostal a doprial jej užiť si ma v sebe. Po chvíľke ma posunula vedľa seba, kľakla si mi k boku a vzala vädnúceho vtáka do úst. Pekne mi ho vycumľala, vyumývala jazykom a jemne cuckala veriac, že ma rýchlo prebudí na druhé číslo. Vedľa nás Jožo otočil mamu na brucho, zdvihol ju na všetky štyri a pekne ju nabodával zozadu. Kajo využil jej ústa a ponúkol jej vtáka.

Počul som hlasné mľaskanie a pozeral na mamine veľké visiace prsia, ktoré sa hompáľali v rytme Jožovho nabíjania. Vtom sa otvorili dvere a  objavili sa Gusto s Vierou, ktorí sa nabažili samoty v hosťovskej a išli nás pohľadať. Obaja boli nahí, chichotali sa  a obchytkávali. Keď nás zbadali, veselo zvýskli, Vierka skočila k nočnej lampe, vypla ju a miestnosť zahalila tma. Osvetľovalo ju len slabučké svetielko sviečky, blikajúcej v prízemí. Oči si zvykli na prítmie, zbadal som, ako sa Gusto postavil za Majku, kľačiacu na kraji postele a ruku jej položil na mušličku. Pochytkal ju, skúsil, či je dosť vlhká. Akoby aj nie, keď ju mala ešte stále namastenú mojim semenom. Majka stiahla chrbát, vysunula hore, proti nemu zadoček a schuti cuckala môj úd. Gusto si chytil vtáka do ruky, prešiel ním po Majkinej škáročke a zatlačil na dierku. Majka sa na mojom bruchu posunula a začala ma fajčiť z boka na bok, ako do nej Gusto prirážal. Vierka nestrácala čas, Kľakla si mi nad hlavu, rozkročila sa a dosadla mušličkou na moje ústa. Ponúkla mi hebkú, vláčnu, ešte stále vzrušenú  buchtičku. Zabodol som do nej jazyk, otvoril ústa a jemne sa do nej zahryzol. Vierka sa vzrušene zachvela a ešte viac na mňa dosadla. Prisal som sa jej na dráždec a silno ho začal sať. Pri tom som hľadal rukami jej telo, aby som sa pohral s jej malými prsíčkami. Zacítil som ruku, prešiel po nej hore a nahmatal pokožku prsníka. Poťažkal som ho a bradavka sa mi zabodla do dlane. To nebol Vierkin prsník. Pozrel som popod stehno a bolo mi jasné, že sa hrám so štvorkami mamy. Neodolal som a čím som viac žul a perami žmolil Vierkin dráždec, tým som silnejšie miesil veľký, prítulný prsník. Majka sa prestala venovať môjmu vtáku a sústredila sa len na Gustov nabiják, ktorý divo plienil jej šušku. Hlavu si oprela o môj bok, aby mu mohla lepšie kontrovať a zrýchleným dychom dávala najavo, že čoskoro si zopakuje vyvrcholenie. Vierka vzdychala, zrazu sa zatriasla a tvár mi zaliala šťavička, striekajúca z  jej mušličky,  oddávajúcej sa vyvrcholeniu. Podvihla sa a čakal som, že sa posunie dole a nasadne na môj nedočkavý úd, tvrdý ako skala. No Kajo ju rýchlo chytil za boky, otočil smerom k sebe a  zapichol ho do nej.

Ostal som sklamaný ležať s vtákom v ruke a prebleslo mi hlavou, že tu opichá každý všetky baby, len ja ostanem pri jednom čísle. Hral som sa s vtákom a druhá ruka, hrajúca sa s prsníkom mi automaticky prešla dole po brušku a dotkla sa buchtičky. Prstom som prešiel po škáročke, až som sa dotkol vtáka vnikajúceho do dierky. Medzi prsty som zobral pysky a začal ich stískať a naťahovať. Mušlička odpovedala  šklbnutím a keď som sa vrátil hore po štrbinke a pritlačil na dráždec, počul som hlasný vzdych. To, čo kraľovalo štrbinke nebol hrášok rozkoše, ale sladká jahoda, trčiaca von dobrý centimeter. Vzal dom ju medzi prsty a začal ju jemne stískať. Celá sa začala chvieť a určite som zväčšil vzrušenie, ktoré sa v nej rozlievalo. Vtom som začul mamu, ako hovorí Jožovi: "Brzdi, nehýb sa. Nie že už budeš, ešte vydrž, ešte nie, ešte potrebujem chvíľu. Zastav. Zastav...." No Jožo to už nemohol zastaviť, prirazil a začal striekať. Nato vytiahol vtáka a dorobil sa mame na zadok, ktorá to tvrdo okomentovala: "Čo je, čo si prestal. Hovorila som ti. Takto to prerušiť, však ja ešte potrebujem....." V hlase mala zúfalstvo zmiešané s hnevom z nedokončenej práce. Poobzerala sa okolo a v tme zbadala moje biele stojace tágo. Rýchlo sa prehupla nado mňa, vzala ho medzi prsty, pohonila ma hore, dole, namierila na dierku a so spokojným vzdychom dosadla.  Oči mala zavreté a plne sa sústredila na úd v šuške. Ani nevedela koho jazdí, chcela sa urobiť a bolo jej jedno ako. To, čo s mojim vtákom  začala vyvádzať, bola vysoká škola sexu. Rozkošne sťahovala pysky, krúžila na mne, trela sa o moje brucho. Vždy, keď dosadla, vypučila zadok a silno sa pritisla klitorisom na chĺpky nad údom a pomrvila sa, aby si aj on užil dráždenie. Pritom hlasno dychčala a pripravovala sa na vrchol rodea. Začala zrýchľovať, dvíhala sa čoraz vyššie na vtáku, až z nej trčal po žaluď a stále silnejšie prirážala, že som vnikal hlboko do nej a narážal do zadnej steny jaskynky. Napriek tomu, že som pichal mamu, vzrušenie vo mne rástlo a začal som zadržiavať dych, aby som sa neurobil skôr, ako ona. Zavrel som oči a myslel som len na vtáka v šťavnatej diere. Vedel som, že takúto jazdu nezakončím striekaním na brucho a bolo mi jedno, že sa urobím do nej. Zrazu sa mama vypäla, chytila sa za prsia, stisla ich a tvrdo na mňa prisadla.

Bruško sa jej začalo vlniť, šuška sa stiahla a pevne ma zovrela, načo vták nevydržal a vypálil do nej silnú dávku semena. Pulzoval som v stiahnutej dierke e a striekal salvu za salvou a počúval vzrušené vzdychy maminho orgazmu. Šúchala mušličku o moje brucho a hýbala sa tak, aby som z nej nevykĺzol a vydržal aj so zmenšujúcim sa vtákom v nej, kým sa úplne neurobí a elektrické šoky, ktoré lietali jej telom neskončia. Pomaly sa upokojovala, nadýchla sa a ľahla na mňa, hľadajúc moje ústa. Vtom som zbadal jej široko roztvorené oči a zdrvujúci pohľad, keď uvidela moju tvár a uvedomila si, koho vlastne práve urobila. Trhla sebou a ja som akosi mimovoľne položil ruky na jej zadoček a pritisol  si ju na seba, aby nemohla zo mňa skĺznuť. Vzdala to a oddala sa okamihu, položila si hlavu na moje plece a tíško vzdychala. Po chvíli sa zošuchla dole, zadok vystrčený na kraj postele a kým sa stihla zdvihnúť, pristúpil k nej Gusto, ktorý pravdepodobne už skončil s Majkou a vrátila sa mu sila medzi nohy. Chytil ju za boky, pritiahol si ju k sebe a rýchlo do nej napasoval tágo, až to pľaslo. Hojdajúce sa štvorky prezrádzali silu, akou do nej vráža svoj kôl. Vtom som zacítil pery na vtáku. To sa Majka, ležiaca vedľa mňa, oddychujúc po poslednom čísle pritúlila a vzala zvädnutého chudáčika do úst. Pekne ma začala cumľať, jazykom zlízala všetko semeno a šťavičku rozkoše, ktorá na ňom ostala po tom, ako som ho vytiahol z maminej frndy. Bolo to príjemné, vyžmýkaný úd potreboval oddych a Majka ho šikovne v ústočkách rozmaznávala. Napriek tomu, že som bol spravodlivo vyšťavený, robilo mi to dobre a pomaličky som sa začal v jej ústočkách prebúdzať a začal rásť.

Bol som už celkom dobrý, keď sa k nám prišuchla Vierka: "Prosím, prosím, Majka, prosím, prepusti mi ho. Vieš, tak krásne ma ešte nikto nevylízal a ja by som sa mu chcela odvďačiť. On mňa ústami a ja jeho kundičkou. Prosím." Na moje prekvapenie sa Majka postavila a prepustila jej miesto: "dúfam, že sa vynasnažíš a poriadne ho urobíš." Vierka si na mňa ľahla, objala ma naznačila, že chce, aby sme sa otočili a ja bol hore. Len čo som si na ňu ľahol, objala ma nohami a boky dvihla proti môjmu vtáku. Ten aj bez pomoci vkĺzol do vlhkej dierky a zasunul sa do nej po miešok.  Ešte som videl, ako sa za stojacu Majku postavil Fero a bozkávajúc ju na krk, posunul ruky popod pazuchy a začal ju hladkať na prsiach. Jedna ruka skĺzla doje a vsunula sa medzi Majkine nohy. Trošku sa prikrčila a roztiahla ich, aby uvoľnila mušličku jeho prstom. V prítmí som videl, ako do dierky vnikajú jeho dva prsta a pomaličky ju honia. Majka spokojne vzdychala a začala sa v jeho rukách vlniť. To som sa už začal venovať Vierke, ktorá ma pevne objímala a rozkošne dvíhala proti môjmu tágu boky. Pevné, tvrdé bradavky sa mi zabodávali do hrude moje ruky objavovali jej mäkké boky a pevný zadoček. Hnietol som ho, tisol na seba a pomaly začal prirážať. Dych sa nám zrýchľoval, no Vierka sa ku mne privinula  ešte pevnejšie a šepla, aby som brzdil, nech si užívame dlhšie. Pritlačil som ho do nej a prestal sa hýbať. Pokračovali sme bozkávaním, láskali sme si ušká, tvár, krk. Vierka sa stále tisla na môjho vtáka a ja som len bez pohybu tlačil na šušku. Všimol som si, ako mama, stále na štyroch vzdychá. Gusto zvalený na jej chrbte jej miesi prsia a divo ju pigluje. Zrazu sa vystrel, zafučal a celým telom dal najavo, že začal do nej striekať. Mama sa tlmene zasmiala a ako sa mi pred očami začalo vťahovať jej bruško, bolo mi jasné, že zažíva ďalšie vyvrcholenie spolu s Gustom. Fučali, vlnili sa na posteli a Gusto sa opäť na ňu zvalil, pevne ju objal a snažil sa všetky svoje zásoby nastriekať do nenásytnej mušličky. Otočil som hlavu a videl som Majku, s nohami vyloženými na Ferových pleciach, ako vysoko dvíha boky a on do nej divoko vráža svoj nabiják. Spod jej stehna, pritisnutého na prsník vykúkala bradavka, tak som natiahol ruku a chytil ju do prstov.

Stisol som ju, Majka sa obrátila ku mne, usmiala sa a podvihla stehno, aby predo mnou odkryla celý prsník. Položil som naň ruku a začal ho stískať. Pritom sa podvihol boky a pekne vtáka zasunul do Vierkinej šušky. Pomaly som začal piglovať, dvíhal som sa a zasúval a v rytme stískal Majkin prsník. Vierka začala prirážať a neprestávala ma objímať okolo hrdla. Potom spustila ruky, položila mi ich na zadok a tisla si ha medzi svoje roztiahnuté nohy. Majka ma chytila za ruku, dala si ju na ústa a začala mi cuckať prsty. Akoby ich chcela vyfajčiť, hrala sa s nimi jazykom, stískala perami a pohyby jej úst prezrádzali, ako ho do nej Gusto zasúva. Naše pohyby boli stále rýchlejšie a zrazu sme všetci šukali v jednom rytme. Aj naše zrýchlené vzdychy prezrádzali, že mušličky a údy sa pripravujú na finále. Neviem, kto  bol prvý, no zaťal som do Vierky striekať, ony zavzdychala, prilepila sa na mňa, vysoko dvihla šušku, objala ma nohami okolo  bokov a celá sa roztriasla. Vlnila sa v mojom objatí a zahryzla sa mi do pleca. Cítil som, ako sa jej stiahla šuška a tisla mi vtáka, akoby ho chcela spapať. Hlasno vzdychala a zdalo sa, že jej orgazmus, rovnako ako môj,  nemá konca. Naberal som dych a zbadal, že moja Majka je na tom rovnako, Fero bol na nej natlačený, kolená mala pritisnuté do podušky až pri hlave, mušličku vysoko vystrčené proti nemu a on do nej divo vrážal vtáka. Majka tíško jojkala a Fero pri každom náraze zastal, aby si užil výstrek do roztúženej dierky. Zavrel som oči a sústredil sa len na to, ako posledné kvapky semena cedím do Vierkinej jaskynky.

Keď som ich otvoril, bol som v izbe sám. Cez zatiahnuté okno presvitalo slnko oznamujúce, že som záver grupáku prespal. Posteľ bola ako po boji, všetko rozhádzané, pokrčené s obrovskými mapami od semena a šťavičky vytrtkaných dievčat. Vstal som, opláchol som sa, hodil na seba župan a na roztrasených nohách som sa vybral dole. V kuchyni bola mama a pripravovala kávu. Tri hrnčeky. Dumal som, pre koho ešte. Ani na mňa nepozrela, zdalo sa mi, že sa červená a ja som si začal spomínať na divokú noc. Tíško s výčitkou prehodila: "Prečo ste ma nútili, aby som ostala? A ešte ste mi aj nalievali...Však vieš, že žijem ako mníška a niečo také je ako droga....Prečo?" Vtom vošla Majka: "dobré ráno...." sadla si a vzala do rúk šálku s pariacou sa kávou. Mama vyšla z kuchyne, Majka pristúpila ku mne a sadla mi na klin. Dala mi krásnu pusu: "Ďakujem ti láska, nikdy by som neverila, že ma na svoje narodky tak krásne obdaruješ. To bolo niečo úžasné, fantastické, takto ma prekvapiť, takto na prekvapiť. Nikdy v živote som si tak neužila a už si ani asi neužijem." Po chvíli: "Ale myslím, že to opakovať nebudeme, bola to nová a krásna skúsenosť, no ostane to len ako spomienka.

Myslím, že stačilo."  Bozkal som ju, pohladkal po prsiach, no neodpovedal som, zatiaľ som nenašiel slová na to, čo sa stalo. To sa už vrátila mama. Stále sa mi vyhýbala pohľadom, pozerala do zeme a začala natierať chlebíky. Hľadel som na jej spustené ramená a neodpustil som si: "No mama,  čo bolo, bolo, ideme ďalej...." A hlasno so sileným smiechom som pokračoval: "nová doba, nová doba...." Obe sa usmiali. Napätie spadlo a do toho moja Majka: "Grétka,  mám prosbu." Mama sa otočila: "No???" "Na budúci mesiac dvanásteho mám meniny, tak ma napadlo, či by sme to nemohli aj s partiou  osláviť tu. Určite by všetci radi prišli." Mame opäť klesli plecia a ani neviem, čo to do mňa vošlo: "Mama, však trinásteho máš narodeniny, mohli by sme to osláviť spol......." Zahryzol som si do jazyka. Ja blbec.... Chvíľu bolo ticho. Zrazu sa mama vystrela, usmiala sa a prehodila, že v podstate prečo nie, určite to bude zábavné. A začali sme raňajkovať.



autor: nemezis



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>