Erotická poviedka

Patrik

Bola som po rozvode, ošklabaná ako kura. Len zťažka som sa zmohla aspoň na jednoizbový byt zariadený prevažne darovaným nábytkom. Jedným z nich bola široká manželská postel o ktorú som sa chtiac, nechtiac musela deliť so svojim pubertálnym synom Patrikom.

Nemala som chlapa už celú večnosť a syn, ktorému po rozume nebehalo nič iné, než ženská pipina, mi to ani trošku neuľahčoval. Nohavice sa mu vydúvali už pri sebemenšej a zmienke na sex a ja som mala čo robiť aby som udržala svoje pudy na uzde. Nielenže ho rajcovala každá nahotina v telke ale postavil sa mu aj vtedy keď som sa pred ním ocitla v spodnej bielizni aj ja. Len čo som na seba hodila priesvitnú nočnú košieľku, už mu stál ako svieca. Vždy ho mal poriadne stvrnutý, to bolo veľmi dobre vidno aj cez pijamo. Snažila som sa to síce taktne prehliadať lenže on sa to ani neunúval skrývať. Najhoršie to bolo v lete, v sparných horúcich dňoch kedy by som najradšej zo seba zvliekla aj kožu. Vtedy sa v ňom doslova varili hormóny. Zopár krát sa ním o mňa nechtiac dokonca aj obtrel, keď som sa mu vyhýbala v úzkej kúpelni. Vždy sa mi vtedy prudko rozbúchalo srdce bez toho aby som sa o to akokoľvek snažila. A nech som sa akokoľvek usilovala od toho odosobniť, vždy som sa pristihla pri nemravných myšlienkach. Všetko to dlhé abstinovanie, všetko to odriekanie si začalo vyberať neúprosnú daň. Zbytočne som okamžite odvrátila zrak od jeho stoporeného rozkroku, skutočnosťi že tá jeho vec tam je a je plne pripravená, ma dokázali parádne rozpáliť.

Bývala som čoraz nadŕžanejšia a skrývať moje hriešne myšlienky sa mi darilo len veľmi ťažko. Keď toho už bolo moc, odbehla som si síce na vécko, poriadne tú moju nadŕžanú vevericu vyprášiť, no moc som si nepomohla. Už o hodinu som bola pri chuti zase a o ďalšie dve som si musela prezliekať gaťky. Tu a tam sa dokonca stalo že som normálne stiekla a dalo sa to zbadať aj cez legíny.  Absolútny nedostatok súkromia mi priam znemožňoval postarať sa o moje neutíchajúce libido dôkladnejšie, čo sa prejavovalo najmä v noci. Nevedela som zaspať, mávala som nepokojný spánok, ráno som sa budila nevyspatá a čo bolo najhoršie moje nemravné sny vrcholili až orgazmom. To sa nezobišlo bez dôsledkov pretože Patrik spal len kúsok vedľa mňa a nemohol si to nevšimnúť...

Jedného letného večera dávali v telke milostný film na ktorý sme sa dívali spolu. Milostné scény neboli síce až také odvážne, no celkový charakter filmu sa neustále točil okolo sexu. Navyše záver vrcholil poriadne odvážnou scénkou a po nej (vzhľadom na pokročilú nočnú hodinu) sme hneď zhasli že ideme spať. Prirodzene som vôbec nemohla zaspať. Keď sa mi to konečne podarilo okamžite sa zážitok z filmu začal pretavovať do sna a to tým najzvrhlejším spôsobom. Keď som sa celé mokrá zobudila, cítila som vo svojej pošve dva Patrikove prsty. Chcela som ho rukou chňapnúť aby prestal, ale ruka akoby mi celkom skamenela. Patrik medzitým usilovne zasúval svoje prsty hlboko dnu, ustavične nimi pohyboval i krútil. Narastajúce silné vzrušenie ma oberalo o súdnosť a bránilo mi v akomkoľvek proteste, takže som sa nezmohla vôbec na nič. Čokoľvek som chcela voči tomu podniknúť zostávalo výlučne iba vo fáze myšlienok. Vidina slastného pôžitku spôsobovala úplný rozpor medzi tým čo som pociťovala a tým čo som si myslela. A to čo som pociťovala  mi priam zakazovali čokoľvek  podniknúť. Mykala som sa ako besná, v zúfalej snahe dosiahnuť tak veľmi vytúžený orgazmus. Pritom som si vôbec neuvedomovala že v ruke vlastne držím Patrikov penis a inštinktívne si ho ťahám k sebe. Došlo mi to až vtedy keď sa mi tlačil dnu. Patrikove prudké prírazy ma úplne prebrali s polospánku, no ešte stále som sa snažila v sebe pozbierať dostatok síl aby som to celé stopla. Otvoriť oči, niečo povedať, alebo urobiť čokoľvek čo by to celé ukončilo sa tak veľmi priečilo s tým čo som potrebovala, že bolo priam nemožné čokoľvek urobiť. A čím ďalej som sa o to v duchu snažila, tým silnejšie bolo moje vzrušenie a túžba ktorá sa medzitým vystupňovala na maximálne možnú úroveň mi to znemožnila úplne.

 Moje jediné myšlienky boli sústredené už len na tú jedinú vec ktorá bez ustania vo mne behala tam a späť a násobila moje túžby až na pokraj šialenstva. Bola som schopná myslieť už len na to aby sa to nikdy neskončilo. Možno by to ani nemalo dlhého trvania, pretože zvýšená intenzita pohybov a tvrdnutia vnorenej klobásy slubovala koniec tohto dobrodružstva. A to sa u mňa ešte ani nezačali zlietať pocity blížiaceho sa okamihu vytúženej rozkoše. Avšak v snahe predísť strašnému sklamaniu ako i v zúfalej snahe vytrieskať z ponúknutej príležitosti maximum som ho schmatla za pijamo a prudko ho začala k sebe priťahovať. Pritom som mu bedrá omotala svojimi nohami aby som si ho k sebe pripútala aspoň na tak dlho ako som potrebovala. Výsledok na sebe nenechal dlho čakať. Ten mladý kanec sa po niekoľkých vniknutiach prudko vzopol a zatiaľ čo z jeho úst sa vydieral slastný ston v sprievode ťažkého dychčania, z jeho mužstva sa začal rynúť horúci mok životodárnej tekutiny rýchlo zaplavujúci moje útropy. Prudké pulzovanie semena v mojej pošve značne urýchlilo moje úslie. Prudko som zdvíhala zadok, mykala som sa ako besná suka. Dorážala som ako šialená rozhodnutá za žiadnu cenu sa nenechať obrať o toľko vytúžený pôžitok. Slastné vlny orgazmu ktoré mi len chvíľu potom začali prebiehať celým telom bolo asi to najkrajšie čo som kedy zažila. No keď som sa pomaly začala preberať späť k životu, uvedomila som si že chvost ktorým ma Patrik tak doriadil, mám ešte stále v sebe. A v tej chvíli to vôbec nevyzeralo na to že by chcel moju jaskynku opustiť. Naopak. Jemné pohyby ktoré sa v mojom vnútri opäť obnovili dávali napovedať že rozkoš ktorá vo mne práve odznievala ešte nemusí byť tá posledná.

- Preboha! Veď je to môj vlastný syn! - uvedomila som si zhrozene a snažila ho zo seba striasť. No on ešte nemal v pláne skončiť a hneď to dal aj najavo. Schmatol ma ešte pevnejšie a zintenzívnil svoje snaženie. To nezostalo bez odozvy ani u mňa. Už po desiatich pohyboch mi to začalo byť jedno, a po ďalších dvadsiatich som bola už rada že môže pokračovať. Veď svoju vinu by som tým už aj tak nezmazala a to k čomu tu došlo sa už zmeniť nedalo, takže som sa nechala spracovávať aj ďalej.

Množstvo semena ktoré do mňa môj syn mapumpoval trochu kazilo plnohodnotný pôžitok zo spojenia, navyše som už raz bola, takže nové vzrušenie tentoraz narastalo o čosi pozvolnejšie. Lenže aj on už bol vyprázdený takže nabiť kanón k novému výstrelu tiež niečo trvalo a kým sa tak stalo bola som zase parádne rozpálená. Namáhavé dýchanie a spomalené pohyby boli neklamné známky toho že už melie s posledného. Lenže ja som bola na najlepšej ceste sa spraviť znovu a o to som sa obrať nechcela nechať. Zakaždým keď zastal som ho nadvihnutím riťky pobodla aby neprestával, ale čoskoro to prestalo mať účinok. Nezostávalo teda nič iné, než sa ujať iniciatívy sama. Využila som jeho náklon a prudko ho zo seba zhodila aby som si naňho mohla sama vysadnúť. Okamžite som sa naň nastokla a pritlačila sa k nemu aby som ho dostal dnu až nadoraz. Toto už bolo iné kafe. Spojenie som začala pociťovať omnoho intenzívnejšie, navyše som mala kontrolu nad pocitmi zo spojenia a ihneď som si ich začala aj vychutnávať. Bola som na najlepšej ceste urobiť sa zase keď som znenazdajky cítila ako do mňa ide nová dávka semena. Tentoraz o dosť skromnejšia. Nutkanie ma ale nútilo pokračovať. Chcela som sa spraviť ešte aspoň raz, no cítila som že on už má dosť. No predsa len som sa na ňom ešte trochu povozila. Aby som to urýchlila priložila som aj sama ruku  k dielu. Zostala som pritlačená na ňom až na doraz, zadkom som pohybovala sem a tam a ešte som si pri tom aj pomáhala prstami. Výsledok bol úplne perfektný. Len čo som sa dorobila nadvihla som sa vypustila zo seba Patrikovu klobásu spolu s plnkou ktorou ma obdaril. Bez slova som sa vrátila na svoju polovicu lôžka a ukonaná, ukojená som takmer okamžite zaspala. Teda aspoň som sa o to snažila. No už po krátkej chvílke som cítila ako Patrik do mňa zo zadu súka svoj chvost.

- Bože, ty ešte nemáš dosť? - vyletelo zo mňa pološepotom a odpoveďou mi bolo prudké vniknutie. Teraz som mala možnosť okúsiť úplnú velkosť toho čo ma celé mesiace tak fascinovalo. Až ma tak myklo keď ho do mňa takto vpálil.
- Áu! - zjojkla som. No odpoveďou mi bolo ďalšie tvrdé prirazenie. A po ňom ďalšie a ďalšie a ešte jedno. Snažila som sa lepšie uvolniť aby to tak nebolelo ale to už na mne Patrik pracoval v plnej paráde. Počkala som si teda a nechala ho nech sa urobí ešte raz. Medzitým som tiež dostala na to chuť takže sme sa tentoraz spravili takmer súčasne.

Keď som sa ráno zobudila, našla som na mojich nahých prsiach zloženú Patrikovu hlávku. Opatrne som ho zo seba striasla a otočila sa na druhý bok. Zahanbene som uvažovala nad tým čo sa v noci stalo a ako sa s tým mám teraz vysporiadať. Moju dilemu ukončil miesto mňa Patrik ktorý ma prevalil na brucho, roztiahol mi nohy a zo zadu do mňa okamžite prenikol. Ani teraz som neprotestovala a nechala ho nech si so mnou robí čo chce. Veď v noci som sa správala ako kurva...

Asi o pol hodiny sme sa stretli pri raňajkách ktoré k môjmu údivu pripravil Patrik. Keď videl ako opatrne si sadám na stoličku iba sa pousmial. Nedokázala som sa mu ani len pozrieť do očí, nieto ešte niečo povedať. No jednako sa mi žiadalo nejako sa k tomu vyjadriť. Trvalo mi celú večnosť kým som zo seba vysúkala prvé slovo:
- V noci... - začala som, no nedokončila pretože ma náhle prerušil Patrik:
- V noci sa ti niečo snívalo! - uzavrel rázne debatu ešte skôr než sa začala.
- Áno. Asi áno - poznamenala som celá zmätená. A než stihol dojesť a spratať zo stola, zmohla som sa už len poznamenať:
- Asi budeme musieť tú veľkú postel konečne už vyhodiť a kúpiť miesto nej nejaké šikovné váľandy -
- A načo? Mne sa tam spí dobre - utrúsil Patrik a odišiel.

A ja som si dlho lámala hlavu nad tým čo povedal. Bol to skutočne iba sen? Stalo sa to naozaj? Alebo to je len moja zvrátená predstava ktorú má na svedomí ten nemravný film? Ale pravdou zostávala, že tak uvolnená som už dlho nebola. Zrazu som mala pocit že dokážem všetko na svete. Veď život je naozaj nádherný.

autor: Zea



Ako hodnotíte túto poviedku?

najlepšie najlepšie    [   1 | 2 | 3 | 4 | 5   ]    najhoršie najhoršie





sex naživo


dalšie dievčata na sex cez telefón >>